BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #938433 przez zancik
nowa strona łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #938442 przez betka81
Cześć!
Czytam Was codziennie ale nie mam natchnienia pisać bo nie chce mi się narzekać! U mnie ciągle tak samo...łóżko to najlepszy sposób :(

Chudzinka gratuluję decyzji i spełnienia marzeń!

Ferri ciągle czekam na Ciebie, no już listopad się zaczął.... Jak weźmiesz moje mdłości i ciągutki w macicy to zamianka na ból pleców :P

Pinezka ślicznie wyglądasz, taka laseczka z Ciebie, że fiu fiu! Brzuszek marzenie.

martyna kurcze! Ale w końcu się doczekasz!

Joanna jak dziś sytuacja?

żabka witaj! Jesteś w dobrym miejscu!

natka zancik mari trzymam kciuki...zamknąć się w sypialni i modelować bobaska!

Ula super, że wyniki dobre. A w ramach ciekawostki, to planując dzidzia płci męskiej zrobiłyśmy błąd, bo ostatnio pobrałam sobie na telefon apkę Asystent ciąży i otóż napisali, że małżeństwom wstrzemięźliwym w stosunkach rodzą się częściej dziewczynki a jak jest ciągle nowa dostawa świeżych plemników to chłopiec. I tak młode małżeństwa częściej doczekają się chłopca! Oto taka ciekawostka. I tak patrząc na meli i Belle to by się zgadzało i chyba jeszcze Ada i Julka....Ciekawe co u mnie się rozwija?

No nic może będzie to komuś kiedyś przydatne!
Buziaki :kiss: :kiss:
Podziękowania: ferritka, julka

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #938443 przez betka81
A zancik mi pozytyw zawsze wychodził nie od razu a po kilku minutach a negatywny od razu
Podziękowania: zancik

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #938444 przez mesy
zancik czyli dobrze ze bylo przytulanko :P

kurde patryk ma gardzielko zaczerwienione...niby jakieś wirusiwe zapslenie. Dostaliśmy jakis areozol do psikania do buzi... od wczoraj podkaslywal a w nocy az z tego kaszlu ulal i mowie no coś nie tak...zebralam sie do przychodni i dobrze ze mialam nosa bo bym olala a moglo by sie to zrobic jakies mocniejsze przeziębienie :blink:

ferr kiedy planujesz na porodowke sie wybrac ? :P
Podziękowania: zancik

10 lata 5 miesiąc temu #938445 przez zancik
mesy zdrówka dla Patrysia :kiss: bardzo dużo dzieci i w ogóle osób choruje teraz taka głupia pora roku ,że przeziębienie można łatwo złapać :(
betka biedactwo :kiss:
Podziękowania: mesy

10 lata 5 miesiąc temu #938485 przez joanna1991
Witajcie kobietki :) u mnie nadal nie pojawila sie @ . Poczekam chyba z testem, bo troszeczke boli mnie dol brzucha ale nie tak jak zawsze przed @

Ale wy nie cierpliwe kochane moje :* napisalabym wam wczesnuej ale dzis musialam jechac do Torunia do poradni chirurgi stomatologicznej......

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #938496 przez zancik
Joanna trzymasz nasz w niecierpliwości ;) Oby @ sie nie pojawiła :)
Ja po tescie owu kreseczka druga jest widoczna ale blada bede testowała dalej jeśli kreska zacznie zanikać tzn.ze wczoraj była owu jak maliny wyskoczyły :) a głupia byłam że nie poczekałam tych przepisowych 5 minut ;)

10 lata 5 miesiąc temu #938520 przez natkka
Joanna, trzymamy kciuki, miejmy nadzieję, że @ nie przyjdzie :)
zancik - no to może faktycznie wczoraj miałaś maliny :) dobrze, że nie próżnowaliście :D
ja będę testować jak wrócę z zajęć, ehh, jeszcze pół godziny

10 lata 5 miesiąc temu #938527 przez zancik
natkka czekam na malinki jak wrócisz :) dzisiaj też bedzie bara bara :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #938529 przez monique1983
Hej dziewczyny :)

Julka - kupiłam ten kombinezon- śpiworek w Smyku, patent ten sam co pisałaś, fajna sprawa bo 2 w 1 :) Kupiłam w końcu rozmiar 56 bo w większym to by się dziecko utopiło.

Trochę zaszalałam i kupiłam małej trochę ciuchów, mąż mnie już musiał ze sklepów wyciągać ;) A co najważniejsze obejrzałam trochę wózków i wszystko wywaliło mi się do góry nogami. I np. jeden z moich faworytów odpadł, a mianowicie Graco Symbio. Fajnie się go prowadzi, ale ma bardzo małą spacerówkę, na długo raczej nie wystarczy, siedzenie kubełkowe (zastanawiam się czy w ogóle chcę) nóżki później wiszą w powietrzu, kosz jakaś porażka, chociaż wizualnie wygląda fajnie. No właśnie dziewczyny co sądzicie o siedzeniu kubełkowym? Ja mam mieszane uczucia, chyba bardziej jestem na nie, bo dziecko leży z nóżkami do góry, w jednej pozycji nie może się obrócić na boki i ponoć dla kręgosłupa to nie za dobrze, że nie leży na płasko. Po obejrzeniu wózków z mężem w miarę sensownie wypada X-lander x-pulse albo x-cite. Bardziej x-pulse bo siedzenie nie kubełkowe, ma oczywiście też minusy, ale kurcze każdy coś ma. Jak bym wzięła coś z jednego i drugiego modelu to byłoby ok. Jeszcze będę szukać czegoś innego, ale jak nie to chyba zostanie ten x-lander. Jakaś kobietka zaczepiła mnie w sklepie jak jeździłam wózkami i poleciła mi x-landera, mówiła, że jest bardzo zadowolona, że jest bardzo wytrzymały.

Pinezka - ten Jane Epic ten model co Ty wybrałaś ma siedzenie kubełkowe, bo w tym co mi się podoba, to z tego co widzę na filmiku to chyba tak. A nie mam go na razie jak obejrzeć.
Podziękowania: julka

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #938531 przez ann-sunshine
Joasia wytrwala jestes. Nie jedna z nas na twoim miejscu juz dawno na testa by sikla.

Betka oby do drugiego trymestru :-* trzymaj sie dzielnie. Dajesz rade jakos przy twoich corciach wypoczywac? A co do teorii to juz wiem dlaczego mam dziewczynki ha ha ha

Ale dzis bylo pieknie na dworze. Wiecej takich dni poprosze.

Mesy tak sobie mysle i troszke ci zazdroszcze tzn ze ty tej ekstazy rodzicielskiej doswiadczylas przy swoim pierworodnym. Ja tez sie tak czuje ale dopiero teraz z drugim dzieckiem. Nie myslalam ze tak skrajne uczucia sa mozliwe. Uwielbiam obie moje corki, ale to jak teraz sie czuje to jakas magia jest.
Podziękowania: mesy

10 lata 5 miesiąc temu #938540 przez martyna_z
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, nie załamuje się, choć łatwo nie jest. Podchodzę do tego na zasadzie "co nas nie zabije to nas wzmocni". Mamy teraz zaplanowany długi weekend razem i przede wszystkim staramy się nie spinać. Staram się szukać pozytywów calej sytuacji ;)

ferri połóż się a nie stój całą noc ;P

a dla testujących, odkryłam w weekend test Pepino o czułości 10mlU/ml znalazłam go w Tesco za 5,19zł, droższy niż allegrowy, ale szybciej dostępny ;) zwykle kupuje testy w aptece internetowej Pink Eco test w promocji za trochę więcej niż 2zł

tran, sok z malin, czosnek i inne specyfiki w ruch dziewczyny i nie chorować! teraz taka zdradziecka pogoda w przedszkolu też mamy malutko dzieci, a te które sa to też w większości zasmarkane.

10 lata 5 miesiąc temu #938542 przez mesy
Ann fajnie co nie ? ;) jak to sie mowi lepiej pozno niz wcale ;)
mnie to dalej trzyma haha obłęd jakiś :P
nawet z T czasem nie wyjklocamy o malego :P bo on chce i ja chce hahaha ale spoko T nadrabia sobie w nocy , bo karmi o 3 :P

ej wiecie coooo Patryk mi sie spsul hehe po jedzenii o 3 T go wlozyl do kolyski , a on zamiast spac to gadal sobie , ale tak glosno , ze my zamiast isc spac to sobie go podziwialismy hehehe pogadal sobie Patryk do obrazka i w koncu poszedl spac...choc myslelismy , ze mamy juz pospane :P Patryk zaczął gadac a gu , ee , aaaa itp szalenstwo normlanie ;) a ilez to szczescia daje :D

10 lata 5 miesiąc temu #938548 przez zancik
mesy na pewno to wielka radość jak dzidziuś zaczyna sobie gaworzyć :) mojej przyjaciółki Allan ma prawie trzy miesiące i ostatnio jak u niej byłąm to tez sobie gaworzył a najbardziej jak sie do niego mówiło :)

10 lata 5 miesiąc temu #938551 przez mesy
zancik no ja w dzien z nim sama siedze to gadam mu rozne pierdoly haha sie naslucha i potem on cos po swojemu nadaje :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka