BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #853362 przez Agnilla
ooo kuwa, Ferri ja tak pewnie niebawem bede wygladala :P
wlasnie ustalilam z mezem, ze ide w pt do swojego lekarza prowadzacego, prywatnie, za tydz do szpitalnego i tak bedziemy ustawiac wizyty by miec je co 2 tyg i miec Pole na oku, bo si gowniara mala rozbrykala ;)
Gos, ja leze aktualnie na plecach i mam 158 poduszek pod plecami, zrobilam sobie szezlong czy jak to sie zwie :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853363 przez Porto1987
o matko :S :S :S Ferri gdzie ja znajdę taką szeroką miniówkę :P :P a nawet jak znajdę, to mi galoty będzie widać :D

Ann jeden był :( chyba :S zaraz wezmę się za wycieranie okien, to może coś podgonię :P :P A kiedy masz wizytę u ginka?

Monique czekamy do tej 15 :)

Zobaczcie ile ma nowy wątek teraz odsłon :D :D :D

Kaś, to chyba Cię dziś ściągnęłam tu do nas :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #853372 przez gwiazdka2014
Cześć dziewczyny

ja dziś dzwoniłam do laboratorium i wynik się powtórzył, mam jakieś przeciwciała :( nie wiem dokładnie o co chodzi :( mam takiego dola, zmęczona jestem wstawaniem o 6 nie wiem ile jeszcze dam rade.

Moge iść na jeża

10 lata 9 miesiąc temu #853374 przez gosia28
Agni prosze bardzo to już w gazetach Cię opisują B) :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #853377 przez Asiaa
Tak pisałyście o tym nowym wątku, iż ja też wybrałam się tam na spacer ;) Uśmiałam się z Waszych tekstów :D Przypuszczam, że tamten temat umrze śmiercią naturalną jeśli każda zaciążona nie będzie mogła się udzielać.

Oczywiście Was czytam. Trzymam kciuki za:
Agni i Pinezkę by nie dostały
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:D
za szybki poród Porto :)
za to by u Monique obeszło się tylko na strachu i by nic poważnego to nie było;
za zwolnienie lekarskie Ann, jeśli tego potrzebuje ;)

Asia K w ciąży jeszcze nie jestem a chyba już z tym mam problem (co prawda na co dzień tego nie odczuwam, ale bywają chwile że strasznie uprzykrzają) więc strach się bać co może być potem jeśli to taka powszechna przypadłość w tym stanie

Ferri a Ciebie dopadają objawy ciążowe, tj senność :laugh: już niedługo Twoje usg :cheer:

Mesy jeśli pawie Ci przeszkadzają to oddaj je do ZOO :laugh:

Gosia ta gin faktycznie dziwnie zachowała się w kontekście śniadania i usg. Dobrze że już Twoja @ przyszła to będziesz mogła pójść na wizytę do tej kliniki :)

Gwiazdka fajnie że się odezwałaś i że z maluszkiem wszystko dobrze :)

Gdzieś tam doczytałam że Emmę nawiedziła @ jakiś czas temu i ma chyba bana od męża na testy owu bo za bardzo się nakręca u nas ;)

10 lata 9 miesiąc temu #853378 przez Kaś_O
A tak wlasnie mnie tutaj przytargalo i info o nowym watku tez :) piszecie strasznie duzo i jakos naprawde nie mam chwilki na uzupelnienie zaleglosci..

Max wstaje o wiele za wczesnie ale sam juz na bujaku sie dzwiga

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 9 miesiąc temu #853380 przez ann-sunshine
Porto w czwartek lub piatek pojde.

Agni fiu fiu celebrytka z ciebie.

Dobra jade wydawac urodzinowe pieniazki :-)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853381 przez Agnilla
to jest tylko wstep, calosc w gazecie ale jej nie mam :P
kuwa jak tu lezec, skoro co pol godz chce mi sie sikac. kazali wiecej pic na ten kamien kurde

10 lata 9 miesiąc temu #853387 przez Porto1987
Ann no to pewnie lekarz Cię uspokoi :kiss: weź mnie ze sobą na szoping :P :P
pochwal się nam koniecznie łowami :D :D ja to sobie chociaż obejrzę i tyle mojego :silly:

Kaś mój chrześniak zaczął chodzić jak miał 6-7 miesięcy :( i było sadzanie go na siłę żeby tylko nie chodził, bo za wcześnie i za ciężki był :S

10 lata 9 miesiąc temu #853388 przez Asiaa
Agni to niech mąż CI kupi wracając z pracy ;)
Dobrze zrobiłaś, niech głośno się robi że w szpitalu odmawiają pomocy kobietom w ciąży. Może później, jeśli nie ze zwykłego ludzkiego odruchu, to choć w obawie przed rozgłosem zareagują bardziej prawidłowo

10 lata 9 miesiąc temu #853392 przez Agnilla
no juz mu napisalam, ze ma kupic :) nie wiem jak sie ulozyc przed tym kompm, ocipieje zaraz :P przy nast wstaniu na siku pojde po czekoladke, choc musze ograniczyc do minimum kurde felek, bo jak bede tak zalegac grr

10 lata 9 miesiąc temu #853393 przez mesy
Ferri ty korzystaj z tym goleniem póki brzuch cię nie wyprzedza , bo potem to będziesz miała problemoss :blush: :blush: :lol: :lol: :lol:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853397 przez ferritka
B) Porto z tą szeroką miniówką toś przesadziła :lol: :lol: :lol: :lol: zawsze można włożyć taką standardowo szeroką w formie kołnierza B) B)

Agnii, hehehehe i bardzo dobrze żeś nagłośniła sprawę. Czekam na dalszy ciąg lektury :lol: :lol:

ciązowa senność , no to nie wiem ..póki co na kark lenistwa to zwalam :lol: :lol:
czekam czekam usilnie na poważne ciązowe objawy...
a bo mnie czasami takie nachodzą mysli, że nic z tego, że jajka puste, Groszki spsute i nic z tego :( :( czekam do czwartku, rozmyslając żeby nie postradać zmysłów :S :S

Kaś patrz jak to szybko przy dzieciach leci , Max niedawno do nas przyszedł a tu już proszę siedzenie mu w głowie :lol: :lol: :lol:

jak tak dalej pójdzie to ja już niebawem kaczuszki nie zobaczę, bo tak mnie wzdęło i wydęło że jestem przerażona :dry: :dry: :dry: coś tak w środku chyba źle się dzieje mi :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853401 przez Agnilla
mesy ma racje, potem to kury ni widu ni slychu :D
sprawa sie sama naglosnila, wszystko zapisze i pokaze Poli, ze byla slawna juz w brzuchu :P od poczatku mowilam mezowi, ze bedzie artystka i musi miec tak na imie, jak Pola Raksa albo Pola Negri :D chociaz one to były Apolonie, ale moja to bedzie wersja XXI wieku ;)

10 lata 9 miesiąc temu #853405 przez gwiazdka2014
hej

widac moje posty ktore dodaje? Mam wrażenie że nie, chyba nie ma sensu się odzywać!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka