BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #939127 przez Ada2424
:pinch:

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #939139 przez betka81
Ula trzymaj się

gwiazdka buziaki dla Was....Ty to masz kurcze z tym małym :kiss: :kiss:

Ada maxi cosi to są dobre foteliki i specjalizują się w fotelikach. Ja mam maxi cosi dla Igi ale teraz jak już siedzi, ma wszelkie atesty, tapicerka ładna i wygodny.
Nie pamiętam senności w poprzednich ciążach w 2 trymestrze?
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #939142 przez ann-sunshine
Gwiazdka dzięki za info o Uli. W takim razie niech wychodzi jutro i sama zda nam relację. A ty dzielna mama jesteś bo ten twój Książe to troszkę wymagający chyba jest

Julka cieszę się że u was lepiej

Ada to może być z niewyspania

Zancia nie rezygnuj z testów, poobserwuj ze dwa cykle i wtedy wnioski wyciągniesz dopiero. A może już nie będzie trzeba

Joanna no nic czekamy na relację z wizyty i dalszy rozwój sytuacji

10 lata 5 miesiąc temu #939144 przez joanna1991
Dziewczyny właśnie wróciłam od ginekologa i przyszły moje wyniki z prolaktyny i TSH - prolaktyna w normie ale TSH wariuje bo czasami podskakuje za wysoko ponad normę, może przez to trudno zajśc mi w ciążę, ale nie wyklucza całkowicie ciąży bo możliwe że jest jeszcze za wcześnie na wykrycie. kazał mi poczekac kilka dni i zrobic test z bety jeśli nadal nie dostanę @
A na poniedziałek mam jeszcze wizytę prywatną u lekarza endokrynologa-ginekologa to zrobi mi usg i może zwiększy dawkę leku na tarczycę. więc jeśli teraz się nie udało to możliwe że w tym cyklu się uda :) podobno ta lekarka jest najlepsza u nas w mieście, dużo kobiet sobie ją chwali i dzięki niej dużo zaszło w ciążę :)
Więc jest jakaś nadzieja :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #939145 przez zancik
Julka super,że z Wojtusiem już lepiej całuski dla Was :kiss: :kiss: :kiss: a kurde testowałam dlatego,że nie wiem po ilu ta druga kreska ściemniała bo nie czekałam 5 minut tylko zerknęłam że jest krecha ale nie mocna dopiero jak za jakiś czas luknęłam to była mocna i kurka nie wiedziałam o co chodzi :huh: a i z kalendarzyka wychodzi na to że owu powinna być w 15dc a tamte maliny były w 11dc .w 12DC była delikatna a 14dc.znowu maliny :angry: i o co chodzi to ja nie wiem B) teraz już mam nauczkę żeby dalej nie testować ;)
Joanna dobre wieści :) Trzymam kciuki nadal za fasolkę ;)
Ann może do kolejnego cyklu przejdzie mi złość na testy owu :laugh: ;)

10 lata 5 miesiąc temu #939150 przez joanna1991
Dzięki dziewczyny za wsparcie i kciuki :D
ZANCIK to w tym cyklu się poddajesz? kurde dziwne to z tymi twoimi malinami :/ ale było przytulanko w każdy możliwy podejrzany dzień?:D

10 lata 5 miesiąc temu #939153 przez gwiazdka2014
Ann taki marud... Eh... Mam nadzieje ze wyrośnie.. A może od tego żelaza.. Bo mu nie służy :-/ nie wiem... Po ojcu pewnie taki ha ha

Czy was też tak bola piersi jak 'naplywa' pokazm. Ból... Wbijanie igieł

Pozdrowie od was ulcie

10 lata 5 miesiąc temu #939158 przez ann-sunshine
Gwiazdka wyrośnie wyrośnie, potem sama słodycz będzie. Mnie bolą kilkanaście sekund przy napływie.

Joanna pozytywne podejście to połowa sukcesu. Przepraszam że to powiem, ale szybko o bobaska się staracie, młodziutka jeszcze jesteś, ja w tym wieku to fiu bzdziu w głowie miałam ;)

10 lata 5 miesiąc temu #939161 przez zancik
Joanna wczoraj tylko nie było przytulanka bo taka byłam wkurzona,że drugi raz są maliny,że nie miałam na nic ochoty i przez to moje wkuwienie pokłóciłam się z emkiem i poszedl spać obrażony ;) Ale dziś nadrobimy :) myślę,że owu już była bo już drugi dzień mam podwyższoną tempke
Gwiazdka oj tak pozdrów Ulcie :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #939164 przez joanna1991
ann-sunshine kochana ja to bardzo chciałabym dziecko, instynkt mnie dopadł, a co najważniejsze mój mąż jest zdecydowany i sam nawet zapytał czy jestem gotowa i czy chcę się starac o dziecko ( a to chyba najważniejsze jak facet też tego chce) a po drugie mamy stałą pracę, mieszkanie, brakuje nam tylko takiej malutkiej istotki- części nas obu :* napewno nie będę żałowała tej decyzji :) jestem pewna, zmotywowana i pełna energii :) hi
Patrz niby 23 lata, młoda jestem a tu taki problem żeby zaskoczyc :(

ZANCIK to dzisiaj do dzieła :D będzie gorrrrrrąco :D hi kurczę z całego serducha życzę Tobie, MARI i innym dziewczyną żebyście pochwaliły się swoimi dwiema kreseczkami na teście ciążowym :D
Podziękowania: zancik

10 lata 5 miesiąc temu #939165 przez zancik
Joanna ja też wszystkim nam kibicuje ;)
Podziękowania: joanna1991

10 lata 5 miesiąc temu #939195 przez ferritka
Aaaa Gwiazdka a dlaczego ula w szpitalu???? Powiedz jej ze Kuba powiedzial ze jesli ciocia ze szpitala nie wyjdzie to on tez ma to w dooopie I nie wychodzi :side: a mi juz nie jest do smiechu wiec no... Ulus :kiss:

Z wiesci moich to juz zaczynaja sie bole mega bole plecow, pipki, brzucha wszystkiego xx siedze na pufie Sako I czekam co te bole przyniosa...Jutro wizyta poprosze cuda zeby porzadnie zbadal moze co ruszy :blush:

Dziewczynki z listopada ladnie sie rozpakowuja. Codziennie jedna B)

Sciskam jakby cos dam znaka :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #939199 przez zancik
Ferr czekamy na dobre wieści,że dzidziolek już na świecie :) :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #939202 przez natkka
wróciłam z pracy po 11 godzinach i nie wiem jak się nazywam :( widziałam, że napisałyście całe mnóstwo postów, ale na pewno ich nie ogarnę za co przepraszam :(
Mam nadzieję, że wszystkie macie się dobrze :)

10 lata 5 miesiąc temu #939215 przez joanna1991
No to czekamy teraz niecierpliwie na Kubusia :)
JULKA Wojtek jest slodki a jaka ma fajna ta mate taka kolorowa :)
NATKKA wspolczuje ci tylu godzin w robocie, ja najwiecej 9 godz robie i wtedy nie mam sil tak mnie wykanczaja :\
Podziękowania: julka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka