BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #805751 przez aggi
goś najważniejsze by komuś przesyłka się przydała, o :) u mnie by to leżało i się niszczyło, a szkoda jak ktoś może potrzebować :) działaj działaj, malinek potrzebujemy więcej bo pustawo na sierpniówkach :) Nie, nie żadnego bólu nie mam - nic takiego, tylko te plamienie niewiem skąd się wzięło jak cały czas było wporządku :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #805755 przez zoi
dzień dobry.
ja znów pisze z kom, więc nie poszaleje.
aggi, nie żebym kiedyś byłam w ciąży, ale koleżanki opowiadały o takich płomieniach i u wszystkich było dobrze. najważniejsze nie denerwuj się na zapas.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No, tyle, bo mnie szlag trafi na kom.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #805760 przez aggi
zoi ja tez nienawidzę z komórki pisać :D tak moje 'płomienie' :silly: były delikatnie i niebolesne, mam nadzieję że to tylko kwestia tego wczorajszego badania

11 lata 4 miesiąc temu #805763 przez zoi
gosia, ja też mam dziś fasolke po bretonsku, emek zrobił :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #805768 przez ann-sunshine
Agni teraz się dopatrzyłam twojego świątecznego suwaczka :-)

11 lata 4 miesiąc temu #805771 przez aggi
no no dziewczyny czas nieźle zapitala :cheer: zaraz święta, urodziny, mnóstwo gości.... ale żadne święta mnie tak juz dawno nie cieszyły jak tegoroczne :blush: :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #805774 przez Chudzinka
Dzień dobry,
aggi, będzie git,
Asia też na początku miała odrobinę plamienia i wszystko jest OK :)
Miłego dnia!

11 lata 4 miesiąc temu #805777 przez aggi
Chudzinka jak zwykle zaskakuje pamięcią :side: co my byśmy zrobiły bez Ciebie :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #805778 przez Porto1987
Witam się przed południowo :) :)

Agni, ja to pełna kulturka, gdzież bym mogła kruszyć, a do tego w autobusie :P :P :P Czuję się wyróżniona, że to ja Ci się śniłam B) B) B)

Aggi, nic się nie przejmuj :kiss: tak na pocieszenie powiem Ci, że teraz do porodu, będziesz dokładnie oglądała galoty za każdym razem :D :D :D

Ja też mam dziś możliwość fasolki, bo jest w lodówce :P ale chyba wybiorę kotleciki mielone :) jakie one były wczoraj pyszne :P :P :P

A ja byłam dziś z rana w laboratorium. Zaniosłam mocz i piłam pysznego drina z glukozy :dry: bleeee i później 3 razy pobieranie krwi z żyły i raz z paluszka :( cholera żyły mnie dalej bolą no i palec też. Zobaczymy jakie wyniki będą. Mężul jeszcze w szpitalu, dziś ma wychodzić, ale jeszcze nie było obchodu :dry:

Aggi, Ty mnie dziś nie częstuj niczym słodki, bo słodkości mam po dziurki w nosie - jak nie wyżej, nawet sobie teraz herbaciny nie posłodziłam, bo już bym chyba nie przyjęła cukru.

Dobrze, to teraz wracając do tematu naszego forum. Jaki jest teraz plan działania :unsure: Któraś laseczka coś teraz testuje :unsure: Już nie mówię o ciążowym, ale choćby jakiś owu teścior. Chociaż lepsze są testy ciążowe, bo tu ładnie idzie zarażanie :P :P :P i co z Emmą :unsure:

A właśnie, nie wiecie co z Anusią? Ja jej nigdzie nie widziałam :(

11 lata 4 miesiąc temu #805783 przez gosia28
a mojej zagadki dlaczego nie mogę się zalogować na telefonie dalej nikt nie rozwiązał :S
też nie lubię pisać z tel. jeszcze jak miałam takiego guzikowego to sesemesy śmigałam zwłaszcza w młodości B) a teraz na dotykowym pisać to jakaś makabra.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

tak swoją drogą to goldki nowych kwiatków i sadzonek się szybko pozbyły teraz się biorą za te co już w moim krajobrazie są od dzieciństwa B)
a nie pisałam Wam jak się uśmiałam z nich. bo mała to na 1 miejscu stawia michę na 2 jest głaskanie (a wcina z prędkością światła), duży odwrotnie za pogłaskanie będzie głodem przymierał. I oczywiście mała zjadła swoją porcję, chciała wykiwać dużego, który jeszcze nie skończył więc przybiegła do mnie, ja ją głaskam to duży zazdrośnik podbiegł, żebym też go pieściła, a mała bestia wtedy do jego michy wtargnęła. agentka jedna.

zoi to ja wpadam na Twoją bo moja fasola jeszcze w sklepie :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #805787 przez aggi
Porto no po prostu się zmartwiłam tym widokiem :dry: aż zzieleniałam ze strachu :ohmy: Jezu ja muszę iść przyszłym tyg na badania, a tak panicznie boję się igieł :ohmy: :ohmy: :S makabra chyba jej tam zejdę, nawet szczepionki były zawsze do mnie mega przeżyciem :( no glukoza pewnie pyszna? koleżanka mi mówiła że jak ktoś słodkie lubi to spoko :P :P :P

gosia ale ja też na telefonie nie wszędzie mogę się zalogować/pisać :S i też nie wiem czemu... hahahah mała po prostu wie jak interesy robić o :S

11 lata 4 miesiąc temu #805789 przez emma
czesc, kochane! :kiss:
dzieki, ze o mnie pamietacie :kiss:

na poczatek usprawidliwienie: w czwartek w nocy zawiezlismy mame na ip, w piatek byla operowana, wiec brak fazy mam na cokolwiek, teraz lezy w szpitalu, wiec jak nie w pracy i nie z Zosia, to u niej i czas leci :(

a teraz ogromne gratulacje dla ANN! :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol:
cudowna wpadka! tez poprosze taka!!! :kiss: :lol:

aggi, sliczna fasolinka! wspaniale, ze wszystko ok, a plamienie obserwuj, bo badaniu niestety czesto tak sie zdarza, jakby sie powtorzylo, jedz na ip, tam cie przebadaja i bedziesz spokojna :kiss:

u mnie ten cykl chyba niestety tez owocny nie bedzie, sklaniam sie ku temu, ze testy sie jednak sprawdzily i ze byl bezowulacyjny :dry:
dzis mam termin, czuje, ze podbrzusze uciska, wiec mam nadzieje, ze lada dzien @, chociaz jak bezowulacyjny, to pewnie i do 40 dni moze sie to wlec, oby nie :dry:
potestowac se moge, ale i tak nic by z tego nie wyszlo, wiec mimo szczerych checi was nie uraduje, chyba ze test z 1 kreska tez was urzadza :silly:

nuce sobie "all i want 4 christmas is...", ale to nie moj miesiac, moze @ laskawie zjawi sie niebawem i bede mogla zaczac od nowa.
podziwiam wasze "wpadki" my pauzowalismy w tym miesiacu najwyzej ze 3 razy, ale coz jak owu niet ;)

sciskam i czytam was! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #805795 przez gosia28
emma z
niech mama szybko wraca do zdrowia :kiss:
a Ty póki nie sikniesz, a @ nie będzie to nic nie jest przesądzone ;)

Porto czuj się wyróżniona a i owszem :) liczyłam, że Agni będę się śnić ja z Chudzinką jak ją obsługujemy :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #805797 przez emma
dzieki, gosia! :kiss:
w pracy odpoczywam psychicznie i staram sie nie myslec o niczym, no ale przeciez nie ma opcji i musi byc dobze :).

dobrego dnia dla wszystkich! :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #805798 przez Porto1987
Emma, nie ma fizycznie @, więc nie mów hop. Aggi też mówiła, że "@czai się tuż za rogiem, czuję to" i co wczoraj oglądała kropka :D

Gosia, cwaniara z tej młodej :P umie się ustawić nie ma co :P :P

Ha, a ja mam klikany telefon i jestem cały czas zalogowana :P Nie ma problemu :D Ale już mnie tak ten klikaniec wkurza :ohmy: a tu nie ma perspektywy na zmianę :dry:

edit:
Emma, wiem co przechodzisz z mamą :kiss: Ja teraz miałam przejścia z babcią. Ale wierzę, że z Twoją wszystko będzie dobrze i mocno zaciskam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka