- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
widzę, że tu o znakach zodaku była mowa, no to sie wbije brzydko w temat i powiem, ze jestem panna i to fakt, że panny są pedantyczne.... no ciągle ze szmata łazę, na mojego ciągle kwiczę że nie odkłada rzeczy na miejsce
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja czekam na tą moją owulkę jak na zbawienie, niestety w tym cyklu chyba nie poszaleje, bo mam ten przeklęty holter czy jak mu tam i nie wiem czy mogę z nim sie z moim poprzytulać, bo mi tak jakieś jeszcze skoki wyjdą i znowu mnie położą na oddziale
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Ferri pomyliło Ci się bo ona ma dopiero 8 dc i bladą kreseczkę czyli na córcię hehe bo jeszcze nie miałam owu
ja czekam na zmorę :| ale w niedzielę się przeprowadzamy już do mieszkania w którym planujemy zostać dłużej i mąż będzie miał tydzień wolnego z okazji świąt więc mam nadzieję że się zrelaksujemy odpoczniemy w środę przylatują do nas jego rodzice na święta
Niestety większość koziorożców które znam to osoby bardzo dziecinne, lekkomyślne i z brakiem rozsądku a pieniądz w ogóle się ich nie trzyma. Ale jak wspomniałam to skrajność bo znam też (moja przyjaciółka) bardzo zdyscyplinowane, faktycznie strasznie uparte i dążące do celu Ja jestem rakiem, mój mąż lwem
Wodniki jakie znam są zimne mam nadzieję że Czarek taki nie będzie. Ale bardzo ogarnięte. Jak na razie Czarek to miłośnik przytulania i czułości oprócz dawania buziaków nawet swojej mamie
dziewczyny na weekend trochę uśmieszków od kawalera te co polują na chłopaków fasolkujcie :*
www.facebook.com/photo.php?v=3987441344099
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferri zdrówka, czytałam co Ci się przytrafiło, bidulko, jakbyś miała mało teraz na głowie.
Co do znaków zodiaku, to nie ma chyba i tak reguły, moja mama i mężulek mają ten sam znak, a właściwie różnią się pod każdym względem. Wodników nie znam, trochę się bałam że moja dzidzia będzie wodniczkiem, wolałam rybkę (znam sporo fajowych rybek), koziorożców też nie znam.
Agnilla, nie myśl, że coś było nie tak w ostatnim cyklu skoro się nie udało. Zdrowa para, która nie ma żadnych przeciwwskazań do zajścia w ciążę, ma tylko 30% szans że się uda w danym cyklu. Dlatego też lekarze mówią - postarać się pół roku-rok i dopiero będzie można mówić o ewentualnych problemach z zajściem jak nie wyjdzie.
Kaś jak się przeprowadzicie to trzeba nowe mieszkanko odpowiednio ochrzcić . Ale flirciarz z tego Czarunia .
U mnie druga krecha już ładnie widoczna, czyli owu tuż tuż. A mnie znów przeziębienie dopadło i jak tu działać
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja jestem skorpionem, zapewne jak wszystkim -źle się kojarzy, ale zapewniam,że nie jest tak źle
Moja mama panna, rzeczywiście pedantka i nadgorliwa , ale kocham to w niej hihi
Kurdę ja też powinnam dostać @ i nie mam, ale piersi mnie nie bolę, a kilka dni temu robiłam test i nic nie wychodziło, mam nadzieję,ze nie będę musiała znowu wywoływać
WKURZA MNIE TEN MÓJ ORGANIZM-BARDZO!!!!!!!!!!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czaruś do schrupania, oj będzie łamał serca mówie Ci mały zalotnik
kurcze, dobrze, że czuwacie nad tymi dniami i fasolkami i groszkami... czyli jeszcze raz dla jasności :przed owu córcia, po owu groszek - chyba mi w tym szpitalu wlali coś na pomroczność umysłu
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja czekam na @, issska doskonale Cie rozumiem lubiłam ten mój zorganizowany cykl a nie teraz jak chce przychodzi :| a każdy dzien przesunięcia to dodatkowa nadzieja.. Jestem ciekawa jak to z tymi testami OWU i ciąża.. Moze nie zawsze pozytywne wychodzą kurde z tego wszystkiego mam o ochote zrobic test ciazowy ale wiem ze nie powinnam.. Wiec czekam.. U nas dzis slonecznie ale zimno strasznie gdzie ta wiosna? Ja rozumiem ze tutaj jej nie ma ze wolniej przychodzi ale zeby -9 było :|
Czarek mały wstydzioch sie teraz robi.. A zabawa w akuku ze on sie chowa i pokazuje to najlepsza na świecie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie choroba mi przesunęła @, brałam antybiol niedawno wrr...
Skorpion- koniec października do 21 listopada
Ja czytałam książkę pt "Chłopiec czy dziewczynka" i bardzo fajne rzeczy są tam napisane, i właśnie było, ze przed owu na dziewczynkę a w owu na śiopaka
Fajne porównanie, fasolka i groszek
Ja już po sprzątanku, zrobiłam obiadek i wybieram się do koleżanki na ploty, bo mąż grzebie w samochodzie całą sobotę...
Miłego weekendu
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja spac ide, zmora nie przyszła dzis a dzien mielismy mega zalatany. Mieszkanie wynajmujemy bez mebli i sprzętów wiec wszystko trzeba było zwolnić.. Jeszcze tylko lodówka hehe dobrej nocy Kochane :* spijcie dobrze i kiełkujcie ) moze mi tez cos kielkuje zobaczymy na razie czekam.. Jak dojade do 35dc to moze test zrobie. Dzis jest 29dc.. Buziaki
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiem ze miałam nie robic testu ale jakos tak wyszło.. Tylko nie wiem czy za długo czekałam czy moze jednak.. Boje sie miec nadzieje i sie nastąpić ze jest.. Powiem wam ze od razu mi sie nie pojawiła.. Moze tak po 3/5min jak spojrzałam na test to ja zobaczyłam.. Ah mam nadzieje ze mi cos poradzcie.. Wiem ze jak wytrzymam to za 2/3 dni zrobie znowu test.. Chyba ze dostanę @
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiem ze miałam nie robic testu ale jakos tak wyszło.. Tylko nie wiem czy za długo czekałam czy moze jednak.. Boje sie miec nadzieje i sie nastąpić ze jest.. Powiem wam ze od razu mi sie nie pojawiła.. Moze tak po 3/5min jak spojrzałam na test to ja zobaczyłam.. Ah mam nadzieje ze mi cos poradzcie.. Wiem ze jak wytrzymam to za 2/3 dni zrobie znowu test.. Chyba ze dostanę @
Kaś może jeszcze masz za mało tych HCG czy co tam i lekko widać. Zrób jutro znowu z rana. Może jednak jesteś Fajnie by było
Ja zrobiłam i jedna
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie chce sie napalac wiec na razie tak.. Eh mieszane uczucie mam..
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Issska też nie lubię jak organizm nie działa jak w zegarku, bo stresa się tylko łapie, stąd właśnie zdecydowałam się na testy owu, żeby wiedzieć co i jak.
U mnie wczoraj pozytyw i mimo że choroba mnie rozłożyła - katar, ból gardła, kaszel, a do tego jeszcze jakieś zapalenie spojówki w oku mi się przyplątało, to mężulek i tak mi nie odpuścił, stwierdził, że mogę z zamkniętymi oczami być . A nóż właśnie tak na straconym cyklu znów się uda?
Kaś i Issska oby @ nie przyszły.
A reszta z Was na jakim etapie?