- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Porto, no problemo, byle zdrowa sie urodzila i szybko i sprawnie.
Agni, nie doczekam sie dzis na twoja relacje, bo padam juz. Doczytam jutro.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no wiec co do historii to normalnie ide do polsatu na jakies trudne sprawy czy jak to sie zwie
wczoraj mialam popoludniu 3 wieksze skurcze, ale wzielam nospe i poszlam spac. rano wstalam powiedzialam mezowi, ze nie wychodze z lozka, bo jak chodze to boli itp. za dnia rozmawialam z nim i kazal mi jechac do lekarza, zeby mi sie czasem nie zachcialo o polnocy jak ostatnio wiec teraz zaczyna sie historia, jest mniej wiecej 9 rano
zadzwonilam do mojej poradni A, gdzie chodze do lekarza. dzis on nie przyjmuje, inny lekarz jest od 16:20, ma kompelt i mam przyjsc sytac czy mnie przyjmie, super
wiec siostra kaze mi dzwonic do poradni B, gdzie mam karte i kiedys chodzilam. tam mi powiedziano, ze skoro mam lekarza prowadzacego w porani A, to mam tam jechac i w poradni B mnie nikt nie przyjmie. a skoro nie ma mojego lekarza to mam jechac do poradni C, przyszpitalnej
wiec jade sobie do poradni C. mowie ze jestem w 23 tc, ze mam bole podbrzusza jak na okres i w lewym boku, jak ost. na co pani mi mowi, ze ona ma komplet i mi nie pomoze. wiec spytalam, czy mam pasc pod szpitale. no wiec ona znowu, ze ma komplet, ze ma nawet zdublowane godziny, ze to nie jej wina. wiec wstaje i mowie "ale jak strace dziecko to bedzie pani wina" a ona UWAGA!! "nie tylko moja, tych z poradni B tez" kurwa czaicie?!?!?!
wiec jade do poradni D, ale tam ani ginka nie bylo, ani nikogo wiec nie moge miec pretensji, bo nikt mi pomocy nie odmowil.
w miedzyczasie siostra sie dodzwonila do kolegi ginka, ale ze byl nie na oddziale ginekologicznym a polozniczym, nie mogl wyjsc wiec powiedzial, ze nie bawic sie tylko jechac na sor. no i na sorze od razu, czy zgadzam sie na przyjecie do szpitala. dali mi sexi koszule i kazali isc na 3 pietro, a raczej zaprowadzil nas pan w moim wieku, bo go zeszkoly kojarze aaaa bo byla ze mna kumpela, a maz na telefonie. no i przyjeli mnie, spisali wszystko. po ponad godzinie wzial mnie ginek na badanie, wymietolił, szyjka zamknieta usg ok. aaa wczesniej mi pani detektorem tetno pokazala wiec sie pobeczalam i uspokoilam potem przyszla polozna, dala mi tabletki, a potem pobrali krew i mocz. na obchodzie powiedzieli, ze wyniki ok i , ze mnie poobserwuja. maz przywiozl mi koszule, szlafroczek, kosmetyki, ale, ze zapomnial o reczniku o czym sie za pozno skapnelam to ide spac na brudasa nieee no jak zaczal sie tour de poradnie to poszlam najpierw sie wyszorowac, kure oporzadzic, takze zeby i jak mi bateria padnie to ide spac wiecie, o 16:30 jak dostalam wypas kolacje, to oczami ją pochlonelam
ofc jeszcze cos chcialam, ale kuwa zapomnialam
no to tyle, tata przywiozl zapas jedzenie, choc o pomidorkach zapomnial, wiec pola zadowolona dobrej nocy laski!
o polnocy uciekam stad przez okno
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
no ale rozumiem ze Cie nic nie boli i nie plamisz? humor w kazdym razie dopisuje
moze dzis taki dzien.... ja bylam na kursie, niewyspana, bo to przed 7 trza wstac, potem biegiem zakupy, ciezkie torby dwie... potem 2,5h stania przy garach i potem wizyta tesciow - wszystko fajnie wyszlo, bylo milo, smakowalo wszystkim i super fajnie, ale po ich wyjsciu zaczelam plamic....
to sie, kufa, pochwalilam juz, ze bezobjawowo przechodze ciaze....
Moja gin. kazala zwiekszyc dawke Dupka i lezec. Ja se walnelam dodatkowo Luteine podjezykowo,bo przeciez nie zaszkodzi... i leze... i jestem przestraszona... Za szybko uznalam ze wszystko ok, a prawde jest taka, ze jeszcze wszystko sie moze zdarzyc do magicznego 12 hbd......
pozdro z wyra....
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
przeczytałam tylko ostatni post Julki dziewczyny trzymać się
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Agni - dobrze ze masz dobre wyniki - lez i daj sie obserwowac pewnie zaraz cie wypuszcza do domu , ale dobrzez ze pod kontrolą jestes :*
Julka - bedzie dobrze - najwazniejsze ze mozesz odpoczac w domku :*
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann spóźnione lekko urodzinowe całusy
julka kurka bo jak Ty latasz, dźwigasz i w ogóle noo.... będzie dobrze tylko zwolnij troszkę
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Mój genialny gin później doszedł do tego na panoramicznym usg , że mam tam jakąś starą krew... stwierdził , że zebrała się przy zagnieżdżeniu , że dzieć mnie pokaleczył ... , ale te plamienia zdarzyły mi się tylko raz, a po tym zastrzyku przeszły więc Julka leż a będzie wszystko dobrze nospe sobie weź jak masz pod ręką ...mi gin mówił wtedy jak miałam plamienia , żeby nospe brać
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Agni uffff
Julka, nie bez powodu superman nie byl kobieta w ciazy. Nie dzwigaj, odpoczywaj.
Co ja bede dzis robic?
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Agnii, Julka kurcze dziewczynki nie róbcie nam tu takich akcji strasznych... Julka leż i odpoczywaj nie lataj jak perszing
Ann nooo Ty też leż i pachnij
ja dzisiaj dzień wariata, muszę włosy zrobić a tego nie lubie, wyprostować znaczy się a to takie pracochłonne
potem herbata u kuleżanki, potem zakupy spożywcze potem zahaczę o hebe - jadę bez Kręgla to nikt mi za uszami nie będzie sapać p.s. weszłam na maila jutro zahaczę o hebe bo jak kupie za 50 zł to dostane bon 10 zł
Kręgiel dalej chory poprawy nie ma na horyzoncie, spał dziś w salonie żeby na mnie nie chuchać
Gosia, mam nadzieje, że wszystko ok u Ciebie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
kuwa nie spalam cała noc, co chwile robili laskom z sali ktg albo samo tętno i nie śpię od 6
Pola Petunia ma na wszystko wywalone i densuje sobie od 4 rano co mnie mega cieszy
ogólnie wyniki mam ok, powiedzieli, ze zrobią mi jeszcze usg flakow czyli jamy brzusznej wiec czekam i stad się zmywam
leży ze mną laska w 31 tc, 7 lat starań o udało się za czwartym podejściem IV
miałam coś jeszcze napisać?
słodkiego bym zjadła a mąż mi kuwa zabronił
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
zabieram się za nadrabianie
ferri piękna beta i suwaczek
na wizytę czekam równie niecierpliwie jak Ty
moof ale masz śpiewającą damę
aggi dzięki, że pytasz co u mnie, ale lepiej nie pytaj
Ada, oznacz igm i dopiero wtedy myśl, a teraz się nie martw
a swoją drogą- reaktywowaliśmy naszego kompa jupi poleżał trochu, podsuszyliśmy suszarką i działa
Widzę, że odnośnie dupka/luteiny to zwykli ginekolodzy nie wiele o nim wiedzą, bo przecież ten ostatni gin, kazał mi go brać po owu, żeby jej nie zablokować, ja pierdziu i weź tu ufaj lekarzowi. Oj jednak ciężko trafić na fachowca
gwiazdka z tego co pamiętam to tu pisała ostatnio, że kończą remont, ale to chwilę temu już było
Pinezka, przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe i życzę wiadomo czego
ann a Tobie szczęśliwego rozwiązania o czasie
aggi jak dziś? lepiej?
Porto to teraz czekamy jak na szpilkach
Agni nie skomentuję wypowiedzi pani
żebyście się nie martwiły, zaraz lecę znów do gina, więcej po wizycie