BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898934 przez Anabelle
Pepa dobre ;-) :laugh: ta świnka? :silly:

Ada u mnie posiew trądziku więc chyba nici z ciąży

Mogłabym się kłócić o szczepienia bo kończyłam kierunek pokrewny biotechnologii ale prawda jest taka ze każda mama będzie omawiala temat szczepień z położną i pediatra więc nie będę kontynuować tematu. Temat dotyczy staran więc na tym się tutaj skupię ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #898937 przez Ada2424
Anabelle ale niektóre w ciąży i też wysyp mają także spokojnie ;) ile masz jeszcze dni do @ ? U mnie w sumie nie ma objawów oprócz tego że jem od wczoraj jak szalona co chwile i wszystko co popadnie no i te gazy wieczorami mnie męczą i to ciągniecie w dole brzucha chwilami a tak to nic mi nie jest. Ale tez nie wiem czy te moje objawy można uznać za ciążowe czy na zbliżająca się @ a wysyp trądziku miałam w tamtym cyklu na tydzień przed @ w tym póki co ani jednej krostki nie mam.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898950 przez monique1983
Anabelle - mnie też obsypało i myślałam, że na okres, a wyszło inaczej :)

Ada - ja po cichu liczę, że może jednak będzie tak jak planowałyśmy i spotkamy się na Marcówkach (bo ja teraz trochę na Lutówkach, trochę na Marcówkach), już wątek jest ;) Ja miałam wzdęty brzuch od początku i teraz cały czas też mam, nie spodziewałam się, że od początku będzie już u mnie widać :blink:

10 lata 5 miesiąc temu #898951 przez Karolincia
Kobitki testowalam dzis dwa razy i dwa razy mi wyszly pozytywne testy blada druga kreska ale byla :)) Brzuch mam wzdety czasem mnie ciagnie dziwnie jakby jajnik i to az do pachwiny. Piersi mnie w ogole nie bola. Kilka razy w ciagu dnia bylam w wc bo myslalam ze okres dostalam ale nic nie leci :) Dzis powinnam go miec :)) Ojj jestem pelna nadziei ale nie gratuluje sobie jeszcze zeby nie zapeszyc. Jutro jade na betke i zobaczymy co bedzie dalej :))
Monique - ja tez mam od kilku dni wzdety brzuszek i pobolewanie podobne do tego przed okresem ale nic nie leci :) dzis 14 dzien odkad wzielam pregnyl :)

10 lata 5 miesiąc temu #898953 przez Ada2424
Monique a no może nam się uda spotkać razem na jednym wątku ;) okaże się. Ja niby wzdęć nie czuje,brzuch mam normalny tylko gazy mnie strasznie męczą wieczorami dziś już 3 dzień. Dziwne bo nie zdarzało się to to raczej aż tak bardzo i długo jak teraz. Może na @ tak się dzieje.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #898955 przez Anabelle
Ada to z apetytem możemy sobie rękę podać :lol: z gazami zresztą także :blink: jeszcze mi przemiana materii chyba przyśpieszyła bo biegam częściej do toalety - ze 2 razy dziennie plus chce mi się sikać. Rano nie mogę spać bo chce mi się sikać.
Ja mam ostatnio mega apetyt, nawet kupiłam sobie dzisiaj foremkę na tartę z odpinanym dnem. Co prawda na razie przepisu na tartę brak, ale coś znajdę ;D

Monique dajesz mi nadzieję :P
Mi się porobiły aż takie bolące grudy pod skórą, których nie da się usunąć. Koszmar po prostu :P

Karolincia to trzymam mocno mocno mocno kciuki za tą jutrzejszą betę :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #898963 przez Ada2424
Anabelle ja sikam też często ale to pewnie dlatego że są mega upały i pije strasznie dużo.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #898966 przez Karolincia
Anabelle i Ada - ja rowniez latam czesciej siusiu do wc :)) Apetyt mi nie wzrosl nie ciagnie mnie tak do slodkiego :) Ojjj nie dziekuje zeby nie zapeszyc ;* Moze wszystkie 3 spotkamy sie w marcowkach dolaczymy do Monique :))

10 lata 5 miesiąc temu #898968 przez Ada2424
Karolincia ale by jaja były co? :P wszystkie 3 nie wiem ja nie mam żadnego przeczucia póki co, ale nie nastawiam się ani na @ ani na ciąże a co będzie dowiem się za 5 dni :)

A nas mój teść z rodzeństwem mojego Męża odwiedził, od razu obejrzał końcówkę remontu ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #898972 przez Karolincia
Ada oj tak bylyby jajca nie z tej ziemi :lol: :laugh:
To zaciskam kciukasy mocno za Ciebie :*
Ja jutro na betke ide z samego ranca przed praca :)

10 lata 5 miesiąc temu #898973 przez Ada2424
Karolincia to daj koniecznie znać jak tam sytuacja ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #898979 przez Karolincia
Napisze napisze jutro i wkleje zdjecie wyniku bety :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898981 przez Agnilla
buziaki dla wszystkich ciotek, od Poli Petuni :) :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: mesy

10 lata 5 miesiąc temu #898984 przez Anabelle

Karolincia napisał: Anabelle i Ada - ja rowniez latam czesciej siusiu do wc :)) Apetyt mi nie wzrosl nie ciagnie mnie tak do slodkiego :) Ojjj nie dziekuje zeby nie zapeszyc ;* Moze wszystkie 3 spotkamy sie w marcowkach dolaczymy do Monique :))

hahaha ale by jaja były :laugh: :laugh: :laugh:

petunia :kiss: :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #898988 przez gwiazdka2014
Dziewczyny tego wam życzę :))) trzymam kciukasy

Pola :) już wodziłam na fb :) buziaki

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka