BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #899248 przez mesy
Agni weź ciężarnych nie wolno w ciąży dołować :P Jeszcze 8-9 tyg i też będę miała mniejszy brzuch :P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: a za 16 tygodni będę se ćwiczyć hęęęę :evil:

Kurde poprasowałam , ale tak mnie to zmęczyło , że drzemkę sobie walnęłam jak nigdy w ciąży :woohoo: :whistle: :whistle: :whistle: jutro kolejna partia :S

Ann uwierz mi nie chce mi się , ale pewnie za tydzień czy za dwa bardziej mi się nie będzie chciało niż dziś B) B) B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #899251 przez Karolincia
Ann sunshine - a no widzisz mozr nowe ciezarowki wkrocza do grona forumowiczek :))

Agnilla - sliczna Polunia jest buziaki od cioci :**
Moze sie uda mam tak wielka nadzieje :)
Okres mi sie 2 dzien spoznia :)

Anabell - Zazdroszcze :( mnie trzymaja tyle godzin w niepewnosci widzisz :(

10 lata 5 miesiąc temu #899275 przez ann-sunshine
Agni

Ada, Karolincia i Lalka na celowniku ciazowym, czyli testy, bety i odliczanie do nieprzyjścia małpy, a Asiaa na celowniku owulkowym

10 lata 5 miesiąc temu #899276 przez Anabelle

Ada2424 napisał: Anabelle jak dziś u Ciebie?

U mnie w sumie trądzik troche przystopował :lol:
Objawów brak. Nic mi nie dolega ;)
Ciekawa jestem ;)
Będziesz się testować kilka dni wcześniej to mam nadzieję złapać ciążowych fluidków ;D

Mesy ja cie podziwiam, że już o ćwiczeniach myślisz :D
Ćwiczyłam w sumie 2 miesiace jak Antek miał 5 miesięcy i jak miał rok.
I to by było na tyle ;) Antek ma tak krótkie drzemki w ciągu dnia że ledwo obiad zrobie czy kawe wypije. W nocy też nie śpi błogo więc dałam sobie spokój. Będę się martwić po drugiej ciąży :P

10 lata 5 miesiąc temu #899277 przez Ada2424
Anabelle u mnie tylko te gazy mi dokuczają ciągle, wzdęć nie mam bo normalnie chodze do kibelka :P no i bulgocze mi w brzuchu jakbym żaby miała chwilami mi jajnik da o sobie znać a tak to nic poza tym ;) Ty się tak nie nastawiaj ze ja zafasolkowałam bo to nic pewnego nie jest ;) ja się nie nakręcam tylko czekam cierpliwie do 11 ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #899286 przez gwiazdka2014
dwa razy dodało mi post :/

10 lata 5 miesiąc temu #899288 przez gwiazdka2014
dziewczyny ja zdycham, byłam z Pixem na dworze o maaaaaaaaaaaaaasssssssssssssaaaaaaaaaaaaaakra ale upał...

Mesy ty jesteś jednak szalona :) a co do ćwiczeń ustawimy sie na skype i będziemy razem ćwiczyć :D za 16 tygodni Antek tez już bedzie ze mną :D

Wiecie co mi coś ostatnio przeskoczyło w kręgosłupie :/

Ula właśnie przykleja mi się dupa do tej skory nad która, się tak zastanawiałaś :D wiec przemyśl to jeszcze raz !!!
O której masz wizytę ?

Karola a weź tam zadzwoń może są już wyniki ? Ja miałam po 4 h

Co sądzicie o baby shower ?

10 lata 5 miesiąc temu #899301 przez ferritka
Bry B)

Komu puchna kostki palec pod budke :angry:
Poza tym zyje siedze was póki co w miare regularnie wiec gratuluje nowym ciezarowka B)

Kcecie zobaczyc co robi przesylanie fluidow ciazowych?
Dziekuje Mesy Kuba siedzi mi w pipce B)

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #899310 przez Karolincia
Gwiazdeczko pytalam dzis czy mozna telefonicznie sie o wynik spytac to nie...odbior osobisty wiec po pracy gnam po odbior. :( a na email dopiero po 20 wysylaja ://

Ojj czuje sie bardzo podobnie jak przed okresem ale nic nie leci :))
Jak dzis prowadzilam zajecia po kriokomorze z pacjentami 50 min to myslalam ze zdechne ://

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #899317 przez mesy
Anabell ja o cwiczeniach mysle od poczatku ciazy :P na poczatku jak mi gin pozwalal to cwiczylam..... potem mialam lozysko nisko schodzace i moje cwiczenia poszly w pizdziec :/ teraz zas mi pozwolil cwiczyc ale co z tego jak zrobie z 10 pol przysiadow a potem stekam bo mnie plecy bola :/ ale jak minie mi polog to zaczne cwiczyc ;) nawet plan cwiczen mam rozpisany ;)

Ferri a grzebie ci tam tak , ze cie do wc goni ? bo mi Patryk tak grzebal hehehe
ejjj nie narzekaj :P trzeba bylo znalezc sobie inna kolezanke co ci testa zarazi haha
W sumie nie boj sie az tak zle nie bedzie jak ci sie wydaje hehehe

Przeklinam prasowanie ! ktos kurde wymyslil zelazko :( pierdziele potem bede testowala na mlodym bez prasowania....tuz to zabojstwo w bialy dzien :P

10 lata 5 miesiąc temu #899320 przez gwiazdka2014
Dziewczyny strasznie mnie kreci w plecach :( aż się boje :(

10 lata 5 miesiąc temu #899338 przez Anabelle

Ada2424 napisał: Anabelle u mnie tylko te gazy mi dokuczają ciągle, wzdęć nie mam bo normalnie chodze do kibelka :P no i bulgocze mi w brzuchu jakbym żaby miała chwilami mi jajnik da o sobie znać a tak to nic poza tym ;) Ty się tak nie nastawiaj ze ja zafasolkowałam bo to nic pewnego nie jest ;) ja się nie nakręcam tylko czekam cierpliwie do 11 ;)

Ja jestem w gorącej wodzie kąpana ;) Z nudów chyba jutro test owu sobie zrobię :lol: :lol:
Mi powinni dawać jasną informacje - ciąża albo nie i wtedy nastawiam się na następny cykl a tak to takie siedzenie i dumanie :P

mesy - to czekam na ćwiczenia po połogu i będę kibicować ;)
bo ja bez przespanych nocy, opiekując się Antkiem od pon-pt sama po prostu wolę sobie kawę wypić czy na forum zaglądnąć.
Nie raz było tak, że w połowie ćwiczeń się obudził i spocona z językiem na wierzchu leciałam do niego. Bez obiadu, bez kawy - później z Antkiem na rękach obiad robić :huh: :huh: ale znajomej synek śpi po 3h w ciągu dnia to wtedy spoko :P :P

gwiazdka co to znaczy kr ęci?
mrowi?

10 lata 5 miesiąc temu #899354 przez Karolincia
Odebrałam wynik...wyszedł mi 3,24 .

Złapałam jakąś lekarkę i mi powiedziała, że muszę poczekać bo to bardzo wczesna ciąża może być i żebym powtórzyła bete za około kilka dni i zobaczyła czy rośnie czy spada :)

10 lata 5 miesiąc temu #899358 przez Anabelle
3? hmmm dziwne :O
testy mają czułość 10 lub 25

nie wiem co myśleć.

chyba najrozsądniej będzie sprawdzić przyrost po 48 h

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #899360 przez Ada2424
Karolincia a taki niski wynik może świadczyć o ciąży? pamiętam jak Dziewczyny wyniki bety tu pisały zaraz po spodziewanej @ to miały ponad 100 najczęściej ale nie wiem dokładnie jakie tam są normy, nie masz na wyniku norm co oznaczają?

A mi niedobrze okropnie :( odgrzewałam Mężowi zupe i tak mnie odrzuciło, że musiałam ręką nos zatkać bo myślałam, że będę wymiotować :( a jeszcze niedawno mnie wzięło na mizerię z pomidorów zjadłam i od tej pory mi niedobrze :( do tego te gazy teraz już nawet w dzień mnie męczą. Oszaleje.

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka