- Otrzymane podziękowania: 111
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
Monique - w czwartek dziec mial juz ponad 600 gram i wg gina to byl 22 tydz + 4 dni. Daj znac, jak obejrzysz Jane Epic, co o nim sadzisz
Ja chyba zaczynam wchodzic w faze "pol kg wiecej co tydzien" bo waga mi zaczyna wzrastac. A to domek juniora
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
mari zalecają seks co 2-3 dzień, ale u nas był codziennie przed owulacją i synek rośnie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Całuję Was wszystkie, podczytuję na bieżąco, trzymam za wszystkie kciuki
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Pinezka - no u mnie w okolicy ciężko gdzieś znaleźć ten Jane Epic żeby dało się go obejrzeć Ale podoba mi się bardzo i się wkurzyłam i powiedziałam do męża, że jak go nie znajdę, a nic innego mi się tak nie spodoba, to go kupię w sklepie internetowym, przetestuję w domu, do 10 dni mogę oddać jak coś. Ale masz fajny brzuszek, taką okrągłą piłeczkę, w nic innego Ci nie idzie A mały faktycznie nie taki mały Ciekawe ile ma teraz moja, ale w 21 tygodniu miała 315 g.
Julka - to przystępna cena, w Smyku za 95 zł czyli też ok. W cocodrillo trzeba dać koło 170 zł.
Chudzinka - gratuluję odwagi i podjęcia decyzji, która Cię uszczęśliwia Trzymam kciuki, powodzenia!
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Ale leniwy dzien dzis mam, kawka, kanapa i kocyk
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
mamy taka przytulanke - fajna sprawa Patryk tuli sie do niej na spacerze
chudzinka grunt , ze czujesz , ze podjelas dobra decyzje to najwazniejsze
pinezka sliczny masz brzuszek , zgrabny
opisalam na wrzesniowkach co mi sie dzisiaj przydarzyło...myslalam ze ebne
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Pinezka fajny brzuś u mnie też teraz waga zaczęła rosnąć. Przez 2 tyg przytyłam 1,5kg jeszcze 0,5kg i dobije do wagi z 6tc także jeszcze na plusie nie mam nic
Chudzinka myślę, że to dobra decyzja nie ma nic gorszego jak źle się czuć w pracy. Ja też się zwolniłam 3 lata temu bo kierowniczka mnie nerowow wykańczała i tez trzepłam papierami pewnego dnia jak już przegięła totalnie, za to później mi ulżyło, że już nie musze jej oglądać i się z nią męczyć także doskonale Cię rozumiem
Matko, ale się objadłam dzisiaj... jajka w majonezie, fasolka po bretońsku i ciacho i tak na przemian normalnie czuje się jak balon
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Chudzinka naprawde gratuluje odwagi w koncu odetchniesz
Pinezka superasny brzusio
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Chudzinka piątka przybij ,gratuluje odwagi i decyzji
Pinezka woow zgrabnioszka laseczka fuj fju
Kiedy ja taka byłam, phi
Julka, no fakt, szmatką cudne, ale racja raczej na wyprzedażach mnie tam zobaczą
Ej, przespałem prawie cała noc, tylko dwa spacery do wc wieczorny mega ból pleców jakoś tez mi w nocy extra nie doskwierał i wstałam po 8 czyżby cisza przed burza? a śniło mi się ze mi wody odeszły i jakiś dziadek włamał się nam do garażu i wyleciała maź nim boso przed dom, złapałam jak chciał wsiadać na rower i ...dopilowalam mu dłoń
Kawy mi się chce, a mleka nie mam buuu buuuu
A mam energii za dwóch, lecę ja wykorzystać ee nie na kreglu tylko na porządkach i mam w planie kompletne zamknięcie torby mojej i Kubasy do szpitala ,no i Kreglowi dresy muszę wziąć
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Chudzinka gratulacje za odwagę dwa tygodnie zlecą szybciutko i będziesz już mogła wypoczywać bez stresu co po urlopie
u mnie cisza, objawów większych brak, ale @ też nie widać specjalnie. Jak nie przyjdzie zrobię jutro test.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Mnie na szczęście ten marazm opuścił i nastrój mam taki umiarkowany, czyli dalej chce dziecko, ale bez ciśnienia. wczoraj poszliśmy z J. na imprezę i pobalowaliśmy do 2 i tak uznałam, że jeżeli nie będę mieć dziecka to też jakoś przeżyje. nie wiem oczywiście na ile moje dzisiejsze nastawienie utrzymałoby się gdyby mi gin powiedział, że nic z tego nie będzie (chwilowo staram się nie na nakręcać), ale taka myśl trzyma mnie w jakiś ryzach
oczywiście dalej robie testy i wczoraj było już widać drugą kreseczkę, więc jest szansa, że owu przyjdzie. Dzisiaj wkleje wam razem to same zobaczycie
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Ej, martyna - trzymiem kciukasy!! Bardzo mocno!
Ferri, energia niech się przyda na ostatnie przygotowania, bo to już lada momentos, nie?
- żabka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
Planujemy z moim mężem dzidziusia. Staramy się od sierpnia, ale niestety wciąż brak efektów. Mimo, że (tak mi się przynajmniej wydawało) trafialiśmy w moje dni płodne.
W piątek kupiłam sobie testy owulacyjne. Przedwczoraj i wczoraj - jedna kreska. Dzisiaj - dwie, chociaż jedna ciut jaśniejsza od drugiej (dzień cyklu: 14/28).
Trzymajcie za nas kciuki.
Może tym razem się uda.
Buziaki
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
CHUDZINKA gratuluje decyzji. Też niedawno tak zrobiłam i stwierdzam że to była dobra decyja, bo niema nic gorszego jak iść do pracy na słe, nie być docenianym i na dodatek "dusić się w niej" . Dobrze zrobiłaś zobaczysz jak teraz odetchniesz
PINEZKA super masz "piłeczkę"
ZANCIK czekam na dwie kreseczki
FERRI fajnie że u Ciedie dobre samopoczucie no i dużo dobrej energi
MARTYNA-Z oby dwie kreseczki na tescie były a @ niech spada na 9 miesięcy
NATKA grunt to pozytywne myślenie
U mnie ostatnio gorący okres, wczoraj miałam maliny , objawy na owulacje też były, zgodnie z waszymi podpowiedziami nie robiłam przerw z sexem tylko ostro " pracowaliśmy" mam nadzieję że owocnie. Zawsze myślałam że te dni płodne miałam wczesnie, a tu się okazuje że przypadają na 17-18 dzień cyklu. Wrzucę wam fociaczka moich malinek
Miłej niedzieli