- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ula i będzie mała Paulina haha
Martusia jaka słodka. Ann :-* ja nie wiem jak własną matka mogla mnie nazwać torba...
Natka :-* dzięki
Ferr??
Aggi, Agi i reszta mam wrzucać nam tu zdjęcia maluchów... chce Zobaczyć jak urosły.
Opowiadałam wam ze 6 moich koleżankę było podobnie w ciąży. Wczoraj rozpakowala się ostatnia, wszystkie na szkole rodzenia chodziły i co.... Cała 6 miała cc.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
kawka w ręku, dziecię ma drzemkę
oby pogoda była taka jak wczoraj
Zrobiłam wczoraj 7km z Maksem szał
myślałam że mi nogi odlecą
Ann leci ten czas strasznie, niech go ktoś zatrzyma choć na chwilkę ! no nie...
moof pewnie że poważny, kawał chłopa, chłop jak dąb i inne teksty wiesz
co do drugiego trzeciego itd dziecia to... mój mąż wczoraj zagadywał Maksa czy chce braciszka czy siostrzyczkę po czym powiedział
'lepiej braciszka, sprzedasz mu ciuchy' eghhhh chyba się zakleję
zancik 'paluszkiewicz' leżę i kwiczę no pięknie sytuacja Ci się klaruje
Ada pewnie że ceny się różnią ! My byliśmy z mężem oglądać nasz wózek w sklepie ale cena taka że na allegro z gratisami taniej zapłaciliśmy u mnie ten pask krokowy jest ale odpinany całkowicie bodajże kurcze muszę sprawdzić, a spacerówka na strychu o ale widzę na zdjęciach na necie że odpinany na zatrzaski brązowo beżowy mówisz Ten mój jest też w takich kolorach
ulka ważne że z dziecie wszystko OK , wychodź szybko o już w domu, super Nasza Polska służba zdrowia 'poszukaj sobie w internecie' no masakra
gwiazdka dzięki za info o ulce jak Antoś? dobrze że krwi brak Daj nam fotkę jakąś świeżutką a za to że się przejmujesz na jeża pójdziesz ! Głowa do góry masz Antośka silnego chłopa i to jest najwazniejsze
monique ja w biedronce kupiłam torbę i była w sam raz Wszystko się zmieściło jak młody wstanie to wezmę miarkę i zmierzę jaka duża jest Ale wg mnie taka standardowa torba podróżna
żabka trzymamy kciuki Jeśli ciekawość cię zżera to testuj do końca ale nie przejmuj się zbytnio tym co wychodzi po pierwszych malinach bo to one i tylko one są pozytywne
joanna oby fasolka szukała miejscówki
MARI Maks miał szczepienie w poniedziałek i we wtorek była masakra nie jadł nie spał nie robił kupy płakał.. zgroza ale wczoraj i w środę już OK oby @ nie przyszła
Agni marchewę dajesz już od dawna czy dopiero teraz? Mama mi knoci że mogę już próbować po łyżeczce dawać ale kuwa młody dopiero zaczyna 4 miesiąc a wszystko PO 4 miesiącu jest dajesz słoiki czy sama gotujesz?
muszę to wysłać bo trzy razy już niemal mi się skasowało
dopiszę w drugim poście
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
a bo się kurefka wkurzyłam, rycze od wczoraj a sama nie wiem dlaczego, bo przecież jestem przed terminem cnie...
raport z wizyty:
szyjka długa, czysto ( czop to mi chyba w gardle siedzi bo bankowo nie w pipce a zanim z tego gardła zejdzie to do świąt będę się kulać
rozwarcie 1,5 cm - jakieś kpiny, liczyłam już na 3 centy no dobra 2 centy też by mnie ucieszyły...ale 1,5cm
mamy mało wód, w środe mam kolejne usg jak ich będzie mało to Dr mówi że skierowanie do szpitala wypisze...no to ja uchachana że na cc!!! a ten mi że na obserwacje ja pierdziu, to jak mnie w szpitalu zamkną to bank przenosze, bo tam się tylko leży i na siku wstaje
Kuba waży 2,920 wciąż malutki
codziennie listopadóweczki wrzucają fotki maluszków ,jak tak dalej pójdzie to sama tam zostane jak cebula
no i oczywiście to wszystko się skumulowało, się zbeczałam jak mały kazio i mnie Kręgiel z rana zebał że jestem przed terminem a zachowuje się jak wariatka...
a i wciąż mam infekcje jakąś pipki i dzisiaj antybiotyk. mogę myć okna, spacerować ,skakać, ćwiczyć na schodach ale szczerze to średnio mam ochote się ruszać
Ulka, masz jaja jak berety z tym cukrem za to fju fju wieści cudne, Cineczka ..możesz ją nazwać np na cześć cioci albo nooo
Mesy, masz Ty z tymi zębami ostatnio przeboje
nie wiem co dalej, ide sprzątać, wyszoruje łazienkę na kolanach szczoteczką do zębów tak że Kubasa wyjdzie sam bez sprzeciwów
Ann, też chce w chuście nosić, dostałąm piękną więc mam nadzieje że będzie mi dana ta przyjemność ;***
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mesy w razie czego piźnij się w palec i wtedy zapomnisz że cię ząb boli bo cię będzie palec napieprzał
ferr ryczysz bo to już końcówka i to normalne już wahania nastroju o poka domek Kubuli :*
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
FERR uśmiałam się z tego czopa Od razu wariatka kobiety tak mają,że muszą sobie popłakać od czasu do czasu a tym bardziej w ciąży mają do tego prawo ja w ciąży nie jestem a czasem jak mnie coś ebnie to płacze sobie tak poprostu i odrazu mi lepiej Kubula ciocia prosi wyjdz już z brzuszka pokaż się już cioteczką
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Chudzinka jak możesz nam przypominać o tym cudownym urlopie
mesy a burdla i hałasów też zazdrościsz?
julka dzięki za linka - wychodzi na to że teraz nie miałabym cukrzycy a więc mój komentarz do sytuacji brzmi
Ann ja jestem chyba jeszcze przed owu ale o krechy się nie staram
ferri też tak miałam - grudniówki się sypały a ja ni grama skurczu nie miałam i jęczałam mężowi że chce już rodzić ale spoko przyjdzie i Twoja pora a Kuba się jeszcze ciutkę podtuczy przez te kilka dni a jak ryczysz to znaczy że już blisko do mety
aggi Maks jest śliczny!
zancik objawy na @ takie samej jak na dziecia więc na razie nie ma co gdybać
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferr jak dotychczasowe sprzatanie Kubi sia nie wygonilo to obawiam sie zecdzisiejsze tez go nie pogoni. Wg mnie jestes z tych co ja czyli twoj organizm i dziecko musza byc gotowe i wtedy sie samo zacznie. Przytulam bo wierze ze jestes zdolowana. Ja tez prawie na ostatku sierpniowek sie rozpakowalam i tez patrzyłam i zazdroscilam. A na oddziale dadza przyspieszacze i moze sie zacznie. A najwazniejsze ze doktory nad wami czuwaja. Maly nie maly tylko w sam raz, 3 kilosy to wymarzona waga
Aggi nie ma co sie z rozszerzaniem diety spieszyc. Zacznij po 4 miesiacu. Dopie ro co kupy wam sie unormowaly
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ulcia jak się dziś Czujesz?
Ferr ZABRANIAM!!!! Używać środków chemicznych. Mi w akademii powiedzieli ze ta maloplytkowosc mogla być od tego ze się nawdychalam środków... Proszę cię uważaj :-*
Antos spi.. Ale już się Cykam ze będzie afera..
U mnie pogoda do dupy.. Brzydko..
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Gwiazdka u mnie też pogoda dupy ja chcę SŁOŃCE!!!!!
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
U mnie dzis okropna pogoda.. caly czas leje deszcz :\
Jak narazie @ sie nie pojawila oby nie przychodzila przez kilka miesiecy hi