BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 tydzień temu #805454 przez gosia28
same dobre nowiny :)

Porto powiedz babci, że wszystkie jesteśmy z niej dumne, że taka dzielna jest ;)

Agi znaczy, że z bliźniakiem nie jest tak źle jak ma tle werwy :laugh:

zoi eee nie czepiaj się, jak mówi, że dobre to dobre :)

na koniec dnia aggi nam fotą zarzuci i dziś to pewnie the end dobrych wieści :)

mi ziemniaki z wczorajsza zostały to zrobiłam kluski śląskie do polędwiczki, mniam dawno nie jadłam.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #805460 przez Chudzinka
A ja znów sobie przypomniałam, że gotować nie umiem i nie lubie :P Wiecznie chce coś z tym zrobić i mam dzień/dwa dni zrywu na miesiąc. Teraz chyba sobie talarki ziemniaczane usmaże, i przykryje sałatą, żeby mąż krzywo nie patrzył, że tak niezdrowo. Rannny, jak dobrze, że on umie i lubi gotować...
No, Porto, Ty się nabiegasz po szpitalach, ale widzę, że wszystko się po mału układa.
Zoi - wyniki są na pewno ok, pewnie mąż myślał, że norma to 99% sprawnych ;)
Emma - jutro termin testowania!

11 lata 1 tydzień temu #805486 przez gosia28
Chudzinka dobrze, że pamiętasz, to jutro z rana oblegamy foruma ;)
tylko coś emma się dawno nie pokazywała B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 tydzień temu #805495 przez Porto1987
Emma pisała chyba jakiś czas temu, że nas podczytuje.

Laski, byłam u babci. Mama z ciocią po raz pierwszy posadziły ją na wózek. Była dumna, że sama może sobie jeździć, ale i tak powiedziała, że ona będzie chodziła z protezą. Ale widok był przykry, jak widziałam, że pod kołdrą tylko jedna noga jest. Oczywiście nie dałam jej nic poznać, że się martwię, tylko jej mówiłam, że nie ma innej opcji, jak taka, że będzie dobrze.

Tata mój zawiózł mojemu mężowi racuszki do szpitala i okręcił pudełeczko w ręcznik. A teraz mi mój nieogar napisał, że fajnie, że racuchy były w ręczniku, bo zapomniał wziąć ze sobą :P :P Co za czosnek :D :D :D :D

Agni, wiesz ja chyba jeszcze zapytam się Dag. Ona powinna być obcykana w tych sprawach :P W każdym bądź razie, jutro chyba pójdę do laboratorium i będę piła pyszne driny z glukozy, a co zrobi z wizytą, to nie wiem. Niby mam zaklepaną miejscówkę na 19 grudnia, ale nie będę mogła pójść i tak chciałam pójść wcześniej :dry:

11 lata 1 tydzień temu #805496 przez zoi
To Emma jutro ma testować? Będzie się działo. O ile się pokaże.

Chudzinka, dokładnie tak, emek myślał, że byle co byle jego dopłynie i już będzie ok, a tu tylko garstka. wartościową, hehe

11 lata 1 tydzień temu #805499 przez Dagnes
Porto lekarz nie wystawi ci teraz zwolnienia. Może ci wystawić maksymalnie dzień do przodu, no chyba że idziesz do lekarza w piątek to może ci napisać od poniedziałku pod warunkiem że nie pracujesz w weekend. Chudzinka co do przepisów o które pytasz, to nie wiem, bo mi nie było to do tej pory potrzebne.

Wiktoria

11 lata 1 tydzień temu #805501 przez Porto1987
Dag, a jak mam zwolnienie do czwartku włącznie, to może mi lekarz wypisać zwolnienie w poniedziałek od piątku :unsure:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #805507 przez Dagnes
A jeszcze jedno, może ci wystawić od czwartego dnia po dniu badania, jak wcześniej byłaś na zwolnieniu już, czyli w pon powinno być ok.

Wiktoria

11 lata 1 tydzień temu #805510 przez ann-sunshine
Z tymi zwolnieniami to kicha. W ciazy z marta musialam z urlopu wrocic na wozyte a potem dojechac do meza ktory przemiescil sie dalej.

Aggi???

11 lata 1 tydzień temu #805514 przez Dagnes

11 lata 1 tydzień temu #805520 przez Porto1987
Dag, a może okres jednego zwolnienia pokrywać się z drugim? Jakby się zazębiały o tydzień :unsure: Coś czuję, że nie ma co kombinować, tylko się dostosować :(

11 lata 1 tydzień temu #805527 przez ann-sunshine
Aggi gdzie jesteś, bo spać mi się chce :P

A o mamie moofce któraś coś wie?

11 lata 1 tydzień temu #805540 przez aggi
Witam się i melduję jak obiecałam :cheer: Pochwalę się Wam, a co! Kropek usadowiony idealnie w macicy, żadnych przeciwwskazań prócz noszenia ciężarów nie mam - mąż zadowolony, lekarz też ucieszony że dobrze się usadowiło :) mamy 5t5d i pierwsze zdjęcie kropka :) Dostaliśmy skierowanie na krew+mocz. Kolejna wizyta 23 grudnia przed samymi świętami żeby serduszko zobaczyć no i lokatora dokładniej :blush: Jestem taka szczęśliwa!

Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #805542 przez aggi
gosia masz rację ja też o julce myślałam :S ciekawe co u niej, mam nadzieję że dobrze. no z ust mi ten happy end wyjęłaś :D

Porto mi też nic nie poprawia humoru tak jak czytanie tego forum :D Ja czuję że to będzie siopak kropkowy ale mogę się mylić B) dobrze że mąż zdrowy:* no i babcia taka dzielna, aż szok! oby Twoja laleczka miała to po babci bo w dzisiejszych czasach trzeba być silnym:)

Agni oby bliźniak zdrowiał :kiss:

Ale smaka na pierogi robicie !!! :silly:

zoi działaj a się nie zamęczaj tym czy armia ma 100% dobrych żołnierzy :D czasem 1% wystarcza :kiss:

Emma gdzie jesteś???? Pamięć Chudzinki nie ma granic, nic się przed nią nie ukryje :D

Ann spokojnie musiałam z zatłoczonego miasta dojechać do domu :D ale dojechałam :silly:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #805544 przez ann-sunshine
Aggi :kiss: wiedzialam ze bedzie kropek jak ta lala. A jakim cudem tobie wychodzi 5t5d?

Gratuluje

Edit: ostatnia malpe mialas 1 listopada? To tylko 5 dni roznicy miefzy nami?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka