BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #850127 przez monique1983
Mesy - dzięki za informacje :) tak też właśnie czytałam na innych forach, że jednym się udawało za pierwszym razem, a innym za 10 razem. Także taka trochę loteria, no ale i tak pewnie warto spróbować kilka razy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #850130 przez szpulka
Monique próbowanie najfajniejsze B) :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #850140 przez Dagnes
Ann jak apetyt wrocil to juz idzie ku dobremu :)
Asia ale brzus pokazny i taki okraglutki. Juz niedlugo zobaczymy jego zawartosc :)
Porto wlasnie jak tam, w domu jeszcze jestescie? I jak zakupy? Zadowolona? A jak tam sprawa z tym krzywym kocykiem, zareklamowalas?

Wiktoria

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #850143 przez Porto1987
Ann dziękuję, że o mnie pytasz :kiss: nic się nie dzieje, dalej jestem w dwupaku :) dziś ostatni dzień biorę Luteinę, a jutro do lekarza, więc już wszystko będzie mogło się wydarzyć. tydzień temu miałam 0,5 cm rozwarcia, zobaczymy ile będzie jutro :S A jak Ty się czujesz? Lepiej troszkę? Pewnie antybiotyk pomaga :)
Ja się budzę codziennie głodna :P :P :P a bobas nie chce tyć :angry:

Asia śliczny brzunio :) kwietniówki szykują się już na porodówki powoli :unsure:

Dag Wiki cudownie wygląda :) śliczna jest :D :D :D

Już 2-3 noc z rzędu nie wstaje w nocy siku :P

edit:
Dag kocyk kupiłam tylko nie mam informacji, że mi go wysłali :angry: zaraz napisze maila do tego sklepu. A za poprzedni kocyk dostałam zwrot kasy i za przesyłkę też :S :S :S Kurcze i z allegro też mi nic nie napisali kiedy będzie mój laktator i prześcieradełka :angry:

10 lata 10 miesiąc temu #850148 przez Asia K
Porto - no niektóre są juz spakowane do szpitala :) Kto wie moze któras kwietniówka cie wyprzedzi :p

Alex - jak zaczynasz stosowac testy to najlepiej pierwszy cykl przetestuj caly - codziennie bo nigdy nie wiesz kiedy ci maliny wyskocza :)
2 godziny przed nic nie pijesz i nie testujeszz z pierwszego sika . Jak krechy sa równe lub testowa jest ciemniejsza od kontrolnej to dzialasz ile sił w .... :lol: w czym tam chcesz :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #850167 przez gosia28
Dzień dobry na szybko.

Porto to spokojnie możesz już rodzić ;)

Ula takie wybryki @ mi robi :S

Asia brzuś już fajowy :laugh:

Dag śliczna Wikusia :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #850168 przez Asia K
Ha a wiecie co dzisiaj jest za dzien? DZIEŃ TEŚCIOWEJ :lol:
Moja na bank nie dostanie odemnie zyczen - wiem wredna jestem , ale pocieszam sie faktem ze ona jest wredniejsza :P

10 lata 10 miesiąc temu #850170 przez moofka
Dag ale słodziak :kiss: ja też karmię tylko piersią ale już chyba zaliczyłam pierwszą @, wyjaśni się niedługo czy już wróciła :dry:

Asia śliczny brzucholek! tęskni mi się czasami za swoim ale wtedy sobie przypominam że kury nie widać i wracam do normy :P

Porto to melduj nam tu jutro po wizycie jak sytuacja, będą kolejne emocje :lol:

Ann zdrówka :kiss:

Julka u nas na grudniówkach też były niestety dwa poronienia :( ale jedna z tych dziewczyn jest tegoroczną majówką :) także nie można się poddawać.

a ja zdjęć Zośki nie dam :P mam coś innego :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #850173 przez Asia K
Moof , Dag - jak patrze na wsze cuda to tez juz kcem :)

10 lata 10 miesiąc temu #850178 przez Porto1987
Aaaaaaa Moof co za gadułka z Zosieńki :kiss: mua mua od ciotki :) słodziaczek :S :S :S i ja nie długo będę już miała takiego skarba :S aż mi się wierzyć nie chce :P

Asia ja nie byłam spakowana do szpitala i mnie musiał mąż pakować :P miałam dużo różnych rzeczy :S

Moof to jakoś szybko by było z tą @ chyba nie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #850194 przez Asiaa
Asia K brzuszek śliczny :kiss: :)

Moof ale zagaduje Maleńka do tego stwora :laugh: widać że wpadł w oko :laugh:

Cholercia, nie wiem jak w tym cyklu z dupkiem zrobić, co jeśli znów będę miała późniejszą owu? Ostatnio była w 17dc, a mam go brać od 16dc...

Porto nie przejmuj się że nie dostałaś żadnego maila od sprzedającego, czasami nie wysyłają informacji kiedy paczka wyjdzie, bo mają za dużo kupujących by każdemu napisać. Sprawdź na aukcji co piszą o czasie realizacji zamówienia i czekaj cierpliwie ;)

10 lata 10 miesiąc temu #850210 przez Alex_87
dzięki dziewczyny :)

Z tego wynika, że już muszę zacząć, bo nowy cykl zaczął mi się 24 lutego, to owu może się zbliżać wielkimi krokami...
Najgorsze jest to, że mąż codziennie ma na inną zmianę i czasem nawet nie ma okazji do działania, ale może damy radę :)

10 lata 10 miesiąc temu #850215 przez magda1986
HSG z RTG- nie było zbyt przyjemne ale da sie przeżyć. Mnie bolało bardziej z lewej strony ale chyba dlatego ze mam tam torbiel. Ogólnie szybko przeszło tylko pozniej troche zle sie czułam.

10 lata 10 miesiąc temu #850223 przez Agnilla
Asiaa napisał:

Cholercia, nie wiem jak w tym cyklu z dupkiem zrobić, co jeśli znów będę miała późniejszą owu? Ostatnio była w 17dc, a mam go brać od 16dc...

Asiaa, mam nadzieje, ze nie zamotam ale opisze Ci jak u mnie z dupkiem bylo

1 cykl. zaczęłam go brac od 16dc, tak jak kazał lekarz. prawdopodobnie owu miałam później, wiec dupek ją skutecznie zahamował, skutkiem był mój najdłuższy w karierze cykl, bodajże 40-41 dni

2 cykl, robiłam testy owu i okazało się, że owulacje mialam juz w 12 dc ale lekarz kazal brac od 16dc, wiec tak brala. wiec prawdopodobnie wzielam z kolei dupka za pozno po owu, zeby mial zadzialac jak powinien i wspomoc zagniezdzanie

3 cykl, robiłam testy, owulacja byla 14 dc, dupek od 16 dc, efektow brak ;)

4 cykl, włączyłam dodatkowo do testow pomiary tempratury i nie bralam tak pod uwage testow-malin, ktore zreszta chyba byly rano i je przegapilam, ale dupka zaczelam brac 2 dni po skoku temperatury i sie udalo :) z tabeli potem wyszlo wlasnie, ze owulacje mialam juz w 10 dc :ohmy:

takze jesli ma sie cykl pod kontrola i wszystko jest ok to dupek musi pomoc :) znam kilka osob, ktorym pomogl, jedna mi pomagala interpretowac wykres temp i posluchalam ją własnie od kiedy brac dupka ;)

huu jak filozoficznie :P

Zosia jaka gaduła, ma to po cioci ;) lecę się naoliwkować :P

10 lata 10 miesiąc temu #850247 przez monique1983
Moof- ale Zosia gadulińska :kiss:

Magda - a na wchłonięcie tej torbieli coś bierzesz?

Podczas ciąży pozamacicznej miałam torbiel, tylko nie wiem co było pierwsze ciąża czy torbiel, tak się właśnie zastanawiam, czy ta torbiel nie ma miała jakiegoś wpływu na to że to była ciąża pozamaciczna.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka