- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
my będziemy od piątku wieczór do poniedziałku południa bo tak mamy lot. Także podejrzewam, że nie spotkamy się niestety
Gabi ten twój motyl jest super, a możesz powiedzieć jak długo trwa taka robota? kontury i wypełnienie kolorami? wyrobiłabym się na raz z takim małym tatuażem?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kwestia tego jak znosisz ból jak będziesz chciała co chwile przerwę to pewnie dłużej;)
Później trzeba dbać wedle zaleceń bo jak nie to trzeba poprawiać.
Ja mam jeszcze taka mała bzdete na nadgarstku i też chcialabym już tuningowac, zrobić tak ala 3d;)
Ale to już po wczasach!
Co tak zamarly? Gdzie jesteścię?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Zosia nadal powyżej 39 , właśnie zasnęła, biedna, ciekawe, jak minie noc...
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
Maja nadal u babci, niestety się rozchorowała, ma gorączkę i zaczerwienione gardło ale podobno jest pogodna i ogólnie nie widać po niej, że jej coś tam dolega; dostała leki i mam nadzieję, że szybko jej minie - już w piątek ją zobaczę yupiiii strasznie się stęskniłam
emma mam nadzieję, że Zosia szybko wyzdrowieje! trzymam kciuki za udane wczasy!!! no i oczywiście wyczekuję wyników testu nie upaliłam się, no może napaliłam papierosów z alkoholem też nie zaszalałam, bo niestety do pracy chodzić trzeba... chyba za stara jestem na to a z pracą w Olsztynie jest tragedia - same ogłoszenia na telemarketerów, przedstawicieli handlowych i agentów ubezpieczeniowych... porażka
gusiag Maja teraz też straciła apetyt, już w weekend słabo jadła, ale to pewnie już choroba jej się rozwijała; we wtorek babcia zabrała ją do lekarza no i przy okazji ją zważyła - moje szczęście waży 12,5 kg
gabi jak Ci smakują e-papierosy??? zastanawia, się nad zakupem owego sprzętu, nie chcę rzucać palenia ale smród mi przeszkadza i zakaz palenia w miejscach publicznych
więcej nie napiszę, bo padam na twarz po pracy pojechaliśmy na obiad na starówkę a później do centrum handlowego na zakupy, ależ się obłowiłam na wyprzedażach np w kappahlu kupiłam spodnie w kolorze brzoskwiniowym i bluzkę łącznie za 40 zł zaoszczędziłam dobre 120 zł kocham takie zakupy
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Kątem oka widziałam tylko, że Emma wróciła Witam!
Jutro może się uda poczytać co tam u Was dziewczyny słychać. No i napisać co słychać w trawie...
Na usprawiedliwienie powiem, że dziś mija trzy lata od ślubu... ale czuje się, jakby żadnej rocznicy nie było... Z mężem to ostatnio kłocić się tylko umiem... Ehhh
Dobrej nocy
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja pale o smaku gumy mietowej, dla mnie najlepszy. Paliłam jeszcze z domieszka maliny lub brzoskwini też fajnie smakuje.
Kupiłam 2 slimy dpvg , pali się dobrze, ale z koleżanki "grubasa" lepiej leci.
Za dwa w zestawie zaplacilam 130 zl. Jednego odrazu jarek mi sprzatnal mimo tego, ze był prZeciwny, ale wiem ze mając jego po zwykłego nie siegne! Koszty palenia dużo dużo mniejsze! Ale o tym jeszcze dużo nie napisze bo pale od tygodnia;)
Hmmm zdrowka dla maluchów. Ja też się modłę żeby młody nic nie złapał... Tym bardziej, ze siostra w pracy zasmarkana.
Aisod to hormony! Minie;)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jestem juz na lotnisku, czekam na samolot nie wiem czy znajde czas przez te 5 dni zeby do was zagladac, za co z gory przepraszam
Kinia noc przespala dobrze i bez goraczki wiec mam nadzieje ze urlop bedzie udany i bezgoraczkowy
zycze wam cieplych dni i udanych urlopow
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Się wakacyjnie zrobiło na forum
Dziś trochę lepiej się czuję, ale do ideału daleko. Obyś Gabi miała rację, tylko mogłyby się już uspokoić te hormony
W nocy Misiek ładnie spał, za to ja prawie w ogóle nie zmrużyłam oka... Chyba mam to samo co w poprzedniej ciąży, w nocy bym działała, a w dzień spała... :/ Kurczę tylko teraz jest to awykonalne...
Nic idę ogarnąć jaki obiad, może nawet się zdrzemnę z Michałem;)
Buziaki
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Emma jak zdrówko Zosieńki? pisz nam co z nią,mam nadzieję, że już nie pamiętacie o chorobie
Dorota to samo pytanie, jak Maja i jej zdrówko? Babcia wyleczyła? Kiedy ją odbierasz? dzisiaj??
fajnie, że miałaś czas dla siebie i męża i na zakupy my jedziemy w poniedziałek wieczorem ale do teściów a teściowej jej nie zostawię nawet na 10min samej..
Aisod nie martw się bedzie dobrze, przestaniecie się kłócić, zaczną się wizyty u lekarza będziecie oboje oglądać maleństwo i zacznie się super czas, hormony się uspokoją i będzie cudnie także na minioną już rocznice ślubu życzę Ci spokoju, radości i miłości na kolejne lata
Ewa baw się dobrze, zajrzyj do nas po powrocie i uważaj na te angielskie upały może załapiesz się na narodziny Royal Baby
i jak lubisz słodkie piwo to znajdź belgijskie piwo truskawkowe Fruli. Najlepsze w życiu którego nigdzie nie mogę kupić nie zapomnę smaku tego piwa nigdy, może kiedyś uda mi się je kupić gdzieś.. piwo ważone z truskawkami, nie cydr!! poszukaj
ja piłam je w Londynie w pubie a kolega widział je w Manchesterze w sklepie.
u nas znów niejedzenie a co za tym idzie dopijanie mleka w nocy
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie piszcie tyle, bo nie nadrobie!
u nas nieco lepiej. dzis pierwszy dzien bez nurofenu i goraczka spadla do 38. co prawda mamy antybiotyk profilaktycznie (niestety podalismy juz jedna dawke, wiec musimy dokonczyc, zeby nic sie nie rozwinelo, a szkoda, ze nie poczekalismy, bo jest lepiej i to nie przez antybiotyk, bo nie doczytalam cos w instrukcji podania i podalam nie dosc, ze jedna dawke, to jeszcze o polowe za mala ), ale mam nadzieje, ze Zosia nam sie przez weekend wykuruje. nadal trzymajcie kciuki!
ja trzymam tez za Maję! zdrowiej, mala!
jutro pewnie robimy pranie i liste rzeczy do zabrania, a w niedziele pakowanie na calego, wyjezdzamy prawdopodobnie w poniedzialek 4-5 rano, zeby byc przed poludniem .
wszystkim zycze cudownej, cieplej i slonecznej pogody i duzo lenistwa!
robcie ladne zdjecia i bawcie sie dobrze, zeby naladowac akumulatory!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieje ze ten wyjazd nie nasili jakos tej bakteryji i stan Kingi sie nie pogorszy czytam ze ta 3 dniowka tonic powaznego ale jednak sie martwie Kinga w sumie jest pogodna i juz goraczki nie ma
Gosia dzieki jak znajde te piwo to sprobuje
Jutro jedziemy na wycieczke ogladac motyle Kinga lubi muchy wiec mysle ze motyle tezjej sie spodobaja
A w niedziele idziemy z wizyta do Kini chrzestnego oj bedzie sie dzialo
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewa, trzydniówka to nic groźnego, tylko ważne, żeby nie chodzić nigdzie z gorączką, żeby szybko minęło. Zdrówka!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ewa jak już plamki to chyba właśnie wyzdrowiała, koniec gorączki i możecie wypoczywać
u nas znów kijowo, Ola tylko na kupnym jedzeniu z pojemniczków jest a wczoraj nie chciała iść spać - chyba była tak zmęczona bo miała tylko jedną drzemkę, że nie mogła zasnąć i płakała 2 godziny i zasnęła o 23 a wstała przed 7
płakała tylko jak kładłam ją spać a jak była z nami to nie, a słaniała się na nogach..