BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #853523 przez gosia28
Moniqe cieszę się razem z Tobą :)

ja miałam torbiel, ale spowodowaną clo, wówczas byłam monitorowana więc automatycznie został mi włączony progesteron i się wchłonęła.

też słyszałam, że hsg jest dokładniejsze niż drożność pod usg ale nie wiem czy to prawda :unsure:
u mojego wcześniejszego gina koszt to 200 zł

ann, wiesz że zakupy najlepiej prezentują się na sylwetce :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853526 przez gwiazdka2014
Nie odzywałam się, bo to remont, pies niszczyciel, NUDNOŚCI!!!
I tylko was moge zapytać o co chodzi bo moja koleżanka tak mnie nakręciła żę wczoraj myślałam że się zaplącze. Gada mi o tej Wojnie już mam jej dość.

Julia a czy to może być spowodowane bielactwem? Bo choruje na to gówno!

zapomniałam wam pokazać moje cudeńka

10 lata 9 miesiąc temu #853527 przez Kaś_O
Ferri tylko bez takiego myslenia przeciez jasne jest ze ciaza od poczatku do konca bedzie bezproblemowa. A czas strasznie leci. Max juz 3 miesiace skonczyl szok..

Ja mialam torbiel dwa razy w zyciu przynajmniej o tych wiem ale zawsze wtedy w ciazy bylam.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 9 miesiąc temu #853529 przez monique1983
Gosia - a miałaś wtedy normalnie okres, czy się zatrzymał? Bolało Cie wtedy,czułaś coś w ogole? Ja kiedyś miałam, ale wtedy okres mi się zatrzymał, teraz miałam krwawienie na początku skąpe, później bardziej obfite, no i dłuższe niż normalnie.

10 lata 9 miesiąc temu #853540 przez aggi
Ann fajne :) Szczególnie mi ta fioletowa? na samej górze do gustu przypadła :)

monique no to cieszę się że bhcg poszło po Twojej myśli :kiss: no i trzymam kciuki za wizytę u lekarza! oby nic poważnego :)

gwiazdka fajne różowe sprzęty :D

Kaś no ani nie gadaj że czas leci, liczę to dokładnie tak samo jak TY :S a raczej Ty liczysz a ja odliczam... do sierpnia :D Wiesz co w ogóle? Mój mąż chce Maksymiliana :S Tak wstępnie na 90% bo się dogadać co do imienia nie umieliśmy :blush: Mam nadzieję że nie będziesz zła o imię czy coś :S dzisiaj się okaże czy Wasz Max oprócz dnia narodzin=pozytywnego testu... dał nam też Maksa :P tak stuprocentowego, bo na 90% pewność mamy :D

10 lata 9 miesiąc temu #853552 przez nati.olsztyn
ann-sunshine napisał:

Monique oby nic poważnego, oby tylko rozjechany cykl i tyle.

Nati czyli jutro lub w czwartek do domciu?

Jeszcze nie wiem nic konkretnie bo lekarza popoludniu nie było. Ale mam nadzieję! Pewnie dopiero jutro na obchodzie się okaże. A mała dziś mi się tak wwierca w lewą pachwine i mam wrażenie czasem że zaraz rękę wystawi wiecie którędy:-P
Boli wtedy jak przed @ i nie mogę pozycji znaleźć! Ałaaa!! Moja Mała Wariatka;-)

10 lata 9 miesiąc temu #853554 przez julka
Monique,tak, ja mialam robione USG-HSG w wielkiej klynice leczenia nieplodnosci i kosztowalo chyba 600zl :O !!
mnie to nie bolało, ale ja sobie lyknelam tramal i no-spe (kazali wziac cos p/bolowego i rozkurczowego, wiec mysle ze Pyralgina bedzie najlepsza, ale nie mialam). Jeden wyszedl od razu drozny, a drugi po chwili, wiec mysle, ze moze sie udroznil w trakcie? w kazdym razie lekarz powiedzial ze oba drozne.

Czy pod RTG jest dokladniej nie wiem, nie sadze, bo wtedy w Invikcie chyba by robili to dokladniejsze. a poza tym tam nie ma za bardzo sie nad czym rozwodzic bo albo drozne albo nie, wiec niewazne jak.

pod USG tyle lepiej ze sie nie naswietlasz ;)
mam nadzieje ze pomoglam, jak cos to pytaj :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #853555 przez gwiazdka2014
Aggi Maksymilian ślicznieeee - Moj Michał ma tak na drugie :)

Dziewczyny a jakie macie już propozycje imion?

Nati szybkiego powrotu do zdrowia :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853559 przez julka
Gwaizdka, oczywiscie ze moze! Jest taka teoria, ze bielactwo to choroba autoimmunologiczna, wiec Twoj organizm wytrwarza przeciwciala przeciwko melanocytom. Spokojnie.
Kiedy idziesz do ginka? i kiedy bedziesz miec dokladniejsze wyniki z serologii?

a imie to my juz mamy, Wojtek bedzie raczej, ale jakby byla dziewoja to bedzie wojna ;)

10 lata 9 miesiąc temu #853560 przez Asia K
Aggi - czeka na potwierdzenie 100 % :)
Ale by sie zlozyło super jakbys rzeczywiscie dala imie Maksiu :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #853564 przez gwiazdka2014
Julia wyniki jutro a do gina 24go co 2 tygodni mnie ciąga :P ale chociaż widzę maluszka :)

Julia czy to coś wpływa ma mojego rodzynka?

10 lata 9 miesiąc temu #853565 przez ferritka
Nati no Małą ma widocznie jakieś dowcipne zadanie dla Ciebie ;ppp zdrówka ;))

Gwiazdka jak zwykle z grubej rury, przylazła po wiekach nieodzywania się i co ...narobiła bigosu, fochem zarzuciła i wrzuciła różowego potwora :lol: :lol: :lol:
Tobie też spokoju i zdrówka cokolwiek Ci te wyniki tam nie pokazują za cuda czary :lol:
i jaka kurcze wojna :dry: :dry:

Aggi od razu nam tu przyjdź powiedzieć :lol: :lol:

u nas Kuba ;)))

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #853566 przez Kaś_O
Aggi nie mam nic przeciwko ;) bedzie Maksio Maksio :) a ze masz pewnisc chlopaka na 90% to oczywiscie przegapilam. A kurde ktoras juz wie jaka plec?

Mi tez tak czas leci bo w sumie duzo gosci mielismy i czas jednak szybko wtedy leci a teraz odliczanie do wielkanocy

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 9 miesiąc temu #853568 przez Asia K
Kas ja tez odliczam do Wielkanocy bo wtedy rodze :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #853569 przez Kaś_O
Tomek, Maximilian, Zofia, Wiktoria, Marcelina, i jak ida dalej imiona? Teraz Czekamy na mala Porto tak? Jak kogos pominelam to bardzo bardzo przepraszam. Porto nie moge skojarzyc jak dalas na imie malej, a pozniej Asia nas przywita?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka