BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806476 przez Agnilla
nooo ja to jestem przekręcona, bardzo bym chciała urodzić 13go, w piątek :P a jeszcze lepiej, żeby mi czarny kot przebiegł drogę przed porodem to już byłabym szczęsliwa :P
ja męża poznałam 13go...matko 13.01 będzie 13 lat...moi rodzice brali slub 13go, teściowie też. nam sie niestety nie udało :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #806487 przez Porto1987
Agni, no to w lipcu 13 jest w niedzielę :) o 13 czerwca to piątek :D :D :D

Ja z Domiś czasami na prv rozmawiam :) i podobno u niej chłopczyk ma być :D

11 lata 4 tygodni temu #806488 przez aggi
Agni masz całkowitą rację - póki dziecka nie ma najlepiej odkładać, a jak się chce to mimo wszystko się odłoży coś :) no i brawo plany masz zacne :D

goś ma rację nati.olsztyn na starczkach się udziela:)

11 lata 4 tygodni temu #806489 przez aggi
Emma widziałam Cię teraz przez chwilę B) B)

11 lata 4 tygodni temu #806496 przez emma
witajcie
no nistety w moim przypadku intuicja nie zawiodla, testowalam testem gratisowym dolaczonym do testow owu i nie ma zadnych watpliwosci, piekna gruba jedna krecha :dry:
czuje sie dziwnie, nie rozumiem, czemu mi ciagle jajniki graja (pewnie Gosia zaraz mnie uswiadomi dlaczego :)), @ nie ma, no ale test nie pozostawia zludzen. pewnie bedzie cykl wydluzony, jak podejrzewalam, jak za tydzien nic sie nie wykluje, to chyba odwiedze gina :dry:.

trzymam kciuki za moofke! :)

Kaś, syneczek sliczny! :laugh:

dobrego dnia! :kiss:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806497 przez Agnilla
Porto to wez jej pogratuluj i powiedz, że karny jeż czeka!! :P
ooo i bingo, rodzimy w czerwcu! mi to pasi :P to bedzie ktory? jakos 37 tc? i gra gitara :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emma :kiss:

11 lata 4 tygodni temu #806512 przez Porto1987
Emma, może te gratisowe testy to ściema :) żeby dokupić więcej testów owu ;) W każdym bądź razie buziakuję Cię kochana :kiss: A jak mama się czuje? lepiej?

Agni, ja bym chciała urodzić tak, żeby moje dziecko nie było spod barana :P :P :P mam nadzieję, że się zepnie tak z tydzień lub 1,5 wcześniej :D

11 lata 4 tygodni temu #806516 przez gosia28
Porto to ja się dołączam do opinii Agni B)

Agni to wiesz już kiedy rodzisz super :lol: :P

czuję ekscytację przed jutrzejszym dniem, Zofia zawita :)

emma szkoda, że jedna krecha. Kurczę a Ty miałaś pozytywny test owu w tym cyklu? Może się owu przesunęła? Jak Ci jajka ciągną to cosik się dzieje i albo faktycznie @ przyjdzie albo nie przyjdzie :P ;)
to już wiesz :silly: :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 tygodni temu #806520 przez Agnilla
Bożesz Ty mój o sesji zapomniałam, wyciagam kolejną skarpetę na oszczędności!! Nie obędzie się, sesja będzie z brzuchem i po porodzie, chocbym nie wiem co, miała mniej czekolad zjeść :P
Juz ja się postaram żeby rodzić 13go w piątek :P a co to będzie za znak w czerwcu?? Bliźnięta?
ja nie mówię, fajnie wydawać kase dla dziecka, ale uważam, że trzeba to zrobić z głową. bo większość matek kupuje wiele rzeczy tak naprawdę sobie, nie dziecku :P

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806534 przez Porto1987
Tak Agni, to bliźnięta :) Jakby moje dziecię wzięło moje myśli pod uwagę, to bym miała ryby :P Kurde barany, to uparciuchy, a po mnie i po mężu, to i tak pójdzie w genach, więc jak się spotęguję, to nie wyrobię nerwowo :D

Agni, zabraknie Ci skarpet :P Kup mężowi, na Święta i mu podbierz :D

A co do zakupów, to zgadzam się. Matki kupują dla siebie. Ja jeszcze nic nie kupiłam :ohmy: mała będzie chodziła trochę jak chłopczyk ubrana, no ale tylko chłopców miałam w rodzinie i takie mam ubranka za free :)

edit:
Zerknijcie sobie :) :) :) tylko szybko, żeby nie poszły sobie :P www.lasy.gov.pl/zubr

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806538 przez Agnilla
ja mu i tak podbieram :D raz siostra patrzy i mówi, a Ty co masz P. skarpetki? a ja jej mrugam, że ma być cicho :lol: i mnie wkopała :P
ryby to takie zamulacze, mój mąż jest spod znaku ryb :P chociaż bliźniaki adhd mają a tez sa rybami :)
wyobraźcie sobie, ze skoro biorę antybiotyk to jogurty mi mąz poszedł kupić. wraca i mówi "kupiłem Ci o smaku zielonej herbaty z czerwonym grejfrutem ( ehe , sam se go wypij- pitne bo szczękościsk nadal trzyma :P ) i maline z cytryną ( ooo już lepiej myśle)" no i wczoraj idę po ten malinowy a tam kuwa 0% light itp. mówię mu wieczorem, że w ciązy to ja fit nie będę jeszcze jakiś czas :D "nooo ale ja na smaki patrzyłem" , to mu grzecznie powiedziałam, że w ciązy ma na wartości patrzeć przede wszystkim :) poza tym cały czas ubolewa, że w salonie musi spać :P
Porto wypas!! powysylalam wszystkim linka :P
ja tez z zakupami konkretnymi bede pewnie czekac do samego konca, jedynie z pokojem ruszymy pewnie szybciej

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806542 przez emma
Porto, mama dochodzi do siebie po operacji, dziekuje! :kiss:

Agnilla, mam takie samo zdanie co do zdjec 3d, 4d, pewnie to poglad niepopularny, ale mi sie dzieci na tych zdjeciach wcale nie podobaja ;) no ale podobno o gustach sie nie dyskutuje :silly:

moja Zosia jest spod znaku ryb i adhd nie stwierdzam, ale jest "bardzo zywa" - co stwierdzila pediatra juz na pierwszej wizycie w 2 tyg. zycia :blink:

Gosia, masz racje, bedzie jak z goralska prognoza pogody: albo bedzie padac, albo nie bedzie padac :silly: osobiscie wole, zeby nie padalo ;)
mialam te testy z allegro i "maliny" takie jak aggi, tylko z gorszym efektem, wiec owu mogla byc, a moglo jej nie byc :blink:

11 lata 4 tygodni temu #806549 przez Asia K
Końcówka czerwca to raki :D Tylko prosze mi tu nie wypisywac złych cech tego znaku :p

A co jest pod koniec kwietnia :S

11 lata 4 tygodni temu #806550 przez Agnilla
wielkanoc :lol:

11 lata 4 tygodni temu #806553 przez Asiaa
Ann odnośnie pogody to u mnie na + ze 3 stopnie, topnieje to co wcześniej napadało więc chlapa się zrobiła i tradycyjnie szaro bez słońca.
Na pewno dacie sobie radę! :kiss:

Agi słuszne podejście, teraz na pewno łatwiej jest coś oszczędzić niż jak już maluszek będzie ;)

moof powodzenia!

hehe żuberki :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka