BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #850613 przez Pinezka
Ann - masz jutro urodzinki? Ja mam dzisiaj :woohoo: ale dzis to juz Porto raczej nie zdazy

Fajne zdjecia brzuszkow, groszkow i dzieciaczkow, narobicie apetytu nam, ktore w kolejce grzecznie czekamy :lol:

Ja w tym cyklu odpuscilam sobie totalnie mierzenie temp i testowanie, bo ze zlamana reka malo moge zdzialac, choc powiem wam, ze ta posucha zle na mnie dziala i kto wie, moze w przyszlym tyg, kiedy orientacyjnie powinnam miec owu, jak poczuje, ze to te dni, to dorwe meza i go :evil: :lol:
Zabawnie by bylo,gdyby w takich okolicznosciach zaskoczylo :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #850618 przez ferritka
Pinezkaaa B) no do zagroszkowania to ręka raczej niepotrzebna więc wiesz noooo :lol: B) niechaj wióry lecą z gipsa i do dzieła :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #850624 przez Agnilla
Pinezka, najlpszgo :)
ja zaliczylam niespodziewany wypad do galerii, leze z nospa teraz ale sobie kupilam dluga spodnice szara i poli tez na lans komplecik www.hm.com/pl/product/15000?article=15000-A
Ferri tak sie ciesze, oj taaaak bardzo :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #850672 przez meli1990
od 9 dni robie testy owulacyjne i negatywne. od 5 dni kują mnie w jajnikach. i nie wiem czy to przez to że jestem chora testy nie wychodzą czy co? a którąś z was tyle dni kuło? mam nadzieję że jednak testy się mylą i miałam owulację i zaszłam w ciąże :)

10 lata 10 miesiąc temu #850673 przez meli1990
Agnilla fajny komplecik. który kolor kupiłaś?

10 lata 10 miesiąc temu #850678 przez julka
Moof, jaki filmik! Boziu, jaka fajna ta nasza Zosieńka :) :lol: dopiero teraz objerzalam, na kompie :)

Czy ktos wie co z Gwiazdką??? nic nie pisze na Pazdziernikowkach.... kurde, nie pamietamczy miala miec wizyte... ostatnio narzekala ze bardzo zle sie czuje... Ktos cos kojarzy? :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #850681 przez ulka1983
Hej :)

Dag ale masz słodziutkiego misiaczka :blush: takie zdjęcia są słodsze niż te wszystkie pączki i gofry :lol: to nieźle z tą pościelą Ci wyszło oby tym razem była dobra :)

Asia brzunio super :) chyba za dużo już nie zdążysz odpocząć przed porodem B) ja też święto przemilczałam ;)

Moof możesz sobie pamięć odświeżyć jak za brzusiem tęsknisz :S ale masz śliczniutką
Zosię :) pięknie śpiewa ciekawe co to za przebój :S

Asiaa ja zaczęłam go brać 2 dni później i było wszystko ok :) ja miałam owu w 19 dc w 14 dc a ostatnio w 11 dc

Alex witaj :) mój mąż też często w pracy kiedy najbardziej potrzebny ;)

Magda to może teraz będziesz się mniej martwić że coś jest nie tak i szybko
zafasolkujesz :kiss:

Agni a można jakoś zobaczyć twój wykres tempki z trafionego cyklu :unsure: ale zarąbisty komplecik i taki tani :ohmy: chcę dzidzię :lol:

Ann też o tym myślałam że fajnie by było obchodzić urodziny i narodziny :laugh:
może Porto zrobi Ci prezent :S

Ada nosek do góry :) może nie będzie źle :kiss: jak pech to pech :silly:

Ferri :kiss: ciekawe ile grochów w sobie chowasz :S ale szybko masz usg :ohmy: super

Julka nie ma jak to fachowiec :kiss: ja też myślałam że raczej dupek hamuje owulację
:silly:

Pinezka wszystkiego najlepszego dużo zdrówka spełnienia marzeń i szybkiego zafasolkowania :kiss: dorwij męża a co :lol:

Meli oby się spełniło to co mówisz ;)

10 lata 10 miesiąc temu #850688 przez ulka1983
Julka ja też o niej wczoraj myślałam może się odezwie chyba miała remont łazienki ale na wizytę chyba też się wybierała dokładnie nie pamiętam

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #850689 przez ann-sunshine
Porto skoro tobie bardziej pasi 11, to niech i 11 bedzie :-)

Pinezka najlepsze zyczonka. A jak tylko reka, a nie caly tulow zagipsowana to ekwilibrystyki duzej nie potrzeba. A przynajmniej grzecznie polezysz po :silly:

Meli mnie nic nigdy nie pikalo w jajkach wiec nie pomoge.

Agni ale zarabiste te kompleciki :-) zeberka ma jedno ucho biale a drugie czarne :-)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #850704 przez Agnilla
Ula, zaraz go poszukam powinnam meic zapisany
a kompelcik kupilam rozowy ofc :P fakt, nie byl drogi, ale widzialam np sweterek dla niemowlaka za 79,90 zl :ohmy:
edit: Ulka, wysle Ci moj wykres jutro na maila ok? podeslij mi adres na pw, tu bedzie on za mały

10 lata 10 miesiąc temu #850717 przez ulka1983
Różowy śliczny i jak tu przerzucić się na niebieski ;) :lol:
ok pasi wyślę Ci adres dzięki :kiss: a teraz ochrzan przez Ciebie obejrzałam ciuszki dla moich dziewczynek w HM i teraz nie mogę się doczekać kiedy pojadę na zakupy bo tyle fajnych rzeczy mają :P :lol: jak pokarzę dziewczynom to na pewno zrobi się długa lista :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #850773 przez Pinezka
ann-sunshine napisał:

A jak tylko reka, a nie caly tulow zagipsowana to ekwilibrystyki duzej nie potrzeba. A przynajmniej grzecznie polezysz po :silly:

Problem w tym, ze wogole gipsu nie mam, nie mogli mi go zalozyc, bo zlamanie blisko stawu barkowego jest. Wszystko sie trzyma na temblaku i na slowo honoru :ohmy: dlatego mam zakaz gwaltownych ruchow.
Na szczescie dzis mi lekarz na bazie nowego rentgenu potwierdzil, ze sie ladnie zrasta, wiec za tydzien moze dam sie poniesc :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #850795 przez Asia K
Ferri pikne groszki na zdjeciu no I na bank w twoim bebolku :D

Moof moze masz racje ze nieduzo , ale sama wiesz pewnie ze te ostatnie tygodnie to sie ciagna w nieskonczonosc

Asiaa sikaj na testa bo nigdy nic niewiadomo

Porto – czekam na wiesci co tam po wizycie

Ferri – 13.03. był “zrobiony” mój synus :D to bardzo dobry dzien :)

Pinezka – wiem ze mialas wczoraj urodzinki , ale I tak ci zycze wszystkiego co naj naj naj :D

Ann – tobie równiez wszystkiego najlepszego , spełnienia wszystkich marzen I zdrówka dla dzieciaczków :*

Pinezka – a od kiedy złamana reka jest przeszkodą w robieniu dzieciaczków ????? :D
Oooo Ferri tez ma takie samo zdanie jak ja :p

Meli rózne juz tu dziwy nam wychodziły – czasami same sobie wmawiałysmy ze nas cosik tam kłuje – sikaj na testy codziennie I czekaj na malinki , ale dzialac to I tak mozesz mimo ze ich jeszcze nie ma :)

Agni – śliczną żyrafke bedziesz miec :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #850807 przez ferritka
:lol: :lol: dzień dobry ;)))

która kce chałkę z powidłami śliwkowymi?? :S :S

eeej ratunku Kręgla gardło boli i już mi zapowiedział , że bierze fervex , skorbolamid i cały dzień leży w łożu :dry:

ej a teraz coś strasznego :( :( śniło mi się ,że są 4 fasolki. CZTERY!!! i że nie moge jechać nad morze bo muszę leżeć i mama moja nie pozwoliła mi się do niej przenieść i siedziałąm sama na chacie jak cebula :dry: :dry:

a która tu nam dzisiaj przynosi torta?? ;> :S :S :S znaczy no wiem która to pytanie retoryczne B) B) B) :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #850811 przez magda1986
ferritka gratuluję!!! bardzo sie cieszę że się udało:) teraz tylko pozostaje czekać na USG i liczyć fasolki:):)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka