BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 tydzień temu #805553 przez Asiaa
Aggi dosłownie i w przenośni masz kropka na zdjęciu :laugh:

oby jak najwięcej dobrych wieści od wszystkich i oczywiście kolejne zafasolkowane :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #805557 przez gosia28
aggi gratuluję pięknej fotki kropka ;) :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #805560 przez aggi
Ann 31.10 miałam ostatnią @ i tak mi suwaczek wyliczył :S a to źle mi wyliczył ? a gin mi termin na 7 sierpnia podał. i według tego suwaczek liczy od razu 6 tygodni 0 dni. Nie wiem sama no :S

goś, Asiaa dziękuję :kiss: :kiss:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #805561 przez Agnilla
Po 1 to Chudzinka pokaz w koncu ten excel albo magiczny kajet, bo na pewno to wszystko gdzies spisujesz :P ja myslalam, ze mam dobra pamiec, ale kurde przy Tobie to wymiekam, w ciazy to juz w ogole :P
mama moofka ma się dobrze, a Jula faktycznie moglaby się odezwac. mloda tez cos milczy, moze zajzdza koguta, oni tacy młodzi, energiczni ;)
Aggi chcialoby się napisac zuch chłopak, ale to się jeszcze okaże ;)
Porto, babcia silna kobieta, ona z tych czasów co niczego się nie boi, więc nie martw się, skoro i ona się nie martwi, kupicie jej fajną protezę i będzie smigać, ze sie wszyscy jeszcze zdziwicie :)
co do blizniaka to moze i dobrze, ze lata, ale siostra mowila, ze lata a potem jedno zdanie w 3 ratach wymawia, bo tak kaszle, dzik jeden
powiedziałam męzowi, ze dzis deleguje go do spania w salonie, na co on " i znowu mam sam spac" wiec spytalam, czy ja bede z kims spala, czy tez raczej sama? :) ale jakby tak kurde przyszedl w nocy George Clooney z "Ostrego dyżuru" mnie uzdrowić to bym się nie obraziła :P
przespałam się znowu, ciekawe co w nocy będe robić :unsure:
tak w ogole maz zrobil zakupy i mowi do mnie stanowczo, ze nie mam jutro nigdzie wychodzic. nie :unsure: a ja chcialam isc pobiegac :lol:

11 lata 1 tydzień temu #805565 przez aggi
noooo Agni okaże się czy będzie to chłop jak dąb B) póki co kropek silny jak tatuś i daje sobie radę w trudnych warunkach :blush:

11 lata 1 tydzień temu #805575 przez ulka1983
dobry wieczór :laugh: jeśli w ogóle ktoś tu jest B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #805578 przez Porto1987
Aggi, tak się cieszę :) Piękny Kropek B) no teraz czas na chłopaczków :P :P :P Wszystko będzie z Kropkiem dobrze :kiss: i serduszko będzie już na Święta, taki prezent od Niego dla Was :D :D

Agnilla, mnie też zdumiewa Chudzinki "pamięć" podręczna :) dobry RAM ma :P :P A bliźniak się pewnie szybko wykaraska z paskudztwa. Tym bardziej, że dokazuje :)

Ja mam dziś łóżko na nas dwie :P :P możemy się wiercić do woli :) Co prawda wolę chrapiącego i rozpychającego się męża niż spać sama. Zawsze można jakiegoś buziaka dostać, a tak to nic :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #805581 przez aggi
Porto no no toć to silny kropek po tacie B) A prezenty na wszystkie okazje już :D Na święta, na babci urodziny, na moje, a poród na rocznicę moich rodziców :P Imprezowy kropek będzie :D

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #805584 przez Porto1987
No my też informacjami dawaliśmy prezent :) po taniości B) B) B)

edit:

Ciekawe jak tam Kaś i Maksio :unsure:

11 lata 1 tydzień temu #805590 przez aggi
Dobra dziewczyny ja się zwijam do spania, coś bym jeszcze zjadła ale to się okaże :S haha:) Jutro trzeba wstać do pracy nie ma lekko ;) Dobranoc, teraz już oficjalnie mogę Wam z kropkiem słodkich snów życzyć :blush: :kiss: :kiss:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #805604 przez gosia28
a ja byłam z P. na spacerze. Dobrze, że znajomi wpadli bo mieliśmy dziś cichy dzień i od południa nie gadaliśmy, a tu zaskoczenie, dzwonek i wpadają, no głupio było fochy strzelać, a na spacerze tak fajnie było i się gadało i tak nam zostało, a niewiele brakowało, że spalibyśmy pomiędzy ścianą :S

ulka pocieszające :) to mi jeszcze rok został ;)

agni Ciebie nie komentuję nawet, ubaw mam po pachy :lol:
po drzemce najlepszy jest głęboki sen ;)

branoc

edit.
aggi suwaczek Ci wyliczył tc. jak ja ;)
swoją drogą mój wyliczony termin porodu zgadza się z tym określonym przez gina :silly: jeszcze chwila i otworzę gabinet :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 1 tydzień temu #805605 przez zoi
aggi, super fota na zakończenie dnia:)

Padam dziewczynki na ryjek, a jutro jak słusznie aggi mówisz do pracy trza iść. Jeszcze byłki na jutro upiekę i won do łóżka :)

11 lata 1 tydzień temu #805610 przez gosia28

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #805614 przez Agnilla
no patrzajcie, kolejny jurny buchaj nam sie trafil :) Zoi, po 22 masz zakaz wchodzenia na forum ;) ja moge, bo o 23 mam brac antybiotyk, a godzine po, probiotyk. tez se ustawilam :/ a poza tym, ja juz nic nie musze :P a Wy jeszcze niektóre tak :P ale nogi gole, zeby nie bylo ;) choc mam wrazenie, ze w ciazy wlosy mi szybciej rosna, nie tylko na nogach :ohmy:
Kto musi isc do pracy ten musi :P a komu przydzielono chorowanie, ten choruje, żeby nie było, ze nic nie robie ;)
Chudzinka, z gotowaniem mam to samo, mam faze na super dania, ale gasne i potem mi sie juz ni chce :P ale gotuje, zeby nie bylo ;)
Aggi co to znaczy, ze daje rade w trudnych warunkach? :) bron boze nie wstrzymuj bakow, to normalnie w ciazy :lol:
Goś, wiesz, że ktoś musi głupotki popisac ;)
maz mnie wygania do spania, a tlumacze mu, ze czekam na leki, a on ze sie ze mna jednoczy i tez nie idzie spac :P tylko to nie ja wstaje o 6:30...chociaz ostatnio jeszcze wczesniej wstawalam

ide dalej czytac, moze clooney sie zlituje :) a jak wezmie ze soba bruce'a to sie posikam z radochy :P biore obu :P

11 lata 1 tydzień temu #805616 przez Chudzinka

Aggi, kropek sliczny, a tekst o trudnych warunkach wedlug Agnilli mnie powalil...:-S
Nie mam notesu, po prostu to jedyne forum na jakim jestem w ogole w moim zyciu i strasznie to przeżywam a stres w umiarkowanej ilosci poprawia procesy poznawcze ;^)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka