BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #794965 przez ferritka
dziękuję :kiss: :kiss:
czeka nas jeszcze w uj badań Kręgiel to chyba cała krew na nie straci ale musimy. Głónie genetyczne, kariotyp, AZF czy CFTR, bo musimy mieć miliard % pewności, że żołnierz nie przeniesie jakiejś mukowiscydozy czy innego świnśtwa na Grochy..naprawdę idziemy ku lepszemu, czuje to :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #794969 przez Agnilla
Ej no chyba z B do C, nie jest zle, bo ja C przed okresem miewalam zawsze ;)
Ferri, juz drugi raz w tym tygodniu mi się śniłaś! Dziś, nad morzem....to znak, że wiosną spotykamy się fasolowo na molo!! Tylko mi jakiś wózek będziesz musiała załatwić, albo i balkonik :lol:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #794972 przez ferritka
Agillka, noo ja się mogę kulać po tym molo bo jak sie uda nam za 1 razem to powinnam być gdzieś ok 4-6 miesiąc jak zaskoczymy na początku lutego :lol: :lol: a śniło Ci się, że miałam Groszki czy Mix czy Niuńki?? :kiss: :kiss:

i nie narzekajcie na baloniki , bo co jak co ale ja to mogę Was wszystkie obdzielić i bez ciązy bo mam (
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
) -i ko ma najgorzej? bankowo nie mój Kręgiel cnie :lol: :lol: i jak bedę w ksiązy o żeby mi brzuch i cycki nie przeważały do przodu, bedę sobie je zarzucać jak murzynka na plecy dla równowagi :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #794986 przez Agnilla
Ej ja mówię o wiośnie, kiedy jeszcze fasola się nie wykluje, na maj się umawiamy! :) więc 1 trymestr i rzyganko będa za Toba ;)
nie śniłaś mi się w ciąży, ale miałas mega szczupłe opalone nogi :lol:
Ty chudzielcu, gdzie Ty te FF trzymasz, na fotkach nic nie widać. Wyciągaj te skarpety :P a jak zaksiążysz, to se będziesz mąką podsypywać między brzuchem a cyckami, co Ci się odparzenia nie porobią ;)

11 lata 4 miesiąc temu #794992 przez ferritka
długie chude opalone nogi :lol: no to chyba dooope kisiłam w wyszczuplających kryjących rajtuzach B) B)
maj, ok umowa soi ;]]

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #794995 przez Agnilla
Ty chyba chcesz wylądować na swoim własnym jeżu co? :)

11 lata 4 miesiąc temu #795017 przez moofka
Ferrunia moja kochana psychofanka :lol: ja Cię też śledzę na staraczkach cały czas, trzymamy z Zośką kciuki i jak tylko mała wyjdzie to masz rezerwację na moje miejsce i zaraz tam wskakujesz :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #795022 przez ferritka
Mama Mooffka :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #795023 przez Agnilla
moof Ty uważaj, bo jak się Ferri rozpędzi to Cie jeszcze przed terminem wywali z miejscówy ;)

11 lata 4 miesiąc temu #795029 przez ferritka
Agillka, gdyby o zalezało ode mnie to wybaczcie, ale tyle czasu czekam ,że nalezy mi się pierwszeństo i nie miałabymm skrupułów wciskać się w kolejkę B) B) póki co moim miesiącem będzie luty ..więc puszczam Panie przodem ,śpieszcie się , bo jak przyjdzie mój czas zgarnę wszystkie grochy jakie są na ten czas zaplanowane B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #795035 przez Agnilla
Ferri zbierz maksymalnie dwa, żeby nie szaleć nadto :) a gdyby to zależało ode mnie to własnie pakowałabyś je na spacer, bo wieczorem to już ciemno i zimno ;) będzie dobrze Bejbe, a zobaczysz, że jak se po IV pofolgujecie i się zapomnicie, to i se trzeciego w gratisie szybko zrobicie :) wspomnisz moje słowa :)

11 lata 4 miesiąc temu #795037 przez ferritka
B) :kiss: amen Kochana amen :kiss: :kiss: :kiss: Dr Cud mówił, że jeśli się nie idzie z programu to zazwyczaj transferują da zarodki, rzadko jeden, więc tak czy siak przeznaczone mi są dwa, tak jak sobie wymarzyłam :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #795066 przez Agnilla
Ale będzie rozpierducha :) wiem co mówię ;) ewka ch. pójdzie na bok :) ale dobrze jej tak ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #795067 przez Chudzinka
Dzień dobry :)
Znów dzień lenia? I znów dałam się namówić... :blush:
Ferri - ja podczytuje regularnie staraczki, głównie ze względu na Ciebie... Fajnie że do nas wpadłaś. Trzymam kciuki i gromadzę myślami pozytywną energię, wysyłam telepatycznie do Ciebie. Ja w kolejce puszczam, bo radość z Waszych sukcesów jest jak moja własna i mogę spokojnie poczekać. Jest tu jeszcze kilka takich, które powinny mnie wyprzedzić i zamierzam je trochę pogonić :silly:
Aggi - chyba Jula pierwsza testuje, potem rzeczywiście Kaś. Potem Ty z Zoiczką i Goś żeście zsynchronizowane. No i nowe koleżanki - Ula, a reszta - jeszcze nie ogarnęłam, ale nie martwice się, potem wszystko znów będę miała obcykane, która, kiedy, co i jak, bo porządeczek musi być :lol:
A w Krakowie w poniedziałek ma padać śnieg. Pewnie będzie breja i ble, ale też mi się choinka zamarzyła...
Moof, Kaś, Asia, Dag, Iss, Porto, Domiś, Agnilla - wygłaskajcie przez brzuszki testowe maluszki :kiss: Kaś to już niedługo nawet będzie mogła wycałować :side:
Miłego weekendu!

11 lata 4 miesiąc temu #795074 przez ferritka
Chudzinka :kiss:
aj :S :blush: miło mi że podczytujecie i śledzicie moje losy na staraczkach a myslałam że jak tu do as zaglądne to mi powiecie, że mam se iść bo nie testuje :silly: :silly:
to może tu jednak zostane :lol: :lol:

Chudzinka, dziewczynki na każdą przyjdzie odpowiednia pora, czasami warto jednak szczęściu pomóc i trafić na dobrego doktora.....
a ten artykuł wczoraj krążył po staraczkach ..warto rzucić okiem
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,11...dnosc_to_wyrok_.html

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka