BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #795324 przez ann-sunshine
Wlazlam dziś na staraczki ale tam smutaskowo strasznie :-(, właściwie to chciałam zobaczyć co u gabi, a trafilam na smutne gosiakowe wieści. Ferri lub gos wiecie czy u gabi II się potwierdziły?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #795330 przez ferritka

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #795337 przez Porto1987
Bry wieczór :)

Szalone kobitki z Was :P wchodzę jakiś czas temu na forum a tam 27 postów nowych :S szalone, szalone ... No i udało mi się przywołać Ferri :P Musisz zostać na testach nie ma to tamto :P :P
Kurde i przez to że czytałam Was wcześniej, to teraz nie wiem co chciałam.

A Moof, koleżanka miała termin na grudzień i wczoraj się rozpakowała już.

Musze sobie przypomnieć, bo mi Mała wyżera szare komórki ze strefy pamięci :P :P ;) :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #795364 przez ann-sunshine
Ferri dzięki :-)

Porto przyzwyczaj się bo te szare komórki już do poprzedniego stanu nie wrócą :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #795414 przez ulka1983
Agnilla jeszcze nie raz będziesz nowej rozmiarówki szukać w tym tempie to ja Ci wróżę E jak nic :S ja w ciąży z B doszłam do D :lol: to były czasy teraz zostały wspomnienia :silly:
Ferritkasuper wiadomości :) mam przeczucie że już niedługo wam się uda, :kiss: :kiss: :kiss: rozmiar FF :ohmy: ja nawet o takim nie słyszałam :unsure:

Dziewczyny które niedługo rodzą :kiss: :kiss: szczęśliwego rozwiązania :kiss: :kiss:

Kobietki u mnie @ jeszcze na całego się nie rozkręciła czyli 1dc nie dziś tylko jutro mam rację :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #795476 przez Kaś_O
Ulka z tymi dniami cyklu kiedy liczyć pierwszy to ja nigdy sie za bardzo nie znałam.. Kojarzę ze dziewczny pisały kiedyś że plamienia nie liczy sie i jak małpa przyjdzie po 16 to tez jako następny dzień..

Wy tak o tych cyckach, Ferri Ty przy swoich gabarytach to naprawde masz cycochy pameli..ja zawsze miała miedzy C/D teraz mam FF a jak poszłam do tej od stanikow to w ogole mi wymodzila rozmiar spadochron.. Chociaż mi sie piersi jakoś duże teraz nie wdaja.. Ale to chyba przez ta ogromna piłkę z przodu.. łapie chyba powoli przed porodowe zniechęcenie ze nigdy nie urodze...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #795501 przez ann-sunshine
Kaś takiej opcji nie ma. Wiem, że końcówka się dłuży, ale już niedługo, za kilka dni (kilkanaście w najdłuższym wypadku) będziesz tulić Maksia :kiss: :kiss: :kiss:

Ulka nastawiasz się na testowanie w tym cyklu?

11 lata 4 miesiąc temu #795553 przez Agnilla
Każda która mi wykracze miche większą niż D siada na jeża, już ja to u Ferri sobie załatwię ;)
Kas, Max chce Ci zrobić prezent imieninowy :)

11 lata 4 miesiąc temu #795646 przez ulka1983
Kaś O dzięki za ifo o @ :) urodzisz szybciej niż myślisz :kiss: wiem że ta końcówka ciąży jest stresująca ale drugi poród jest łatwiejszy ja o 19 00 byłam na izbie przyjęć (bo ginekolog mnie wysłała) bez żadnych bóli porodowych a o 21 30 już urodziłam nie martw się będzie ok :kiss:

mi w ciąży piersi też się duże nie wydawały właśnie przez brzuszek ale mąż był zadowolony :silly:

Ann ja nie testuję bo nie mam odwagi pchać się w kolejkę tylko grzecznie czekam :blink: a tak poważnie to staranek docelowych nie było więc nie testowałam a @ przyszła przed czasem jakby ktoś na nią czekał :silly:

mam nadzieję że niedługo się testy z dwoma kreseczkami pojawią oczywiście te ciążowe :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #795677 przez moofka
Porto ja mam termin na 21.12. to jeszcze mi się aż tak nie śpieszy do rozpakowywania się, poza tym nie mogę wyprzedzić Kaś bo dopiero się zdenerwuje :kiss: w czwartek mam wizytę w szpitalu i zobaczymy czy ginek powie coś ciekawego :)

słuchajcie mąż ogląda koncert queen i tańczy i śpiewa z żelazkiem w ręku nad zośkowymi rzeczami :lol: ubaw po pachy z niego mam :side: jeszcze się mnie pyta po co na tych malutkich sweteruniach są kieszonki bo przecież zośka nic tam nie schowa :side:

11 lata 4 miesiąc temu #795728 przez Ada2424
Cześć Dziewczyny :)

Powiedzcie mi czy przyjmujecie przed ciążą jakieś suplementy witaminowe oprócz kwasu foliowego? Ja odłożyłam kilka dni temu kwas i już nie mam tych swędzeń skóry i wysypka praktycznie też zeszła, także jednak chyba to przez kwas :/ jadę w środę do internisty zapytać o skierowanie na badania to od razu zapytam co on mi doradza z tym kwasem zrobić...

[/url] [/url]

11 lata 4 miesiąc temu #795827 przez Ada2424
julka, właśnie tez tak myślę ze to jakas substancja mnie uczula a nie kwas bo tak jak piszesz przeciez on wystepuje w pozywieniu. Teraz brałam z firmy Folik i własnie mnie uczulał. A Ty jakiej firmy bierzesz?

[/url] [/url]

11 lata 4 miesiąc temu #795903 przez Ada2424
Ok w takim razie spróbuje inny, może pani w aptece mi jakiś poradzi. Dzięki ;)

[/url] [/url]

11 lata 4 miesiąc temu #795970 przez gosia28
dobry wieczór a właściwie noc

ann ferri już wrzuciła linka odnośnie powtórzonego testa gabi więc się nie powtarzam
moof uśmiałam się z Twojego emka musiał być widok przedni :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #795974 przez Kaś_O
Jak narazie nieurodzilam 24.11 i raczej juz nie dam rady..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka