- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Agni
czekamy na wieści
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ulka fajnie że już masz prąd Wiesz co tak a propo prądu czego się nie dotknę metalowego to mnie kopie samochód, klamka w drzwiach no dosłownie wszystko ostatnio w pracy nam prąd wyłączyli to się śmiałam szefowej że stanę obok jej laptopa i zaraz prąd będzie miała
Agni my mamy ten sam wydatek - nowy samochód trzeba sobie sprawić, a to już niezła kasa idzie Co prawda nasz staruszek by objeździł i wygodny jest, ale małż się uparł że musimy miec większy bagażnik na wózek i przede wszystkim chce 5drzwiowe - póki co mamy 3drzwiowe. No mąż się wczuwa nie ma co
Ann ale ja miałam dokładnie to samo Tylko cyce jakieś takie większe i bolesne, i czasem ból @owy, a tak to nic
Asia K mi też już się pracować nie chce a gdzie tam weekend
gosiaaaa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dag, może mamie chodziło o to, żebyście wszyscy we 3 się w kurtkę zmieścili, cieplej by było
ulka, u mnie tylko 2 razy na sekunde cyknął prąd od Ksawerego, ale wiem, że u mojej babci nad morzem to i kilka dni potrafi nie być prądu, masakra
Aggi, a Ty czasem nie elektryzujesz sie butami, albo szalem? ja tak miałam rok temu, co otwierałam drzwi, kase pancerną w pracy wszystko strzelało, ąz wszyscy słyszeli
a co do auta, to nasz Gienek jest zajebisty, malo pali bo mamy oszczedny silnik, nie jest awaryjny, ale niestety starzeje sie, a po 2 my mieszkamy na 3 pietrze i ja bede w nim trzymala wozek w bagazniku jesli maz nim nie bedzie jezdzil. bo nie wyobrazam sobie, ze bede wozek znosic na dol po schodach. zreszta jakbym go miala w piwnicy to to samo, bo z kolei musialabym go wnosic na gore. do wiosny mamy czas
goś, chudzinka, ferri, młoda i kogo tam ominęłam...jak Wam tak bardzo brak dzieci zapraszam do siebie, opieki potrzebuje wytrzeć nosek, podac coś do picia, zrobić jedzonko, przytulić. obiecuje, ze na siku bede wstawac i płakać też za duzo nie bede
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do prądu to sama nie wiem, może faktycznie ten szal? Kurcze no czego się nie dotknę to strzał Aż się boję wtyczki do gniazdka wkładać no my na szczęście wózek możemy bez problemu trzymać w domu/w piwnicy mimo kilku schodów - to nie to samo co 3 piętro ale pewnie często będziemy jeździli do miasta - uroki wsi że nic tu niema, więc duży bagażnik jak najbardziej wskazany no
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
w ddtvn mnie młody rozbroił- nie zobaczysz go chyba, że przyjdzie rachunek... (prąd _
aggi nie ma się co denerwować. A auto jak zmienicie na 4 drzwiowe to będzie wygodniej.
Agni ok. jak sama sikasz to jadę
ulka a który masz dc? Bo warunki miałaś sprzyjające
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Aggi ja wczoraj fruwałam w chmurach, a dziś też się trochę martwię, ale tak tylko trochę. No nic dziś spróbuję się zarejestrować na wizytę.
Agni genetyczne za 10 dni? To sobie pooglądacie fasolę, trzymam kciuki żeby fotogeniczna była i z każdej strony ładnie się pokazała.
Goś też się śmiałam z tego dzieciaka, że prąd widać po rachunkach, he he.
Delektuję się kawą, ciekawe czy znów mnie od niej odrzuci.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Jula miała mieć w tym cyklu HSG, to się robi z tego co wiem zaraz po @, żeby jeszcze przed owu było, a więc jakoś na dniach i nic nie pisze? Wszystko w porządku? Widziałam kiedyś zalogowanie, ale bez odzewu, więc się trochu martwię, choć mam przeczucie, że to może potrzeba odcięcia się... Jula, myślami jesteśmy z Tobą!Jak będziesz mieć ochotę, to napisz co i jak u Ciebie
Oj mamuśki, mamuśki
Dag, tak z ciekawości, bo koleżanka na działalności zaszła - te zmiany w przepisach co miały wejść od stycznia z 3 miesięcznym vacatio legis, że chorobowe będzie liczone proporcją do miesięcy (tyle, ile się płaciło wyższą składkę - wiesz o co chodzi) - to one faktycznie wchodzą? Trudno znaleźć info, widziałam wzór zmian, kumam jak mają liczyć, ale nie umiem znaleźć, kiedy ogłoszenie itd itp.. Kurcze, Ty już na terminie... Nie mogę jak ten czas zapitala...
Goś, to robimy wirtualną podróż do Agni. Będzie kupa śmiechu a nie płaczu I jak się Agni jednak posika, to właśnie dlatego!
I Agni nam pysznej kawki zrobi, bo jak Ann napisała, to mi aż ślina pociekła. Ann, jak przestanie Ci smakować, a masz zapasy, to weź mi prześlij, co? Jedne chcą testy owu, jak chce kawę!!!
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w każdym razie laski pakujcie się, będziecie miały dyżury polecam brać te za dnia, bo w nocy jestem cieższa w obsłudze nie ma wirtualnej tylko pakować się w pociągi! Agi biedna lezy, musze brać ten zasrany antybiotyk jednak nagadałam lekarzowi, że nie wzięłam antybiotyku wczoraj, bo wolalałam to z nim skonsultowac. w każdym razie jak mu zwróciłam uwagę to mnie raczył osłuchac, czysto. chciał zajrzeć w gardło, ale że ja nie teges z otwieraniem to powiedział, ż to znaczy, że bakteria nadal jest. i lepiej, żebym wzięła antybiotyk, bo jak się cholerstwo by rozlazło na cały organizm to moż mnie to nawet w najgorszym wypadku do sepsy doprowadzić. super pocieszenie. zaraz poczytam ile trwa organogeneza i sie zalamie. w kazdym razie, po nie powiem jakiej kolejce w aptece usmiechnelam sie, kiedy za antybiotyk zaplacilam cale 3,2. noooo to ja rozumiem. aaa bo mu nagadalam, ze obsrany dentysta dal lipna recepte, wiec mi wystawil na nowo, na refundacje w kazdym razie powiedzial tez, ze ta susza w gardle to nie od tantum verde a wlasnie od bakterii. wiec zaparzylam kolejna herbate z sokiem malinowym od mamuni, bo ofc bylamw sklepie a cytryny zapomnialam tak sie skupilam, zeby nie zapomniec o chusteczkach, bo leci mi z nosa jak cholera, ze mi wyleciala reszta z glowy. tak czy siak szczyt szczytów to rozłożyć się, siedząc w domu. super kuwa
do mnie możecie wpadac na machciato, ale to wąz zrobi, ja odpoczywam
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Kurka a ja mam 35 kg paczkę do zapakowania i co, i muszę teraz na męża czekać, bo przecież sama tego dźwigać nie będę , nie wiem też jak ją zważyć, bo nie wiem czy ma raczej 30 czy 35 kg, a różnica paru kg oznacza zupełnie inną cenę. Ughhhh
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poszlam jszcze na poczte, to jak zobaczylam tą kolejke to szybko telefon do mamy, czy chce znaczki, bo jakby biedna miala tak stac. mimo wszystko ciesze sie, ze ludzie nadal kartki wysylaja
Chudzinka, u mnie tez jest fajnie, serio serio
bedziesz tylko musiala spac w sralonie, bo w lozku ostatnio malo miejsca. normalnie w nocy meza musze przepychac na jego czesc, a on mowi, ze to, ze spi juz na mojej polowie nie znaczy, ze sie rozpycha. nie, wcale
Ann, ani mi się waż cokolwiek dźwigac. mówi Ci to ta, co idzie po pieczywo a wraca zawalona siatami ale teraz już z tym skonczylam
wiecie co jest fajne w ciazy? ze maz sie taki inny zrobil. ej, nadal nie zmywa naczyn, odkad jestem w domu ale kurde rano pisze, ze mam uwazac na parkingu, bo mega slisko. dzwoni, ze nie mam robic obiadu, zebym odpoczywala. a jak idziemy gdzie to tez krazy wkolo mnie, zebym sie nie wywalila, bo taaaaki lód. nie, zebym wczesniej na meza narzekala, bo pomagal mi. ale teraz albo ja sie czulsza zrobilam i to dostrzegam, albo noo troszczy sie
fak, nie kupiłam sobie nic osłonowego i mąż na runde