BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #939752 przez zancik
Joanna oby jej nie było ;)
Kurde i u mnie lać zaczęło :( Właśnie wróciłam ze sklepu ale się uśmiałam mała dziewczynka mówi do mamy: mamo jak się do kogoś jedzie to trzeba coś kupić tak?mama odp tak a dziewczynka do niej ale mamo jak się do nikogo nie jedzie to też można coś kupić swojemu dzieciowi :laugh: :laugh: A i jeszcze pochwale Wam sie co kupiłam małej Poli do której jedziemy w niedziele :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939754 przez Agnilla
Sorry nie mamy czasu pisać bo zębów szukamy ;)
Ps.aggi Pola dostała pierwsza lyzeczke marchewki jak skończyła 4 mce czyli 1 listopada ;) i była to dosłownie 1 lyzeczka. Dzis zjadła 4 , jutro przerwa i wprowadzamy brokuly. Ja jej daje warzywa, żeby się smaku uczyła, nie zamiast mleka, dlatego takie porcje jak na degustacje ;)
Edit zancik ale nie trzeba było ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #939761 przez zancik
Agnilla ale cukiereczek ;) :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #939769 przez MARI
HEJKA ale pogoda dziś do d...y

ULA gratulacje córci, będzie wesoło :) a z tą cukrzycą to niby specjaliści a lecą w kulki

CHUDZINKA ja też chce urlopu :whistle:

MESY ból zęba masakra współczuje

ANN Martusia fajniutka :)

AGGI to Ty niezłe kilometry nabijasz na spacerach :) a Maksio coraz słodszy :kiss:

FERRI masz prawo do takich humorów i zmian nastrojów, pewnie myślisz o tym wszystkim idlatego tak się czujesz, ale zobaczysz będzie dobrze sciskam mocno :)

ZANCIK też bym chciała słoneczka, ale dziś to lipa raczej się nie doczekamy, liczy się pogoda ducha :)

AGNILLA super fotka naprawde szukanie ząbków :) Pola zapozowała :laugh: :laugh:

JOANNA extra że @ nie ma tak czuje że to fasolka ją zatrzymała :laugh: :laugh:

Normalnie kawa mi wystygła aby wam odpisać :laugh: ale i tak uwielbiam was czytac :woohoo:

10 lata 1 miesiąc temu #939775 przez ann-sunshine
Joanna nie na pare tylko parenascie. U mnie 5 listopada minął rok odkąd małpa się zgubiła i jeszcze się nie odnalazła.

Czy to tu któraś o żłobek pytala? Julka, Gwiazdka, Mesy? Do panstwowych rekrutacja jest raz w roku. Dowiedzcie sie kiedy u was zeby nie przegapic sprawy

Aggi ty sie tak nie ciesz ze na zeby jeszcze poraa. Moga zaczac wylał c juz w 4 a moga dopiero i w 9tym miesiacu

10 lata 1 miesiąc temu #939812 przez natkka
zancik - cudna biedrona :D
agnilla - Pola jest cudna :)
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #939813 przez Asiaa
Gwiazdka ja też nie raz pisałam Ci że w ciąży wyglądałaś bardzo ładnie i zgrabnie chudzielcu Ty ;) Albo wyjaśnij z mamą od A do Z wszystko co Cie boli by nie było więcej nieporozumień między Wami, albo po prostu tego nie słuchaj i ciesz się swoim skarbem Antosiem :) Fajnie że Michał zaczął Ci pomagać :)

Martyna szykuje Ci się fajny wyjazd :) Super :)

Ula to faktycznie dziwnie jakoś z tymi normami :huh: Lepiej jeszcze skonsultować to w poradni. Dobrze że maleństwo się odwróciło :) Teraz możesz już szaleć z zakupami ;)

Ann ja powinnam być przed owu, ale w tym cyklu nie testuję ;) Fajna chusta :) kiedyś widziałam filmik jak wiąże się takie coś, pokazywał to młody tata a potem schował tam takiego malutkiego noworodka :) super to wyglądało :)

Ferr już niedługo, na pewno się doczekasz :kiss:

Aggi normalnie model Ci rośnie :) już lepiej z siedzeniem u Ciebie? A męża plan może wcale nie taki zły? B) skoro takie ładne dziecię zrobiliście :whistle:

Zancik fajna biedroneczka :)

Agni jakie duże oczy ma Pola :) One takie ciemne są czy tylko na fotce tak wyszły? :)

Odnośnie pogody to u mnie też szaro-buro, w weekend ma być nie lepiej :unsure:
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #939816 przez Asiaa
hehehe

10 lata 1 miesiąc temu #939817 przez Asiaa
nie ma to jak...

10 lata 1 miesiąc temu #939818 przez Asiaa
... nowa strona :P

10 lata 1 miesiąc temu #939824 przez mesy
ann ja nie pytalam o zlobek :P nie wysylam tam Patryka na dxien dzisiejszy :P a co bedzie pozniej to zycie pokaze ;)

ferr wyluzuj zaworki :P choc wiem , ze trudno , ale nie mysl tyle , ze juz chcesz rodzic , bo blokujesz psychicznie Kube :P ty chcesz , a on ci oooo to js matce zrobie na złość i jeszcze walizek na pakuje :P dojrzeje Kuba to i wyjdzie z brzuchola ;)

Aggi buhehehe ale zes wymyslila :P wez na taki bol nawet bol palca by nie pomogl :( ale bylam dzis u dentysty i czeka mnie dlugie leczenie :evil: ale lepsze to niz zęba stracic :P choc nie wiele brakowalo :P

bylam wczoraj na przeglądzie podwozia i jest wsio ok ;) mamy poczekac jeszcze miesiac z sexem ( mi w to graj heeh ) w razie jsk by nam sie ciaza miala przytrafic :P bo ja anty nie chce brac....choc dostalam od gina tabletki na probe i jak sie zdecyduje je brac to mam sie zglosic do niego jak skoncze opakowanie...... powiedzial , ze jak worek sir rozwiazal to lepiej uwazac , bo teraz z niego sie sypie :P haha . Aaaaaa i to nie prawda , ze jak orzed ciaza mialo sie tylozgiecie mscicy to ona sie prostuje po ciazy..... mam jeszcse bardziej ja w tyle niz mialam :evil:

10 lata 1 miesiąc temu #939853 przez natkka
Mam pytanie z serii to może być wszystko, ale boli mnie jajnik ten w którym była owulacja w tym miesiącu. Co to może być?

10 lata 1 miesiąc temu #939857 przez Ada2424
Dziewczyny mam pytanko odnośnie tych fotelików jeszcze...może któraś będzie wiedzieć bo widzę, że jest fotelik maxi-cosi citi sps i maxi-cosi cabriofix wyglądają w sumie identycznie a cenowo różnica w nich jest 100zł. Czy któraś z Was ma któryś z tych dwóch modelów? Czym one się różnią? Wyczytałam, że ten pierwszy jest dopuszczany w samolotach i montuje się go tylko na pasy w aucie, a ten drugi ma tą funkcje isofix co można montować na ta baze do auta i na pasy też. Czy oprócz tego czymś jeszcze się różnią? My tej bazy nie mamy w aucie i tak się zastanawiam czy jest sens dawać 100zł więcej jak i tak będziemy go montować na pasy?? :whistle: jak myślicie??

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939880 przez meli1990
Ula gratuluje córci i obyś już do porodu nie musiała byś w szpitalu
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939884 przez ann-sunshine
Meli co u ciebie? Jak się czujesz?

Natka w życiu mnie jajniki nie bolały, nie znam się.

Ada ja nie mam.

Mesy, może mi się coś z tym żłobkiem pomyliło, bo coś mi świta tylko sama nie wiem gdzie.

Ula też jestem ciekawa jakie imię wybierzecie

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka