BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #898521 przez ulka1983
cześć :) spać już nie mogę a wszyscy chrapią :unsure: a tu wszystko hula w najlepsze chyba też spać nie możecie :laugh:

Karolincia bladzinka jest :laugh: ile masz dni od owulacji ? bo ja miałam 11 i test był negatywny a jak za parę godzin miałam go wyrzucić to nikła kreseczka była a na drugi dzień powtórka i już kreseczka od razu się pojawiła :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #898523 przez Karolincia
Uleńko - Jak mnie to cieszy, że widzisz tego bladziocha !! :woohoo: :kiss: :) :lol: :lol: :lol: Kiepski ma aparat w telefonie :/ Nie łapie ostrości tak dobrze :( :sick: U mnie to sprawa taka, że brałam pregnyl 10 dni temu ponad a okres mam mieć jutro planowo :) Nie bolą mnie piersi w ogóle, brzuszek pobolewa podobnie do bólu przed @ , często siusiam. Jutro zrobie teścik jeszcze raz :side:

10 lata 5 miesiąc temu #898524 przez ulka1983
Karolincia widzę widzę :laugh: pamiętam jak wygląda Twoja sytuacja :) ale mam nadzieję że to właśnie to i się nie zawiedziesz :kiss: teścik zrób jutro albo po jutrze jak wytrzymasz ;)

10 lata 5 miesiąc temu #898525 przez Karolincia
Uleńko :laugh: Zrobię zrobię Kochana :woohoo: :woohoo: We wtorek pojadę na betę :) a jakie miałas pierwsze objawy ciazy?? :)

10 lata 5 miesiąc temu #898527 przez ulka1983
w sumie ta takie jak na @ tylko nie przyszła :) sikać więcej nie sikałam, tylko nie miałam plamień przed @ a tak to zawsze na 2 dni przed się pojawiały, no i mierzyłam temperaturkę i od owu nie spadała :) stresujący czas dla Ciebie ale zawsze póki @ nie ma to jest nadzieja ;) czasami chociaż test był negatywny to i tak czekałyśmy czy @ przyjdzie czy nie bo była nadzieja że jednak może coś z tego będzie B) beta na pewno sytuację do końca rozjaśni :)

10 lata 5 miesiąc temu #898530 przez Asia K
Aggi – brzusio malusi i sliczniusi :D

Asia – czekamy na dalszy rozwój akcji w takim razie 

Moof alez pikny strój w motylki – pamiętacie ze ja kocham motylki – tez kcem taki dla Asiulki 

Mesy – dawaj tego twojego emka , ja przygarne go z tym makowcem :D

Monique – zakladaj suwak bo ciaze masz , ja założyłabym tak jak ginka powiedziala

Pinezka – zaufany i dobry gin to polowa sukcesu do idealnego porodu – tak wiec trzymaj się tego gina z któreo zadowolona jestes 

Gwiazdka – na której stronie pokazywałaś pokoik bo niezakodowalam a kcem obaczyc

Gwiazka – ja mam materaz gryka-pianka-kokos – mialam dla synka i bylam zadowolona i teraz Asi tez taki kupilam 

Ann – ciesze się ze już prawie po wszystkim i tera spokojnie będziesz czekac na Natalke 

Dagnes – ja tez po cc problemów nie mialam z laktacją (wspomagałam się tez lactinatal , ale i tak było super mleczko) , a Asie mialam zaraz obok siebie , nawet na Sali pooperacyjnej i ze mną jechala na łóżku na sale zwykłą. Praktycznie to jak ja wyciągnęli , ogarneli (mnie w tym czasie zszyli) to już była obok mnie. Ból? A co to jest? Super było i prawie nic nie bolało – może to zalezy jakie ma się znieczulenie?! Przy pierwszym cc mialam ogólne i bolało strasznie , a teraz ? Jak nowo narodzona (znieczulenie od połowy pasa w dół)

Gwiazdka – Asia miala dopiero pierwsza dawke 6w1 – placiłam 150 zł . Wiem ze teraz już tak będę placic za kolejne dawki

Mesy zastanów się jeszcze raz nad tymi szczepieniami NFZ – ja popieram Anabell

Karolincia no cosik tam widac , ale ostrożnie z gratulacjami bo takie cienia już tu kiedys były i dooopa – tobie zycze by z każdym dniem cien był ciemniejszy 
A który to dzien cyklu i ile dni do @?
O widze ze jutro termin – no mnie tez cycusie nie bolały tak wiec luzik – czekamy do jutra – test powtórz i wklejaj szybko cobysmy gratulowac mogły :D

A ja mam zapalenie krtani i bojam sie by Asiunia sie niezarazila - buuuu

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898532 przez Asia K
Eeejjjjjj a gdzie mój dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi post?? :blink:
Tak sie naprodukowałam a tu doooopa ?? :dry:

edit: o widze ze juz jest - no to milego czytania :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #898537 przez ulka1983
Gwiazdka ogólnie to ja nie lubię robić zakupów przez internet :P a tak jak kafle czy podłogę kupimy w takim sklepie gdzie będzie tanio i potem można oddać resztki bo po co nam sie będą walać po domu :S też patrzymy na co jest promocja a potem kupujemy chociaż jak będzie mi się coś bardzo podobało to kupię bez względu na cenę bo przecież na długie lata no nie :whistle: mąż też jest tego zdania że lepiej czasami dołożyć niż kupić szajs i żałować przez to budujemy się dłużej ale może kiedyś skończymy B) a co do ciuszków to pomyślimy na razie nie wiem co będzie ale 50 % szansy na chłopa jest ;)
chyba nam całe forum zaopatrzysz :laugh:

Asiaa jak coś będzie się dziać to nie zapomnij się pochwalić ;) ja też kiedyś przegapiłam owu po dupku B)

Mesy Patryk to chyba już się pcha do wyjścia :laugh: albo na dole nie gniotą go Twoje kościska :laugh: :whistle:

Aggi chociaż trochę musiało bo wielki czas ;) ale masz tylko brzuszek żadnych boczków super też bym tak chciała ale niestety moje boczki rosną razem z brzuchem i piersiątkami :(

Moni gin to nieraz inaczej patrzy i tym nie ma się co przejmować :) raz dodają tygodnie bo dziecko duże raz ujmują bo małe B) ja miałam robione usg w 7 tyg a lekarz mi napisał że ciąża ma 8 tyg i 4 dni bo dla nich to tak wygląda a wiem kiedy miałam owu i kiedy były przytulanki więc się nie przejmuj :kiss: zawsze i tak liczą od dnia miesiączki a za 2 tygodnie będzie serduszko :) śliczny suwaczek trzymam kciuki żebyś sprawnie ciążę przeszła bez komplikacji :kiss:

Pinezka biedulo życzę lepszego samopoczucia :kiss: fajnie że masz takich ekstra lekarzy bo to ważne :)

Ann trzymamy kciuki do końca :kiss:

Dag ja też lubiłam spać z dziewczynkami :) no i karmienie cycusiem to fajna sprawa bo jak się budziły to mleko bylo gotowe bez wstawania :laugh:

Bella słodko sobie spaliście :)

ja szczepiłam na nfz i było ok :) 6w 1 ciekawe i chyba taniej wychodzi B)

Asia a ile jest dawek tego 6w1 ?

10 lata 5 miesiąc temu #898538 przez lalka
Karolcia...to mamy podobnie,bo mój test wygląda tak
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #898544 przez Karolincia
Ulcia - ja mam wzdęty brzuszek jeszcze i uczucie że mi mokro w kroku :lol: :lol: podobnie mam przed @, ale teraz jest jakos inaczej czuje że jest inaczej :) podświadomość mi tak mówi :)

Asieńko - NIE DZIĘKUJĘ jeszcze :) 3maj kciuki !! :)

Lalka- No proszę jak to miło, że nie jestem sama z tą sytuacją :) Powiedz mi Kochana kiedy masz mieć okresik? Jak się czujesz?? :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898550 przez mesy
Asia K no właśnie jeszcze dumam.....,
A ty dokupowałaś te pneumokoki i rota ? bo dobrze rozumiem ? szczepienie 6w1 koszt 150 zł ??

ulka no co do szczepień to słyszałam wiele dobrych opinii na NFZ....kurde w końcu one nam się należą co nie ? a co jak kogoś nie stać .... jak obliczyłam to kurde ok 2 tyś wyjdzie mi za nie .....masakra......
co do wyjścia Patryka to on się wybiera jak sójka za morze to pewnie wyjdzie później niż trza hahah no wiesz fryzury testuje :P
ALE TEŻ Mam takie wrażenie , że kurde pcha się w dół....w nocy mnie tak napiera na dół , że jak się obracam z boku na bok to mnie boli podbrzusze :(

Lalka no tak coś przeczuwałaś ;) gratuluje ;)

Karolincia to po terminie @ leć na bete ;)

10 lata 5 miesiąc temu #898552 przez Karolincia
Mesy - Tak tez zrobię :) Jutro powtórzę teścik a w poniedzialek polecę na betkę :)

10 lata 5 miesiąc temu #898557 przez Asiaa
Ann super że już na ostatniej prostej jesteście :) Jeszcze trochę i będzie z głowy :)

Moofka to jasna sprawa dlaczego wolisz zmienić lokum ;)

aaaa i zapomniałam wcześniej napisać, że niezłą fotę masz Mesy z Patrykiem tak nisko, nieźle to wygląda :silly:

Ula :) Ja staram się brać dupka około dwa dni po owu, zobaczymy kiedy się zjawi w tym cyklu

Pinezka oby szybko przeszły te dolegliwości, lekarze super :)

Asia K zdrówka! szkoda czasu na choroby ;)

testy ładnie się zapowiadają ;) czekamy na rozwój sytuacji :)

10 lata 5 miesiąc temu #898558 przez lalka
Karolincia 04 lipca miałabyć@.....
czy czuję się inaczej...hmm mam taki dziwny posmak w ustach,kawa jeszcze mi smakuje chociaż jej smak odbiega od ideału,popołudniami jestem zmęczona i mi zimno!!!!cycki normalne!!!!
przeraża mnie ta blada kreska!!!!!małż mnie studzi i mówi,że mam się jeszcze nie cieszyć i nie chwalić!!!!
betą nie będę się stresować dodatkowo :dry: :dry:
Karolincia a ty kiedy miałaś termin@

10 lata 5 miesiąc temu #898559 przez ulka1983
Karolcia jak mokro to dobrze ;) w trafionym cyklu miałam dużo śluzu i tak zostało :pinch:

Mesy ja na nfz nie narzekałam i dziewczyny nie miały żadnych temperatur po nich ani nic i teraz jakby co też będę szczepić na nfz :) a co do dodatkowych to się zastanowię bo tak jak mówisz tanie to nie jest B) to może Patryk na Bibera się dzisiaj robił :laugh: teraz się pcha a jak będzie miał wyjść to będzie siedział ;) koleżanka przeszło tydzień po terminie i jeszcze nie urodziła synusia :unsure:

Asiaa to Ty masz dupka i clo ? dobrze kojarzę ?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka