BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #852451 przez ferritka
bry;]

Gosia, dobrze, że to tylko jedna jedyna wizyta u tej "pani doktor"...faktycznie endo przepiękne :S
czekam zaten na rozwój spraw i wizytę z konkretami :lol: :lol:

Agnii jak u Ciebie na froncie Pola Petunia dżeczna B) B) ??

Portoooooo Portoooooo nie wiem jak wy ale coś mi się zdaje ,że mamy kolejnego Skarba :blink: :blink: :lol: :lol:

roznosi mnie dzisiaj energia :S :S zabieram się za generalne porządki bo czuje że potrzebuje ich ..nie tyle ja co mój dom o nie się domaga :lol: :lol:

a potem spacerek, bo jest przepięknie, słonecznie :lol: :lol:

kurcze jak ja Wam zazdroszczę tych skalpelków, mel b ...w nowym shapie jest kolejny nowy trening a mi tak brakuje zakwasów że jak o tym pomyślę to mi smutno :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #852454 przez gosia28
Pinezka, tak byłam (pisałam wcześniej ;))
dostałam luteinę.

Ferri nie zazdrwszczaj tylko się ciesz ze swojego stanu, za jakiś czas się wymienimy ok.?
Idź na spacerek, korzystaj :kiss:

Też jestem ciekawa co u Porto? I czy to już?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #852468 przez Pinezka
gosia28 napisał:

Pinezka, tak byłam (pisałam wcześniej ;))
dostałam luteinę.

Wiem, wiem, czytalam :blink: , pytalam o Monique, bo tez ma problemy z @ i boi sie, ze to ciaza pozamaciczna :(
Faktycznie cos sie porobilo z nami w tym tyg, niektore w spa, inne z dolegliwosciami w domku. Moze chociaz Porto z dobrymi wiesciami nas nawiedzi....

10 lata 10 miesiąc temu #852472 przez Porto1987
Bry dziewczynki B)

Rozwiewam Wasze wątpliwości, dalej jestem 2w1. Orobiłam się wczoraj, byłam zmęczona jak nie wiem, a to małe wredne cudo siedzi i nie chce wyjść. Czuję tylko czasami jak mnie kłuje tam gdzieś w dole i nic. Żadnych skurczy nic :dry: jak nie to wezmę ją z mężem troszkę pogonię :P :P ciekawa jestem ile już tego rozwarcia u mnie jest jak w czwartek było 1,5cm a wczoraj szalałam jak nie wiem i jeszcze to kłucie :unsure:

Nati kurcze zaciskaj nogi i razem z Agni doprowadzajcie dzieciaczki do porządku!! To na mnie czas a nie na Was :kiss:

Już chcę urodzić, albo wrócić do grudnia, gdzie dźwiganie tego słodkiego ciężaru było przyjemne. A wiecie co, prysną mi wczoraj gorący olej na brzuch i cholercia mam 3 pęcherze :( :(

10 lata 10 miesiąc temu #852474 przez gosia28
Rzeczywiście :blush:
Ehh czytam i piszę z fona to mało wygodnie :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #852476 przez Asia K
Hej dziewczyny

Te szpitalne - trzymajcie sie dzielnie :kiss:

Te co czekaja na @ - niech przylazi jak ma przyjsc bo to czekanie to masakra jakas

Porto - tez jestem ciekawa :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Edit - o jest Porto - masz jeszcze czas , to moze dziec czeka na odpowiedni moment :)

10 lata 10 miesiąc temu #852478 przez Agnilla
Dżem dobry :)
po obchodzie pan dr powiedział, że fajna dupa jestem, ale jutro po badaniu jak wszystko bedzie dobrze to pomyslimy o wyjsciu do domu :) chociaz znaleźliśmy z mężem nasz pakiet ubezpieczeniowy i mam za dzień hospitalizacji 100 zł, w pobycie min 3 dni, a ja będe 4 :D mąż mówi, że mam do 10 dni dobić :P
wczoraj zmieniłam swoje nastawienie więc już nie stekam, jest ok. wszystkie laski wchodza na wage i mowia, ze idzie w dol, ale ja tam nie wchodze :P nie dość, że mnie dokarmiaja wszyscy to jeszcze brak kibelka to co sie bede stresowac :P
Goś, to zalezy od poloznej. ta wczorajsza mowi, ze detektorkiem robia od 20tc. zrobila mi, ale nie mogla tetna znaleźć, bo moja córa ma wszystkich głęboko...:P al jak robila laskom obok ktg to mowi, ze mam dac brzuszek, ze poszukamy łobuza i stala stala az znalazła tetno :) zreszta jak tylko przyłożyła ktg to mloda kopa dała w samą głowicę, nie wiem po kim to takie złośliwe ;)
matko miałam iść do fryzjera, a tu kurde dupa, Dag mogę iść z Wami? ;)
laski, nie chorujcie, ja biore na klate Wasze dolegliwosci a Wy korzystajcie z pogody, jak patrze za okno to mnie aż skreca, stad pewnie ta kolka :P
wiecie ze u nas czas na poobiednia drzemke? :lol: laski spia i mnei tez muli, codziennie pobudka o 6 :ohmy: chociaz mnie nie budza, bo mi dzis temp zmierzyly przez sen to sie budze jak laskom ktg podlaczaja.
mowilam, ze mi maz moj cisnieniomierz przywiozl? to jest kurde hit, bo tamte mi nie mierza, a pobolewala mni glowa. choc dzis sie wyspalam w miare wiec jest mega roznica
Pola Petunia kopie coraz częśćiej, żeby mnie nie denerwować, zuch dziewczyna, dostanie od mamusi maxi kinga ;) bo wczoraj dostala od tatusia ;)
Ferri szybko sie odzwyczaisz od cwiczen, zobaczysz. a jak bedzie wszystko git to sobie poszukasz jakies ciazowe. ciekawe czy ja bede mogla dalej cwiczyc :unsure: kolka by sie pojawiala od cwiczen :unsure:
Porto, ja Ci mowie, ze Ty do terminu dotrwasz, mała Ci psikusa zrobi :)
Asia, ja mam coraz wiecej miejsc, gdzie mi slonce nie dochodzi ;) a dzis po kapieli stanelam przed lustrem i jestem taka żylasta, że szok
no nic, ide siku po raz milionowy i moze tez sie zdrzemne, bo obiad po 12 i odwiedziny sie zaczna
miłego dnia laski :kiss: korzystajcie z pogody :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #852482 przez Porto1987
No to ja Wam wrzucę, co wczoraj zrobiłam - marchewa, jabłko, banan i kiwi :) :) smacznego ;)

A to mój brzuchol niestety poparzony :dry: w 37tc4d
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #852541 przez monique1983

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #852549 przez gabi28
Agni,piszecie o detektorach,no więc co dziwne,będąc na wizycie 4 lutego,a był to 14tydz +4 dzień położna powiedziała,że spróbuje mi zmierzyc tętno i zrobiła to własnie detektorem.Udało się,ale była zdziwiona,że tak bez problemu.Teraz byłam we wtorek na wizycie i też udało się zmierzyc. :) tętno było 140.

Miłego dnia :)

10 lata 10 miesiąc temu #852561 przez ulka1983
hej :) my po spacerku z dziewczynkami bo mężuś niestety w pracy :P dotleniłam się za Was wszystkie :)

Gosia jak nigdy trzymam kciuki żeby @ w końcu przyszła i wtedy porządny lekarz mam nadzieję i porządne starania :kiss:

Porto tak to już jest z dziećmi jak mają się rozpakować to nie chcą a jak mają siedzieć w brzuszku to by chciały się rozpakować :silly: mam nadzieję że brzuszek nie boli mocno bo jak są pęcherze to musi być poważnie oparzone :kiss: o manio :ohmy: rzeczywiście bąble smaruj jakąś maścią na oparzenia jak masz :kiss: a brzusio piękny zarażam się i zarażam i zarazić nie mogę :silly: widzę że na dzidzię wszystko czeka :)

ja na @ czekam powinna być wcześniej bo owu była wczesna ale póki dupka biorę to chyba nie przyjdzie :S

Agni dobrze że wszystko idzie w dobrym kierunku :kiss: chyba od Ciebie złe wieści się zaczęły to może teraz zaczną się dobre :)

Moni zrób tak jak mówisz mam nadzieję że będzie ok :kiss: czekamy na wieści od
Ciebie :)

dziewczyny miała tak któraś że od malin do okresu bolały ją jajniki i takie uczucia ciągnięcia w podbrzuszu :unsure: bo ja mam tak pierwszy raz i niepokoi mnie to nieraz jak trochę poleżę to przechodzi ale jak chodzę to znów się nasila

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #852569 przez julka
Ulka! kiedy masz spodziewany dzien @????

bo mnie tak ciągło w podbrzuszu po ostatniej owulacji, no :angry: i wiesz jak to się skończyło ;) ;) :D :D :D

Ech, odechciewa mi sie tego slubu czasem... wiecej z tym zachodu niz to warte....
zaproszenia dzis ostatecznie zaprojektowalismy i ostateczna liste gosci mamy... ale tu jeszcze tyle roboty, ble... okazuje sie że rozdzielnosc majatkowa zawiera sie u notariusza i leci na to kolejne 600zł.... :/
Na szczescie noclegi w hotelu dla rodziny wzieli na siebie tesciowie...
A na koniec kwestia jak bedziemy do siebie mowic po slubie???? w sensie do tesciów... no padnę chyba trupem jak poproszą, żeby mówić "mamo, tato", na co moja mama mówi, że mam się nie wygłupiać i sama tak zacząć mówić!! ha ha ha, no fiknę.... ;) :silly:

Aha, no tak, i o Bąblu oczywiście nikt w rodzinie nie wie.... zaczyna mi to już ciążyć.... może za jakieś 2 tygodnie powiemy....ale po tym plamieniu to sie zestrachałam i pomyślałam, że dobrze że jeszcze nie wiedzą....

10 lata 10 miesiąc temu #852579 przez ulka1983
Julka oj chciałabym chciała :lol: @ powinna przyjść ok 16 marca ale owu była wcześnie to może wcześniej, ale z drugiej strony biorę dupka to jeszcze parę dni chyba nie przyjdzie :silly: no co Ty Julcia pewnie że warte :blink: a do teściowej to nie mamo tylko
mamusiu :lol: ;)

10 lata 10 miesiąc temu #852582 przez ferritka
Julka, hahahaha mamusiu ;>

Porto :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: śliczny brzusio, oj czyżby to już ostatnie zdjęcie Księzniczki po tamtej stronie :S :S :S

Ulka, hmmmm no czyżbyś była na celowniku do najbliższego testowania??? moooooooooocno krosuje zatem żeby @ nie przyszła :lol: :lol:

mnie też kuło, ale ciiii nie będę Cię nakręcać cnie ;] listopadówki czekają :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #852589 przez Ada2424
ferritka napisał:

Julka, hahahaha mamusiu ;>

Zgodze się w 100% z Ferii, ja tak samo nie czuje takiej więzi, najczęściej zwracam się do teściowej bezosobowo :blink: ale "mama" to mi nigdy przez gardło nie przejdzie.

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka