- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Twoja Zmiana rewelacja! Nawet nie wiedziałam ze aż tak można usunĄć? Drogo?
Emma 3maj się kochana;) czekamy ba twoja litanie:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
noc dziś u nas kiepska, trochę płaczu i o 4 30 łóżeczko zaczęło Olę parzyć i nie dała za wygraną, musiała przejść do nas, ok 5 30 zasnęła, spychając mnie z łóżka i ja już nie zasnęłam.. także mam dzień długi bo już od 4 30. teraz śpi drugi raz bo cały dzień na dworze a pierwsza drzemka 50 minutowa, to teraz dam jej 30min snu. Nie je prawie nic. może upał a może te niewidzialne zęby..
Emma czekamy na Ciebie i trzymamy kciuki za poprawę spraw rodzinnych

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Adek też teraż padł, bo krótko spal rano i nie o tej godz co zawsze.
Gusiag zależy czy tatuazysta jest dobry, ten u którego ja byłam, mimo ze znajomy siostry wziął 350zl. I mówił, ze liczy na godz. Pierwsza 300 za każda następna 100.
Dziś pierwszy raz zaspałam, nastawilam budzik na pt;) ale wyszłam w 7 min i byłam na czas i jeszcze w pracy oko podmalowalam;)
Wpadne później;)
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Dorota super zmiana

Gosia takie sa niestety ceny

ja mialam takie same rozterki jak ty, nie wiedzialam gdzie i co ? i czy nie bede zalowac ? zdecydowalam sie po 10 latach i mam ochote na kolejne

przemysl to dobrze a potem nie zaluj

emma oby problemy rodzinne minely szybko i bezbolesnie

Gabi a co to za urywanie sie z pracy

fajnie ze wypad nad jeziorko sie udal, skoro masz jak to korzystajcie jak najwiecej

Gosia a moze Oli jest duszno w nocy

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ewa jAki i gdzie masz nApis?
w sezonie wakAcyjnym duZo mniej pracy wieć korzystam;)
Napompowalismy adkowi taki pontonik spidermana... Ale płacz, tak się bal, ze aż się trzasl..

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Gabi ja mam napis na rece - Amor Vincit Omnia

na ktoryms zdjeciu na fejsie troszke widac
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi 15lat? no no niezłe ziółko z ciebie było

gusiag współczuję kiepskiej nocy i braku apetytu u Oli, może to i zęby i upał
ewelinda stary tatuaż był wyrazem mojego buntu - dość gwałtownie przechodziłam okres dojrzewania

a my dzisiaj całe popołudnie spędziłyśmy na podwórku, ile to moje dziecko ma energii...
mama na następny tydzień (od pn do pt) chce zabrać małą do siebie i na początku nawet byłam zadowolona, bo stwierdziłam, że w końcu wybiorę się na zakupy ciuchowe i może trochę zajmę się sobą, ale im bardziej zbliża się ten czas, to bardziej się dołuję i tracę humor - nie chcę się z nią rozstawać na tak długo

- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
fajnie że mama zaproponowała Ci pomoc - myślę byś skorzystała i nie miała wyrzutów!!!! odpoczniesz, naładujesz akumulatory i będziesz miała więcej czasu dla siebie

pewnie też bym miała obawy ale myślę, że bym chętnie skorzystała- my wybieramy się pod koniec sierpnia / dopiero wtedy mam urlop do Krakowa- nigdy tam nie byłam a chciałabym obejrzeć Starówkę (i nie tylko

już nie mogę się doczekać

Maja prześliczna- a jaka szczuplutka... moja Zuza ostatnio sporo przytyła- jest taka ciężka że nadwyrężyłam sobie mięsień (obojczykowy)- tak mi wylazł, że wstydzę się chodzić w koszulkach na ramiączkach- na razie to zakrywam i czekam aż wróci do swojego stanu

- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)

wkoncu mam chiwlę w pracy

co u nas - Zuzia ma 2 nowe ząbki

gabi - ale Adek ladnie mówi

Tee - trzymam kciuki za pogode, a Kraków piekny, zwiedzaj ile tylko mozesz, a wogole Zuzik jaki szczesliwy z tymi grzyblkami
emma - oby wszystko sie dobrze skoncvzylo
georgette - ladny tatuaz, naprawdę delikatny...ale ten poprzedni to wyraz ewidentnego buntu

wogole widze ze tu wsztskie wytatuazowane

Gosia - mam nadzieje ze to jednak zeby tak Oli dokuczają.....ale tak ostatnio sie zastanawialam z tym brzuszkiem, bo jak Ola w nocy jeszcze je to moze od tego te jelitka jej pracują i ją mecza.....u nas jak Zuza zje coś "ciezkeigo" na noc to tez pozniej steka w nocy i poplakuje...pomijam koszmary nocne, wiec to moze cos takeigo
aisod - to tylko ciaza te humorki wiec spokojnie

- aisod
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję, że te hormony się w końcu unormują

Tylko nie wiem, jak się to ma do terminu porodu, bo mi lekarz jeszcze nie wyznaczył :/ Wczoraj byłam na wizycie, założył mi kartę ciąży, ale termin stwierdził, że jeszcze nie ma po co wyznaczać... No nic trza czekać

W ogóle to chyba się nie pochwaliłam, że Misiek sam zrezygnował z cyca... Już ma 18 dniowy post

Fajne te tatuaże macie

Tee wypad do Krk, super

Idę, bo się Misiek budzi... Miłego dnia!
- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

skoro mówisz, że fajnie to musi być fajnie

jeżeli chodzi o pokarm w piersiach to ja nie karmie już od roku a jak nacisnę to mi też coś tamleci

robiłam wyniki na prolaktynę i wyszła w normie- więc nie wiem skąd ten stan

jutro mam umówionego gin. więc dopytam
Marigra- to Zuza i tak ma sporo ząbków- mój Zuzak ma 6 i siódmy nam idzie- więc my chyba na szarym końcu jak ze wszystkim

- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
Maja szczuplutka? a to mnie zaskoczyłaś

tee Ola chyba też ma 6 ząbków, o ile dobrze pamiętam, więc nie jesteście same w tym temacie
marigra gratuluję nowych ząbków, pamiętaj, że każdy następny oznacza coraz bliżej końca ząbkowania

aisod fajnie, że tak bezproblemowo Michał odzwyczaił się od piersi, wiesz z takimi dużymi dzieciakami bywa ciężko, czekamy na fotki z usg

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

aż teraz nie wiem co komu..
Tee ja w krakowie spędzilam sporo czasu, trenowałam tam i miałam znajomych, mam rodzinę też i znam kraków od strony turystycznej i troszkę codziennej. Trzeba zobaczyć jak się nie było, obowiązkowo. Zobacz Kazimierz i fabrykę tak jak pisała Ci Aisod. Idźcie zobaczyć smoka i zróbcie spacer nad Wisłą. Zjedz obwarzanka! I jak kiedyś znajdziesz czas jedź do Wrocławia, Gdańska - jest o niebo (według mnie) ciekawszy. Przepraszam krakusów

Marigra Wam się zrobił pieszczoch z dziecka a u mnie diabeł, bije kopie, krzyczy - jak chce coś wymusić. Czasem mi wstyd jak wracam z nią z placu zabaw bo tak drze się jakbym jej krzywde robiła, ciągnie mnie za włosy i bije po twarzy. a jak się uspokoi po dłuższym czasie to przeprasza. przychodzi tuli i całuje. Oczywiście więcej razy jest tak, że całuje i przytula i nas i lalki ale jak ma te napady złości to jest OKROPNA.
i wiesz co doczytałam, że takie popłakiwanie przez sen to właśnie też jedzenie z glutenem, ale czy to dotyczy nas to nie wiem. Dziś na kolację zjadła szpinak i rybkę - gotowiec :/ a przed samym snem wypiła mleko, już bez kaszki, żeby nie obciążać brzuszka za bardzo. Tej nocy zjadła o 5 rano i spała do 7 więc nie wiem na ile to liczyć do nocnego jedzenia. Oczywiście zdarza się też jak już pisałam jedzenie i o 2 ale to już czasami.
Gabi muszę koniecznie posłuchać jak Adek mówi, teraz nie mogę bo Ola zasypia ale jak zaśnie głębokim snem to na pewno posłucham!
Aisod jak super się czyta o twojej ciąży

aha Tee nie jesteście ostatnie bo my mamy 6 ząbków i więcej już chyba nie będzie

Dorota no kwiaty zdecydowanie lepsze od kobry

Ewa wiem że coś chciałam, ale zapomniałam wybacz - to skutek winka które aktualnie sączę..
Emma wróć!!

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Gdańsk z Sopotem zwiedziliśmy dwa lata temu (wybraliśmy się z siostrą szwagrem i siostrzeńcem -było super chociaż pogoda niezbyt dopisała wiec zamiast kąpać się w morzu wybraliśmy się do Aquaparku )...
Wrocław też dobra propozycja- dobra alternatywa na kolejne wakacje

Dorota- na tym zdjęciu z "face" Majeczka wygląda bardzo szczupło- tą fotką sie sugerowałam - ale skoro mówisz że pulpet to jestem skłonna uwierzyć ci na słowo

miłej i przespanej nocki wam życzę