- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
problem w tym, że teściowa nam na pewno zrobi prezenty, bo do nich jedziemy na swieta, wiec wypadaloby tez cos im kupic kurna :/
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agni ale masz ambitny plan. Jestem ciekawa co ci z tego przyjdzie. A liczylas juz ile wyprawka dziecka kosztuje? Dla mnie to byl spory wydatwk a duzo dostalismy lub pozyczylismy
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja ogólnie podobno mam dostać dużo po blizniakach, ale póki mi siostra nie dala, to nie mam więc nie licze. na pewno muszę kupić wózek, srodki higieniczne, bujaczek, karuzele na lozeczko...mowie, jak dostane od niej co ma, to wetdy popatrze co mi brakuje. od niej w sumie to glownie ubranka beda.ale na wyprawke to z 3 tys gdzies czytalam, ze pojdzie. druga sprawa, to to, że musimy cały pokój zrobić od podstaw. komoda, wielka szafa, łózeczko, jakiś fotel. ale na to też odkładamy od pazdziernika wiec mam po cichu nadzieje, ze jakos to pojdzie. ogolnie odkladamy na milion rzeczy, bo i aparat trzeba kupic obowiazkowo. wiec u nas jak pisalam akcja oszczedzania, ale taka konkrtna to po swietach, bo w grudniu to i tak sie nie dolicze.
ja jak juz poznam plec to tez zabieram sie za szycie poscieli, kocykow, ozdob, czyli bdzie szał
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann no wyprawka może nieźle wykosztować zapewne, ale hmm jakby tak rozejrzeć się wcześniej i co nieco kupować systematycznie to aż tak może po kieszeni nie szarpnie??
Agni no fajnie właśnie jak ma się od kogo dostać - ja od bratowej mojego emka może coś zyskam ale póki co na nic nie będę liczyła tylko zaopatrzę się w co trzeba a potem się zobaczy. Trzeba niestety umieć liczyć na siebie mimo wszystko bo nigdy nic nie wiadomo
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ale za to meble do pokoju malej dodatkowo doszly i inne duperele wiec lepiej nie liczyc zeby glowa nie bolala.
Ale Agni masz ambitny plan z tym oszczedzaniem. Ja po porodzie to sobie musze garderobe odswiezyc zeby mloda mamuska fajnie wygladala A najlepiej tesciowa w sobote kurtke mi sprawila ciazowa jak ja za 3 tyg mam termin i juz z domu to sporadycznie wychodze. A po ciazy to rozmiaru takiego raczej nosic nie bede. Ale i tak lepsza byla moja mama jak mi odpalila plaszcz w takim rozmiarze ze 2 ciezarne by w niego weszly. Jak przymierzylam to myslalam ze moja siostra popusci w majty ze smiechu. A mama sie tlumaczyla ze dawno mnie nie widziala i myslala ze grubsza jestem
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
dawno mnie nie było całe 3 dni ale może wcale nie zauważyłyście mieliśmy przerwę w dostawie prądu masakra doczytam jutro co u Was naskrobałyście aż 20 stron ale jak tylko weszłam to zauważyłam zmiany pojawił się kolejny suwaczek ale kolejka ruszyła
Anngratuluję pisałaś że masz mało czasu sprzątanie praca a mimo to fasolka po cichutku się zagnieżdżała i to już 5 tydzień super
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
są rzeczy, bez których dziecko, a przynajmniej maluskie się obędzie i to będzie kupowane na końcu. Damy radę
mnie to bardziej boli kupno nowego samochodu, bo to jest już wydatek
dobrej nocy!
Gos Ty wiesz
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dziecko o 5 wpakowalo nam sie do lozka a ja spac nie moge.
Durne to ale dopóki testu nie zrobilam to absolutnie zadnych objawow poza cycami nie mialam. A po tescie moj mozg swiruje i w spodniach mi ciasno i pezy kichaniu mnie zaklulo i spac nie moge i glodna jestwm.
Milego dnia
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miłego dnia! Idę wypić herbatę z sokiem malinowym
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.