- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
spakowana juz jestem choć nawet nie wiem czy dziś wyjdę
ciągle przyjmują nowe i kurde przez to opóźnia się obchod, mąż pracocholik wziął dziś wolne i pewnie się wkurzy jak mnie wypuszcza popołudniu
oooo idzie obchod
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Dalej 2w1, ale coś mi się brzuch spina, a dziecko spokojne jak nie wiem.
Agni ja jak miałam wypis o 10 rano, to wyszłam do domu po 16 no to trzymam kciuki, żeby już zaraz Was wypuścili
A jak się miewa Nati? Nati wszystko ok u Ciebie w szpitalu?
Julka odpoczywasz? Ferri też powinna sobie troszkę zwolnić
Asia a jak Ty się miewasz?
Gosia, to @ się rozkręca i ma się szybko kończyć i spadać na dłuuuugo fajnie, że będzie nowy ginek, bo nowe spojrzenie na sprawę
Ann jak Twoja choroba? Nie pączki, a placki ziemniaczane których nie zjadłam, bo byłam taka zła a jak się zryczałam
Bobas mi się wypina cały czas Pupę wystawia do góry już z pół godziny, może próbuje już coś tą główką zmajstrować A ja mam wysoki próg bólu i obawiam się, że nie poczuję od razu jak coś się będzie działo.
Widziałam Chudzinkę na fb, więc chyba już dotarła Chudzinka, jak nas podczytujesz, to ja z moim brzuszkiem gorąco Cię pozdrawiam
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Hihi, nie uwierzycie, tak a propos tesciowych - dowiedzialam sie wlasnie, ze moja w ramach prezentow urodzinowych/imieninowych itp rozdaje ostatnio po rodzinie nasze zdjecia slubne wlasnorecznie oprawione, ale nie to, ze jest tam obdarowana osoba, tylko centralnie malz i ja w roznych konfiguracjach
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
A co do bólu to ja cale zycie myslslam ze mam baaaaaaardzo wysoki próg bólu - w czasie mojego pierwszego porodu okazało sie jednak ze wcale taki wysoki nie jest
Agni - i co ? i co ? co po obchodzie?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
piękne słonko
czekam na jakieś dobre wieści, w taką pogodę to tylko takie będą cnie?
Agni jak tam?
Pewnie zbiera klamoty do auta
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Porto - dziekuje czuje sie dobrze
A co do bólu to ja cale zycie myslslam ze mam baaaaaaardzo wysoki próg bólu - w czasie mojego pierwszego porodu okazało sie jednak ze wcale taki wysoki nie jest
Agni - i co ? i co ? co po obchodzie?
Ja miałam to samo z bólem. Do porodu myślałam że mam bardzo wysoki próg bólu:-D
Wczoraj popoludniu znów miałam skurcze i dostałam kroplówę na wstrzymanie. A dziś dopatrzyli się w piątkowych badaniach że mam. niski potas, więc teraz właśnie leżę sobie pod kroplowka z potasem. Oby to było przyczyną tych skurczybyków!
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni to taki mały może się wypłukać sam bo maleństwo z niego Moja mama miała 2cm kamień.. masakra w naszym 'szpitalu' leczyli ją na gruźlicę przez 2 miesiące.. której zresztą nie miała a oni najzwyczajniej nie zrobili jej wszystkich badań i tylko zbijali jej wysoką gorączkę + stwierdzili że napewno ma gruźlicę jak sobie przypomnę co się z nią tam działo to masakra.. później ją do innego szpitala wieźli na sygnale na operację, bo w naszym cudownym na ostatnią chwilę nie chcieli się tego podjąć żenada. nie dziwcie się że mam takie podejście do szpitali po prostu tam szybciej nogami do góry się wyjedzie niż się myśli...
Ann no czuję się jakbym piłkę połknęła
zoi no pięknie że rośnie Nudności z 2 trymestrem powinny przejść, poczekaj jeszcze chwilkę
ulka zarażaj się
gosia Ty też się zarażaj !! nalegam oooo cały skalpel zrobiłaś szacuuun ja po 15 minutach zawsze odpadałam no to fajnie że wredota wkońcu się zdecydowała, mogłaby wcześniej no ale lepiej późno niż czekać w nieskończoność
mesy bom ja taka wygodnicka że muszę na brzuchu mimo wszystko spać inaczej nie umiem już nawet jak na boku się kładę to muszę poduszkę między nogi brać bo niewygodnie
moofka no kurę jeszcze widzę to jest gites - tak mi pasuje póki co w ogóle mimo że w życiu Cię na oczy nie widziałam to śniłaś mi się wiesz po czym poznałam że to Ty??? Po Zośce w wózku haha
julka a mi dupka mój lekarz dał na delikatne plamienie a że święta w grudniu się zbliżały i się bałam to do świętego spokoju swojego i mojego dwa opakowania mi zapisał powiedział że nie zaszkodzi a może pomóc w razie W wiesz jak mój tata mi kiedyś powiedział? Że mój najstarszy brat jest wcześniakiem 7 miesięcy po ślubie urodzony już masz fajny tekst dla rodzinki
nati szybkiego powrotu do domu
Porto szybkiego rozpakowania Pokazałaby się księżniczka ciotkom na forumie ooo jaki brzuchol ładny Ale ja stwierdzam że mięso to powinien mąż smażyć bo w ciąży to niewygodnie, jeszcze mu małą na patelni usmażysz by się wziął do roboty I ładny kącik maluszkowy z tyłu widzę poka poka
ferri kochana mam to samo podejście do kochaniutkiej teściowej też przez 'pani' lub bezosobowo składam zdania nigdy do niej mamo nie powiem.. mam swoją i mi wystarczy
ufff a mi się śniło też dziś że miałam synka.. taaaaki piękny, ale kurde trochę dziwnie bo go nie rodziłam tylko mąż mi go przyniósł hahahah . opowiedziałam to mojemu a on powiedział że mu się śniło że była dziewczynka no tak hormony nam szaleją bo jutro rozstrzygające USG
udanego słonecznego dnia
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Dzięki dziewczyny wolę jednak to, co mi napisała Pinezka
Nati a przed potasem dostałaś Fenoterol?
Nie dostawałam.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dzięki że pytacie. Już lepiej. Jakiś katar jeszcze mam i czasem pokaszlę, ale nie jest źle. Cichaczem dziś wyszłam na spacer do biedronki po zakupy i ugotowałam obiad. Teraz odpoczywam. Blada jestem, nawet mąż to zauważył. I taka bez sił. Liczę na to, że minie, albo wyjdzie mi kiepska morfologia. Zobaczymy.
Nati jeszcze chwilkę mogłabyś w dwupaku poleżeć.
Porto ale by było jak byś przenosiła ciążę. He he. Zobaczymy.
Agni a ty jak?
Goś mocno cię wredota męczy?
Aggi ale poimprezowaliście, ale dobrze, trochę rozrywki przy remoncie też się należy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ja dopiero postawiłam na obiad. Serwuję królika z ciastem drożdżowym i kapustą.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
dawno mnie nie było ale jakoś nie miałam siły pisać. Dopadły mnie nudności. Wdziałam dziś mojego maluszka.
Miałam robione badania
wszystko ok,
toksoplazmoza IgM ujemny
IgG 143,3
Zmartwiłam się bo dziś mi znowu krew pobierali i okazało się że mam we krwi jakieś przeciwciała o nieokreślonej swoistości. Moja grupa krwi AB RH +, tylko mnie nie straszcie bo dostane zawału.
Nie mam siły na nadrobienie co u was wybaczcie mi ale strasznie sie denerwuje.
Chce wiedzieć jak Ferr udało sie??
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monique jak u Ciebie sytuacja?
A Agni pewnie wyszła ze szpitala i pojechała na zakupy, że jej tyle czasu nie ma
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78