- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma jak wam idzie oduczanie od smoczka ??? u nas niestety kiepsko, tzn sa dni ze zasypia bez smoczka i sa takie gdzie jak go nie ma to jest wielki placz chodzi i mowi NIE MA a jak znajdzie to krzyczy JEST
to samo jest z karmieniem w nocy. udalo sie nam przespac kilka nocy a pozniej L dal Kini mleko i zaczelo sie od nowa
mariola gratulacje z postepow Zosi powolutku, powolutku i Zosia ruszy do przodu
ten tlumacz to fajna sprawa, bedziesz mogla zadawac pytania i bedziesz pewna ze sie nawzajem zrozumiecie z Pania doktor
marigra szkoda, ze urlop sie nie udal. Zuzia pewnie wychodzi z zasady ze wszedzie dobrze ale w domu najlepiej
dobrze, ze te zabki sie juz wybily u nas tez chwilowy przestoj
Tee taki ,,pijaczek,, to jest poczatek chodzenia jeszcze troche a bedziesz biegac za Zuza
Ja jestem padnieta, bo wczoraj bylismy na pepkowym kolezanka urodzila corke 4350 wrocilismy po 2.00 no a teraz nie ma zmiluj, czas do pracy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Tee Zuza ruszy tak szybko że zobaczysz i to tak że znudzi jej się chodzenie i zacznie biegać. Musisz pochwalić się placem zabaw - czekamy na zdjęcia
Marigra kurcze szkoda, że te wakacje się nie udały a takie super zdjęcia miała na plaży wyglądała na szcześliwą. Ząbki się przebiły to będzie lepiej..
Mariola gratulujemy nowych umiejętności Zosi, cieszymy się razem z Wami
Ewa no to to nasze spotkanie się odwleka.. no coż doczekamy się gratki dla koleżanki spore dzieciątko
Asia to nie ma tatusia z wami? wydawało mi się że razem pojechaliście? coś musiałam przeoczyć. nocnikowe gratulacje u nas było lepiej i teraz już tylko siada i nic nie robi. no ale nadal próbujemy
nasza dzisiejsza noc nagle boska, nie wiem o co chodzi, wczoraj miała jedną drzemkę 2,5 godzinną na noc poszła o 21 spać, zjadła o 4 i spała do 8. Ani razu nie zapłakała w nocy raz krzyknęła mama usiadła w łóżku ale nie ruszyłam się i położyła się i zasnęła.. bądź tu mądry i pisz wiersze... ??
od rana byłyśmy już na placu zabaw, upał okropny Ola pobawiła sie z Alanem i teraz śpi, jak wstanie idziemy na basen, poopalać się i popluskać
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
u nas upał starszny, wiec Zuza siedzi w basenie i grzeje kostki, a ja mam tak podly humor ze wszystko mnie irytuje.... jezstem tak zla na ten glupi urlop ze sobie nie ywobrazacie...tak sie nastawilam na odpozynek w tym roku a tu kurde taka lipa ze nie chce mi sie nawet pisac.....jestem poprostu mega zawiedziona... siedzimy niby teraz na dzialce u rodziców ale ten wyjazd jeszcze bardziej mnie dobija.....niby sa dziadki ale tak mnie ich gadanie wyorowadza z rownowagi ze jeszcze troce i sie zawine i worce do domu....masakra...a do tego dostalam okres.......no nic wyzaliłam się, to moze mi sie poprawi....
asia - trzymam kicuki aby Tobie urlop minąl fajnie, wiem jak to jest bez meza...nie dosc ze calymi dniami pracuje to teraz tez jestesmy same a on w pracy.....ehhhhh.....
gosia - no to fajnie ze Ola dala pospac...mi sie wydaje ze ona ma koszmary...bo moj Zuzka tez zle sp jak mazbyt duzo wrazen w ciagu dnia...
mariola - jeszcze troche i Zosia bedzie biegać...super ciesze sie bardzo bo caly czas jej kibicuje
Tee- twoja Zuza tez niebawem zacznie biegac a nie chdozic...potwierdzam jak tlyko zobaczy ze na dwoch nogach sie da to zacznie smigac:)
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Co do koszmarów to wiem, że masz rację, Ola ma lęki nocne www.bangla.pl/artykuly/a92/leki-nocne-co...ej-niz-tylko-zly-sen nie jestem w stanie jej wybudzić kiedy tak okropnie krzyczy, bije mnie rzuca się i czytalam tu że nie można dziecka budzić. Ale to wygląda tak źle że nie mam jak nie wziąć jej na ręce. Dziś lęki zaczęły się już o 22, potem o 23 30 a potem o 6 płakała już raczej z bólu ząbków. Wygląda to tak, że ma raz zaciśnięte oczy i płacze a raz w pół otwarte i nie wie że jestem obok że chce jej pomóc, jest taka nieświadoma tego.. wyć mi się chce razem z nią.. Wczoraj miała dużo emocji bo na basenie szalała strasznie, nie chciała wychodzić, tylko się bawić i moczyć w wodzie, stąd pewnie w nocy tak silne te lęki.. z tego co czytam, czeka mnie jeszcze kilka lat nieprzespanych nocy
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia- u Ciebie pewnie humor lepszy po takich pięknych kwiatach niestety pogoda też działa na ten humor u mnie też jest zły i zajadam się sie babką. A co do spania Oli mnie się wydaję że to zęby u nas było podobnie dopiero teraz już jest spokojny budzi się ale tylko na kaszkę i na wodę a jak myślisz że Ola przeżywa tak sny mocno to spróbuj dać jej melisy na noc.
Asia- wypoczywaj ile się da a tesknota za mężem wyjdzie Ci na dobre zobaczysz
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
my dziś pojechaliśmy do parku dzikich zwierząt Ola miała radochę niesamowitą
ten wyjazd będzie testem czy chodzi o lęki po przeżyciach dnia, ostatnie miały miejsce po basenie potem noce spokojne, jeśli ta dzisiejsza noc będzie z krzykami i płaczem to znaczy ze Ola tak przeżywa nowości...
co u Was? Odezwijcie się
Martyna kwiaty poprawiły humor owszem nigdy nie dostałam tylu róż na raz
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
wczoraj Zuza była pierwszy raz (w tym roku) nad jeziorkiem... ale miała ubaw!!! super sprawa.
nie chciała w ogóle wyjść z wody troszkę nam płakała w drodze powrotnej... ale obiecaliśmy jej że dziś też pójdziemy - strasznie sie cieszę, że mamy jeziorko kilkanaście metrów od nas
jednak mieszkanie na zadupiu ma swoje plusy
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
my mieliśmy dziś takie przeżycia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kwiaty piekne a kolega podsunal dobry pomysl z tym wazonem
zdjecia tez super, sama sie zastaanawiam czy nie pojechac z Kinia na farme ze zwierzetami ale sie boje, ze ona je wszystkie poploszy taki z niej diabelek
tee ja tez widzialam zdjecia i widac ze Zuzi sie podobalo nad jeziorkiem
ja mam jutro pierwsza jazde z instruktorem tzn pierwsza mialam jakies 12 lat temu tak wiec jutro chwila prawdy, jezeli nie poczuje tego czegos to rezygnuje ... trzymajcie kciuki bo jednak chcialabym nie bac sie jezdzic
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem po jezdzie ktora dodala mi pewnosci jak Kinia wstanie to ide na kolejna jazde
A wieczorem idziemy do znajomych powitac nowego dzidziusia
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
mnie po basenie znów boli gardło..
Ola nie była na basenie ze mną a ma katar więc podejrzewam, że to od zębów, może wreszcie coś wyjdzie, bo leci jej woda z nosa i łzawi oko, przy górnym zębie tak było też..
lęków nocnych po zwierzątkach nie było, tylko popłakiwanie w nocy ale świadome. Może te lęki nie wrócą
czy to nasze forum umiera?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wieczorna jazda tez zaliczona bo musialam przywiezc meza od znajomych bo on sobie piwkowal dzidzia przesliczna, az mi wspomnienia wrocily do pierwszych dni Kini
Gosiu a moze Ole brzuszek w nocy boli i dlatego placze Kinga tak miala ze 3 dni temu ze strasznie plakala, ale akurat w tym dniu nie robila kupki, podalam infacol i po chwili przeszlo i zrobila az 2 kupsztalki
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja jeszcze pracuje, za 2 tyg urlop;)
Korzystamy z każdej wolnej chwili, siedzimy na placu. Wieczorem padam z adrianem..
Pozatym dopadła mnie jakąś chandra:( dlatego też brak weny, mimo tego ze nie wiele się dzieje to jestem codziennie
Miłego dnia