BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #854353 przez ulka1983
Dobry wieczorek :)

Pinezka dziękuję :kiss: właśnie trzasnęłam sobie wykres na ovufriend i uparty twierdzi że szansy na ciążę w tym cyklu nie mam wcale bo za późno męża dorwałam i dziś @ przyjdzie :angry: ale nie przyszła :P od niedzieli małe plamki na wkładce może jutro bo bóle na @ się pojawiają ale zaczyna mnie to wnerwiać bo albo przychodzi i kombinujemy dalej albo spada i nie pogrywa małpa jedna :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

podoba mi się ta zabawa z wykresami także będę się w to dalej bawić w następnym cyklu :)

Kaś pokaż fryzurkę :S jednak testowanie Ci się nie znudziło :laugh:

Ann ja mam włosy tak do łopatek i też mnie korci żeby obciąć tylko że teraz to wygoda bo rano brak czasu zwiążę i po kłopocie :silly: u mnie już tak jest włosy krótkie zapuszczam włosy długie obcinam :lol: jutro fryzjer zobaczymy co doradzi B)

Gwiazdka super długi masz przedpokój ładny kolorek i właśnie takie drzwi do pokoju mi się podobają gdzie kupowaliście :S

Ja to chyba mam najkrótsze włosy z Was, dlatego taka zajebista jestem Agni Ty jak zwykle skromna :lol: a teraz ja Cię pochwalę piękny masz brzusio :) facetów niezłych wyszukałaś :lol:

Ann gdzie tych chłopaków dają bo chciałabym się załapać :S podobno w tym roku mnóstwo chłopców się rodzi może coś mi przypadnie B)

Asia kasa wydana to znaczy że zakupy się udały :lol:

Mamusie ale śliczne te dzieci Wasze można się w nich zakochać :blush:

Chudzinka trzymaj się :kiss:

Emma fajnie że wpadłaś :lol: gratulować nie ma czego póki co :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #854366 przez Asia K
Witam sie z rana jak zwykle :)

Zoi - odzywaj sie czesciej

Gwiazdka - cierpliwosci - tego sie naucz bo to ci teraz bedzie potrzebne

Agni - za komplementa pewnie buraczka zaliczylas co :D

Chudzinka - no jak nie jak tak - musisz dla nas znalexc czas :)

Co jeszcze kcialam , aaaaaa zaczynam odliczanie - ZOSTAŁO MI 14 DNI ROBOCZYCH PRACY :)

11 lata 1 miesiąc temu #854379 przez Agnilla
Dzień dobry :)
Asia to wszystkie razem odliczamy czas do tego magicznego dnia :)
Ja od 6 nie śpię, obudziłam męża, bo młoda dawała czadu :) w końcu dostał taką porządną serię :)
Ulka ja robiłam później wykresy i na ovufriend i na skarbiemamy :)
Kumpela wpada robić mi śniadanie :lol:
Chudzinka :kiss:
Miłego dnia!

11 lata 1 miesiąc temu #854388 przez Asia K
No Agni - ja odliczam ale boje sie ze 1 kwietnia to mi powie "to był prima aprilisowy zart " i mam pracowac dalej :p
Wtedy zadna sila mnie tam niezaciagnie :D

11 lata 1 miesiąc temu #854390 przez gosia28
dzień dobry :)

Agni Ty to się umiesz ustawić :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ula nie ma się co nakręcać, ale póki @ nie ma to wiesz :side:
ja się ustawiam z Tobą w kolejce po chłopaka, w sumie dziewczyna też może być :silly:
albo to albo to wybrzydzać nie będę :P

Asia lubimy dowcipy ale bez przesady B) odliczamy :)

ja jestem dale siedliskiem zarazy, wymiękam już :S

ferr wiesz, że dziś czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie, o której wizyta?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 miesiąc temu #854408 przez ann-sunshine
Bry,

Goś oby to ostatnia choroba w tym sezonie zimowym, sobie też tego życzę.

Ula u nas na sierpniówkach już jest 9:1 :lol: mój mężu załamany bo twierdzi że nasze prawdopodobieństwo chłopca z każdym kolejnym spada.

Chudzinka :kiss:

Gwiazdka nie stresuj się tak, i tak nic z tym nie zrobisz, musisz się pogodzić z tym, że jesteś niezwykłym przypadkiem.

11 lata 1 miesiąc temu #854409 przez moofka
dzień dobry!

wszystkim niedomagającym życzę zdrówka :kiss:

Asia ja pracowałam do końca czwartego miesiąca a później odpoczywałam i dla mnie to kosmos jest że Ty jeszcze do roboty latasz :huh:

chyba na listopadówkach widziałam że Ferri 13:30 ma wizytę B) znowu będę dyżurować jak głupia koło tej godziny - Ferri teraz ja jestem Twoją psychofanką :cheer:

ja tak jak mesy najpierw chciałam mieć fajne fotki w ciąży na pamiątkę ale w trakcie mi się odwidziało i tylko brzucha mam jak rośnie. a teraz z kolei trochę żałuję że nie mam więcej, no ale teraz to moge pierdyknąć się w czoło co najwyżej :side:

Zocha ma 3 miechy no czaicie tooo :ohmy: wczoraj byliśmy z nią na szczepieniach (ponad 5 stów mniej na koncie :dry: ) waży 5,5kg i ma coś koło 60cm :lol: taka kruszynka z niej po mamusi :S

na grudniówkach wrzuciłam 2 fotki jakby któraś miała ochotę zerknąć :)

www.zapytajpolozna.pl/123-x-xii/602563-g...Page-361.html#854397

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854422 przez Asia K
Zosia - młua młua młua :D
A jak tesciowa ? Przyzwyczaiła sie juz do imienia?

Ja tez czekam z niecierpliwoscia do 13.30 - oby wtedy szef mnie nienawiedzil bo foruma nie
bede mogla odpalic :angry:

Edit: Ulka - na kwietniówkach jest 21:8 dla chlopaków

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854423 przez gosia28
moof cudna księżniczka :kiss:

ze zdjęciami w drugiej ciąży będziesz mogła nadrobić :P

5 stów :ohmy: :ohmy: :ohmy: a to jakieś szczepienia poza refundacją robiłaś?

ann oby :dry:
oj tam jak 9 do 1 to musicie wspomóc drugą stronę, tą słabą płeć :silly:

edit.
tigi widzę, że jesteś, jak robiłaś test? co u Ciebie?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 miesiąc temu #854449 przez monique1983
Moof - buziaki dla Zosi :kiss:

Ula - trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :)

Ferri - melduj się tu po wizycie, umieram z ciekawości ile tam masz lokatorów :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #854470 przez moofka
Asia nie wiem czy się przyzwyczaiła ale przez gardło jej przechodzi.

gosia druga ciąża w tym momencie brzmi mega abstrakcyjnie :ohmy: prędzej się poduszkami do fotek wypcham :side: zamiast szczepień refundowanych zdecydowaliśmy się na skojarzone 6w1 i dodatkowo robimy pneumokoki i rotawirusy (tego w ogóle nie refundują), w sumie wyjdzie nam ponad 1800 zł.

Ann ale na testach chyba przeważają dziewczynki więc tu z kolei szanse na chłopaka rosną :)

11 lata 1 miesiąc temu #854500 przez Asiaa
Dziś już od śniadania myślami jestem z Ferri. Szkoda że zmienili godzinę wizyty bo już byśmy wiedziały co i jak ale damy radę, nie? ;)

Moof ale wysoko głowę trzyma ta Twoja Zosieńka :) Zawrotna suma za szczepionki :ohmy:

Asia K jeśli 1 kwietnia tak szef Ci powie to mu odpowiesz "Jasne nie ma problemu" a zaraz potem "Prima Aprilis ;p" :laugh:

Gwiazdka spróbuj za bardzo się nie przejmować, bo i tak nic na to nie poradzisz, a po co Twoja fasolka ma się denerwować razem z Tobą? :blink:

Chudzinka :kiss: Fajnie że zajrzałaś do nas :) oczywiście że będziemy czekać na Ciebie :)

Gosia zdrówka :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854533 przez Agnilla
Asia, jak on Ci tak powie, to pokaz mu faka i powiedz, że może sobie na fujarce pogwizdać :P i tak jesteś nasza bohaterka. ja nie pracuje od poczatku, a pracy ciezkiej tez nie mialam i kuwa ciagle cos
Goś, chyba jednak z moim mężem nie spałaś, bo mu przeszedł ból gardła po 1 tabletce ;) nie wiem gdzie, ale pewnie na listopadówkach czytałam, ze Ferri ma wizyta ok 13 :unsure:
o właśnie moof to samo napisała, widać gdzie łazimy :P
moof powiedz małej Sofiji, że nie ma szybko przybierać, bo widac, że każdy jej kilogram kosztuje Cie 100zl :P nie chcesz mi za kilogramy płacić :lol:
co do płci to ja mam swoją teorię, choc kilka przypadków mi ją obala :P ale jak u Ann bedzie chlopak to se znajde etat w KosmicaTV i bede wrozyc :P
Chudzinka, nie wiem cos Ty im tam wywiozła, ale wczoraj pisałam do koleżanki z NY, że wybuch był na Manhattanie, uważaj na siebie!

11 lata 1 miesiąc temu #854540 przez aggi
Cześć :)

Znów piękna pogoda, chyba dzisiaj mycie okna mnie nie ominie :S muszę się w końcu ogarnąć bo nic wczoraj nie zrobiłam poza obiadem ! A już wczoraj miałam te okno umyć tymbardziej że jedno tylko :S

Kaś jaki Max cudowny :side: i Czarek cudny starszy brat :D

zoi no to przede wszystkim żeby zdrowiutkie było :) i jak chcesz laski to niech będzie laska :D

Agni Pola będzie miałą taki wybór że łohohoohoo :D mnie też dziś kurier z łóżka wyciągnął :S

Chudzinka aaaaaaaaaaaa jesteś :lol: trzymaj się tam! :)

Asia to teraz już z górki w tej pracy poleci, no chyba że Twój szefunio coś wymyśli, a z tego co zauważyłam on lubi wymyślać :S

gosia kuruj się !

moof bo Ty masz taką kruszynkę tę Zosieńkę jak na pannę przystało :D

No to teraz pozostaje czekać na wieści od FERRI :blush: :blush: :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #854555 przez Agnilla
jak mi jeszcze raz któraś napisze, że ładna pogoda, że siedzi na dworze, że myje okna to jak strzele focha to wrócę po porodzie :P nie wiem Porto jak Ty mogłaś to czytać ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka