BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853683 przez Porto1987
Julka ja miałam bardzo podobną sukienkę. Zaraz postaram się odkopać zdjęcie.

Mam nadzieję, że załapałaś się na fotki :P
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #853689 przez ulka1983
Ann znowu :cheer: ucałuj Martusię od cioteczek :kiss: mnie też coś łapie :dry: dzisiaj byłam z Kornelią u lekarza bo brzuszek ją boli często no i zaczęło się krew mocz i usg :S jeszcze zdjęcie szczęki musimy zrobić do ortodonty czyli zaczynamy maraton po lekarzach :silly:

Julka Wojtuś na 100% :unsure: sukienka piękna , tył super plecki odkryte fiu fiu :S

10 lata 9 miesiąc temu #853690 przez Agnilla
Ja jaaa mogę powiedzieć kim jest Asi szef mogę? :P
Ann nie czujesz ruchów, bo faceci są leniwi a ja Ci wróżę chłopca :)
Czy ja mogę dobierać usiąść :unsure: już mnie plecy bolą całe wszystkie flaki matko bosko :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853699 przez ann-sunshine
Julka sliczne plecy sukienki. A na dole prosta bedzie, czy tez jakas koronka?

Ula nie ma to jak tulac sie po lekarzach. Marta chyba postanowila nadrobic zaleglosci z pierwszego polrocza. Przykro mi bo w czwartek miala miec w zlobku przedstawienie jasia i malgosi :-( i ja ominie.

Agni co do wrozby to powiem: zgoda

Porto sliczna mialas suknie, a z kocykiem to masz pecha. Dobrze pamietasz moje miasto.

Gwiazdka a remont skonczony?

Jak nie nudnosci to zgaga :X musialam sie poratowac medycyna

I zapomnialam Wojtusia pochwalic

10 lata 9 miesiąc temu #853706 przez gwiazdka2014
Porto to ty?? ale jesteś szczupła :) extra :P

Ann tak już po - tylko jeszcze 4 m szafa do zabudowy, łazienka do zabudowy.

Poprawiłam sobie humorek i coś kupiłam dla rodzynka

www.mamissima.pl/product_picture/full_si...76c973266cb02211.jpg

Na razie koniec zakupów, za miesiąc coś innego :)

10 lata 9 miesiąc temu #853715 przez Agnilla
A jak Wojtek będzie dziewczynka to co? :)
Gwiazda mi mama podobny kocyk uszyje też z miętą :)

10 lata 9 miesiąc temu #853723 przez gwiazdka2014
fajnie masz :P

Moja mama jeszcze nie wie:P

10 lata 9 miesiąc temu #853730 przez Asiaa
Julka fajna sukienka i te plecy B) Wojtus śliczny :)

Porto ładne fotki :)

Gwiazdka kiedy zamierzasz powiedzieć rodzicom ?

Ann zdrowia dla Marty

Ula broń się przed chorobą ;)

Agni Julka pisała ze jak będzie dziewczynka to będzie wojna ;)

10 lata 9 miesiąc temu #853749 przez Ada2424
Nie było mnie od rana bo prąd elektryk nam robił a Wy 6 stron naskrobałyście, matko bosko. Byłam dzis z Mężem na zakupach i zawiozłam monitor do sprawdzenia czy jest sens go naprawiać czy kupic nowy.

Monique
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Julka ja zaczęłam chodzić do krawcowej na przymiarki swojej sukni pół roku przed ślubem, tylko że ja miałam długą. Ale powiem Ci, że zapłaciłam o połowe mniej niż kosztowała w salonie i zmieniłam kilka rzeczy od oryginału a uszyta wyszla jeszcze piekniejsza niż w salonie :side: i przede wszystkim idealnie na mnie dopasowana. Byłam bardzo zadowolona z niej :)
Mykam spać bo jakaś padnieta się czuje.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #853752 przez ulka1983
Porto ale śliczna panna młoda :cheer: sukienka też ale ładnemu to we wszystkim ładnie :)

Ann właśnie szkoda jak dzieciaki na coś czekają a potem nic z tego nie wychodzi i muszą zostać w domu ale niestety siła wyższa :( bratowa z synem też była u lekarza i ma skierowanie do szpitala do Poznania bo u niego coś z jelitami masakra jakaś :dry: dobrze że nasza pani pediatra nie szczędzi skierowań na badania bo rodzinny to do niczego :angry:

Gwiazdka ładny kocyk :) jak skończysz remont to wrzucisz foto :blush: może mnie coś zainspiruje bo na razie nie mam pomysłu na swoje łazienki i kuchnię :silly:

Asiaa dzisiaj jeszcze nie mogę ;) ale owufriend pokazuje mi że jutro @ :P a miało być zagnieżdżanie :lol:

Agni właśnie a u Ciebie pokazywało że @ przyjdzie czy nie w trafionym cyklu :unsure: wiem że Cię molestuję ale kogoś muszę :lol: :blush: mierzy ktoś jeszcze temperaturę :unsure: oczywiście z niezaciążonych ( i nie chodzi mi o miękki i ciepły termometr tylko zwykły :P )

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853768 przez Pinezka
No Ulka, ja mierze :lol:

Zazwyczaj na ovufriend i tym podobnych o ewentualnej ciazy zaczyna programik mowic, kiedy widzi, ze od owulacji minelo wiecej niz 16 dni i utrzymuje sie podwyzszona temp. Sugeruje ci wtedy, ze moze by tak tescik zrobic. Z czasem program "uczy" sie dlugosci twojej fazy lutealnej i dostosowywuje wskazowki pod ciebie :blink: U mnie np informuje mnie, kiedy powinnam zaczac robic testy owu w oparciu o moja statystyke i takie tam. Albo np ze w oparciu o obserwacje moich ostatnich cykli owu wystapi prawdopodobnie za x dni. A jak wykrywa owu, to automatycznie prognozuje @, bo wylicza z mojej fazy lutealnej. I co najwazniejsze, trafía z odchyleniem máx 1 dnia.
Reasumujac - dla mnie bardzo pomocne :blink:

Jak bedziesz miala jakies pyt co do mierzenia, to pytaj. Zadna ze mnie ekspertka, ale to juz piaty cykl z termometrem i cos tam moge pomoc :side:

Sprawdz, czy mozesz sciagnac na komorke aplikacje OvuView, jest bardzo podobna do ovufriend, kompletna i w jezyku polskim. Przy okazji informuje cie dokladniej, jakie métody npr sie uaktywniaja u ciebie w zaleznosci od objawow, ktore nanosisz.

10 lata 9 miesiąc temu #853784 przez Kaś_O
Pinezka ale fajnie to opisalas. Ja bym stosowala :)

A tak w temacie to powiem wam ze jakies 2 dni temu zrobilam test owu. Wyszla jedna greska jak byk nawet nie bylo cienia. I teraz jak to durne robienie testu na lapu capu :p (nie robcie tak :p) bo nie wiem czy nie trafilam czy po prostu nie mam owu :p a to co uwazalam za okres wcale nim moglo nie byc. Zobaczymy czy znowu sie cos pojawi za te 14 dni i wtedy moze dzien w dzien porobie..

A nie w temacie to Agg zdjecia wstawie jak sie zbiore do zgrania ostatnich :)
Iiiii powiem wam ze zaszalalam i opitolilam wlosy z takich po lopatki na takie lekko przed ramiona na malego boba z asymetria :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 9 miesiąc temu #853788 przez ann-sunshine
Pinezka Ulka ma od ciebie kompletne info o mierzeniu i o programie. Szkoda ze majac dzieci juz tak prosto mierzyc nie jest bo przespanie 4 godzin to nieraz cud.

Jakos dwa dni temu powiedzialam na glos: cholewka znow bedzie trzeba urodzic, i maz sie ze mnie smial. Nad antykoncepcja tez sie zastanawialam i nic madrego nie wymyslilam. A tak w ogole to nie moge znalezc moich miekkich stanikow. Przez ostatni rok ze 3 razy sie na nie natykalam w trakcie przegladania ciuszkow, a teraz ich nie ma :angry:

Kas od tygodnia mysle o krotkiej fryzurze bo mecza mnie moje do polowy plecow. Nie wiem czy nie stchorze.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853800 przez gwiazdka2014
Ann co ty tu robiłaś o 3 rano... Ja zapuszczam zawsze miałam długie, ale dwa lata temu wymyśliłam sobie ombre i spaliłam musiałam ściąć :P Miałam włosy do zapięcia od stanika a po ścięciu do ucha :P Ale się Mój Michał był wściekły. Czekam do 10 na wyniki, dawno się tak nie stresowałam. Ale kocyk mnie pocieszył :)

Ula wysyłam zdjęcie przedpokoju bo o łazience zapomniałam :P

10 lata 9 miesiąc temu #853805 przez Kaś_O
Dzien dobry jak dla.mnie duzo za wczesnie. :p

Julka super focia :) ah jak te fotki ciesza :)

Nic uciekam szykowac Czarka do przedszkola dalej

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka