BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #938901 przez moofka
Jestem spamerem :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938905 przez zancik
Pinezka bolało mnie pobrzusze w 11dc właśnie wtedy kiedy były pierwsze maliny.Moim zdaniem śluz najbardziej płodny miałam od niedzieli do wczoraj bo dziś jest płynny,biały nie rozciągliwy.Najlepsze jest to,że dopiero co mi się @ skończyła a juz mnie cyce zaczynają boleć i do tego sutki owszem zawze bolały mnie same cyce przed@ ale z jakieś 5 dni przed a nie dwa tygodnie :( Mierze tempke dziś miałam skok.Dziwne to wzystko u mnie w tym cyklu to jakieś pomieszanie z poplątaniem :blush: nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim w dodatku pokłóciłam się z emkiem aj tam :huh:
Moof nawet nie mam ochoty na bzykanko przez to wszystko :(

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938932 przez natkka
moofka you made my day :D

zancik - będzie dobrze, może to dobrze rokuje takie anomalia :D a co do emka to pewnie każda z nas to ma od czasu do czasu, aj z moim J. też się dzisiaj pokłóciliśmy i to w dodatku zaraz po tym jak wyszliśmy od gina. Gin mnie dzisiaj przebadał i orzekł, że faktycznie wczoraj była owulacja, że jest dobrze bo endometrium mam w porządku i że pęcherzyk pękł i teraz zmienia się w ciałko żółte więc pozostaje nam czekać i trzymać kciuki :)

Joanna - nie wiem jak tak potrafisz czekać, podziwiam - ja już w tym czasie zrobiłabym pewnie ze trzy testy i bete :P

10 lata 1 miesiąc temu #938940 przez zancik
Natkka trzymam kciuki :laugh:
Ja odpuszczam nie mam juz na nic ochoty emek obrazony poszedl spac :(

10 lata 1 miesiąc temu #938960 przez moofka
Dobra doczytalam ale nie wiem czy wszystko pamiętam :whistle:

Aggi Zośce pierwszy ząb wyszedł w 8mym miesiącu a potem poszło lawinowo B) ale w 5tym miała zębowe objawy i nawet tu marudziłam że marudzi ;)

Ada dorzucę swoją opinię i szczerze to bym nie kupiła takiego "wózkowego" fotelika, jednak wolę firmy które specjalizują się w tym temacie. My kupiliśmy wózek 2w1 plus fotelik oddzielnie.

Joanna zaciskam kciuki za porannego sikańca :) dzielna jesteś że tyle wytrzymujesz :blink:

Monique my mamy zwykłe siedzenie w spacerówce, nam pasuje :)

Natkka proszę bardzo :) ale w ogóle to mój wpis był pierwszy na nowej stronie a teraz jest ostatni na poprzedniej :huh:

Betka nie przyjmuje do wiadomości że moglibyśmy się nie wyrobić do świąt :pinch: zdążymy choćbym miała sama po nocach szafki skręcać :whistle:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938965 przez ann-sunshine
Kass witaj i zagladaj do nas czesto

Zancik Pinezka wszystko ladnie tobie wyjasnila a ja tylko dodam ze im bardziej sie staramy i obserwujemy i myslimy o dzidzi tym bardziej popaprane nasze cykle nam sie wydaja i tym wiecej psikusow organizm nam funduje. Testuj obserwuj i zapisuj ale nie traktuj tego jako wyrocznie tylko jako pomoc-wskazowke. Z rana sie porzadnie pogodzcie z eMkiem.

Moof ja lubie meble skrecac. Dzis wlasnie mamie szafe w kuchni skrecilismy. Zabiore dzieciaki, zrobimy domowe przedszkole i wszystko skrecimy ;-)

10 lata 1 miesiąc temu #938968 przez Ada2424
Moffka a jaki fotelik byś polecała kupić?

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #938970 przez zancik
Ann poplakalam sobie troszke i juz mi lepiej :) jak ja sie rano obudze to emek juz bedzie w pracy :( przejdzie mu do jutra niepotrzebne tak nawrzeszczalam na niego ;)

10 lata 1 miesiąc temu #938987 przez Pinezka
Zancik :kiss:

Joanna - chcemy tescik, chcemy tescik :woohoo:
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #938988 przez zancik
Dzien dobry :)
Joanna dawaj nam tu testa ;)

10 lata 1 miesiąc temu #938991 przez ann-sunshine
Dzień dobry slonecznie

Ferr jak na froncie?

Joanna a jak u ciebie?

Zancia lepszy humorek?

Monique tak sobie myślę że nie znam chyba nikogo kto choć trochę zastanawiał się jaki wózek wybrać i byłby niezadowolony. Także eybierzcie model najbliższy idealowi a będzie dobrze

Aggi dobrze że nie spadlas z tych schodów razem z Maksiem

Julka k ak Wojtusiowa zoltaczka?

Ula jak cukry?

10 lata 1 miesiąc temu #938994 przez zancik
Ann ale masz fajnie u mnie na razie słoneczka nie widać :( Humorek lepszy co ma być to będzie ;) Troche zmieniłam nastawienie do tego wszystkiego :) Dzięki ,że pytasz :kiss: :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #938996 przez natkka
Cześć Dziewczyny,
U mnie też słonecznie i baardzo ciepło, powiedziałabym że tak wiosennie :D
zancik - jasne, że mu przejedzie no i dobrze, że tobie też jest juz lepiej :)
Joanna - czekamy na test :) nie trzymaj nas w niepewności :D
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #939011 przez joanna1991
Witajcie :) zrobilam test... i co? Negatywny mi wyszedl niestety :( a okresu nadal brak.. dzisiaj mam wizyte u gin.to dowiem sie co jest nie tak :(
A co do owu to mialam w 21 dc

10 lata 1 miesiąc temu #939012 przez aggi
dzień dobry :)
Ale miałam dzisiaj sny :blink: masakra jakaś....
że duchy w domu, że Maksa mi chcieli wziąść, że babcia leżała na podłodze i się nie ruszała...
makabra jakaś a wszystko takie realne że ..... szkoda gadać.. Jak wstałam to aż Maksa wytuliłam że jest :blush:

zancik ani nie mów bo siedzieć na lewej stronie nie umiem :P hohoooo ale MALINY :whistle: nie marudź tylko leć do męża ! :D a jeśli jest w pracy to kupuj winko, świeczki i wieczorem jazdaaa :evil: :evil: :evil: a rano pooprawka :evil:

monique
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:) Więc nawet bliżej w sumie miałam.

betka pewnie że tak :) Choć nie jestem pewna czy w moim w spacerówce nie jest łatwiejsze to rozkładanie, szczerze mówiąc nie patrzyłam :) Ale w gondoli jest na dwa przyciski. Ja na wiosnę już na bank w spacerowym będę wozić

nattka no to "pozostaje nam czekać i trzymać kciuki :)" :)

moof aaa to jeszcze sporo czasu w takim razie mamy na zębole ;) Ale dziąsła ma tak białe i twarde że szok.. byle mi 4 miesiące marudzić nie będzie póki ząb nie wyjdzie :blink:

Ann na szczęście Maks był z emkiem. Ja poleciałam z butelkami termosem i mlekiem bo chciałam szybko mu mleko zrobić :P

u mnie też wiosennie 7 rano i 13 stopni było :woohoo:
poza tym Maks wczoraj cały dzień płakał, nie spał, nie jadł a co zjadł to ulał i raz zwymiotował :pinch:
kupy też nie było.... jednym słowem masakra - to chyba po tym szczepieniu :blink: :blink: :blink:
mam nadzieję że dziś będzie lepiej.....

witaj Kass :) ale się tu testowo zrobiło znów, tooo lubimy :) Powodzenia i szybkiego zafasolkowania ! Pytaj o co chcesz :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka