BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #938011 przez Ada2424
Aggi dokładnie zdania są podzielone na temat wózków. My raczej zdecydujemy się mimo wszystko na ten 3w1 bo raz że u nas jest ganek, mieszkamy w osobnym domku bez sąsiadów no i nie będę musiała go dźwigać po piętrach, a ze spacerówką tak jak mówisz jeśli okaże się niewygodna to wtedy w trakcie można zawsze kupić inną ;)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #938020 przez zancik
Betka na pewno wszystko będzie dobrze :)
Mesy Antoś rośnie ;)
Ann ja też nie lubię zimna a jesień i zima to dla mnie najgorsze pory roku nie ma to jak wiosna albo lato jak jest słońce to odrazu lepiej się człowiek czuje :laugh:
Aggi ja poproszę drineczka :)

10 lata 5 miesiąc temu #938025 przez zancik
nowa strona aaaaaaaaaaaaa :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #938064 przez zancik

10 lata 5 miesiąc temu #938069 przez martyna_z
zancik foto nie mam bo spieszyłam się do pracy z rana no i negatywów nie będę wstawiać ;) może za wcześnie, zobaczymy ;)

ann spokojnie, minie, ten listopad tylko taki jeszcze śpiący a potem w grudniu jak śnieg może troche poprószy to się zmienia trochę świat :) ja to w sen zimowy bym najchętniej zapadła... ;)

ferri okłady z rumianku na twarz i przejdzie opuchlizna :* głowa do góry

aggi no wiem, wiem ;)

betka no nie załamuje się na razie, ale ciążowo się też specjalnie nie czuje

i weekend, szkoda tylko że Wszystkich Świętych w sobotę wypada... nie dość że muszę jechać ponad 300km to cały dzień na cmentarzach spędze, strasznie nie lubię tego dnia...
Dziś w przedszkolu Bal Halloween dzieciaki poprzebierane, rodzice w tym roku stanęli na wysokości zadania i większośc strojów wykonana była samodzielnie przez nich i były naprawdę ekstra!

10 lata 5 miesiąc temu #938077 przez Asiaa
Zatem w tym cyklu nie będę robiła testów owu, tylko ten inofolik kupić muszę bo wczoraj nie po drodze mi było, ale będę pozostałym testującym kibicować :) W poniedziałek na kucie do badania i później będę już tylko czekać na usg i grudniową wizytę.

Majka w aptece to fortunę można zostawić. Duża babeczka z Misi :)

Martyna na chwilę obecną nic, kw foliowy mi się skończył i muszę kupić ten inofolik. Wcześniej brałam też Castagnus i wspominałam o tym nowej gince, ale powiedziała by wszystko odstawić i brać tylko ten specyfik, więc skończyłam opakowanie i przestałam.
Trzymam kciuki za Ciebie :)

Ula niezły tekst Twojej córy odnośnie zakupów :laugh: jak tam wizyta u fryzjera? :)

Ann mężowi już zapowiedziałam, że po @ będzie się działo :D

Monique o tyle dobrze że @ sama przylazła ;) Dobrze, że odsapniesz od lekarzy, masz rację nie ma co się kręcić w okolicach największego skupiska wirusów ;)

Zancik nie stresuj się tylko testuj i grzecznie czekaj na malinki :) będzie dobrze :)

Natkka Ty też się nie stresuj tylko testuj :) czasami trzeba poczekać na owu, a czasami dzięki testom można wykryć jakiś problem i dzięki temu szybciej wylądować u lekarza. Tak więc uszy do góry i bądź dobrej myśli :)

Moofka to teraz Zosia będzie ćwiczyła rączki na czym popadnie :D ale super że takie duże okno masz :)

Pinezka najważniejsze że maleństwo zdrowe :)

Ferri już niedługo i Ci przejdzie :kiss:

Betka dobrze, że masz pomoc :kiss:
Podziękowania: zancik

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #938082 przez zancik
Asiaa dobrze będe cierpliwie czekała na malinki ;) Za Ciebie oczywiście będe trzymała kciukasy :) ja zaczęłam brać Castagnus ale głownie na to żeby mnie tak bimbałki nie bolały przed @ bo jest to nie znośne :( A od poniedziałku robię sobie diete bo normalnie ostatnio mi się przytyło troszke i nie długo to się w żadne spodnie nie zmieszcze :( Pyknęłam test owu czekam dalej na dojrzałe malinki ;)

10 lata 5 miesiąc temu #938128 przez zancik
Jaki tu spokój nananana nic się nie dzieje nananana :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #938146 przez MARI
Normalnie sikłam na testa i już druga kreska ciemniejsza :) jutro tak czuje że będzie kulminacja malinkowa :woohoo: :woohoo: ale jestem podjarana :silly: :silly: :silly: :silly:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #938159 przez Anabelle
martyna nie wiem czy pisałam bo mam skleroze, ale mój test ciążowy w obecnej ciąży (już 20 tygodni :woohoo: ) w 10 dpo byl tak blady, że ja widziałam kreskę i byłam przekonana że pozytywny, zrobiłam zdjęcie a na zdjęciu nic nie widać. Dopiero musiałam negatyw zrobić żeby można było dostrzec. A że później robiłam codziennie rano test chyba przez tydzień hahahaha to inna sprawa, więc malin się doczekałam, ale zaczęło się bardzo niewinnie dlatego wierzę że u ciebie już ktoś tam meble przestawia w brzuchu :D

mari powodzenia ;) ;) ;)
Podziękowania: MARI

10 lata 5 miesiąc temu #938168 przez zancik
Mari to super :) jak będą malinki to do dzieła ;)
Podziękowania: MARI

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #938177 przez monique1983
Pinezka - to ile teraz waży Twój dzieć?

Dziewczyny tak jak napisała Ferri, nie poddajcie się, też przeżywałyśmy to co Wy teraz. Niektórym dziewczynom udało się szybko zajść w ciąże, ale jest sporo nas tutaj, które są po różnych przejściach (w tym ja) ale jak widać mimo wszystko warto było czekać :)

Ada - ja też zdecydowałam się na wózek 3 w 1, a co będzie później to się okaże w praktyce :)

Aggi -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #938179 przez Ada2424
Monique super :) masz już konkretny model wybrany? My jeszcze nie, bo kilka nam się podoba, ale na pewno 3w1 kupimy. Zawsze jakby spacerówka zawiodła to można w trakcie dokupić ;) ale szczerze Ci powiem, że moje kuzynki miały 3w1 i większość koleżanek też i każda była zadowolona z takiego zestawu i poleca :) a część z nich mieszka na wsi i mieście.

A ja się wczoraj umówiłam na 25 listopada na usg 4D i już przebieram nogami z radości, nie moge się doczekać :cheer: to będzie najwspanialsze 40min podglądania naszego maleństwa :) no ale najpierw 14 wizyta u mojego gina i usg 2D :)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #938182 przez monique1983
Ada - na razie najbardziej pasuje mi Jane Epic, biorę pod uwagę też Graco Symbio, może jutro go obejrzę w Smyku jak będzie.

Julka - dzięki za informację, obejrzę go sobie w Smyku i zobaczę jak wygląda ten patent. Jeżeli tak jak mówisz, to go biorę bo cena przystępna :) To w tesco też są teraz jakieś kombinezony? Ila za niego dałaś?

10 lata 5 miesiąc temu #938183 przez MARI
Hej kobietki :) ale wy kochane jesteście umiecie pocieszyć aż człowiek inaczej patrzy na to wszystko- dziękuję każdej z Was.
Ja wczoraj baraszkowałam się z moim menem :P :P :P , ale dziś robie na wieczór testa i mam nadzieję że druga kreska będzie ciemniejsza.
Ale jak myślicie zrobić dziś przerwe z przytulankiem i dopiero jutro zapodać sex? :blink: bo już nie wiem

ADA super jest pewnie tak podglądać swoje maleństwo :) nie zazdroszcze ale też bym już chciała :huh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka