- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolincia bladzinka jest ile masz dni od owulacji ? bo ja miałam 11 i test był negatywny a jak za parę godzin miałam go wyrzucić to nikła kreseczka była a na drugi dzień powtórka i już kreseczka od razu się pojawiła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Asia – czekamy na dalszy rozwój akcji w takim razie
Moof alez pikny strój w motylki – pamiętacie ze ja kocham motylki – tez kcem taki dla Asiulki
Mesy – dawaj tego twojego emka , ja przygarne go z tym makowcem
Monique – zakladaj suwak bo ciaze masz , ja założyłabym tak jak ginka powiedziala
Pinezka – zaufany i dobry gin to polowa sukcesu do idealnego porodu – tak wiec trzymaj się tego gina z któreo zadowolona jestes
Gwiazdka – na której stronie pokazywałaś pokoik bo niezakodowalam a kcem obaczyc
Gwiazka – ja mam materaz gryka-pianka-kokos – mialam dla synka i bylam zadowolona i teraz Asi tez taki kupilam
Ann – ciesze się ze już prawie po wszystkim i tera spokojnie będziesz czekac na Natalke
Dagnes – ja tez po cc problemów nie mialam z laktacją (wspomagałam się tez lactinatal , ale i tak było super mleczko) , a Asie mialam zaraz obok siebie , nawet na Sali pooperacyjnej i ze mną jechala na łóżku na sale zwykłą. Praktycznie to jak ja wyciągnęli , ogarneli (mnie w tym czasie zszyli) to już była obok mnie. Ból? A co to jest? Super było i prawie nic nie bolało – może to zalezy jakie ma się znieczulenie?! Przy pierwszym cc mialam ogólne i bolało strasznie , a teraz ? Jak nowo narodzona (znieczulenie od połowy pasa w dół)
Gwiazdka – Asia miala dopiero pierwsza dawke 6w1 – placiłam 150 zł . Wiem ze teraz już tak będę placic za kolejne dawki
Mesy zastanów się jeszcze raz nad tymi szczepieniami NFZ – ja popieram Anabell
Karolincia no cosik tam widac , ale ostrożnie z gratulacjami bo takie cienia już tu kiedys były i dooopa – tobie zycze by z każdym dniem cien był ciemniejszy
A który to dzien cyklu i ile dni do @?
O widze ze jutro termin – no mnie tez cycusie nie bolały tak wiec luzik – czekamy do jutra – test powtórz i wklejaj szybko cobysmy gratulowac mogły
A ja mam zapalenie krtani i bojam sie by Asiunia sie niezarazila - buuuu
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Tak sie naprodukowałam a tu doooopa ??
edit: o widze ze juz jest - no to milego czytania
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chyba nam całe forum zaopatrzysz
Asiaa jak coś będzie się dziać to nie zapomnij się pochwalić ja też kiedyś przegapiłam owu po dupku
Mesy Patryk to chyba już się pcha do wyjścia albo na dole nie gniotą go Twoje kościska
Aggi chociaż trochę musiało bo wielki czas ale masz tylko brzuszek żadnych boczków super też bym tak chciała ale niestety moje boczki rosną razem z brzuchem i piersiątkami
Moni gin to nieraz inaczej patrzy i tym nie ma się co przejmować raz dodają tygodnie bo dziecko duże raz ujmują bo małe ja miałam robione usg w 7 tyg a lekarz mi napisał że ciąża ma 8 tyg i 4 dni bo dla nich to tak wygląda a wiem kiedy miałam owu i kiedy były przytulanki więc się nie przejmuj zawsze i tak liczą od dnia miesiączki a za 2 tygodnie będzie serduszko śliczny suwaczek trzymam kciuki żebyś sprawnie ciążę przeszła bez komplikacji
Pinezka biedulo życzę lepszego samopoczucia fajnie że masz takich ekstra lekarzy bo to ważne
Ann trzymamy kciuki do końca
Dag ja też lubiłam spać z dziewczynkami no i karmienie cycusiem to fajna sprawa bo jak się budziły to mleko bylo gotowe bez wstawania
Bella słodko sobie spaliście
ja szczepiłam na nfz i było ok 6w 1 ciekawe i chyba taniej wychodzi
Asia a ile jest dawek tego 6w1 ?
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asieńko - NIE DZIĘKUJĘ jeszcze 3maj kciuki !!
Lalka- No proszę jak to miło, że nie jestem sama z tą sytuacją Powiedz mi Kochana kiedy masz mieć okresik? Jak się czujesz??
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
A ty dokupowałaś te pneumokoki i rota ? bo dobrze rozumiem ? szczepienie 6w1 koszt 150 zł ??
ulka no co do szczepień to słyszałam wiele dobrych opinii na NFZ....kurde w końcu one nam się należą co nie ? a co jak kogoś nie stać .... jak obliczyłam to kurde ok 2 tyś wyjdzie mi za nie .....masakra......
co do wyjścia Patryka to on się wybiera jak sójka za morze to pewnie wyjdzie później niż trza hahah no wiesz fryzury testuje
ALE TEŻ Mam takie wrażenie , że kurde pcha się w dół....w nocy mnie tak napiera na dół , że jak się obracam z boku na bok to mnie boli podbrzusze
Lalka no tak coś przeczuwałaś gratuluje
Karolincia to po terminie @ leć na bete
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Moofka to jasna sprawa dlaczego wolisz zmienić lokum
aaaa i zapomniałam wcześniej napisać, że niezłą fotę masz Mesy z Patrykiem tak nisko, nieźle to wygląda
Ula Ja staram się brać dupka około dwa dni po owu, zobaczymy kiedy się zjawi w tym cyklu
Pinezka oby szybko przeszły te dolegliwości, lekarze super
Asia K zdrówka! szkoda czasu na choroby
testy ładnie się zapowiadają czekamy na rozwój sytuacji
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
czy czuję się inaczej...hmm mam taki dziwny posmak w ustach,kawa jeszcze mi smakuje chociaż jej smak odbiega od ideału,popołudniami jestem zmęczona i mi zimno!!!!cycki normalne!!!!
przeraża mnie ta blada kreska!!!!!małż mnie studzi i mówi,że mam się jeszcze nie cieszyć i nie chwalić!!!!
betą nie będę się stresować dodatkowo
Karolincia a ty kiedy miałaś termin@
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy ja na nfz nie narzekałam i dziewczyny nie miały żadnych temperatur po nich ani nic i teraz jakby co też będę szczepić na nfz a co do dodatkowych to się zastanowię bo tak jak mówisz tanie to nie jest to może Patryk na Bibera się dzisiaj robił teraz się pcha a jak będzie miał wyjść to będzie siedział koleżanka przeszło tydzień po terminie i jeszcze nie urodziła synusia
Asiaa to Ty masz dupka i clo ? dobrze kojarzę ?