BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805906 przez Agnilla
aaaa sorki pokrecilo mi sie, bo przeciez pierwsze 33 dni placi pracodawca. sorry sorry. to ja jestem na zwolnieniu od 25.10, 33 dni mi minely pod koniec listopada i kase z pracy dostalam jak zwykle pensje, czyli na koniec mca, zmniejszona o te kilka dni listopada co bylam juz pod zusem
czyli Porto pod zus przeszlaś dopiero 4 grudnia
ej brzydka na buzi sie robi kobieta jak sie ma corke ponoc, to jak juz :P a jak siostra wierzy w zabobony, to niech lepiej w piatek z domu nie wychodzi :P
a tak w ogole my chyba dzis mamy na obiad kaszanke i zaraz wszystkie napiszecie, ze bleeee itp. ale ja lubie :P tzn bdziemy mieli jak maz kupi :P
ej moj dziadk tez z 1 stycznia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #805907 przez Porto1987

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 tygodni temu #805908 przez Asia K
Agni ja bardzo lubie kaszanke :P

mój tata tez z 1 stycznia :D

No wlasnie Agni - jak nosisz dziewczynke to robisz sie brzydka - ja ci przypominam ze dziewczynke mam pod serduchem ale siora o tym nie wiem i mi wróży chlopa bo ja sie brzydka nie robie wg niej :silly: ale ja zdziwko zlapie :S

11 lata 4 tygodni temu #805913 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asia, ja wyglądam tak tragicznie, ze gdybym miala wierzyc w zabobony to na milion procent mialabym laske :) wez powidz siostrze, ze moze isc na praktyki do mojej tesciowej, ta jej powie co po czym jest. ze perel na slub nie wolno, ze mlody sukni widziec nie moze, no bron boze robic na drutach w ciazy i wiel wiele innych :P chyba znowu czas na ksiazke i sen :)

11 lata 4 tygodni temu #805917 przez Porto1987

Ej powtarzam po raz kolejny, ja mam mieć dziewczynkę, a wcale nie widzę żebym gorzej wyglądała :P dajcie se spokój z tymi przesądami, ciekawa jestem kto je wymyśla :P :P :P

11 lata 4 tygodni temu #805925 przez Agnilla

Ktoś, kto ma nudne życie :P
ja tam nie wierzę w żadne przesądy i jakbym mogła chętnie urodziłabym w piątek 13go :)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805950 przez Kaś_O
Hej Kochane i nas wszystko dobrze :) napiszę wam co i jak później a na ten momencik pochwalę się już odchowanym Maxem :) tydzień nam stuknął :D wróciła mu waga i radzimy sobie bardzo dobrze.. a Dziś Czaruś jak szedł do przedszkola to dał buziaczka mamusi i braciszkowi w brzuszek.. :)

trzymajcie się dzielnie :* trzymam kciuki za kolejne maliny ciążowe..

ps. Ann jeszcze raz gratki :*

Ja mialam straszne problemy z cera w ciazy a chlopaka urodzilam wiec.. a teraz po porodzie wszyscy mi mowia ze wygladam promiennie i jakos mlodziej.. wiec jednak zabobony to zabobony..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu #805955 przez Dagnes

No i kurcze wyjazd mi na jutro wyskoczyl. A mialam fasolke robic. Pewnie bedzie obiad na miescie a fasola w piatek.

Wiktoria

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805971 przez Porto1987
Kaś, jaki śliczny Maksio :) jakąś minkę chyba robił ;) Czaruś jaki kochany braciszek :) sama słodycz :S

11 lata 4 tygodni temu #805990 przez gosia28
Kaś ale Maksio cudowny :) a Czaruś jaki braciszek kochający :)

Porto wspaniałe wiadomości :)

ale se pojadłam fasoli mmmmmmmmmmmm :woohoo:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 tygodni temu #806009 przez Porto1987
Gosia, to kołdra dziś nie opadnie :P :P :P

11 lata 4 tygodni temu #806039 przez Asiaa
Słodziak z Maksia i super braciszek z Czarka :)

Przeczytałam co naskrobałyście ale taka śpiąca jestem że już nie wiem co której chciałam :S

11 lata 4 tygodni temu #806080 przez Ada2424
Ja juz po wizycie, jeszcze byłam z mężem na zakupach. Na szczęście u mnie wszystko w porządku, nie ma sie do czego przyczepić :laugh: mam brać kwas foliowy jak biore i dostałam skierowanie na kilka podstawowych badań, m.in na toksoplazmoze, morfologie, mocz, tsh itp. Mam je zrobic po nowym roku. Porozmawialam na temat ciąży i o kwestiach ktore rozwialy moje watpliwosci. Gin tez jest za tym żeby najlepiej rodzic wiosna/lato tak jak nam się z mężem marzy :) póki co biore jeszcze tabletki pozniej odkladam, 2 cykle mamy uwazac i dac organizmowi dojsc do siebie i dzialac dzialac dzialac! :) gin na koniec powiedzial ze na nastepnej wizycie widzimy sie juz po pozytywnym tescie ciązowym, mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie :) gin twierdzi że przewaznie po odstawieniu anty dosc szybko sie zachodzi, póki co bedziemy sie starac tak zeby wlasnie wypadlo na porod wiosna/lato a jak sie nie uda to juz pozniej wszystko jedno na kiedy będzie.

[/url] [/url]

11 lata 4 tygodni temu #806091 przez gosia28
Porto może być ciekawie :blush:

Ada super, że wsio gra i buczy i niech się wszystko dzieje zgodnie z planem ;)
tak słyszałam, że po odstawieniu tabsów płodność wzrasta, na staraczkach się pojawiło nawet dziewczę co pozbyła się spirali i okazało się, że jest w ciąży z trojaczkami B)

właśnie Chudzinka wchodzisz na staraczki pamiętasz ją? ciekawe co u niej bo się nie odzywa na tamtym wątku, mam nadzieję że u niej wsio ok. :dry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 tygodni temu #806103 przez Porto1987
Mi chodziło, że u Ciebie nie opadnie, tak uściślam :P :P :P Więc na pewno będzie ciekawie.

Ada, ja rok temu na koniec września odstawiłam tabletki i udało się przy pierwszym podejściu. Trzymam kciuki żeby wszystko "gładko poszło" :) :)

A o tej dziewczynie ze staraczek ostatnio myślałam i miałam nawet Was pytać, czy coś wiecie. No ale pewnie cisza :dry: mam nadzieję, że trzy kruszynki sobie rosną :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka