- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi u nas były takie fale marudzenia ale czy to zęby były czy cokolwiek innego to nie dojdziesz jak już rzeczywiście szły zębole to na dziąśle robiła się taka ciemniejsza plamka od góry i dopiero później wychodził biały ząbek
Ada maxi cosi myślę, że śmiało możecie brać. my zaczynaliśmy od maxi cosi city ale on ma tylko dwie wysokości regulacji pasów i jak Zośce zaczęły wychodzić zza pleców a nie sponad ramion to trzeba było się przesiąść. teraz mamy romer baby safe plus, ma duży zakres regulacji wysokości zagłówka i pasów (polecam takie rozwiązanie). większość dzieci na grudniówkach już się przesiadła na następne foteliki a Zośka dalej jeździ w łupince. tyłem najbezpieczniej więc póki się mieści to się nie przesiadamy do nowego w spacerówce od wózka mam pasy zwykłe i pas krokowy też jest, odpinany na zatrzask i jakoś nigdy mi nie przeszkadzał.
w ogóle fotelik można całkiem oddzielnie kupić tylko trzeba sprawdzić samemu czy są adaptery do stelaża od wózka my tak kupowaliśmy
Ada a morfo kiedy robiłaś? może to lekka anemia i dlatego jesteś ospała?
Julka Wojtek słodziak Zośka uwielbia Lamaze zresztą mi też się podobają te zabawki
Ferri dajesz dajesz! ja już chcę zobaczyć Kubę niech dr Cud pocuduje jutro
a Ulka na krzywej cukrowej czy coś się dzieje? nie wiem czy było info w każdym razie byle do domu
Joanna zaciskam kciuki dalej
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ferr czekam.na Kube
Julia ale fajna mata. Gdzie taka kupie? I ile dałaś? W oczywiście sama Słodycz :-*
11 h w pracy? O matko i córko...
Jutro z kompa wam napisze co moja matka wygaduje :'( NIE CHCE JEJ ZNAC
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Niestety, taka praca że nie ma zmiłuj tylko jak jest robota to się siedzi do upadłego, a ja właśnie mam taki okres więc pewnie najbliższe 2 tygodnie tak będą wyglądać :] przynajmniej czas do@ zleci mi szybciutko
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
bardzo dobry 16 stopni o 7 rano
Maksymiliano kończy mi dzisiaj 3 miesiące SZOK
która chce kawkę z rana? karmelowa
julka u mnie też wczoraj 19.. w cieniu mój waży 10 z drobnymi ... w sensie że stelaż coś 6 z drobnymi a gondola 4. Sam stelaż jest OK nosić, tak samo jak gondolę - piórko, ale w całości jestem za mała by to ogarnąć rękami i znieść ten trądzik sam zejdzie My specjalnie jakoś 'nie dbaliśmy o to' no wiesz o co kaman, zwykła pielęgnacja codzienna typu kąpiel wieczorem i rano mycie buzi, a tak to nic sudocremem? Przecież to mocny krem na odparzenia , ja bym buzi nie smarowała tym, nawet pupy już nie zalecają tym codziennie smarować, Śliczny WOjtuś :* Daj jego foto w łóżeczku kiedyś wiesz takie z tym balonem na ścianie itd
Ada jeśli będziesz spokojniejsza to napewno lepiej dołożyć i kupić ten droższy zamiennik wiesz co raczej w spacerówkach są 5puntowe pasy bezpieczeństwa, albo 3 punktowe - w moim jest przez krok pas, ale wg mnie jest to bezpieczniejsze. Sądzę że pewnie jakoś da się to zdemontować? Poszukam info na ten temat bo mnie zaciekawiło to.
ulka wychodź i wracaj do nas
joanna fajne wieści, a nadzieja jest zawsze o ! zwykłyśmy tu mówić że każdej się uda w końcu nie zwalaj winy na wiek Napewno zaskoczysz ! To pewnie dlatego że taak bardzo chcesz - organizm wyczuwa takie sytuacje :*
gwiazdka Antoś napewno po ojcu taki Pewnie mu przejdzie Buziaki dla niego :* a ból przy napływaniu pokarmu miałam ten sam, tyle że dla mnie to było takie dziwne... że fajne hahaha
ferr zaciskamy kciukasy za Ciebie i Kubulka Oby szybko i z jak najmniejszym bólem o niechaj doktor cud pocuduje tak jak mój
nattka wiem co czujesz, współczucia ! Jak widzę moją mamę po 13 godzinach pracy to aż serce boli.....
moof już po remoncie? wiem że nieeee bidoku :*
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Wojtek cudny
bossshe ale wczoraj Patryk byl nie dobry kurwiki w oczach od 3 rano spal mi wvzoraj w dzien dwa rwzy po pol godz....nawet na spacerze spal tylko 15 min ta pelnia niszczy mi dziecko dzis jest juz lepiej rano zjadl , pogadal sobie i poszedl spac
kuzwa zab mnie boli jutro cisne do dentysty....a dzis ide na przeglad podwozia
T juz zagaja rozmowe kiedy bedziemy mogli hehehe bossshe to bedzie jak pierwszy raz
ferr melduj sie jak tam ? pelnia ruszyla twoja macice ?
ulka wracaj do nas !!
Gosia :*
aggi ja chce kawe
i nie pamietam juz co mialam komu odp
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy to jest jak pierwszy raz a nawet gorzej bo taki stresior
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Joanna czyli wszystko poukładane macie, teraz tylko hormony wyrównasz i rach ciach fasolka będzie rosła
Gwiazdka ty to się masz, jak nie M. to mama, przytulaki przesyłam
Julka inkę możesz pić, a na próbę dorób sobie odrobinę z kawką i zobaczysz co i jak. Ja rozpuszczalną jedną słabą już piję
A to może Uli pessar założyli jak to szyjka. Niech cukry wyjdą dobre i niech wraca do domku
Przez 6 lat pracowałam w systemie po 12 godzin, da się przeżyć.
Aggi jak to 3 miechy, to Natusia też zaraz tyle. Ja nie chcę, za szybko to
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Gwiazdka, uszy do góry;**
Mesy, kurefka moja macica niewzruszona ani pełnią ani halnym.... czekam
wszystko przez Ulke, bo faktycznie Wojtulek czekał aż ciocia wróci, Kubasa nie chce być niekulturalny i też czeka na ciocie
Julka, stóweczka dla Wojtulka, dzisiaj ma 4 tygodnie!!!!!! toż to już stary chop jest