- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja od kiedy korzystam z uroków warszawskiego jeziorka podróżuje autobusem i mam więcej czasu na forum, ale bardzo ubolewam bo rower koczuje w pracy;(
Gusiag nie wiem czy dużo czy mało Adrian mówi, ale mnie zaskakuje swoim zasobem słów, oczywiście nie da się nakręcić takiego filmu... I tak, ze tyle mi się udało to sukces;)
A jaki chcesz tatuaż? Powiem Ci, ze to teraż takie mało oryginalne;) na plaży każdy ma tatuaż, a teraż coś dla pocieszenia, większość do czarne plamy... Widac, ze nie przemyślane błędy młodości:)
Wieć gusiag, szalej! Ból jest do wytrzymania, moim zdaniem bardziej bóli depilowanie:)
Dorota ja też sądzę, ze Mają się wyciągnęła. Duże te nasze forumowej dzieci Adek i Zosia też do wysokich należą, młody do tego się zrobił chuderlak straszny- upał i zeby robią swoje.
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
my właśnie po 2 godz wróciłyśmy z placu, bolą mnie całe plecy, od zabaw z Olą, nie chciała przestać się bawić, zjeżdżać na zjeżdżalniach aż wreszcie spadła twarzą w piach i jednak dała się przekonać, że to czas już na powrót do domu i spanie biegałyśmy boso więc wymyłam ją i położyłam właśnie, może zaśnie wtedy ja pod prysznic skoczę i może uda mi się wreszcie pomalować paznokcie na inny kolor, bo kupiłam sobie nowy wystrzałowy zielony lakier
Gabi no Adek gaduła, tata tata Ola też gada jak najęta i powtarza bardzo dużo. Adek szczuplutki bardzo widać po buzi. Ja ważyłam wczoraj Olę, waga nawet nie drgnie - 10kg cały czas bez zmian.
mój tatuaż symbolizowałby mnie i Olę. i jeśli będzie to będzie kolorowy i albo przy kostce albo na łopatce, zależy czy i gdzie by się zmieścił
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wpadne później ledwo dojechalam z pracy.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Gusiag wiesz, że też się zastanawiałam co aliah, już dawno jej tu chyba nie było... Pewnie nie ma czasu...
Tee plac zabaw wypaśny My narazie mamy tylko piaskownicę i chyba w tym roku na tym się skończy
Gabi trochę Ci zazdroszczę takiego małego gaduły, u nas jest parę słówek, ale bez rewelacji A Adek wcale nie wygląda na zabiedzonego, więc nie masz się co martwić
Georgette mama kwoka, czy nie, ale takiego malucha to bym się bała na tak długo oddawać pod czyjąś opiekę, co innego dwa trzy dni...
Może sie mi uda później zajrzeć...
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ja to dopiero jestem kwoka, jak ide na zakupy to biegiem byleby tylko Ola za długo nie była sama z tatą! z tatą!! nie wyobrażam sobie zostawić jej na cały dzień nawet z kimś...
a co do mojego planu posiadania tatuażu przeczytałam o 7 najbardziej bolesnych miejscach na tatuaż i stopa jest na 3 miejscu, także o ile w ogóle to gdzieś gdzie jest mięsień.. czyli może na plecach..
masakra ze mną, jeszcze kolejne lata będę myśleć...
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
tee plac zabaw po prostu super!!!!! zazdrościmy (pozytywnie) basenu
gusiag ja kiedyś w lato kupiłam żółty lakier - w buteleczce wyglądał super ale jak pomalowałam nim paznokcie to wyglądały na brudne i pożółkłe Maja też zazwyczaj się buntuje, gdy zabieram ją z piaskownicy, ale nie bije mnie tylko płacze właśnie tak jakbym jej krzywdę robiła; na szczęście w miarę szybko można odwrócić jej uwagę a jeśli chodzi o ból przy tatuowaniu to zgadzam się z gabi - depilacja boli bardziej
gabi jeszcze nie widziałam filmiku z Adkiem w roli głównej i zaraz zamierzam to nadrobić
dziewczyny powoli rozglądam się za nową pracą, trzymajcie kciuki
teraz już spada,
dobranoc
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Caly dzien szalala na podworku po poludniu poszlysmy do cioci, ktora rozlozyla basenik dzieciaczka i oszlolomy szalay a moj maly kaskader to juz wogole .... ja ja ubralam a ona poleciala spowrotem do basenu i wskoczyla w butach, bodziakach i pampersie nawet ten namokniety pampers nie przeszkodzil jej w zabawie i skokach do wody jak by umiala to by juz na glowke skakala
Gabi widze ze u was tez kroluje tata u Kingi tez tata jest na pierwszym miejscu jak go widzi to az piszczy z radosci
Dorota trzymam kciuki za poszukiwania pracy
Tee fajny ten plac zabaw i hustawka a basn to juz chyba z tuch wiekszych ? Nie balasie Zuza?
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Druga noc przespana cała ale krócej bo do 6 40. teraz już o 11 30 już padła i mam nadzieję, że pośpi ze 2 godziny żeby dotrzymała do wieczora.
Dorota kciuki ściskam za nową lepszą pracę
Ewa masz zdjęcia z wodnych zabaw?
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
gusia fajnie, że noc przespana oby było takich jak najwięcej
chyba idę spać do Miśka bo mi się nic robić nie chcę
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
dzisiaj miałam telefon i jestem umówiona na rozmowę w poniedziałek w sprawie pracy, nie wiem nawet dokładnie jakie są warunki, bo 1. nawet nie pamiętam dokładnie co to było za ogłoszenie, wiem tylko, że stanowisko doradca klienta 2. dzwoniła do mnie babko z firmy rekrutującej i sama dokładnych warunków zatrudnienia nie znała, więc wszystkiego dowiem się w poniedziałek - jakoś nie jestem podekscytowana
dzisiaj już spakowałam Maję, jutro wyjeżdżamy i chyba przez to tracę humor
nawet nie chce mi się pisać
asiula super mieć znajomych "celebrytów"
ewelinda no to mała sobie poszalała, Maja też uwielbia wodę i... piasek
dziewczyny dzięki za trzymanie za mnie kciuków, nadal trzymajcie, bo po poniedziałkowej rozmowie nie spodziewam się zbyt wiele
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
to miłego leniuchowania
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
praca, dom, sprzatanie no i co najwazniejsze lapanie slonka z Kinga lato mamy, mamy lato w czwartek lecimy do Anglii i tam tez ponoc czeka na nas slonko
niestety nie wiem co komu mam odpisac
ale wklejam wam zdjecia Kingi z baseniku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.