BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #938186 przez Pinezka
Dziewczyny - czekamy na malinki :woohoo:

Monique - w czwartek dziec mial juz ponad 600 gram i wg gina to byl 22 tydz + 4 dni. Daj znac, jak obejrzysz Jane Epic, co o nim sadzisz ;)

Ja chyba zaczynam wchodzic w faze "pol kg wiecej co tydzien" :S bo waga mi zaczyna wzrastac. A to domek juniora :silly:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #938188 przez Anabelle
aggi ja tez brałam bromergon na zajście w ciążę, podobno sprzyja zaciążeniu - lekarka przepisała mi na 6 msc, po czym dodała z uśmiechem "o ile nie bedziemy musialy sie spotkać wcześniej ;)". W trakcie 3 opakowania bylam już w ciazy.

mari zalecają seks co 2-3 dzień, ale u nas był codziennie przed owulacją i synek rośnie :P

10 lata 1 miesiąc temu #938190 przez Ada2424
Mężu wysprzątał całe mieszkanie, ja zrobiłam fasolke po bretońsku cały gar to będzie na dwa dni. Później zrobie ciacho przekładane a jutro będziemy gościć teścia :) za chwile wybieramy się na spacer bo piękne słoneczko, 15 stopni :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #938201 przez Chudzinka
Cześć Kochane :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Całuję Was wszystkie, podczytuję na bieżąco, trzymam za wszystkie kciuki :kiss:
Podziękowania: ferritka, julka

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938202 przez monique1983
Mari - u mnie tak jak u Julki, czyli tydzień czasu dzień w dzień było, przed owulacją, w trakcie owulacji, po owulacji, no i gdzieś tam się wstrzeliliśmy ;)

Pinezka - no u mnie w okolicy ciężko gdzieś znaleźć ten Jane Epic żeby dało się go obejrzeć :( Ale podoba mi się bardzo i się wkurzyłam i powiedziałam do męża, że jak go nie znajdę, a nic innego mi się tak nie spodoba, to go kupię w sklepie internetowym, przetestuję w domu, do 10 dni mogę oddać jak coś. Ale masz fajny brzuszek, taką okrągłą piłeczkę, w nic innego Ci nie idzie :) A mały faktycznie nie taki mały :) Ciekawe ile ma teraz moja, ale w 21 tygodniu miała 315 g.

Julka - to przystępna cena, w Smyku za 95 zł czyli też ok. W cocodrillo trzeba dać koło 170 zł.

Chudzinka - gratuluję odwagi i podjęcia decyzji, która Cię uszczęśliwia :) Trzymam kciuki, powodzenia! :)
Podziękowania: Chudzinka

10 lata 1 miesiąc temu #938204 przez Pinezka
Chudzinka - wow, co za decyzja :blink: :woohoo: Ale trafna raczej, bo szkoda zycia na meczenie sie w miejscu, gdzie nie jestes szczesliwa. I ile z nas by duzo dalo, by miec odwage rzucic papierami i zamknac za soba drzwi firmy. Trzymam za ciebie kciuki :kiss:

Ale leniwy dzien dzis mam, kawka, kanapa i kocyk ;)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938205 przez mesy
julka no fajne ciuszki...ceny tez :] warto wybrac xie tam na wyprzedaze ...bo tak nie na moja kieszeń bo zs duzo bym chciala haha

mamy taka przytulanke - fajna sprawa ;) Patryk tuli sie do niej na spacerze ;)

chudzinka grunt , ze czujesz , ze podjelas dobra decyzje ;) to najwazniejsze ;)

pinezka sliczny masz brzuszek , zgrabny ;)

opisalam na wrzesniowkach co mi sie dzisiaj przydarzyło...myslalam ze ebne :blink:

10 lata 1 miesiąc temu #938208 przez Ada2424
Mari u nas było przez 4 dni, przed owu w owu i dzień po owu ;)

Pinezka fajny brzuś ;) u mnie też teraz waga zaczęła rosnąć. Przez 2 tyg przytyłam 1,5kg jeszcze 0,5kg i dobije do wagi z 6tc także jeszcze na plusie nie mam nic ;)

Chudzinka myślę, że to dobra decyzja nie ma nic gorszego jak źle się czuć w pracy. Ja też się zwolniłam 3 lata temu bo kierowniczka mnie nerowow wykańczała i tez trzepłam papierami pewnego dnia jak już przegięła totalnie, za to później mi ulżyło, że już nie musze jej oglądać i się z nią męczyć także doskonale Cię rozumiem :)

Matko, ale się objadłam dzisiaj... jajka w majonezie, fasolka po bretońsku i ciacho i tak na przemian normalnie czuje się jak balon B)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #938222 przez zancik
Dobry wieczor :) dzieki laseczki za takie wsparcie jestescie naprawde super po waszych slowach odrazu czlowiek inaczej patrzy na to wszystko :-) u mnie na tescie kreseczka ciemnieje :-D
Chudzinka naprawde gratuluje odwagi w koncu odetchniesz ;)
Pinezka superasny brzusio :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938241 przez ferritka
Bry brygada B)

Chudzinka piątka przybij ,gratuluje odwagi i decyzji :kiss:

Pinezka woow zgrabnioszka laseczka fuj fju :kiss:
Kiedy ja taka byłam, phi :blink:

Julka, no fakt, szmatką cudne, ale racja raczej na wyprzedażach mnie tam zobaczą B)

Ej, przespałem prawie cała noc, tylko dwa spacery do wc :woohoo: wieczorny mega ból pleców jakoś tez mi w nocy extra nie doskwierał i wstałam po 8 :woohoo: czyżby cisza przed burza? :blush: a śniło mi się ze mi wody odeszły i jakiś dziadek włamał się nam do garażu i wyleciała maź nim boso przed dom, złapałam jak chciał wsiadać na rower i ...dopilowalam mu dłoń :huh:

Kawy mi się chce, a mleka nie mam buuu buuuu

A mam energii za dwóch, lecę ja wykorzystać :evil: ee nie na kreglu tylko na porządkach i mam w planie kompletne zamknięcie torby mojej i Kubasy do szpitala ,no i Kreglowi dresy muszę wziąć B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 1 miesiąc temu #938244 przez martyna_z
Pinezka zgrabny domek :-)

Chudzinka gratulacje za odwagę :-) dwa tygodnie zlecą szybciutko i będziesz już mogła wypoczywać bez stresu co po urlopie :-)

u mnie cisza, objawów większych brak, ale @ też nie widać specjalnie. Jak nie przyjdzie zrobię jutro test.

10 lata 1 miesiąc temu #938245 przez natkka
Dzięki dziewczyny,
Mnie na szczęście ten marazm opuścił i nastrój mam taki umiarkowany, czyli dalej chce dziecko, ale bez ciśnienia. wczoraj poszliśmy z J. na imprezę i pobalowaliśmy do 2 i tak uznałam, że jeżeli nie będę mieć dziecka to też jakoś przeżyje. nie wiem oczywiście na ile moje dzisiejsze nastawienie utrzymałoby się gdyby mi gin powiedział, że nic z tego nie będzie (chwilowo staram się nie na nakręcać), ale taka myśl trzyma mnie w jakiś ryzach :)
oczywiście dalej robie testy i wczoraj było już widać drugą kreseczkę, więc jest szansa, że owu przyjdzie. Dzisiaj wkleje wam razem to same zobaczycie :)

10 lata 1 miesiąc temu #938257 przez Chudzinka
Dzięki dziewczyny :)
Ej, martyna - trzymiem kciukasy!! Bardzo mocno! :)
Ferri, energia niech się przyda na ostatnie przygotowania, bo to już lada momentos, nie? ;)

10 lata 1 miesiąc temu #938258 przez żabka
Hej. Jestem tu nowa, mam nadzieję, że będziecie dla mnie wyrozumiałe ;)
Planujemy z moim mężem dzidziusia. Staramy się od sierpnia, ale niestety wciąż brak efektów. Mimo, że (tak mi się przynajmniej wydawało) trafialiśmy w moje dni płodne.
W piątek kupiłam sobie testy owulacyjne. Przedwczoraj i wczoraj - jedna kreska. Dzisiaj - dwie, chociaż jedna ciut jaśniejsza od drugiej (dzień cyklu: 14/28).
Trzymajcie za nas kciuki.
Może tym razem się uda.
Buziaki :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #938259 przez MARI
Hej :) ale dzis piekny dzień się zapowiada :)

CHUDZINKA gratuluje decyzji. Też niedawno tak zrobiłam i stwierdzam że to była dobra decyja, bo niema nic gorszego jak iść do pracy na słe, nie być docenianym i na dodatek "dusić się w niej" . Dobrze zrobiłaś zobaczysz jak teraz odetchniesz :cheer:

PINEZKA super masz "piłeczkę" :laugh:

ZANCIK czekam na dwie kreseczki :)

FERRI fajnie że u Ciedie dobre samopoczucie no i dużo dobrej energi :)

MARTYNA-Z oby dwie kreseczki na tescie były a @ niech spada na 9 miesięcy :)

NATKA grunt to pozytywne myślenie :)

U mnie ostatnio gorący okres, wczoraj miałam maliny :woohoo: :woohoo: , objawy na owulacje też były, zgodnie z waszymi podpowiedziami nie robiłam przerw z sexem tylko ostro " pracowaliśmy" mam nadzieję że owocnie. Zawsze myślałam że te dni płodne miałam wczesnie, a tu się okazuje że przypadają na 17-18 dzień cyklu. Wrzucę wam fociaczka moich malinek :)

Miłej niedzieli :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka