BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #794844 przez ulka1983
cześć kobietki

łał Agnilla cyckami dzieli :laugh: to ja też się na to piszę jestem w kolejce po Chudzince i Aggi bo u mnie lichutkie B :silly:

Asia K moje dziewczynki bardzo chciały mieć rybki no i oczywiście miały tak na próbę w kuli, po krótkim czasie im się odechciało i ja się musiałam nimi zajmować :dry:

a tak w ogóle to u mnie 25 dc a @ już nadchodzi :angry: nie wiem co jej się tak śpieszy :unsure: a już wiem żeby przetestować nowe podpaski ponoć super zdrowe ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #794852 przez aggi
Porto ja też się ostatnio zastanawiałam co u anuuuusi :( miejmy nadzieję że dobrze...

11 lata 4 miesiąc temu #794885 przez aggi
Ej dziewczyny mam wrażenie że w tym miesiącu któraś jeszcze walnie tu nam pozytywnego testa :S Takie myśli za mną chodzą B) Jakieś wieści kto kiedy testuje ? Na jakim etapie cykli jesteście ? :S

11 lata 4 miesiąc temu #794888 przez moofka
kurde ile chętnych na cycki :ohmy: jak chcecie to też Wam oddam, mi urosły z 75B (z poduszkami) na 80C (zero poduszek) no i nie obyło się bez kupienia nowych staników bo się wylewały bokami :blush:

na grudniówkach mamy już pierwszą rozpakowaną :ohmy: a ja kończę jutro pakować torbę :)

11 lata 4 miesiąc temu #794891 przez zoi
Aggi, a mi się dziś śniło, że Ty byłaś w ciąży! :P Tak przed snem czytałam forum i chyba mi w głowie zostało na noc :)
Ja owulkę mam dopiero za tydzień najwcześniej więc na listopadowe testowanie na pewno się nie załapię... któraś inna chętna? :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #794907 przez ann-sunshine
Bry,

Ja jakoś przed @ jestem, gdzieś do mikołajek powinna się pokazać.

kaś powoli szykuje się na przywitanie nowego członka rodziny. Jak akcja się nie zacznie samoistnie, to chyba na 5 grudnia ma termin na wywołanie, czy na 3ego :unsure: jakoś tak.

Ferri na staraczkach coś tam pisała, ale nie będę powtarzać, bo jeszcze pomieszam fakty.

Anusia umilkła na dobre.

Jadę do roboty, miłej soboty dziewuszki

11 lata 4 miesiąc temu #794917 przez Asia K
Agnilla napisał:

ja co okres mialam cycuchy Pameli, teraz normalnie moge w bejłoczu grać :P tylko jakbym leciała na ratunek to by mi za bardzo skakały :lol:

... no i brode poobijały :D

11 lata 4 miesiąc temu #794918 przez Asia K
Dzie dobry zapomnialam powiedziec :silly:

Ostatnio bardzo czesto mysle o naszej Lil. Szkoda ze nie wiemy co u niej :S

11 lata 4 miesiąc temu #794925 przez gosia28
dobry
kufa podział cyckóf mnie ominął :laugh:
grudniówki się rozpakowują? Nie ma żartów B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #794926 przez Agnilla
Helol :)
ej nie szalejcie bo mi wklesle ślady zostaną po cyckach :) mi myślę, że urosły z B do C, bo wypadają ze stanikow i musze sobie jakiś nowy kupić, bo potem nie będzie co zbierać ;)
jak dojde do D, oby nie, to Was wszystkie obdziele :)
my dziś nie robimy nic, mąż się ucieszy :) potem zakupy i do znajomych jedziemy :)
Miłego dnia! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #794935 przez gosia28
oprócz zupy to ja też chyba nic nie robię :S :laugh:
tylko poodkurzam, zmyję podłogi i posprzątam łazienkę, dam psom michę (to się w ogóle nie liczy), podleję kwiatki, pościeram kurze :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #794946 przez Agnilla
To ja może zmyje podłogę bo mąż będzie odkurzal, łazienkę on umyje jutro ale jeszcze o tym nie wie ;) a resztę sobie sprzątne w pon na spokojnie :)
ej ja chcę już choinkę, mogę przynieść juz ozdoby do mieszkania z piwnicy? ;)

11 lata 4 miesiąc temu #794958 przez aggi
zoi no pięknie haha :silly: a mi ciągle w głowie świta że ktoś nam tu jeszcze testem cudnym walnie B)

Ann
miłej soboty :kiss:

Agni z B do C?! :ohmy: no nie gadaj ! To dopiero początek a co będzie później B) Dziewczyny mamy szansę wszystkie dostać po troszce :D

gosia zostawiłabyś to wszystko :P (oprócz misek dla psów) Patrzaj:

A ja wczoraj sobie poodkurzałam wieczorem, o ;) Tak mnie jakoś wzięło i spokój mam z tym jednym. Czekam na małża bo mamy jechać gdzieś na zakupy coś teściowi kupić bo urodziny ma w środę :S O ile małż się zerwie z pracy żeby zdążyć do jakichś sklepów ;)
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #794960 przez ferritka
bry sobotnie ;]
zostałam wywołana do tablicy to się grzecznie melduje :lol: :lol:
cały czas Was podczytuje , jeża mam w pogotowiu i jakbyście były niedrzeczne to ja bach jeża wywalam i minutki liczę takkże noo wiecie :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama moofffka, Ciebie to śledzę jak wariatka, psychofanka jakaś i doczekać się Twojego cuda nie mogę :kiss: :kiss: :kiss: pakuj torbę kochana bo nie znamy dnia ani godzinki :kiss: :kiss:

Agillka, noo Fasola ma już zacny profil, no duża jest, dorodna :kiss: :kiss: sliczna taka fasolowa :kiss: :kiss:

wszystkie tule, ściskam i ciepłą energię przesyłam, nowe witam dziewczynki :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #794963 przez aggi
Ferri to pięknie że u Was jest postęp, aż mi się buźka uśmiecha :) Może z czasem będzie jeszcze lepiej :kiss: :kiss: bardzo mocno zaciskam kciuki :side:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka