BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #852752 przez Agnilla
Dzień dobry :)
spakowana juz jestem choć nawet nie wiem czy dziś wyjdę :lol:
ciągle przyjmują nowe i kurde przez to opóźnia się obchod, mąż pracocholik wziął dziś wolne i pewnie się wkurzy jak mnie wypuszcza popołudniu :P
oooo idzie obchod

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #852761 przez Porto1987
bry dzień B)

Dalej 2w1, ale coś mi się brzuch spina, a dziecko spokojne jak nie wiem.

Agni ja jak miałam wypis o 10 rano, to wyszłam do domu po 16 :) no to trzymam kciuki, żeby już zaraz Was wypuścili :kiss:

A jak się miewa Nati? Nati wszystko ok u Ciebie w szpitalu?

Julka odpoczywasz? Ferri też powinna sobie troszkę zwolnić :P :P

Asia a jak Ty się miewasz?

Gosia, to @ się rozkręca i ma się szybko kończyć i spadać na dłuuuugo :) fajnie, że będzie nowy ginek, bo nowe spojrzenie na sprawę :S

Ann jak Twoja choroba? Nie pączki, a placki ziemniaczane :P których nie zjadłam, bo byłam taka zła :( a jak się zryczałam :( :(

Bobas mi się wypina cały czas :ohmy: Pupę wystawia do góry już z pół godziny, może próbuje już coś tą główką zmajstrować :unsure: A ja mam wysoki próg bólu i obawiam się, że nie poczuję od razu jak coś się będzie działo.

Widziałam Chudzinkę na fb, więc chyba już dotarła :S Chudzinka, jak nas podczytujesz, to ja z moim brzuszkiem gorąco Cię pozdrawiam :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #852764 przez Pinezka
Porto, jak masz wysoki prog bolu, to tylko sie cieszyc, w porodzie na pewno sie przyda :side:

Hihi, nie uwierzycie, tak a propos tesciowych - dowiedzialam sie wlasnie, ze moja w ramach prezentow urodzinowych/imieninowych itp rozdaje ostatnio po rodzinie nasze zdjecia slubne wlasnorecznie oprawione, ale nie to, ze jest tam obdarowana osoba, tylko centralnie malz i ja w roznych konfiguracjach :ohmy: :cheer:

10 lata 9 miesiąc temu #852773 przez Asia K
Porto - dziekuje czuje sie dobrze
A co do bólu to ja cale zycie myslslam ze mam baaaaaaardzo wysoki próg bólu - w czasie mojego pierwszego porodu okazało sie jednak ze wcale taki wysoki nie jest :p

Agni - i co ? i co ? co po obchodzie?

10 lata 9 miesiąc temu #852805 przez gosia28
dzień dobry
piękne słonko :side:

czekam na jakieś dobre wieści, w taką pogodę to tylko takie będą cnie?
Agni jak tam?

Pewnie zbiera klamoty do auta ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #852829 przez nati.olsztyn
Asia K napisał:

Porto - dziekuje czuje sie dobrze
A co do bólu to ja cale zycie myslslam ze mam baaaaaaardzo wysoki próg bólu - w czasie mojego pierwszego porodu okazało sie jednak ze wcale taki wysoki nie jest :p

Agni - i co ? i co ? co po obchodzie?

Ja miałam to samo z bólem. Do porodu myślałam że mam bardzo wysoki próg bólu:-D

Wczoraj popoludniu znów miałam skurcze i dostałam kroplówę na wstrzymanie. A dziś dopatrzyli się w piątkowych badaniach że mam. niski potas, więc teraz właśnie leżę sobie pod kroplowka z potasem. Oby to było przyczyną tych skurczybyków!

10 lata 9 miesiąc temu #852839 przez Porto1987
Dzięki dziewczyny :P :P wolę jednak to, co mi napisała Pinezka :P :P :S

Nati a przed potasem dostałaś Fenoterol?

10 lata 9 miesiąc temu #852847 przez aggi
hej dziewczyny witam się po weekendzie - tata mój urodziny odprawiał w sobotę (tak swoją drogą to guupio tak w dzień kobiet c'nie? :blush: ) no i zasiedzieliśmy tam do wczorajszego wieczoru.. :S zabieram się za nadrabianie :) A potem znów jakieś porządki domowe, dzisiaj wkońcu ruszamy z malowaniem i pogoda taka piękna aż chce się żyyyć B)

Agni to taki mały może się wypłukać sam bo maleństwo z niego :) Moja mama miała 2cm kamień.. masakra w naszym 'szpitalu' leczyli ją na gruźlicę przez 2 miesiące.. której zresztą nie miała a oni najzwyczajniej nie zrobili jej wszystkich badań i tylko zbijali jej wysoką gorączkę + stwierdzili że napewno ma gruźlicę :dry: :dry: jak sobie przypomnę co się z nią tam działo to masakra.. później ją do innego szpitala wieźli na sygnale na operację, bo w naszym cudownym na ostatnią chwilę nie chcieli się tego podjąć :dry: żenada. nie dziwcie się że mam takie podejście do szpitali :dry: po prostu tam szybciej nogami do góry się wyjedzie niż się myśli...

Ann no czuję się jakbym piłkę połknęła :D

zoi no pięknie że rośnie :) :) Nudności z 2 trymestrem powinny przejść, poczekaj jeszcze chwilkę :)

ulka zarażaj się :D

gosia Ty też się zarażaj !! nalegam :) oooo cały skalpel zrobiłaś szacuuun :ohmy: ja po 15 minutach zawsze odpadałam :D no to fajnie że wredota wkońcu się zdecydowała, mogłaby wcześniej no ale lepiej późno niż czekać w nieskończoność :S

mesy bom ja taka wygodnicka że muszę na brzuchu mimo wszystko spać :( inaczej nie umiem :P już nawet jak na boku się kładę to muszę poduszkę między nogi brać bo niewygodnie :dry:

moofka no kurę jeszcze widzę to jest gites - tak mi pasuje póki co :D w ogóle mimo że w życiu Cię na oczy nie widziałam to śniłaś mi się :ohmy: wiesz po czym poznałam że to Ty??? Po Zośce w wózku haha :P

julka a mi dupka mój lekarz dał na delikatne plamienie a że święta w grudniu się zbliżały i się bałam to do świętego spokoju swojego i mojego dwa opakowania mi zapisał :) powiedział że nie zaszkodzi a może pomóc w razie W :) wiesz jak mój tata mi kiedyś powiedział? Że mój najstarszy brat jest wcześniakiem :P 7 miesięcy po ślubie urodzony :D już masz fajny tekst dla rodzinki :blush:

nati szybkiego powrotu do domu :kiss:

Porto szybkiego rozpakowania :) Pokazałaby się księżniczka ciotkom na forumie :S :blush: ooo jaki brzuchol ładny :) Ale ja stwierdzam że mięso to powinien mąż smażyć bo w ciąży to niewygodnie, jeszcze mu małą na patelni usmażysz :dry: by się wziął do roboty :P I ładny kącik maluszkowy z tyłu widzę :) :) poka poka :D

ferri kochana mam to samo podejście do kochaniutkiej teściowej :blush: też przez 'pani' lub bezosobowo składam zdania :P nigdy do niej mamo nie powiem.. mam swoją i mi wystarczy :blush: :woohoo:

ufff a mi się śniło też dziś że miałam synka.. taaaaki piękny, ale kurde trochę dziwnie bo go nie rodziłam tylko mąż mi go przyniósł :P hahahah . opowiedziałam to mojemu a on powiedział że mu się śniło że była dziewczynka :S no tak hormony nam szaleją bo jutro rozstrzygające USG :D

udanego słonecznego dnia :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #852850 przez nati.olsztyn
Porto1987 napisał:

Dzięki dziewczyny :P :P wolę jednak to, co mi napisała Pinezka :P :P :S

Nati a przed potasem dostałaś Fenoterol?

Nie dostawałam.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #852871 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Dzięki że pytacie. Już lepiej. Jakiś katar jeszcze mam i czasem pokaszlę, ale nie jest źle. Cichaczem dziś wyszłam na spacer do biedronki po zakupy i ugotowałam obiad. Teraz odpoczywam. Blada jestem, nawet mąż to zauważył. I taka bez sił. Liczę na to, że minie, albo wyjdzie mi kiepska morfologia. Zobaczymy.

Nati jeszcze chwilkę mogłabyś w dwupaku poleżeć.

Porto ale by było jak byś przenosiła ciążę. He he. Zobaczymy.

Agni a ty jak?

Goś mocno cię wredota męczy?

Aggi ale poimprezowaliście, ale dobrze, trochę rozrywki przy remoncie też się należy.

10 lata 9 miesiąc temu #852892 przez gosia28
ann nawet w miarę, jak na taki odstęp myślałam, że będzie masakra, ale nawet da się wytrzymać. Wczoraj mi mężuś zrobił masaż plecków i pośladków, ulga niesamowita, a dziś już fajnie się czuję, nic mnie nie boli. Jest git.

Ja dopiero postawiłam na obiad. Serwuję królika z ciastem drożdżowym i kapustą.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #852919 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny ':*

dawno mnie nie było ale jakoś nie miałam siły pisać. Dopadły mnie nudności. Wdziałam dziś mojego maluszka.

Miałam robione badania

wszystko ok,
toksoplazmoza IgM ujemny
IgG 143,3

Zmartwiłam się bo dziś mi znowu krew pobierali i okazało się że mam we krwi jakieś przeciwciała o nieokreślonej swoistości. Moja grupa krwi AB RH +, tylko mnie nie straszcie bo dostane zawału.

Nie mam siły na nadrobienie co u was wybaczcie mi ale strasznie sie denerwuje.

Chce wiedzieć jak Ferr udało sie??

10 lata 9 miesiąc temu #852920 przez Porto1987
Gosia ja nie pomogę :dry:

Monique jak u Ciebie sytuacja?

A Agni pewnie wyszła ze szpitala i pojechała na zakupy, że jej tyle czasu nie ma :P :P

10 lata 9 miesiąc temu #852922 przez gwiazdka2014
Znalazłam post Ferr, masakra udało się. Popłakałam sie ze szcześcia. Gratuluje :***

10 lata 9 miesiąc temu #852930 przez monique1983
Porto - byłam dzisiaj na becie, wyniki jutro, no i jestem umówiona do mojego lekarza na piątek. Strasznie się boję jutro tych wyników, nie sądziłam, że kiedyś będę się cieszyć z wyników bety "nieciążowej", ale właśnie teraz na to czekam :dry: Trzymajcie kciuki żeby to było coś innego...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka