BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 6 miesiąc temu #692562 przez aisod
uhuhu! Ruch u nas, jak na marszałkowskiej ;)

georgette no to miłego świętowania życzymy, no i rodzicom się gratulacje należą :)

Dziewczyny odzywać się co tam słychać, bo już napewno pomyślę, że ja Was odstraszam ;) Co mam trochę więcej możliwości posiedzenia, to forum milknie, a jak mnie nie ma to później czytam przez dwa tygodnie ;) Oczywiście żartuje :P

Ja dziś byłam u dentysty... trochę się tam na chodzę... nie wiem czy to przez to karmienie się mi tak porobiło, czy jak, ale prawie w każdym zębie dziura... :/

Miłego wieczoru życzę :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #693191 przez asiula2134
/

11 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #693194 przez asiula2134
/

11 lata 6 miesiąc temu #693274 przez gusiag
hej
im moje dziecko mniej śpi w dzień tym mniej śpi w nocy, myślałam, że to niemożliwe ale za każdym razem kiedy ma jedną drzemkę w ciągu dnia nie potrafi spać w nocy, budzi się kilka razy a o 5 wstaje. Jak śpi dwa razy w ciągu dnia śpi od 21 do 7 30 z jedną pobudką na mleko. Dziś chodzimy na rzęsach. Trudno co zrobić..

Aisod szkoda, że akurat jak masz czas na pisanie to nikogo nie ma, przepraszam za siebie, mam nadzieję, że będzie więcej czasu..
obyś już miała same dobre sny!

ale wasze dzieciaki gonią z zębami, powoli się zastanawiam czy Ola będzie jeszcze jakieś miała! 16 miesięcy skończone i ma tylko 6 zębów

Dorota gratulacje dla rodziców i kolejnych 30 lat razem :)

Asia udanej podróży i odpoczywajcie :kiss:

nie mam siły pisać, sorry

11 lata 6 miesiąc temu #693621 przez gusiag
aqua fitnes wykończył mnie totalnie, jutro nie wstane chyba

11 lata 6 miesiąc temu #693747 przez gusiag
tyle was online i żadna nie pisze :/

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #693834 przez ewelinda83
Nie mam weny do pisania :( siedze i sie doluje :(

11 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #693842 przez asiula2134
/

11 lata 6 miesiąc temu #693865 przez gaabrysia
Ja wczoraj pisalam i pisalam i mi zniknęło, wscieklam sie i sobie poszłam, a ze z tel nie moglam się już cofnąć bo kod się nie zgadzał!

Po krótce:

ASIA u nas sytuacja z zębami taka sama, tyle ze górną lewą 4 dopiero się przebiła musi wyjść a są one duże, myslalam ze 3 wychodzą na końcu.. ?

Tee chodzisz jeszcze na rehabilitację?

Emma fajnie, ze koleżanki zaciazyly;) ja też się mię chwalilas, ze ciocią będę moja przyjaciółka ( ta której swiadkpwalam) jest w 6 czy 7 tyg i będzie tak jak aisod lutowka;)
Ciesze się jak by to było moje;)

Gusiag Oli moze wszystkie razem wyjdą, jak u nas było. Z 4

Marigra Zuza słodka;) jak jej się podobało na wczasach, prosimy więcej fotek;) młoda się wyciągnęła!

Adrian dużo powtarza, ostatnio nawet 3 słowa... Szedł z 3 pieluchami tetr a ja do niego ile Ty masz tych pieluch.. A on po mnie JEDNA, DRUGA,TRZECIA;) ale byłam dumna!!

Asia w podróży bajki na telefonie się sprawdzają chwilowo:)

Spadam bo już z młodym się muszę pobawić:)

Miłego weekendu

11 lata 6 miesiąc temu #693883 przez gusiag
Ewa co Tobie??

Asia opowiadania i śpiewy w aucie to super i lepsze niż płacz i wychodzenie z fotelika! :)
a wysiłek po zerwanej nocy jest jeszcze większy bo kolejna też okropna, Ola krzyczy i wpada w histerie w nocy tak po północy. sąsiedzi nas nienawidzą.. Nie wiem co jej że tak okropnie płacze że nie może tchu złapać, dopiero jak się chwile uspokoi to da się pobujać i tak zasypia.. a nad ranem pobudka :( od 5 jęki także ja nawet nie mam siły siedzieć
nie wiem co robić, czy dawać środki przeciwbólowe??

Gabi no to pięknie, coś niespotykanego, żeby takie małe dziecko umiało liczyć i tak odpowiedzieć, brawo!

11 lata 6 miesiąc temu #693905 przez emma
Mam wakacje i kaca. Idę na śniadanie, napiszę później.

Gosia, ja bym dała jakiś nurofen, bo to pewnie bóle zębowe...

Ewa :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #693939 przez gaabrysia
Zazdroszczę wakacji;)

Adrian jeszcze nie umie liczyć!;) powtórzył tylko moje słowa... Ale trzy słowa, wyczyn.

My dziś na pierwsze ur kolegi Adka, a ja właśnie dostałam okresu;/

11 lata 6 miesiąc temu #693977 przez gusiag
Asia opowiadaj jak podróż, jaka pogoda i w ogóle opowiadaj!

Emma jak kac alkoholowy to dobrze, czasem trzeba, gorzej jak moralny ;) czekamy aż Ci się poprawi i się do nas odezwiesz :)

Gabi ee mów wszystkim, że policzył :blink: :blink:
udanych urodzinek - łyknij coś na ból i zapomnisz wśród dzieciaków że ci coś dolega.

Ola śpi, to chyba zęby tylko czemu nic nie widać w tej paszczy małej? Na noc nie zjadła mleka, w nocy nie zjadła też a rano tylko pomidorka. ciekawe jak będzie w ciągu dnia..

pogoda u nas lipna, mam nadzieję że w Polsce i Irlandii lepiej. u nas ma przestać padać w poniedziałek, zobaczymy na jak długo..

11 lata 6 miesiąc temu #694022 przez aisod
Hej!
u nas pogoda do dupy :/ niby teraz na chwilkę słonko wyszło, ale co z tego, jak chlapa jest okropna...

gusiag przeprosiny przyjęte ;) oczywiście, wiesz, że j tylko żartowałam z tymi pretensjami :P miałam nadzieję, że kogoś zmotywuje :) W pewnym sensie się udało.
Co do pobudek to tak jak Emma proponuje, dałabym lek przeciwbólowy, przynajmniej byś wiedziała czy to przez ból, a pewnie tak.

asiula właśnie opowiadaj :) chyba u Was słonecznie... tak jakoś widziałam na pogodzie :)

ewelinda co się dzieje? czemu znowu smutna jesteś? wygadaj się i będzie lepiej. :) tulę mocno :*

emma jak kac to znaczy, że wakacje się dobrze zaczęły :P

gabi to gratulacje, że będziesz ciocią :) Adrian to ciągle wprawia mnie w zdumienie, że już tyle potrafi. Super :D

11 lata 6 miesiąc temu #694075 przez martyna123
Hey

Gosia- podaj Oli przeciw bólowe ale przynajmniej cały dzień co 6 lub 8 godz bo że dasz na noc nic nie da bo może być stan zaplany od zębów i ją tak boli w nocy mnie tak lekarz kazał i pomogło że przez 3 dni co 8 godz podawać przeciwbólowe ja dawałam tylko 2 dni i mały był spokojniejszy i lepiej spał a jak dawałam tylko na noc to i tak się budził z rykiem.

My na szczęście mamy wszystkie zęby ino 4 są połowi długo coś rosną a i nam 4 osttanie wychodziły nie wiem dlaczego.

Asia- ciesz się że mały sobie gadał bo mój to wrzeszczy i wychodzi z fotelika jak dłużej jedziemy. i napisz jak tam się macie??

Emma- super że masz wakacje.

Gabi- Fajnie Adek załapał słowa mój też czasami coś powtórzy ale góra 2 słowa i koniec.

Ewa- co się dzieje pisz??

aisod- Jak się czujesz dużo dzwigasz miśka czy próbujesz ograniczyć ??

Dziewczyny co polecacie na komary chodzi o to do prądu i na skóre małego i po ukąszeniu??
Potrzebuje coś sprawdzonego od Was.

Miłego dnia idę gotować obiad

A i mój mały znowu je normalnie tylko że mleka nadal nie pije :( :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka