- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- julka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Asiaa, tak, tez mi sie wydaje ze w ciazy Provery nie mozna. Ona ma nawet jakies dzialanie antykoncepcyjne zdaje sie... Musisz sie Tigi dokladnie wywiedziec u gina jaki ma plan!
Monique, my tez tak sobie wyznaczylismy granice, tylko ja droznosc zbadalam na poczatku. Ale poczekaj jeszcze z IVF i IUI, jeszcze moze jakas stymulacja owulacji farmakologiczna, bo zdaje sie ze tego nie przerabialas jeszcze? U nas sie tak udalo.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Uuuu to kiepsko na pazdziernikowkach. U nas za to nie wszystkie sie odzywaja, wiec tez moze byc roznie.
Dobrej nocy
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Kurcze człowiek to się uczy całe życie. Ja myślałam, że moja @ pójdzie sobie tylko na 9 miesięcy. Mija już 2 miesiąc od porodu a wredoty nie ma i lekarz mówił że skoro karmię tylko piersią to normalne jest że przez ten cały czas jej nie będzie. Takie coś to mi się podoba

Zwrócili mi dziś kase za tą felerną pościel. Zamówiłam sobie drugą sprawdzonej marki i od innego sprzedającego. I wiecie co się okazało. Ten inny sprzedający to ten sam, u którego wcześniej kupowałam

Julka specjalnie na twoją prośbę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- julka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 132
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78

Czy któraś z Was próbowała inseminacji?
- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143

Tez nie wiem ile dac sobie jeszcze czasu zanim po cos 'powazniejszego' sięgnąć
Przykra sprawa z tymi poronieniami

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

Jestem, żyje , ale czasu ciągle brak

Nie jestem w stanie was dokładnie doczytac bo (juz wspomnialam czasu brak ) , ale doczytałam o kurce , która juz dawno nie pamietam jak wygląda

Agni - pamietałam pamietałam i w koncu zrobiłam

Julka - u nas na poczatku tez było poronienie i kilka dziewczyn tak nagle zamilkło - do tej pory sie nie odzywaja wiec kto wie co sie tam stalo (mam nadzieje ze jednak nic , ale udzielały sie bardzo , a tak nagle bach i nie ma )
Ann - dobrez ze u ciebie juz troszku lepiej :*
Dag - ty wiesz ze masz cudo w domciu

Monique - ja niestety nie pomoge - o inseminacji wiem tyle co nic

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198

Asia ależ superaśny pokaźny brzuś

- magda1986
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dag nie moge sie zdecydowac ktore zdjecie bardziej mi sie podoba.
Monique ty nie mysl o inseminacji, w koncu dopiero poczatek staran. Wiem ze to trudne, ale daj sobie czas.
Asia sliczny brzus.
Porto? Jak tam?
Ale sie glodna dzis obudzilam, od razu musialam zjesc sniadanie. To chyba dobry znak.
- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Monique, mowilysmy Ci juz chyba o helenne, ona tez miala ciaze pozamaciczna, baardzo szybko zaszla w kolejna ciaze i jest na tym samym etapie co ja, na lipcówkach, takze u Ciebie tez nie przyjmujemy innej opcji

Ej Asia, mały masz ten brzuszek

magda, to jak wynik ok to do dzieła teraz

Dag, takiego misiaka bym chciala

Ann, tylko to, ze jest lepiej, nie znaczy, ze masz dzis szalec!! monitoring mam wlaczony 24h i ja widze, czy odpoczywasz

przez to moje cisnienie niskie musze wiecej pic, maz tez wczoraj pierwsze co ile wypilam wody...tylko kuwa nikt sie wtedy nie martwi, ze ja w nocy musze czesciej wstawac na siku

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78

Mesy - ooo, mogłabyś coś więcej napisać w tym temacie? czy któraś była udana? Ja właściwie nie znam Twojej historii, to jak byś mogła się podzielić to będę wdzięczna

Magda- to super, że wszystko dobrze wyszło

Ann- masz rację oczywiście, będę na razie naturalnie próbować, ale wiesz tak zbieram w razie czego informacje. Zawsze to lepiej się dowiedzieć od dziewczyn, które próbowały i mają jakieś doświadczenie w tym temacie

Agni -

Dag- ale śliczny ten Twój Miś

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Jestem Majówką 2013, teraz staramy się z mężem o następną pociechę, niby dopiero 2 miesiące, ale z ciekawości kupiłam testy owu. Była jakaś promocja przecena z 25 na 5zł, więc pomyślałam, czemu by nie wziąć

Dzięki za odpowiedź

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198

Do iui chopa armia powinna być w miarę sprawna , bo jak jest kaput to nawet iui nie pomoże....
Moja historia jest taka pokrótce , żeśmy się starali 3 lata a 2 lata intensywne leczenie i dochodzenie do tego czemu nie ma ciąży ...raz emka wyniki dobre raz tragiczne ...aż w końcu doszliśmy i dojrzeliśmy do decyzji o in vitro z którego mamy uzyskaną ciąże i czekamy do września

- szpulka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Cel mobilizuje siły.
- Otrzymane podziękowania: 0

Asia ale brzuszeczek

Messy ja sobie robie te testy, ale wg lekarzy jezeli po minimum 1.5 roku nie ma zajscia to trzeba sie dokladniej zbadac. Znam takie przypadki znajomych kobietek, ktore całkowicie zdrowe ich mezowie tez ale stres robił swoje. Ale jak napisałas własnie jedne zaskakuja od razu a inne po ilus tam probach.