BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851599 przez monique1983
Agni, Julka - leżcie dziewczyny, odpoczywajcie, wszystko będzie ok i nie straszcie nas tu :kiss:

Gosia - trzymamy kciuki i czekamy na wieści :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #851613 przez ann-sunshine
Gosia

10 lata 10 miesiąc temu #851620 przez Ada2424
Hej :)

Ja po wczorajszej zumbie czuje się znacznie lepiej i humor lepszy niz ostatnio, ale dała nam instruktorka wycisk jak nie wiem co, dzis wszystko mnie boli.

Gin przepisał mi jeszcze jedno opakowanie anty i mam zrobic raz jeszcze to IgG na cytomegalie żeby zobaczyc po miesiącu czy ono rośnie czy spada i od razu IgM końcem marca i przyjść do niego z wynikami i wtedy zobaczymy co i jak. W każdym bądź razie jeśli wszystko będzie ok to zaczynamy starania w kwietniu, ale to sie jeszcze okaże.

Agni i julka trzymajcie się! :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #851644 przez Asiaa
Agni brak słów na ludzi, gdyby to jej dotyczyło to odchodziłaby od zmysłów. Dobrze że wyniki ok :)

Julka leż i odpoczywaj a będzie wszystko ok :kiss:

Gosia dobrze że się odezwałaś, czekamy na wieści :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851679 przez aggi
Dzień dobry :)

Jak się macie?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No i już w końcu dziś nie boli - wyleżałam chyba to :)

Agni no no na Polę jeszcze nie czas :ohmy: masakra z tymi lekarzami!!!! więcej nie umiem powiedzieć na ten temat :unsure: i Wy się dziwicie że ja się panicznie szpitali boję :dry: ale najważniejsze że nic sie złego nie dzieje. odpoczywaj tam :) i szybko wracaj do domu :)

ulka
nie to nie przez porządki tylko przedwczoraj telefon w nocy zadzwonił i się wystraszyłam :dry: i dupa została w miejscu a przodem niemal z łóżka wyskoczyłam :dry: musiałam coś nadwyrężyć, ale dwa dni leżenia i na szczęście przeszło

Porto no to szybkiego i lekkiego porodu :D

julka Ty też weź na wstrzymanie, odpoczywaj przede wszystkim :kiss: będzie dobrze :kiss:

ja też miałam plamienie jakoś w 7tc.. dostałam do swojego spokoju dwa opakowania dupka i miałam się oszczędzać. Okazało się że to był jakiś mały krwiaczek który po wysiłku się złuszczał.

ferii jest i suwaczek :D pięknie :D zdrówka dla Kręgla!

gosia pytam bo coś się nie odzywasz zbyt wylewnie i trochę się zmartwiłam :dry: u mnie po dwóch dniach leżenia lepiej już nie boli i mogę chodzić :)

Ej laski kupiłam mega pyszny dżem ananasowy :cheer: :cheer: chyba go dzisiaj całego wciągnę taki dobry :silly:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #851693 przez Agnilla
czy ktoś mógłby mi mi kurde felek przynieść kroplówkę z czekolady :unsure: ileż moge czekać :ohmy: :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #851727 przez Pinezka
Aggi, jaki ladny kraglaczek :woohoo:

Agni, no scyzoryk sie w kieszeni otwiera, jak sie takie historie o sluzbie zdrowia slyszy :angry:

Julka, odpoczywaj :kiss:

Ja sie czuje coraz lepiej, coraz mniej boli, wiec mam tyle energía, ze nie wiem w co rece (reke :silly: , hihi ) wlozyc. Dzis w ramach atrakcji nastawianie prania jedna reka :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #851744 przez Asiaa
Aggi ładnie okrąglejesz :cheer: :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851971 przez Agnilla
ej co tu taka cisza :unsure:
Jurek, co po wizycie?
a ja jestem w kooooncu po usg, okazuje sie, ze w lewej nerce wyhodowałam malutki kamien, 4 mm powiedzieli, ze nie mam sie czym chwalic, bo maly jest ;) czekam na obchod, ciekawe czy by mnie jeszcze dzis wypuscili :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #852017 przez ann-sunshine
Bry.

Aggi ale brzus jak pileczka.

Agni nocujesz w spa jeszcze, jak cos to moze rano wypis.

Gosia hop hop...

Dobra antybiotyk wylykany, rekonwalescencja po chorobie przede mna.

Juz weekendowe pustki u nas?

Porto jak pierwszy dzien bez podtrzymywaczy?

10 lata 10 miesiąc temu #852042 przez zoi
Hej Dziewczynki :)

Ja oczywiście tylko na chwilę, bo nudności jak były tak są dalej :dry:
Byłam dziś na usg i wszystko git, małe latało w środku jak na windowsowskim wygaszaczu :)
Za 2 tyg idę na usg genetyczne.

Buziaki dla Was, nie wiem, czy uda mi się coś nadrobić...

10 lata 10 miesiąc temu #852046 przez ulka1983
hejka :) jak wasze samopoczucie :S

Agni twoja historia to horror :ohmy: ja bym ich udusiła własnymi rękoma :S znieczulica totalna :huh: ale dzielna byłaś i w końcu się udało :kiss: chyba już jesteś spokojniejsza co widać bo żarciki się trzymają :lol: a Ty czasem żelków się nie objadłaś ;)

Julka jak zaczęłam czytać twojego posta to zaraz na jeża bym Cię usadziła za to latanie i ciężkie torby :angry: no i potem doczytałam że za ostro poszalałaś i przymusowe
leżenie :ohmy: trzymaj się i zaciskaj nogi do 12 już niedaleko tylko grzecznie
proszę :kiss:

Ann dobre objawy masz chyba wracasz do zdrowia :blink:

Gosia fajnie że my fachowców mamy na forum :blink: dobrze że działa to wydatków nie będzie :)

Ada jak boli to znaczy że żyjesz :lol: oby staranka się nie odwlekały :kiss:

Aggi całe szczęście że przeszło :kiss: phi taki brzusio to ja mam teraz a w ciąży nie jestem chudzielcu :silly: ładny okrąglutki zarażam się :lol:

Pinezka to jednak cykl nie będzie stracony bo skoro już tak sprawnie Ci z praniem idzie to z resztą też pójdzie ;)

Agni moja siostra w ciąży miała problemy z nerkami lekko nie było :dry: ale widzę że z Tobą jest git to może żelek a nie kamień :lol:

Zoi trzymaj tak dalej i przynoś nam same dobre wieści :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #852066 przez gosia28
aggi piękne krągłości ;)

co do wizyty, byłam w czwartek bo nie dałam rady w środę, a ta mi powiedziała, żebym przyszła jeszcze dziś bo nie zrobi mi usg uwaga
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

tak się wkurzyłam, że miałam dziś nie iść ale zależało mi na tym usg, żeby zobaczyć co się tam dzieje. Dziś mi nerwy opadły to jednak poszłam. Nic na nim specjalnego nie było widać poza bardzo grubym endometrium 16 mm :ohmy: :ohmy: :ohmy: kazała mi zrobić bhcg (na własny koszt oczywiście)nie wiem po co skoro i test i beta negatywna była a na usg ani śladu pęcherzyka. Nie robię drugiej bety. Dała mi luteinę i tyle. Co więcej jak usłyszałam jakie ma mądrości i podejście to nawet nie będę komentować, zależało mi tylko na usg i na leku więc to mam a na resztę mam zlewkę taką samą jak ona. Biorę lutka i czekam na @ farnca wszystko mi psuje :angry:
byłam dziś z emkiem na długaśnym spacerze, a przed chwilą skończyłam skalpela i jestem wykończona. Jak mi się po spacerze jeść zachciało tak skalpel skutecznie mi zaburzył apetyt. Jutro pewnie połamaniec będę B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #852095 przez Asia K
Witam sie z rana i zmykam sprzatac :)

Trzymajcie sie dziewczyny :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #852113 przez mesy
aggi aleś brzucha wygniotła , ale fajny się już robi ;)
a mój to dalej taki wylany jak by z przejedzenia :angry: ale wstaje rano to odstaje a jeszcze na początku stycznia rano był wklęsły :lol: :lol:

zoi
powiedz mi , bo ciebie tak mdli i mdli ....bierzesz witaminy ? jeśli tak spróbuj je odstawić na 3-4 dni i zobaczysz czy będzie cię dalej mdliło .... na mnie tak witaminy działały ..od kąd ich nie biorę jest dobrze ~! ;)

Gosia ty się kurde masz z tym @ , ale rzeczywiście endo dość duże .... pobierz tydzień lutkę jak nie będzie dalej @ to idź dla spokoju na tą bete ....

Agni no ładny kamyczek sobie wyhodowałaś :silly: pytałaś chociaż czy to bursztyn ? :lol: :lol: swoją drogą po porodzie musisz nerki przepłukać :blush: :blush: :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka