BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853806 przez Agnilla
Dzień dobry idę robić fote bo 5 mc mi się skończył a ja bez zdjęcia
Ula molestuj molestuj tylko wiesz, że leżę jak kloda i wiesz kto komu robi dobrze ;)
Kuwa jak mnie plecy na dole bolą o matulu, niech mi w piątek powie, że chociaż mogę siedzieć
Gwiazdka super, mam podobne kolory w przedpokoju :)
Ja to chyba mam najkrótsze włosy z Was, dlatego taka zajebista jestem :lol:
Miłego dnia laski :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853823 przez ann-sunshine
Gwiazdka slicznie tak czysto i jasno.

Spac o 3 nie moglam. Dziecko przywedrowalo do lozka, ona zasnela a ja nie :dry: niedlugo sama sie przekonasz jak to jest.

Milego dnia

Edit: na sierpniowkach poki co mamy 6:1 (6 chlopakow!)

Chyba czuje gilanie ale pewnosci jeszcze nie mam.

11 lata 1 miesiąc temu #853831 przez gwiazdka2014
Dziewczyny a kiedy poznam płeć?

11 lata 1 miesiąc temu #853837 przez Porto1987
Ann ja też nie mogłam spać :dry: od 4 się męczyłam :( :( moje dziecię jak nigdy też świrowało i jak się okazało mój mąż też nie spał. I kukaliśmy we 3 od 4 :P
A jak Marta? lepiej dziś troszkę? Gilanie jest fajne :D :D :D
O kurcze 6 chłopaków :ohmy: u nas na 22 dzieciaczków chyba tak z 5-6 to dziewczynki :) a jak ta dziewczyna, co ma mieć trojaczki?

Gwiazdka fajny przedpokój i jaki długi :P :P a płeć najpewniej na połówkowym poznasz :) musisz czekać cierpliwie :

Agni to dziś czekamy na fotkę brzuszka :S No musisz dopytać o to siedzenie, ale ja bym póki co nie siedziała.

Oprócz tego, że potrzebuję na dzisiejsze popołudnie dobrą i porządną patelnię, to u mnie spoko B) cisza i spokój B) B) może jutro u lekarza mi się coś ruszy :S

11 lata 1 miesiąc temu #853838 przez monique1983
Gwiazdka - ale masz długi przedpokój, ja też mam w podobnej kolorystyce :)

Ada- ja jak kiedyś miałam torbiel to też mi się okres zatrzymał, teraz miałam, także też mi to do końca do torbieli nie pasuje. Chyba sama nic nie wymyślę, muszę czekać do piątkowej wizyty.

Julka - ale cudny Wojtuś :lol: a sukienka świetna, taka w moim guście :)

Porto - ale ślicznie wyglądałaś, sukienka piękna, nie wiem czemu ale wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę :P

11 lata 1 miesiąc temu #853845 przez mesy
Porto a może to taka cisza przed burzą > :S :S :blush:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853857 przez gwiazdka2014
Wysyłam wam układ mojego mieszkania, obrazek wykonałam sama :)

11 lata 1 miesiąc temu #853862 przez ferritka
bry;)

Julka, Wojtek już duży chłopak ;)))) czadowe foto :lol: :lol: :lol:

co ja miałam?
pamiętacie z dzieciństwa serek homogenizowany waniliowy :S :S właśnie go jem i się rozpływam :blush: :blush:

dzisiaj się biorę w garść, robie generalne spa , muszę się ogarnąć bo jak kupa nieszczęścia się czuje i wyglądam - Mesy potwierdzi bo na własne oczyska widziała o co chodzi...
cięzkie mam te początki, nie fizycznie, bo czuje się super, ale psychicznie jestem beznadziejna :unsure: :unsure:

Gwiazdka fajne masz te kolory, lubie takie jasne wnętrza :))

Porto, miałysmy podobny przód sukni nanananananananana :lol: :lol:

na tvnstyle jest nowy program polski porody ,wczoraj był 1 odcinek chyba, pokazali 2 babki jedna rodziłą naturalnie a druga prywatna cesarka. Ta co rodziłą naturalnie to jakaś dziwna była, urodziła dzieciaczka dali jej na brzuch a ona do nich " możecie to dziecko stąd wziąć już umyć i nie męczyć " jak ta położna spojrzała na nią heheheh a ta matka się brzydziła takiego brudnego dzieciątka...fajna cnie agentka :cheer: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853872 przez Agnilla
ooo mam nadzieje, ze na playerze bedzie :) zaraz pokaze Wam fotki
przysiegam kumpeli, ze leze, a pola kopie sugerujac ze klamie :P
ja sie wykapalam i juz czuje sie o niebo lepiej, a na gladko zrobie sie w pt bo przyspieszylam sobie wizyte u mojego ginka. mowilam Wam, ze teraz bede na zmiane co 2 tyg chodzic, raz do swojego raz do szpitalnego co dziec bedzie pod kontrola.
Porto a Ty tak lezalas lezalas :unsure: nie wierze, bo sie kuwa nie da. dobrze w sumie, ze siku mi sie czesto chce, to gdzies tam zawsze skrece przy okazji ;)
patelni dzis nie pozycze, bo obiecalam mezowi, i w sumie sobie tez nalesniki :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #853890 przez ann-sunshine
Ferri dziwnie babka sie zachowala. Mnie to sie serce sciskalo jak mnie szyli a marta pod lampa lezala, pocieszalam sie, ze maz z nia byl.

Agni slicznie ci z brzuszkiem i jeszcze te poszerzajace pasy

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853892 przez Agnilla
zaraz wrzuce porownanie na golasa, tam jest wiekszy hardcore :P zaznaczam, ze zawsze robilam na czczo a dzisiejsze robilam po sniadaniu :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #853902 przez gwiazdka2014
Moich wyników nie ma o 14, Agnill tez chce już taki brzusio :P słodko wyglądasz, ale już sie kładź - wiemy że to lubisz :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853903 przez Agnilla
matko boko, leże :) zamiast szukac kremu na rozstepy chyba poszukam czegos na odlezyny, wiecie, że ja do pychiatry trafie, jak mi beda kazali lezec do konca :ohmy: ale Wam wtedy bede marudzic, ooo bede bede :P
do 14 czas szybko zleci, gorzej do konca czerwca :P

11 lata 1 miesiąc temu #853907 przez gwiazdka2014
Agnilla szkoda ze tu like nie można dawać bo za to etapowe zdjęcie to.... :) extra, dziś tez sobie strzele fotkę :P

11 lata 1 miesiąc temu #853922 przez Porto1987
Mesy, zobaczymy co to małe cudo będzie działało :) Niby z Ferri umawiałyśmy się na czwartek :) co prawda poprzedni, ale czwartek, to czwartek :D

Laski, to Wy widzicie moje zdjęcie jeszcze? Ja je wczoraj usunęłam :P a to nie była moja ślubna :P :P tylko na drugi dzień, ale jestem w niej tak zakochana, że pewnie na jakieś chrzciny założę :S już zapowiedziałam, że będą w lecie jak coś :S :S

Gwiazdka całkiem spore masz to mieszkanko, ale zachowałaś skalę :unsure:

Agni no leżałam cały czas, bo ja sobie pakowałam jeszcze luteinkę i musiałam leżeć żeby nie wypłynęła. Boki to mnie aż piekły z bólu. Agni no no Pola rośnie :) miałaś tą próbkę z Musteli na rozstępy? Dla mnie była całkiem fajna, ale nie wiem czy bym cały czas wytrzymała z tym zapachem. Mam takie coś na rozstępy z Tołpy i używam tego sporadycznie rano, a na wieczór codziennie na brzuch nakładam oliwkę i póki co nie mam ani jednego rozstępu :D a do terminu jeszcze dwa tygodnie :) i nie marudź, bo w domu się fajnie leży, a jakby Ci przyszło leżeć cały czas w szpitalu :P

Ja dziś zrobiłam sobie fajny makijaż i od razu mi lepiej :) zaraz idę do sklepu i może do dermatologa bo jakieś dziadostwo mi się na palcu zrobiło i nie chcę Malutkiej od razu sprzedać jakiegoś świństwa.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka