- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdka co ta Twoja mama znowu odwala
aggi Ty pipo jak będzie po remoncie to będę tu trąbić i obwieszczać i się chwalić strzele ze 4 wpisy co najmniej i milion spojlerów
Maks 3 miechy ma to już poważny mężczyzna
a Wojtek już nie jest noworodkiem, Julka jest imprezka? sudocremem to ja sobie smaruje punktowo jak mnie coś dopadnie na twarzy a Zośce nic nigdy tym nie posmarowałam chociaż mam duże opakowanie....
co do Lamaze to Zośka uwielbia te zabawki, mamy "rycerza na rumaku" i "pawia" paw nazywa się Pan Erl i towarzyszy Zośce od samego początku
mesy ja pamiętam pierwszy poporodowy raz i serio był jak pierwszy raz
Ann no zapitala ten czas jak
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Kobietki dziś tempka skoczyła do 37,1 i odrazu wykres się zmienił i wychodzi na to,że jednak owulka mogła być w 10,11 albo 12dc
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Lamaze firma świetna.. My mamy psa co m.in szczeka, łosia zwanego Jełoś i jedzie do nas słoń :-D
- Malinkowa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Trochę mnie tu nie było, ale musiałam wszystko spokojnie przeczytać, święta, wyjazdy do jednych i drugich rodziców. Trochę kilometrów zrobiliśmy. Dziś mój P ma pierwszy dzień w pracy. Trochę stresuję się jak tam sobie radzi.
Jeśli chodzi o owu to już sama nie wiem. W 18 dniu cyklu niby jakieś malinki są, ale kreski nie są całe kolorowe tylko tak z lewej strony mają ciemniejszy pasek. Przytulanko było przez 4 dniu w razie gdyby to faktycznie była owulacja. Nadal testuję na wypadek pojawienia się owu później.
Ogólnie dziś obudziłam się taka szczęśliwa, bo miałam sen że urodziłam dzidziusia, poród bardzo łagodny i to fajne uczucie karmienia dziecka. Czyżby moja podświadomość przygotowywała się do macierzyństwa...
Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie posty, ale joanna bardzo czekałam aż zrobisz teścik. Ja mam 24 lata, w styczniu już 25... i też zaczęłam myśleć, że niby młoda jestem a nie mogę w ciążę zajść. Wierzę, że energia malinkowa nam pomoże i niedługo będziemy obwieszczać dobrą nowinę... Pozdrawiam i ściskam
Załączam mój dzienniczek owu
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malinkowa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ale u nas okropna pogoda ciemno i pada synek dał mi pospać nie buszował aż tak mocno jak ostatnio, ale budziłam się co chwile w nocy bo plecy mnie bolały, później biodra i drętwiała mi raz jedna a raz druga strona jak długo na niej leżałam no i znów się nie wyspałam choc lepiej się dziś mi było zwlec z łóżka niz wczoraj wczoraj jak tylko Mąż wrócił z pracy to zabraliśmy się za zagłębianie w te foteliki, poczytaliśmy, pooglądaliśmy filmiki, Julka Twoja stronka bardzo nam się przydała no i doszliśmy do wniosku, że bierzemy ten maxi cosi cabrioFix tylko pozostaje jeszcze wybrać konkretny model wózka bo kolor już też wybrany, ma być beżowo brązowy ale powiem Wam, że na necie trzeba dobrze szukać bo w kilku sklepach można znaleźć dany model a ceny sie różną. Jeszcze na początku grudnia pojedziemy do sklepów z wózkami i pooglądamy niby wybór wózka a wcale nie jest taki prosty
Aggi no właśnie nie wiem jak z tym pasem krokowym jest czy jest konieczny jeśli są 5 punktowe pasy bezpieczeństwa zauważyłam, że jedne wózki go mają inne nie.
Majka chodziło mi o pas krokowy, zawsze jak wyciągałam kuzyna albo jak ciotka go wyciągała to nie wiem jak on to robił, że plątała się nogami w tym krokowym i ciężko go było wyciągnąć a nie można było odczepić bo taki model wózka był
Malinkowa bez wątpliwości maliny w 18dc
Ula wracaj szybko do domku i do zdrowia
Nie pamiętam co jeszcze której chciałam, bo dużo od wczoraj naprodukowałyście a skleroza ciążowa u mnie króluje
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
U nas; żelazo podawać w dwóch dawkach rano i wieczorem. Od. Wczoraj krwi brak.
O mamie zaraz dopisze z komp
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ula - wracaj szybko do nas
Ada - no dokładnie, wybór wózka chyba najtrudniejsza rzecz. Męża znowu wyciągam w sobotę na sklepy, 3 takie większe gdzie jest dużo wózków. W ogóle coś tam już mam dla malucha, ale cały czas mam wrażenie, że to jest dopiero kropla w oceanie i że nie zdążę, jakaś schiza mi się wkręciła
Dziewczyny, bo tak myślę, żeby kupić sobie torbę do szpitala, w razie czego gdyby wcześniej coś tam wyskoczyło, ale chciałbym żeby później przydała się jak pójdę rodzić, ale za cholerę nie wiem jak dużą kupić Doradzicie coś, jakie miałyście wymiary mniej więcej?
- żabka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
Czytam, czytam i czytam... i sama już nie wiem.
Robiłam testy owulacyjne od piątku do dziś włącznie. I od poniedziałku do dziś są dwie kreski. We wtorek bolały mnie jajniki. Przytulaliśmy się z mężusiem. I zobaczymy co będzie dalej.
Wiem, że po pierwszych dwóch kreskach nie robi się dalej testów, ale uwierzcie mi że moja ciekawość wygrywa i robię te testy jak nienormalna
Nie doczekam chyba do @. Jeszcze z 10 dni.
Trzymajcie za nas kciuki.
Buziole
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
ŻABKA trzymamy za was kciukasy
ZANCIK o to może teraz się uda :D hi
mesy współczuję ci bólu zęba, wiem co to znaczy :/ ja 19 listopada mam wizytę u chirurga stomatologicznego, bo ósemke mam usunięcia boję się jak cholerka
Kurcze czekam do tego poniedziałku jak na szpilkach, chce już wiedziec czy mam jakiś problem z hormonem czy to fasolka bo u mnie kolejny dzień brak @ a ból podbrzusza jest taki dziwny bo mnie nie tyle co boli a ciągnie w dół...
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna tobie też kibicuje żeby jednak to była fasolka U mnie jeszcze długo do @ nienawidze tego czekania
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Julka Wojtek jest przesłodki
Ula pogoń te niedobre cukry i wracaj do nas
Ferri oby Kuba zdecydował się jak najszybciej na opuszczenie hotelu 24/7
Gwiazdka