- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferri obyś miała rację z tym ostatnim zdjęciem a jak Ci się podoba mój soczek może kolor nie jest specjalnie ładny ale marchewa robi swoje
Julka no czes przed ślubem, to jest ciężki czas ja nie wspominam go super nerwówka i kłótnie, to była normalka życzę Ci kochana cierpliwości
jak leżalam w szpitalu to tętno badali od 28 tc, mimo, że położne mówiły, że słychać już wcześniej. A mój skarbek jakiś dziś podejrzanie spokojny, tylko, że ja nie mam dziś siły na rodzenie bo byłam na spacerze ponad godzinę musimy się jakoś dogadać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ferri czekają ale nie na mnie bo jakoś nie czuję żeby to było to a po drugie to działania były jak już ciałko żółte się pojawiło to raczej za późno chciałam zapytać kiedy test robiłaś ale mi się przypomniało że u Ciebie to wszystko mega szybko się działo
Porto fajnie by było ale pomarzyć sobie można widać na koniec brzuszkowi zachciało się odmiany
walnę was zaraz bo mnie nakręcacie a to raczej nie to tylko nie wiem co robić jak @ przylezie i dalej bóle będą przecież tak być nie powinno
zostać mamą jednak nie jest tak prosto jak niektórzy myślą
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Porto kurde felek, jeszcze sie na koniec oparzyc.
moje dziecie kopie coraz czesciej, nawet w ciagu dnia, teraz mowi mi, ze mam sie tak nie opierac reka, a jak chce to se mam laptopa inaczej ulozyc
w ogole zazartowalam do meza, ze brzuch coraz wiekszy i kurde nie wiem jak bede na necie siedziec pod koniec ciazy i kupil, rzekomo dla mnie, tableta w koncu mi sie dzis przyznal, a ja sie smieje, ze kupil go sobie, a zwala na mnie
Ulka, ja nie nakrecam, ale kciuki mocno trzymam
jutro rano obchod, zajrza gdzie maja i spadam stad prawdopodobnie mowie do meza, ze o 8 rano czekam z walizami na dole
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Czytalam, ze nie powinno miec to znaczenia, o ile przeswietlenia sie robi w pierwszej polowie cyklu, ale od zaplodnienia to juz moze byc powazny problem, bo zarodek jest bardzo wrazliwy na promieniowanie W moim przypadku mozliwe, ze czeka mnie jeszcze jedno, na koniec leczenia. Mam sobie w takim razie marzec odpuscic i nie ryzykowac?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szok chyba za cały rok mi nadrabiają bo raczej bezbolesne @ miałam no nic jutro biorę jakieś przeciwbólowe bo już nie daję rady
jeszcze zapomniałam Wam się pochwalić co mi się śniło wczoraj
Porto do ginki nie wiem kiedy bo dała mi dupka na dwa cykle i powiedziała że potem musi się samo wszystko uregulować to chyba nie mam po co iść
Agni ale masz kochającego męża prezenty fajne Ci robi mój to bardziej z tych skąpiradeł jest z pakowaniem to jeszcze poczekaj a i nie zapomnij wszystkiego pozabierać no wiesz żeby tam nie wracać
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Jesli musisz miec to przeswietlenie w drugiej polowie cyklu, to musisz i nic nie poradzimy. Ja chcesz mozesz ten cykl przeczekac w takim razie, to bedzie max. 2 tygodnie jesli dobrze rozumiem?
Na pocieche: ja po owulacji, a przed testem, jak nie wiedzialam, zem w ciazy - bylam przez 8 dni na bloku gdzie "swiecą" rentgenem i nie poronilam... nie ma reguly, jak we wszystkim
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Porto piękny, okrąglutki wpadam na soczek
coś Ty robiła, żeś brzuś sparzyła?
gabi co u Ciebie? jak się czujesz?
Ula @ może przyjść w trakcie brania progesteronu
Julka, ślub i przyjęcie weselne to niestety stres i wydatek. Ale potem fajnie się wspomina
Co do mamusiowania teściowej no niestety, jednym łatwiej przychodzi innym trudniej, a niektórym w ogóle
Ula ale sen no
melduję teraz od siebie dwie wiadomości dobrą i złą
zapomniałam już, że można się cieszyć z jej przyjścia
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a @ będziemy chyba miały razem bo u mnie raczej jutro się rozkręci a może ta Twoja czekała na moją
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie dziś 1 dc więc moja nie czeka na Twoją bo może się okazać, że Twoja nie przyjdzie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miłych snów
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kolorowych
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Porto paczki zegle smazylas?
Tesciow nie mam wiec problem z glowy, a moj mezu czasem powie mamo, choc czesciej papuguje marte i mowi babcia
Wyspalam sie i slucham jak wszyscy chrapia
Pinezka nie rozkminiaj za bardzo, bedzie co ma byc, a jak cos to fasolka sobie poradzi.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Julka – ja jestem po ślubie 8,5 roku I NIGDY nie powiedzialam do swojej teściowej “MAMO”- ja jestem z tych którzy uwazaja, ze na takie miano trzeba sobie zasłużyc , a moja teściowa …. same wiecie
Julka , ale rodzice to chyba wiedza co? Czy tez nie ?
Ulka – to jeszcze tydzien – zaciskam kciukasy
Ulka – alez sen ale jak byliscie zadowoleni to ok
Ulka – z tym przesadem to moja siostra jest the best – ona nawet smieci zabiera by tam nie wracac
Gosia - :*
Ooooo no to zaczynamy nowy cykl super – nowy cykl , nowy ginek , nowe nadzieje