BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #853923 przez moofka
nooo Agi tyłek mega! powiedziałabym 'shake that ass' no ale toć kuwa masz leżeć :P

Julka cudne foto :) ja miałam być Wojtkiem :lol: ale że okazałam się być dziewczynką to mama zmieniła wybór :lol:

Ferri jutro wielki dzień :woohoo: a Zośce trzy miechy jutro stukną :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #853934 przez emma
Ferri, nie bylam na forum 2 tygodnie, ale wiedzialam, ze wszystko sie cudnie uda! gratulacji nigdy za wiele, wiec przyjmij i ode mnie, kochana!!! :kiss: trzymam kciuki za cudne groszeczki! :kiss:

Asiaa napisał:

Gdzieś tam doczytałam że Emmę nawiedziła @ jakiś czas temu i ma chyba bana od męża na testy owu bo za bardzo się nakręca u nas ;)

gdzies tam na marcowkach? ;) :lol:
nie smiej sie, szczera prawda, naprawde dal mi szlaban :). moze nawet bym sie nie posluchala, ale pracy tyle, ze nie wiem, za co sie zlapac, jak wracam do domu :). nie wiem, czy sie za bardzo nakrecam, czy nie, on tak stwierdzil, a ja poszlam na badania i na razie u mnie wszystko ok. ten cykl monitoruje, zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale znajac moje szczescie, pewnie bedzie bezowulacyjny ;). jak nie wypali, M sie zbada, a kolejny krok to test droznosci - takie plany, zobaczymy, co tam los gotuje :).

Aasia, a o tobie myslalam i bylam pewna, ze juz jak Ferri masz groszka :). nadal trzymam kcuiki! :kiss:

Ula, tobie prawie juz tez gratulowac mozna, czy tak? :lol:

Agni, brzusio zgrabniutki, ze hej! :)

Porto, szybkiego rozwiazania! :kiss:

Julaa, testy sa w uzyciu, dziekuje bardzo! :kiss:

dobrego tygodnia! :)

11 lata 1 miesiąc temu #853940 przez mesy
agni mówiłam ci schowaj się z tym brzuchem !!!! nie widać tych 9 kg na + ;) ;) ja wkroczyłam w 2 trymestr i waga ta sama ..... ;> a brzuch to hm....nie wiem gdzie go mam :silly:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853954 przez Agnilla
ja mam taki sexi tyłek bo co rano z panami cwicze :lol:

az sie mloda obudzila, pewnie tanczy zumbe z panem z broda, oh normalnie moge to codziennie ogladac, tylko mi sie nie wolno podniecac :lol:

emma odezwe sie na fb ws bransoletek, poslizg nieplanowany, ale to wina Poli :P

11 lata 1 miesiąc temu #853959 przez Asiaa
Emma nie wiem gdzie to wyczytałam ale gdzieś wyczytałam :laugh: u nas się nie odzywałaś a byłam ciekawa co u Ciebie słychać :)
Niestety groszka nie ma, a w poprzednim cyklu liczyłam na większe szanse bo i cykl był monitorowany i dupka dostałam i dr powiedziała że jak po dwóch dniach od odstawienia dupka @ nie będzie to mam zrobić test, więc czekałam. Pod koniec drugiego dnia po odstawieniu tabl nie zapowiadało się na @ i już miałam nadzieję i zamiar z rana robić test a tu dooopa. I jakoś tak po tym oklapły moje nadzieje i pomyślałam że może nie będzie mi dane... i tak to u mnie wygląda, ale co tam będę Wam smucić

Agni najbardziej podobają mi się te fotki w szarym komplecie, bo brzuszek ładnie widać. Oby na wizycie u lekarza rozjaśniła się sytuacja i byś mogła co najmniej siedzieć ;)

i zapomniałam co której jeszcze chciałam napisać :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #853982 przez gosia28
Kaś :cheer: :cheer: :cheer: dużą zmianę zrobiłaś w fryzurze :side:

gwiazdka ślicznie masz po remoncie :)

ann gilanie :side: czuję, że bobas Cię będzie smyrał coraz częściej :lol:

Julka poważnego gościa już masz w brzuchu :laugh: (mam chrześnika Wojtusia :lol: )
sukienki ładne, a myślałaś już gdzie zakupisz materiał?

Agni ale zgrabnie wyglądasz, poważka :)
a doopka faktycznie okrąglejsza, ale taka właśnie w sam raz bo przedtem do decha :P

moof 3 miechy :ohmy: :ohmy: :ohmy: leci czas oj leci...

emma :) plany są to dobrze, czekamy na rezultaty :)

ja zdycham dalej, piję herbatę lipową z miodem :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853990 przez Ada2424
Agni my do tego układu ćwiczymy z instruktorką na zumbie i powiem Ci, że to mój ulubiony jest :) jutro znów się wyzumbuje i kolejne 3 dni będą mnie wszystkie mięśnie napierniczać, ale co tam fajnie jest :blink: daje powera na najbliższe dni i samopoczucie o wiele lepsze :side:

[/url] [/url]

11 lata 1 miesiąc temu #853994 przez mesy
Agni serio to ćwiczysz ;> bo ja też kce a nie wiem czy wolno ;>

11 lata 1 miesiąc temu #853997 przez aggi
Hej dziewczyny :) Melduję się po wczorajszej wizycie ;) Więc u mnie wszystko wporządku, maluch zdrowy, o 3 dni wyprzedza wiekiem z USG ten z OM :) No i mamy 100% faceta :) zdjęcia niestety nie mam, ale sprzęt taki że oo sama widziałam że chłop jak dąb :P

julka to u nas taka wojna o chłopaka bo nie podoba się nam nic, a dla dziewczynek tyle imion ładnych :S ale dzisiaj przycisnę męża :P Że maluch nie może żyć bez imienia :S choć czasem wymcknęło się mu już Maks :P śliczne dziecię masz :D

Asia K szef przesadza, serio :dry: to jest jedyne imię normalne i w miarę nowoczesne (jakoś stare mnie nie przekonują) które mój mąż chyba akceptuje :P Ja chciałam Dominika, ale mąż odmówił :dry:

Kaś no teraz już pewność 100% :) jeszcze imię z mężem do przedyskutowania choć to jest jedyne jakie jest mało spotykane, nowoczesne i on je akceptuje :S no no to czekam na zdjęcia z niecierpliwością :D

Ferri
a Ty kiedy na wizytę? :)

Ann zdrówka dla Marty! Agni ma rację z tymi ruchami :S mój też leniwy i nic nie czuję :dry: ja też nie spałam całą noc :( poszliśmy późno spać z mężem i nie umieliśmy zasnąć, kompletnie :dry:

gwiazdka te kocyki są super ale paczałam i kurczę drogie :S ja kupię materiał i tak jak Agni - moja mama mi uszyje :blush:

Agni świetnie wyglądasz! I mega bluzka :) uuu na golasowym pięknie widać jak Pola rośnie :D

Emma przyszła :D

goś zdrowiej :*

idę ogarniać allegro :D muszę dzisiaj przymusowo męża do zakupów zaprawić :S :S

11 lata 1 miesiąc temu #854004 przez mesy
aggi no to gratuluję synka !!! :lol: :lol: :blush: kurde ja też bym chciała już znać płeć :silly: każdy mi , że dziewczyna nawet emek na początku , ale mówi ostatnio , że coś czuję , że tam jest chop :blush: :S

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854005 przez gosia28
aggi gratuluję chłopaka, teraz Kropek to już pełnoprawny mężczyzna :)

ferr ma jutro wizytę ;)

edit. mesy a Ty kiedy wbijasz na wizytę :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 1 miesiąc temu #854007 przez mesy
Gosia ja mam wizytę 25 marca ;) czyli średnio co 4 tyg ;)

11 lata 1 miesiąc temu #854012 przez Agnilla
Ann, od gilania u mnie się zaczelo, w 17tc a dzis mała zumbe tanczy :)
mesy, z byka spadłaś? :lol: jak mi siedziec nie wolno to bym zumbe tanczyla? jakaaaa laska :lol:
boziu u mnie na lipcówkach aż smierdzi testosteronem :P ale przynajmniej Pola bedzie jedna z niewielu, tych wazniejszych i piekniejszych ;)
Aggi, ja jest plec musi byc imie, to ciagle mowilam mezowi, az sam zaczal mowic Pola to Pola tamto, a jak w pt poli urosnie siusiak to spadne z fotela :P
Jurek, gardło chore :unsure: spałaś z moim mezem jak mnie nie było? ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854013 przez gosia28
to na następnej wizycie może coś wstępnie już będziesz wiedzieć :lol:

edit.
a czy to ważne z kim spałam B)
mój zawsze mówi, że nie ważne kto z kim śpi byle ładne dzieci były :P

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 1 miesiąc temu #854022 przez Agnilla
nooo pewnie! :P
jak Ci moj maz sprzedał zapalenie gardła, to mu wybacze, ale jak Ci dziecko zrobil to ja nie wiem, ktorej alimenty bedzie placil :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka