BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #854024 przez mesy
Agni pipooo myślałam , że wcześniej , że se to ćwiczyła :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854027 przez issska1986
Czesc dziewczyny :)

kurde teraz to można się pogubić z tymi testowymi wątkami hahahaha :laugh: ja już w ciąży nie jestem to mogłabym się wypowiadać :)

Czasem do was zaglądam, ale średnio czas na pisanie...

Aggi , Julka gratuluje synusia :lol:

Agni dobrze,ze już ok i w domku, no leżeć ciężko... szczególnie na lewym boku :S a co do pupki to Goś ma racje, teraz coś tam widać bo wcześniej to pupki nie miałaś... ja po ciąży też nie mam, taka płaska mi się zrobiła i flakowata :dry: ja mała będzie troszkę większa, to może pójdę na ćwiczonka, na razie mam nadzieję,ze spacerki coś tam ujędrnią ;)

Ferr :kiss: :kiss: :kiss: dla mnie początek ciąży też był okropny i fizycznie i psychicznie... ale niebawem będzie lepiej :side:

Gwiazdka, ale masz hacjendę :) zamienisz sie :unsure:

A ja złapałam wirusa :angry: :angry: wczoraj to czułam się jak zombie :dry: nie miałam siły małą się opiekować ...gorączka, bóle kości, ból głowy, dreszcze-masakra, jeszcze bałam się ,żeby małej nie zarazić ale dzisiaj u lekarza byłam i powiedział,że dostaje przeciwciała to nie powinna się zarazić... ale na wszelki wypadek chodzę w maseczce... :blush:

A na koniec wrzucam zdjecie niuśki :) nie wiem dlaczego ale tak mnie śmieszy jej mina na tym zdjęciu :) nie lubi bardzo ubierania...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #854028 przez Domiśśś
Agnilla ale mi zrobiłaś zachcianke na tą zumbe :PP Super panowie wymiatają :)

Ja chodziłam prawie rok i byłam bardzo zadowolona :) Ciekawe w ile po porodzie będę mogła się zabrać za kręcenie pupą :woohoo: i czy w ogóle będę mieć siłę hehe ;)

11 lata 1 miesiąc temu #854031 przez Asia K
Wojtus sliczny :)

Przedpokój łądny :)

Agni - brzuszek no juz POWAZNY :lol:

Emma - dobrze ze wpadlas

Kas - a ty robisz testy tak oooo , czy celujesz juz na dziewczynke :blink:

Ann - zdrówka dla Martusi

Aggi - gratuluje synusia :)

Gos - kuruj sie :kiss:

Porto - ja sie na zdjecie niezalapalam :(

Wrócilam z zakupów, stracilam mnóstwo kasiurki . Ide na drzemke :blush:

Iska - tam wypowiadac sie nie mozesz bo TYLKO DLA STARAJACYCH SIE - no chyba ze sie starasz

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854033 przez Agnilla
mesy, teraz sie do mnie mówi szyjko nie pipo :P
Iss, wcale bo nie możesz się wypowiadać, bo to wątek dla staraczek TYLKO :ohmy: a Ty staraczką nie jesteś ;) chyba, że o czymś nie wiemy ;)
nooo kolejna królewna rośnie jak na drożdżach, ciekawe ile moja fasola waży, bo moja waga stanela, dobrze niech mi wyje troche ;)
Domiśśś ten facet z broda moglby mi tu codziennie wieczorami tanczyc :P wyslalam linka mezowi i napisalam, ze tak mi teraz moze dobrze robic i zeby sie tego nauczyl ;)
Asia, wrócić z zakupów i nawet się nie pochwalić co się kupiło :ohmy: my, leżące domagamy się rozrywki :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854035 przez gosia28
Agni czepiasz się :P

isss ale Marcelka opatulona :lol:
śliczny bobas :lol:

Domiśśś na początku chyba będzie ciężko ;)

ej co z tym wirusem jest?
wszyscy się pochorowali :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 miesiąc temu #854039 przez Agnilla
symulanci, by sobie poleżeć chcieli :P nie ma tak dobrze :P odkładam kompa i zmieniam pozycje, z pleców na prawy bok, to taka nowa wersja zumby hard :P

11 lata 1 miesiąc temu #854041 przez issska1986
Oczywiście,ze się staram....napisałam ,że poród strasznie mi się podobał i muszę niebawem powtórzyć ;)

Moof Twoja mała już 3 miesiące, a moja jutro już miesiąc :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale ten czas zapitala B)

11 lata 1 miesiąc temu #854045 przez ferritka
Mala Mooffka jutro 3 miechy Marcelka miech a ja jutro dwa groszki wchodze w to B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854048 przez aggi
mesy niedługo się dowiesz :D ale ci zapierdziela ten bobas w powietrzu ! :ohmy: ja też czułam chłopaka od początku :P :lol:

gosia bez dwóch zdań! Kropek to chłop jak dąb :)

Agni i to też zacznę w życie wprowadzać B) nie ma ! do końca tygodnia imię będzie wybrane zobaczycie :S no chyba że znów emek zarzuci jakimś Zygmuntem albo Gerardem olaboga będzie wojna :ohmy:

Issska zdrowiej! Śliczna księżniczka z Marcelinki :cheer: :cheer:

11 lata 1 miesiąc temu #854050 przez mesy
aggi no na początku mi się dłużyło... teraz zapitala a potem zaś pewnie będzie się dłużyć :blush: my mamy imiona od początku wybrane Lena albo Kuba ;) z racji na nasze długie nazwisko muszą być krótkie imiona ;)

11 lata 1 miesiąc temu #854054 przez issska1986
Ferr mam przepis na sałatkę dla Ciebie :)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #854058 przez aggi
mesy fajne imiona :) imion jest mnóstwo ale wybrać jedno to problem :S z dziewczynką byłoby łatwiej bo miałam conajmniej 5 typów :blush:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854064 przez julka
Gwiazdka, jakie salony, no, no. Ja też mam cały przedpokój, kuchnię i salon w bieli. Bardzo lubie, bo u nas powiększa malutkie pomieszczenia ;)

Porto, Ty to śliczna jestes! Sukienka tez ładna, ale Ty ładniejsza. Ja poluję na koronkę. Ferritkowa kieca mi się podobała.

Agni, no jak Wojtuś się okaże dziewczynką to wiesz... operacja zmiany płci :D :D :D hehehehe, nie no tak jak Asiaa napisała - wojna o imię :D

co do porodów, to u nas w szpitalu często sie zdarza że matki mówią, że ich dziecko jest brzydkie albo coś takiego. Najczesciej płaczą. To są jednak ogromne emocje i można mówić dziwne rzeczy, trzeba im wybaczyć ;)

Agni, a Ty do zdjęcia wstałaś? nakopać Ci? :P :P
A pochwalę się Wam, ze u mnie była kuleżanka co fotografią się zajmuje i zrobiła mi pierwsze foto z serii brzuszkowych. Planujemy zrobic takie cuś: albo może jakies inne - sporo mi ich dziś zrobiła :)

Ann, ścinaj włosy jak masz ochotę, to jest super uczucie. A przecież odrosną. Ja we wrzesniu zrobiłam taka drastyczną zmianę z takich do ramion na takie "na chłopaka" i byłam bardzo zadowolona. Teraz od grudnia zapuszczam niby na ślub, ale zapewne i tak pójdę w krótkich :D

Iss
, u nas to na razie pobożne życzenia co do płci naszego Bałwanka ;)

Mesy, mi się imię Lena podoba strasznie, ale M. kręci nosem że nie polskie... to mówię Milena, to on cośtam tez marudzi. To mówię Kalina, a on że to nie imię dla człowieka, tylko dla drzewa, ha ha ha, no wojna będzie :D :lol:

A w ogóle a propos wojny, to wiecie że statystycznie zawsze rodzi się więcej chłopców podobno?

Kurujcie sie wszystkie poprzeziębiane! taka pogoda jest, że wirusy się mnożą niestety... ale już niedlugo wiooooosna :kiss: zdrówka Kobitki :)

11 lata 1 miesiąc temu #854069 przez aggi
julka bardzo podoba mi się taka mieszanka zdjęć, duuużo myślałam, kombinowałam i padło na tradycyjne brzuszkowe zdjęcia co 5tyg :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka