BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #849529 przez Porto1987
Gosia z tym imieniem to jest batalia :) Mąż powiedział, że chce Zuzię no albo Kasię :P :P Weronika mu się nie podoba, bo ciężko zdrabniać :S a ja to w ogóle jestem niezdecydowana. Jakoś ciężko mi podjąć decyzję :S
Dziś przychodzi stół, kosmetyki dla małej i paczka ze śrubkami do łóżeczka, bo przecież jeszcze jest nie złożone :S a wczoraj zamówiłam kocyk, pochwalę się jaki: www.bajkowachatka.pl/images/products/zoo...irmy-MORA-4085-1.jpg i laktator i prześcieradełka :S

Ferri uważaj na Was :kiss:

Agni spróbuj może sok z jabłek i banana, bo po cytrusach niestety ale zgaga jest :dry:

Zdaje się, że od jutra moja ciąża będzie donoszona B) B) B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #849534 przez Agnilla
no co oni z tym zdrabnianiem, moj tez ma taka wymowke :P a jak mu wczoraj powiedzialam, ze jak dostanie wyplate to jade z pola na zakupy, to sie nabijał, że skoro to moja coreczka to mam ze swojego konta jechac :P on by dal na Nele (tez se imie wymyslil :P ), tzn Nela tez mi sie podoba, ale Poli moze co najwyzej piety calowac :P
Porto kupuj kupuj, bo Twoje dni są policzone ;) a przescieradla skad zamawialas? :) poka, bo ja tez szukam
ej dzis sie zalamalam :P nie widze juz swojej
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
a gdzie tu porod :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #849547 przez Porto1987
Agni to ja nie widzę od około 31/33 tc :P mąż mi trzyma lusterko :S faceci mają coś z tymi imionami :S zamiast zaufać żonom, to wymyślają :D
Agni ja zamawiałam z jerseyu, ale kupiłam nie tej firmy co chciałam, bo zamówiłam razem z laktatorem, żeby było taniej :S zarz odnajdę stronki, to Ci podeślę. jak sobie dokupię jeszcze jedną pościel, to zamówię te lepsze prześcieradła, których teraz nie kupiłam :P

10 lata 9 miesiąc temu #849554 przez aggi
Hej dziewczyny Zaniedbuję Was ostatnio :dry: No ale nie mam czasu jakoś na nic. Pochłonęło mnie sprzątanie domu, każdego kąta w sumie bo kupiliśmy meble i chcemy malować pokój.. no i jak już wszystko będzie przewrócone do góry nogami to przynajmniej zrobię mega porządki - no i miejsce się zwolni w szafkach dla dziecka - taki mam zamiar. Nie bijcie mnie :dry:

Ale zaraz nadrobię jak to na mnie przystało :blush:

mam zamiar dzisiaj robić babeczki z czekoladą o taakie jak na zdjęciu:
może któraś się skusi? :)

Ann zdrówka :kiss: :kiss: :kiss:

Agni jakie 95, 100ma być :D

ferri w Twojej sytuacji OCZYWIŚCIE że krosujemy zawsze i wszędzie :D kurczaki ale pyszna zupka musiała być :blush: :cheer: Beta idealna NIE MOGŁO BYĆ INACZEJ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

meli przy chorobie temperatura może napewno zmylić bo może być nienaturalnie podwyższona, ale czy testy.. raczej tak bo w sumie cały organizm fiksuje przy chorobie

Porto zaciskam kciuki za szybki poród :D cudny kocyk :)

idę kotlety dokończyć na obiad, pranie rozwiesić i szafki dalej sprzątać :S

Miłego :kiss:
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #849558 przez Porto1987
Agni ja chciałam prześcieradło polskie i z bawełny 100%, bo są też i takie nieprzemakalne, ale jakoś nie jestem przekonana, bo mam wrażenie, że to folia :S no to ja chciałam zamówić te: allegro.pl/przescieradlo-jersey-60x120-b...120-i3992928638.html podobały mi się też te: allegro.pl/przescieradlo-z-gumka-60x120-...0545.html#tabsAnchor a zamówiłam te: allegro.pl/show_item.php?item=3989376359

Aggi tylko tak nie szalej za bardzo :kiss:

ej sąsiadka mi łupie muzyką za ścianą B) B) i zagłusza konferencję Putina B) B) B)

10 lata 9 miesiąc temu #849569 przez Agnilla
ooo zjadlam migdaly, zgaga polazła i kibelek odwiedzilam, tak to ja moge zyc :P
Porto ja ją widze, ale musze sie pochylic troche :P albo w lustrze :lol:
Aggi tez chcialam robic porzadki, ale mi sie nie oplaca :P gruntowo bede sprzatac w maju/czerwcu :P juz mezowi zapowiedzialam ;)
a to Putin ma teraz konferencje? :P

10 lata 9 miesiąc temu #849573 przez Porto1987
To masz fajnie, bo ja jak sobie wyjrzeć z boku brzucha, to jakiś kawałeczek zobaczę. Muszę obudzić dziecko, bo coś dziś dziwnie cicho siedzi.

10 lata 9 miesiąc temu #849575 przez Agnilla
hehe do porodu to mnie maz bedzie golil :P
to ja tak wczoraj mialam, spala ciagle a jak ją obudzilam przed pojsciem spac to tak zaczela pukac, ale za to my odjechalismy :P

10 lata 9 miesiąc temu #849605 przez aggi
Porto te pierwsze śliczne kolory są :) Kradnę aukcję do obserwowanych :P no ja szaleję póki mam na to ochotę i dobrze się czuję :woohoo:

Agni to my chcemy malować :D Więc przy okazji mam powera do sprzątania :P

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #849747 przez tigi4
Asiaa napisał:

Tigi ja miałam do czynienia z proverą

I jak pomogła?

Mi ginekolog przepisała, mam brać od kolejnego cyklu.
Póki co czekam na zrobienie testu...może w niedziele :D

Jestem po operacji tarczycy i mam niedoczynność. Czy któraś się z tym borykała?

Coraz więcej dzidzusiów w drodze. Ferritka gratuluje!

10 lata 9 miesiąc temu #849788 przez ulka1983
Moni a może jednak nie przyjdzie :blink: u Ciebie chociaż bóle w okolicach @ a u mnie w tym cyklu jak zaczęło się w dni płodne tak zostało do dzisiaj mogłabym sobie jajniki dokładnie wyrysować tak mnie męczą :dry: u mnie @ dopiero ok 16 marca więc jeszcze sporo czasu :silly:
o jednak @ przylazła chociaż nie dała na siebie długo czekać nowy cykl nowe szanse :)ja też miałam fazę lutealną ok 10 dni i cykle 26- 28 dniowe tylko moja owulacja przychodziła czasami w 19 dc :dry:

Ann ale paskudztwo się do Ciebie przypętało zdrówka :kiss: a Martusia zdrowa daje mamusi odpocząć :S

Gosia :ohmy: to u mnie prawie dwa cykle ale ta @ wredna

Agni bo wkurza mnie jak coś przykrego się dzieje u dobrych ludzi a wrednych nieszczęścia omijają :( a ciężarne to już w ogóle powinny mieć coś w rodzaju immunitetu lub bariery ochronnej i żadne choroby i nieszczęścia powinny je omijać :S
jeszcze w ciąży nie jestem to choroba Ann powinna dopaść mnie i wtedy biedulka nie zamartwiałaby się że maleństwu lekami zaszkodzi wszystko było by ok :blink:
a ból zęba do mnie nie trafił może wysłałaś go do kogoś innego B) może jakaś wredota się z nim męczy :lol:
dasz szklaneczkę soczku :S

Porto ale masz dzisiaj fajnie szkoda że do mnie nic nie przyszło :blink: a kocyk bajerancki w ogóle to teraz takie super rzeczy robią że aż chce się w ciążę zachodzić żeby to kupować :side:

Agni nie martw się :kiss:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Aggi chyba masz za dużo wolnego czasu ale lepiej teraz się obrobić póki brzuszek nie przeszkadza :)

Tigi do Ciebie też się szczęście uśmiechnie :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #849797 przez szpulka
Ja sie leczyłam ale w sumie mam juz sytuacje opanowana (powiedzmy) niemniej i tak okres potrafie miec i co pol roku, wiec dlatego jednak musze robic te testy. Aby sie wstrzelic :silly: Niemniej mam takie kolezanki co mialy rowno co 28 i chyba bezowulacyjne ale po roku tez sie wstrzeliły wiec jednak te testy chyba pomagaja :huh: Niemniej moj maz ma radoche i sie oferuje nawet kilka razy dziennie testowac :lol: :blush:
Ulka wlasnie zycie jest ogolnie niesprawiedliwe :( tez tak mysle.

10 lata 9 miesiąc temu #849813 przez ann-sunshine
Ulcia :kiss: niech ci los w dziecku wynagrodzi

10 lata 9 miesiąc temu #849822 przez Dagnes
Ferri kochaniutka gratki! Ale bedzie czad jak sie okaze ze dwa groszki rosna :) Beda pierwsze blizniaki na naszym forum owulkowym. Juz sie nie moge doczekac waszego USG.
Ann bidulko zdrowka zycze :kiss:

Wiktoria

10 lata 9 miesiąc temu #849832 przez Agnilla
Ula weź, bo się smieje do monitora z tej kury a mąz sie patrzy :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka