BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu #804703 przez ann-sunshine
Gos do mnie tez adres podeslij to ci prezent z dobrymi fluidami wysle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #804725 przez zoi
Ann, dopiero teraz mogłam wejść na foruma, GRATULACJE!! Takie krechy to mogłaś robić najgorszej jakości aparatem, a i tak by je było widać :laugh:
Niesamowite jak się to wszystko układa :)

Agni, biedulko, współczuję Ci bardzo, bo bezsenność to mój największy wróg, a jak jeszcze przez ból nie można spać to już kaplica. Teraz będzie już dobrze, dostałaś jakieś działające leki, a nie tylko płukanie szałwią :P

Ej, to może my już wszystkie przez Świętami posypiemy krechami, cooo :unsure:

11 lata 1 tydzień temu #804726 przez aggi
zoi no moim skromnym zdaniem święta idą, cuda się zdarzają :blush: fajnie by było gdyby każda na święta miała już taki cud choćby na teście B)

11 lata 1 tydzień temu #804727 przez ann-sunshine
Aggi fasolka wie, kiedy przyjść. Tak się zastanawiam, że u mnie tak miało być, miałam spokojnie zrobić remont, posprzątać po nim, zaaklimatyzować się w nowej pracy. To fasolka była mądrzejsza i wiedziała kiedy się pojawić.

Każda się doczeka :kiss:

Zoi dzięki :-)

Agni mam nadzieję że śpisz spokojnie i bólu nie czujesz. A tak w ogóle to za jakieś 12 tygodni poproszę cię o bransoletki, jak już poznam płeć.

11 lata 1 tydzień temu #804728 przez gosia28
zoi plan niezły B) :lol:

ann prawda, wiedziała kiedy to ten dobry moment

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 tydzień temu #804729 przez aggi
Ann dokładnie, zgadzam się z Tobą :) widocznie tak miało być :) Mój mąż też się śmiał że tyle razy już mogła się pojawić, a wybrała akurat ten moment i tak miało być :)

11 lata 1 tydzień temu #804730 przez aggi
Takie tu emocje dzisiaj że nawet nie wiem kiedy mi 8h pracy przeleciało :woohoo: częściej poproszę takie zaskakujące radosne wieści bo mnie to relaksuje :D no nic trzeba się powoli zbierać i do domu, jeść bo głodni jesteśmy trochę i do łóżka spać :S :side:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #804741 przez Agnilla
Ann ma rację, nasze dzieci takie niesforne, że nie pytają od samego początku o pozwolenie ;)
Agi nie śpi, telepie mnie, ale gorączki nie mam. Spałam całe...30 min :angry: bo kuwa raz ktoś do drzwi mi dzwonił, ale nie wstałam. drugi raz do domofonu, to lece bo czekam na pocztę a koleś do mnie "słucham!", kuwa to ja słucham :angry: no za trzecim razem to była poczta więc mają szczęście. zjadłam sobie sałatkę od mamuni, kurde mam taka ochote do niej zadzwonić i się wypłakac, ale nie chcę jej martwić :( więc leżę grzecznie w łózku i cierpię, antybiotyk dostanę po 17tej. przynajmniej całą książkę przeczytałam, tak mnie pochłonęło ;) idę płukać usta, co godz coś innego :P

11 lata 1 tydzień temu #804830 przez Dagnes
Ann cudowne wiesci. Ciesze sie ogromnie :)
Agni bidulko, to nie fasola niesforna tylko zab zbuntowany. Juz nie mial kiedy zaczac rosnac. Fasola wczesniej sobie kolejke zaklepala a zebisko wsadzil sie bezczelnie :P Oby leki podzialaly.
Moof juz blizej jak dalej

Wiktoria

11 lata 1 tydzień temu #804834 przez aggi
Witam się po drzemce, aaaaale niedorobiona jakaś wstałam :P

Agni ja Twoje cierpienia przespałam, mam nadzieję że już po dawce antybiotyku jesteś i że już nie boli aż tak :kiss:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #804837 przez Agnilla
Zrezygnowałam z zażycia antybiotyku. Trochę mi lepiej po wstrzykiwaniu tego żelu w ząb i płukankach. Traz to mnie bardzij gardło boli a po tantum verde mam wrażenie, że jest gorzej :/ tata mi przywiezie inhalator to się poinhaluję solą fizjologiczną. Nie wzięłam dziś ani jednego paracetamolu. zobacze po nocy, wtedy zadecyduję czy biorę antybiotyk
Dag, Ty jestes obcykana, wiesz jaki termin zus ma na wyplacenie swiadczenia za zwolnienie, skoro ono trwa w moim przypadku do 19.12?
zaczyna mnie męczyć perspektywa zakupu prezentów dla teściów, nie mam żadnego pomysłu :(

11 lata 1 tydzień temu #804845 przez Dagnes
Agni Zus ma 30 dni na wyplate od momentu zlozenia przez pracodawce druku Z3. Wiesz kiedy ksiegowa zlozyla papiery?

Wiktoria

11 lata 1 tydzień temu #804846 przez Agnilla
papiery skladala hmm 29.11 a w zeszly piatek wysylala to wyjasnienie, co Ci w pw pisalam, ale czy wtedy to zlozyla to nie wiem. liczmy, ze od dzis jestem "czysta" ;)

11 lata 1 tydzień temu #804849 przez Dagnes
W takim razie najpozniej powinnas dostac pod koniec grudnia. Moze sie spreza i zaplaca po skonczonym zwolnieniu. U mnie na poczatku tylko byla obsuwa z platnoscia jak kontrole przeprowadzali a teraz jest tak ze konczy mi sie zwolnienie i na drugi dzien mam kase na koncie

Wiktoria

11 lata 1 tydzień temu #804853 przez Agnilla
bo czytam tu inne laski z forum, z innych miesięcy, to jedna ponoć od sierpnia nie dostała :/ ja muszę tylko kredytu pilnować, żeby 15go zawsze była kasa na koncie,dlatego z ciekawości pytam.
a mówiłam Wam, jaka jestem sprytna :P odkładam sobie po 100zł miesięcznie. i jak urodze, schudnę to ide sobie na mega zakupy, żeby fasola miała fajna mamę ;) zobaczymy jak długo będzie mi się to udawało :P bo wiadomo wydatki się dopiero zaczną, ale plan ambitny mam :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka