BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #853239 przez nati.olsztyn
Agni Też wszyscy wkoło mówią Ci żebyś odpoczywała? Mi jeszcze raz ktoś tak powie to chyba uduszę!:-)

Raport z obchodu: Jak się nic nie będzie działo i wyniki będą dobre to dzień- dwa i do domu! :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #853242 przez mesy
ej komu , komu ..... oddam pawiki :lol: :lol: nawiedzają raz w tygodniu ... ew mogę się na coś wymienić :blush: agni z tobą interesu nie robię , bo nie chce mi się leżeć hahahah

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853246 przez Agnilla
Nati ja mam nakaz leżenia od lekarza, jak Porto, blee
nie no musze wstać się ubrać, bo w koszuli to tu zdziadzieje :)
Dag czekam na foto włosów, ja wczoraj podskoczy łam do fryzjera a dziś mam każdy włos w inną str :ohmy:
zaslonie wszystkie rolety żeby nie widzieć tego okropnego słońca ;)
Gos biorę Twoje gardło a Ty moja szyjke ok? :) bo mesy sresy cwana jest :)
gdzie jest Ferri??

10 lata 9 miesiąc temu #853247 przez Porto1987
Nati do mnie kto nie dzwonił, a wiedział, że mam leżeć, to i tak się pytał co robię :silly: a ja zła byłam, że muszę leżeć :( czyli weekend już może być w domu :)
Mesy ja się na nic nie zamieniam :P :P

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853251 przez mesy
ale jesteście kuleżanki

ferri pewnie na szmacie jedzie , bo dziś do niej jadę więc kontrola będzie

10 lata 9 miesiąc temu #853252 przez ann-sunshine
Az poszlam oblukac. Czyli co jak zaciazysz to wypad z watku? Mesy raz w tygodniu to laskawie los sie z toba obchodzi.

Nati a na jakie wyniki czekasz?

Gosia pogon przeziebienie

10 lata 9 miesiąc temu #853255 przez Porto1987
Ann no na to wychodzi :dry: mi by bez Was było smutno :( :(

10 lata 9 miesiąc temu #853262 przez Pinezka
Ulka, ja moje wykresy temp nanosze sobie na ovufriend.pl, przy okazji mozesz tam wszelkie objawy nanosic, leki i witaminy. Jak system wykryje skok temp, to sam ci zaznacza kiedy byla owu, wiec wygodnie, bo nie trzeba samej interpretowac. Przy okazji maja tez duzo baze informacji, ktore sa przydatne, zeby zrozumiec, jak to wszystko dziala :blink:

10 lata 9 miesiąc temu #853264 przez gosia28
co to za wątek :unsure: idę oblukać ;)

Agni mienię się z Tobą, mi tam wszystko jedno gdzie jest szyjka ;)

Nati git, to pakuj się i do domu :)

Porto goldki leżą w słońcu jak jaszczurki :laugh: i noszą mi co mogą, codziennie rano pod drzwiami mam kawałek jakiegoś patyczka, albo gałązkę mojej kilkumetrowej tui B)

mesy ja mam w domu pióra pawie to mi wystarczy :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853265 przez Porto1987
Pinezka jak łapka?

edit:
Gosia och jak się pięknie dzielą z Tobą :) mój tata wczoraj mi mówił, że mój czarny zbój też wyleguje się na trawce i łapie ciepłe promienie słonka :) a mój kot potrafił nam przynosić pod drzwi swoje zdobycze np. ptaszki i myszki :P a jaka dumna z tego była :S :S :S

10 lata 9 miesiąc temu #853277 przez gosia28
chyba bym umarła jakbym taką mysz miała pod drzwiami B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #853287 przez ferritka
B) jestem jestem wczoraj tak troche pomilczałam, bo kurefka jak rano mam pawera to z wieczora załapuje zgona, mdli mnie, źle się czuje, gniecie mnie brzuch, cycki ciążą...więc z rana robi wszystko co miałabym zrobić przez cały dzień a potem śpie...aa że śpie już od około 14 to inna inkszość...

Asia, ja sie boje że sie tego nabawie paskudztwa co Ty, bomam takie problemy z dwójeczką że ma-sa-kra z przytupem.

co do wątku poszłam napisałam co myślę i byłam na swój sposób może nie miła, bo się zdenerwowałam - a teraz mnie łatwo podpalić :blush: - a co zaciązone to trędowate ,nigdy przenigdy żadna nowa testerka nie została u nas bez odpowiedzi, dużo dziewczyn tu przychodzi i zagrzewa miejsce i siedzi z nami w kupie i nie narzeka... a tu proszę , taka jedna chciała być hej przed szereg... niech sobie będzie, powodzenia.

Agnii na staraczkach kiedyś włąśnie była akcja ,że któraś miała lezeć a sie na własne życzenie wypisała ze szpitala i potem śmigałą ( nooo nie pamiętamjak to było dokładnie ale o to chodziło ) no i myśmy tam młyn zrobiły - noo te nie cięzarne, że szalona że jakby to nas potkało to stałybyśmy przez 9 miesięcy na jednej nodze byle tylko dzidziuś zdrowy był i był... no więc wiesz nie narzekaj, korzystaj że Małż Cię będzie obsługiwać, książki Ci poprzesyłam jak kompa brat odpali, leż czytaj przyjenme rzeczy, ciesz się swoim czasem z Polą Petunią :kiss: :kiss: szybko zleci że ho ho

Porto :kiss: :kiss: :kiss: czy Twoim dniem byłby czwartek ?? B) B) coś mi się wydaje bo moim będzie czwartek a że ja zajęłam Twoje miejsce to jakieś powiązanie głębsze musi być :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853288 przez Porto1987
Gosia ale to taka mała myszeczka była :P ale ja się ich nie tykałam, trupy sprzątała mama :S

edit:
Ferr byłam i czytałam coś tam naskrobała na nowych testach :S i dobrze napisałaś :) ja co prawda mało się wypowiadam już w tej kwestii, bo już nie miałam styczności z testami daaaawno, ale kibicuję wszystkim starającym się. Ale jakby tak pisać tylko o testach i o niczym więcej, to tak nudnawo nie ;) ;) :silly:
Ferri w tej chwili, to może być już czwartek :P już bym chciała mieć tego malucha mojego. Czekanie podczas tej końcówki jest masakryczne. Nic sobie nie można zaplanować, bo nie wiadomo kiedy się zacznie poród.
Ciekawa jestem jak tam Kaś wychodzą testy.

10 lata 9 miesiąc temu #853294 przez Pinezka
Porto1987 napisał:

Pinezka jak łapka?

A dziekuje, lapka coraz lepiej :side: Slabiutka jest przez nieuzywanie jej przez dwa tyg, nie moge jej nawet podniesc, ale poza tym juz ok, przynajmniej na ile moge to ocenic sama. Cos tam w srodku czasem nieco cmi, ale nie boli. Zaczynam juz robic proste cwiczenia, zeby ja nieco rozruszac, ale mam z temblaka jeszcze nie wyskakiwac. Jutro wizyta u lekarza i mam nadzieje, ze za tydzien juz bede mogla wrocic do wzglednie normalnego zycia i zaczac rehabilitacje, bo inaczej bede kolejna w kolejce do dostania pierdolca :silly:

Monique, co u ciebie?

10 lata 9 miesiąc temu #853297 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ide oblukac ten nowy watek.
A skoro zaciazone nie maja tam wstepu to kto ich zapewni o skutecznosci testów ? Zaciazone wiedza kiedy dzialaly kiedy sie udalo itd - myle sie? Ja jak sie stralam baaaaaaaaaaaaardzo chcialam znac opinie zaciazonych (pamietam ze meczylam wtedy strasznie Kas i Moof :D )
A one niech sie bujaja - u nas i tak jest lepiej i tak jak pisze Ferri - kazda nowa nie zostala bez odpowiedzi !!!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka