BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 tydzień temu #805230 przez zoi
Witam się, jak zwykle nie z samego rańca :)

Agni, to mąż opiekuńczy, nie wydaje Ci się. Koleżanka mówiła, że jak była w ciąży i o 2 w nocy jej się ananasa zachciało, to dymał do tesco i nawet nie jęknął :P
Oj, juz dobrze, że z zębem na prostą wyszłaś, tak niestety myślałam, że jednak Cię ten antybiotyk nie ominie. Tylko pamiętaj o probiotykach!! ;)

A ja Wam powiem, że mój też chce auto wymieniać pod kątem dzieci, których nie ma, więc czuję pismo nosem, że dorabia teorię do paraktyki- po prostu se chce furę wymienić, mimo, że poprzednia jeszcze śmiga bez zarzutu- faceci :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A o Julce myślałam wczoraj- żeby nie było. W ogóle to nawet jak nie piszę, to codziennie o Was myślę. Ostatnio oczywiście o ann, że jej się tak udało- książkowy przypadek "odpuszczenia sobie".

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #805249 przez ann-sunshine
Zoi trzymam kciuki za wyniki :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #805260 przez aggi
Ann kochana rejestruj się, może przed świętami Cię wcisną gdzieś :) Powiedz że w ciąży jesteś i czekać nie możesz B) ja też niby latam w chmurach a jednak się niepokoję bo to już DZIŚ :S

Agni najważniejsze żeby ukoić ból tym antybiotykiem :)

zoi trzymam kciuki za badania, napewno wszystko okej! :)

11 lata 1 tydzień temu #805283 przez Asiaa
Trzymam kciuki za badania :)

Aggi będziesz miała pierwsze zdjęcie kropka :) fajnie :)

Jakiś czas temu też zastanawiałam się że Julka się nie odzywa jakoś.

Agnilla dobrze że ząb uspakaja się pomału

11 lata 1 tydzień temu #805286 przez aggi
Asiaa no mam nadzieję że mi druknie na pamiątkę, muszę go wyprosić B)

11 lata 1 tydzień temu #805334 przez zoi
aggi, myślę, że i bez błagań Ci da, to oczywiste, że chcesz mieć pamiatkę :)

11 lata 1 tydzień temu #805350 przez Chudzinka
Zoi, trzymam kciuki za badania, ale będzie gites, mówię Ci :kiss:
Agnillka - przecież Ty potrzebujesz miejsca dla siebie i fasoli w łóżku, więc na męża już tylko 1/3 przypada!

11 lata 1 tydzień temu #805364 przez gosia28
chyba we wszystkich naszych głowach przeszła myśl o julce, też jakieś dwa dni temu myślałam, ze długo jej nie ma.

Chudzinka z tym wypadem do Agni mogło by być ciekawie, a też mam ochotę na jakąś zarąbiście pyszną kawę ;)
aaaaaaaaaa zaraz sobie zrobię chyba z miesiąc nie piłam :S tylko wcześniej dopiję herbatkę lipową z mojego drzewa :lol:

Agni już się tak nie tłumacz :silly:
bierz teraz ten antybiotyk bez wyrzutów sumienia
z tym miejscem na łóżku to nie wiem jak to jest, ale ja też odnoszę wrażenie, że znajduję się na tej "mniejszej" połowie :silly:
mąż z tym dogadzaniem w ciąży ma zdrowy objaw, wszystkie chłopy tak mają zwłaszcza przy 1 dziecku

ann Ty się teraz takich kilogramów nie tykaj, najwyżej po sąsiada zadzwoń jak się na męża doczekać nie możesz ;)

zoi jesteśmy równie ciekawe wyników jak Ty, daj znać co i jak ale czuję po kościach, że jest git ;)

zawsze twierdziłam, że faceci to dzieci, tylko jako dorośli mają jedynie droższe zabawki :S

aggi melduj się zaraz po wizycie

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 tydzień temu #805374 przez Porto1987
Ale ja Was lubię czytać :) Aż sam uśmiech się ciśnie na usta, a tego mi ostatnio brak, więc dobrze, że mam Was :kiss:

Z tymi połowami łóżka, to ja też mam z tym problem, znaczy nie ja, mój mąż ma, bo on wiecznie na moją połowę się ładuje :P Któregoś razu w środku nocy się wkurzyłam i siadłam na łóżku, obudziłam mojego męża i powiedziałam mu, że gdzie on leży i tylko się wciska na moją połowę i że ma się zabierać do siebie :S :S :S

Zoi i Aggi, piszcie koniecznie zaraz po wizytach jak tam :)

Agni, współczuję Ci kochana, ale zacytuję klasyka :S wszystko w imię potomka :D :D :D Zdrówka Wam życzę :kiss: Kurcze, a mój mąż mi nie dogadza :( :( Nowy soft by mu się przydał :D Agni pożycz od Twojego męża dla mojego :D :D :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ciekawe, czy Ann, Aggi i Agni będą miały chłopców, bo póki co to babiniec górą. Z chłopców mamy Tomcia i Maksia tylko a ile dziewuszek w kolejce :D :D :D

11 lata 1 tydzień temu #805390 przez ann-sunshine
Porto na chlopca to ja sie pisze bo mi sie parka marzy, ale tak sobie mysle ze zycie chce memu mezu dokopac i bedzie druga dziewucha.

Dobrze jak tylko z mezem dzielicie lozko, gorzej jak z psem ktory spi na srodku lub dzieckiem ktore spi w poprzek

11 lata 1 tydzień temu #805396 przez Agnilla
Ten klasyk musi być zajebisty Porto ;)
właśnie dostałam do łóżka pierogi :) a co, trochę poudaje sierotke ;) zresztą nie ma co udawać, bo kiepsko ze mną
Porto super, że z mężem git!! Ja mojemu powiedziałam, że kiedyś jak będę szła siku to mu fote zrobię ile miejsca zajmuje, kiedyś go nagralam jak chrapal :P
Idąc w myśli mojej teściowej fanki zabobonow to ponoć córka zabiera matce urodę, wiec patrząc w lustro twierdzę, że urodze miss world ;)
laski czekam na same dobre wieści dziś!
PS. Kurde bliźniak ma zapalenie oskrzeli, a nikt z domu przez te wiatry nie wychodził

11 lata 1 tydzień temu #805397 przez ann-sunshine
My tez wlasnie pierogi wszamalismy :-)

11 lata 1 tydzień temu #805403 przez Porto1987
Ja to teraz racuszki z jabłkami zjadłam, a mój tata pojechał mężulowi mojemu zawieźć kilka :) i nakazałam mu powiedzieć, że to z buziaczkami od jego dziewczyn ;)

No ale jadę do mojej babci do szpitala dziś. Muszę ucałować tą dzielną kobietę :) Jestem z niej taka dumna, że nie wiem :) :)

Agni, co do zabierania urody przez córki, to ja nie zauważyłam, żebym gorzej wyglądała ;) :S :S :S

ojej biedny Bliźniak :( zdrówka dla niego :kiss:

Dziewczynki, czy orientujecie się w takiej sprawie. Mam zwolnienie lekarskie do 19 grudnia i czy jak bym poszła w tym tygodniu do lekarza, to może mi wystawić teraz zwolnienie od 20 grudnia?

11 lata 1 tydzień temu #805408 przez Agnilla
Porto o ile się orientuje to jest za wcześnie, lekarz chyba może wystawić zwolnienie dzień przed i dwa dni po, czyli wstecz. Tego wstecz jestem pewna, bo ostatnio miałam zwolnienie do 18.11 a wizytę miałam 21.11 i mi wystawił wstecz od 19.11 :) tez mam aktualnie do 19.12, ale mam wizytę 20.12 wiec luz. Idziemy, będę namiętnie patrzeć między nogi fasoli :)
ja w ogóle to po czasie się dowiedziałam, że 2 tyg temu moja babcie zabrało pogotowie, mama się po fakcie dowiedziala, ja jeszcze później a siostra wiedziała i nie powiedziała. Wiec jak wczoraj dzwonił telefon o 22:30 to jak odebrałam, to tak zebalam młodego, kuwa o jakąś aukcje baran dzwonił a mu już się ciepło zrobiło
bliźniak biedny, ale ponoć lata jak dzik a potem ledwo dyszy

11 lata 1 tydzień temu #805417 przez zoi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka