BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 tygodni temu #806554 przez emma
byk - bardzo dobry znak! :lol: :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #806556 przez Porto1987
Tak się zgadzacie z opinią Agni, a ja też mam takie zdanie :P :P :P Te zdjęcia 3d, to taka masa to dziecko, jakoś super ciekawie, to nie wygląda :dry:

Emma, dobrze, że z mamą lepiej :kiss: Uda się żeby na Święta była w domu :unsure:

Agni, ma Twój mąż cierpliwość, nie powiem :P :P :P Mi mój ostatnio chciał swój polarek odstąpić, bo mój już takie teges nie bardzo jest :P
Agni, w nocy przychodzą na tą polankę dziki, sarny, no i żubry. W lecie i na wiosnę były też zające :D Była też transmisja z gniazda bielików, bo młode były, ale że już poleciały w świat, to nie ma :P

11 lata 4 tygodni temu #806557 przez Asia K
A niepogniewałabym sie gdyby urodziła sie w "zajączka" :p
Jednego synka przyniósł mi "Mikołaj " to córcie może mi przynieść "Wielkanocny zajączek" :D

11 lata 4 tygodni temu #806560 przez emma
Porto, lekarze mowia, ze wszystko zalezy od tego, jak sie bedzie goilo, ale podobno tak :)
wlasnie takie "rozmyte" sa te dzieci na zdjeciach :dry: osobiscie mialam tylko 3 usg w ciazy, bylo ok, bo dalo sie wszystko sprawdzic, a nie zaplacilam ani zlotowki, no ale mowie: co kto lubi :)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806562 przez Agnilla
no proszę, jaka dumna jestem z siebie :) że takię mądrości tu wypisuję ;)
Porto fajna sprawa, wysłałam siostrze, szkoda, że bliźniaki śpią, ale może jak wstaną to im pokaże. fajna sprawa :)
Byk :ohmy: moj tata jest byk :P ciężki charakter, ale dobry czlowiek zarazem.
Porto, mój mąż ma włączone zamulanie, wg niego ja nic nie muszę robić, ale on też nic nie robi :P pranie wyłazi z kosza w łazience, ale czekam :D
Asia jedyne święto, kiedy bym zaciskała poślady to 1.11, reszta to obojetne :)
ej, ja traz musze zaplacic za to genetyczne, bo moja poradnia najwodczniej nie ma umowy z nfz na to :unsure: ale to nie ma mowy bym na to nie poszla. 4d czy jak to tam mi nie potrzebne, jednego kosmite mam juz w domu :P

11 lata 4 tygodni temu #806563 przez gosia28
Agni żebyś nie zapomniała w którą skarpetę co chowasz :P

Porto ale fajny widok, dawno przyrody nie podglądałam, ostatnio bociany :)

Asia a znajdzie ją w kapuście ;)

Emma to na podsumowanie Ci powiem, że albo za kilka dni będziemy Ci gratulować, albo nie będziemy gratulować :silly:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 tygodni temu #806564 przez Porto1987
Agni, dobra jesteś z tą Wielkanocą :P :P :P uśmiałam się :P :P :D

Emma, no to dobrze, że są duże szanse :) Ja mam nadzieję, że moja babcia też wyjdzie na święta, bo w takim czasie leżeć w szpitalu, to tak trochę przykro :dry:

11 lata 4 tygodni temu #806565 przez gosia28
Agni jak się skapnie, że nie ma co włożyć na siebie to i pranie ustawi B)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 tygodni temu #806567 przez Agnilla
Tyyy on kidys narzekal, ze gaci nie ma. mowie kuwa, toc kosz pusty, wszystko wyprane. no tak, ale zona chciala byc dobra i mu czyste pochowala, ale nie w ta szuflade co trzeba i juz tam nie zajrzal...a szuflad ma aż dwie :P faceci są zajebisci mówię Wam. mój mąz codziennie cos szuka, a szukanie zaczyna "zono, a nie widzialas....". wic sie zawsze pytam, co zrobi jak bede lezala nieprzytomna na oiom'ie :) a on "no to wtedy bede musial szukac sam" :P mozna fajnie? :P

11 lata 4 tygodni temu #806572 przez Porto1987
Agni, ja to staram się kurna uczyć, żeby sam sobie wszystko robił, a nie na mnie się oglądał, ale to jak grochem o ścianę. Ostatnio akcja zapuszczanie kropli do oczu. On nie potrafi sobie zapuszczać. To ja mu mówię, że nie będę mu zapuszczała. Ja sama sobie potrafię, to i on potrafi. I kurna musiałam go uczyć i mu pomagać, bo przecież przeze mnie go z pracy wyrzucą :P No gorzej niż z dzieckiem. A mówię, że jak mnie nie będzie, to co on zrobi. No będzie musiał sobie radzić, ale teraz ma mnie. I ręce opadają.

11 lata 4 tygodni temu #806576 przez gosia28
Agni to mój może podać rękę Twojemu, identiko mam :S

Porto widzę też Twój mężu nie odbiega od norm B) :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 tygodni temu #806579 przez Porto1987
wejdźcie szybko na żubry, jest zbliżenie, że można popatrzeć żubrowi w oczy :d

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806586 przez Agnilla
ej bo faceci jak chcą to potrafią. moja mama wszystko w domu robi, a jak wyjżdża co roku na 6 tyg to ojciec zostaje sam z bratem i kurde cudowne uzdrowienie rączek, sprzątaja na bieżaco itp. lesery jedne. powiedzialam to mamie, ale to i tak nic nie zmieni.
ja to troche podchodze tak, ze wiecie prace mam lajtowa to wszystko w domu robie. a teraz jak 2 miesiace w domu siedze to tez uwazam, ze skoro maz ciezko pracuj to ja to zrobie. ale wiem, ze faceci szybko sie do dobrego przyzwyczajaja. a mi sie klocic w ciazy nie chce i albo sama zrobie, albo mu delikatnie zwroce uwage. teraz chora jestem, to robi obiady...dzis znowu pierog :D a tak to siedzi w salonie, bo bakterie...gra cwaniak jeden :P a poza tym jako, że ja przekręcona jestem, to uwielbiam sprzątać. moja siostra mówi, że jestem nienormalna :P ale lubię, a jak posprzątam to chodze i podziwiam :lol: fasola na pewno normalna nie będzie :P
zadzwonilam do siostry, ze ma szybko zubry zobaczyc i jak dzieciaki wstana to im pokazac :)

11 lata 4 tygodni temu #806588 przez Porto1987
No i żubry najadły się i napiły i poszły w las :) :) W nocy kamerka działa na podczerwień, to fajnie widać jak na polanie się dziki ganiają :D Ja żubry ma w zakładce i je często oglądam, przynajmniej tyle mogę :D :D :D

Mój mąż ma tendencję, do zostawiania wszystkiego na wierzchy i tylko się wkurza, że ma pochowane. To mu mówię, że jakby odkładał wszystko tak jak trzeba, to by wiedział, co gdzie ma :) i mu mówię, że jak będzie Mała, to nie będzie miał tak lajtowo jak teraz, bo mi wystarczy jedno małe dziecko :P :P

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806598 przez gosia28
nie zdążyłam zajrzeć żubrowi w oczy, ale patrzę jak jak się buja po lesie :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

edit.
ann przyszły teściory od Ciebie, najbardziej bym chciała, żeby ten 1 odmieniec był pozytywny :lol:
dziękuję raz jeszcze :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka