BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #939223 przez zancik
Julka ale fajowy jest Wojtuś tylko wycałować :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: julka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #939233 przez moofka
aaaa odzyskałam kompaaaa! :woohoo: mogę w końcu normalnie coś napisać a nie dziubać na telefonie :laugh:

aggi u nas były takie fale marudzenia ale czy to zęby były czy cokolwiek innego to nie dojdziesz :blink: jak już rzeczywiście szły zębole to na dziąśle robiła się taka ciemniejsza plamka od góry i dopiero później wychodził biały ząbek :)

Ada maxi cosi myślę, że śmiało możecie brać. my zaczynaliśmy od maxi cosi city ale on ma tylko dwie wysokości regulacji pasów i jak Zośce zaczęły wychodzić zza pleców a nie sponad ramion to trzeba było się przesiąść. teraz mamy romer baby safe plus, ma duży zakres regulacji wysokości zagłówka i pasów (polecam takie rozwiązanie). większość dzieci na grudniówkach już się przesiadła na następne foteliki a Zośka dalej jeździ w łupince. tyłem najbezpieczniej więc póki się mieści to się nie przesiadamy do nowego :) w spacerówce od wózka mam pasy zwykłe i pas krokowy też jest, odpinany na zatrzask i jakoś nigdy mi nie przeszkadzał.

w ogóle fotelik można całkiem oddzielnie kupić tylko trzeba sprawdzić samemu czy są adaptery do stelaża od wózka :) my tak kupowaliśmy :)

Ada a morfo kiedy robiłaś? może to lekka anemia i dlatego jesteś ospała?

Julka Wojtek słodziak :kiss: :kiss: :kiss: Zośka uwielbia Lamaze :) zresztą mi też się podobają te zabawki ;)

Ferri dajesz dajesz! ja już chcę zobaczyć Kubę B) niech dr Cud pocuduje jutro :P

a Ulka na krzywej cukrowej czy coś się dzieje? nie wiem czy było info :huh: w każdym razie byle do domu :kiss:

Joanna zaciskam kciuki dalej :)
Podziękowania: julka, ulka1983, joanna1991

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939239 przez Ada2424
Moofka no właśnie tak siedziałam dziś z Mężem i czytaliśmy o tych fotelikach i w sumie to jesteśmy już zdecydowani na ten maxi cosi cabrioFix kilka typów wózków co nam wpadło w oko ma go w zestawie, a jakby coś nam się innego spodobało to myślimy tak jak mówisz, kupić oddzielnie fotelik i adaptery do niego :) a morfo miałam robioną 2 tyg temu przed ostatnią wizytą u gina i wsio ok było :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939280 przez gwiazdka2014
Ula miała jeszcze coś z szyjka nie tak... Jutro ma dokładne badanie cukru.... Jak będę coś wiedziała dam znać...

Ferr czekam.na Kube

Julia ale fajna mata. Gdzie taka kupie? I ile dałaś? W oczywiście sama Słodycz :-*

11 h w pracy? O matko i córko...

Jutro z kompa wam napisze co moja matka wygaduje :'( NIE CHCE JEJ ZNAC

10 lata 1 miesiąc temu #939286 przez zancik
Gwiazdka przytulam nie smutaj się :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: oj biedna ta Ulcia :(
Moof to będziesz teraz częściej zagladała ;)

10 lata 1 miesiąc temu #939287 przez natkka
Wojtuś boski :) taki do schrupania :D
Niestety, taka praca że nie ma zmiłuj tylko jak jest robota to się siedzi do upadłego, a ja właśnie mam taki okres więc pewnie najbliższe 2 tygodnie tak będą wyglądać :] przynajmniej czas do@ zleci mi szybciutko ;)

10 lata 1 miesiąc temu #939291 przez aggi
dzień dobry :*
bardzo dobry 16 stopni o 7 rano :evil:
Maksymiliano kończy mi dzisiaj 3 miesiące SZOK :woohoo:
która chce kawkę z rana? karmelowa :)

julka u mnie też wczoraj 19.. w cieniu :woohoo: mój waży 10 z drobnymi ... w sensie że stelaż coś 6 z drobnymi a gondola 4. Sam stelaż jest OK nosić, tak samo jak gondolę - piórko, ale w całości jestem za mała by to ogarnąć rękami i znieść :P ten trądzik sam zejdzie :) My specjalnie jakoś 'nie dbaliśmy o to' no wiesz o co kaman, zwykła pielęgnacja codzienna typu kąpiel wieczorem i rano mycie buzi, a tak to nic :) sudocremem? Przecież to mocny krem na odparzenia , ja bym buzi nie smarowała tym, nawet pupy już nie zalecają tym codziennie smarować, Śliczny WOjtuś :) :* Daj jego foto w łóżeczku kiedyś wiesz takie z tym balonem na ścianie itd :whistle:

Ada jeśli będziesz spokojniejsza to napewno lepiej dołożyć i kupić ten droższy zamiennik :) wiesz co raczej w spacerówkach są 5puntowe pasy bezpieczeństwa, albo 3 punktowe - w moim jest przez krok pas, ale wg mnie jest to bezpieczniejsze. Sądzę że pewnie jakoś da się to zdemontować? Poszukam info na ten temat bo mnie zaciekawiło to.

ulka wychodź i wracaj do nas :side: :kiss:

joanna fajne wieści, a nadzieja jest zawsze o :) ! zwykłyśmy tu mówić że każdej się uda w końcu :) nie zwalaj winy na wiek :) Napewno zaskoczysz ! To pewnie dlatego że taak bardzo chcesz - organizm wyczuwa takie sytuacje :*

gwiazdka Antoś napewno po ojcu taki :P Pewnie mu przejdzie :) Buziaki dla niego :* a ból przy napływaniu pokarmu miałam ten sam, tyle że dla mnie to było takie dziwne... że fajne :P hahaha

ferr zaciskamy kciukasy za Ciebie i Kubulka :) Oby szybko i z jak najmniejszym bólem o :woohoo: :whistle: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: niechaj doktor cud pocuduje tak jak mój :P

nattka wiem co czujesz, współczucia ! Jak widzę moją mamę po 13 godzinach pracy to aż serce boli.....

moof już po remoncie? :evil: wiem że nieeee :evil: bidoku :*
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #939296 przez zancik
Aggi ja poproszę kawusię karmelowej jeszcze nie piłam :) Ja właśnie siedze i pije kawusię ale zwykłą łepetyna mnie boli :angry: U mnie też słoneczko pięknie świeci 11 stopni :) Ucałuj Maksymilianka :kiss: :kiss: ale ten czas leci ło matko :woohoo:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939303 przez mesy
Julka Patryk tez mata malo zainteresowany :P on ma swoja malpke ktora lapie w reke..i obraz z motylem....to jego centrum uwagi teraz ;)
Wojtek cudny ;)

bossshe ale wczoraj Patryk byl nie dobry :evil: kurwiki w oczach od 3 rano :evil: spal mi wvzoraj w dzien dwa rwzy po pol godz....nawet na spacerze spal tylko 15 min :evil: ta pelnia niszczy mi dziecko :P dzis jest juz lepiej ;) rano zjadl , pogadal sobie i poszedl spac ;)

kuzwa zab mnie boli :( jutro cisne do dentysty....a dzis ide na przeglad podwozia :woohoo:
T juz zagaja rozmowe kiedy bedziemy mogli hehehe bossshe to bedzie jak pierwszy raz :evil:

ferr melduj sie jak tam ? pelnia ruszyla twoja macice ? :P

ulka wracaj do nas !!

Gosia :*

aggi ja chce kawe :P

i nie pamietam juz co mialam komu odp :P
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #939309 przez aggi
julka niby piją normalnie kawkę słabą, ale ja wypiłam tylko raz i Maks nie chciał spać :P i potem przestałam całkowicie :)

mesy to jest jak pierwszy raz a nawet gorzej bo taki stresior :P

10 lata 1 miesiąc temu #939312 przez aggi
kuwaaaaaaa

10 lata 1 miesiąc temu #939314 przez aggi

10 lata 1 miesiąc temu #939315 przez aggi
no ileż możżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżzzna :evil:

10 lata 1 miesiąc temu #939316 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Joanna czyli wszystko poukładane macie, teraz tylko hormony wyrównasz i rach ciach fasolka będzie rosła

Gwiazdka ty to się masz, jak nie M. to mama, przytulaki przesyłam

Julka inkę możesz pić, a na próbę dorób sobie odrobinę z kawką i zobaczysz co i jak. Ja rozpuszczalną jedną słabą już piję

A to może Uli pessar założyli jak to szyjka. Niech cukry wyjdą dobre i niech wraca do domku

Przez 6 lat pracowałam w systemie po 12 godzin, da się przeżyć.

Aggi jak to 3 miechy, to Natusia też zaraz tyle. Ja nie chcę, za szybko to

10 lata 1 miesiąc temu #939319 przez ferritka
bry;)

Gwiazdka, uszy do góry;**

Mesy, kurefka moja macica niewzruszona ani pełnią ani halnym.... czekam :whistle:
wszystko przez Ulke, bo faktycznie Wojtulek czekał aż ciocia wróci, Kubasa nie chce być niekulturalny i też czeka na ciocie :woohoo:

Julka, stóweczka dla Wojtulka, dzisiaj ma 4 tygodnie!!!!!! toż to już stary chop jest :P

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka