BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #938697 przez monique1983
ale mnie wkurza to forum....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #938699 przez monique1983

10 lata 1 miesiąc temu #938713 przez zancik
Aggi biedaku coś ty robiła że ebłaś ze schodów? :dry: W tym cyklu testy owu u mnie szaleją chyba 11dc miałam maliniaki bo jak pisałam wcześniej nie czekałam 5 min.na wynik tylko luknęłam była kreska widoczna ale nie mocna a pózniej jak wstałam i luknęłam to były ciemne krechy :laugh: ale wczoraj już kreska blada i dziś skok tempki więc już po owu chyba :blush: Teraz czekam na @ i zobaczymy czy gdzieś zabładzi czy przyjdzie wredna franca :angry: To Maksiu rośnie :) :kiss: :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #938726 przez moofka
Dobryyy :)

Przyznaje się bez bicia że czytam ale nie ogarniam :S

Wiem że Ferri jeszcze się kula, Patryk zaczął głużyć, Monique szuka wózka a aggi se dupke obtłukła :whistle: Joanna sika na testa na dniach a u Martyny zaciskamy za nowy cykl :kiss: i Jureczek w końcu dał znać że żyje :kiss:

U nas trwają poszukiwania kuchni, Zośce wyszły kolejne 2 zęby i ma już w sumie 8 :) ostatnio sie wyrypała i jak jej krew z buzi poszła to myślałam że na zawał zejde :S ale na szczęście tylko rozcięta warga :)

No i chyba tyle.... Proszę mnie nie znielubiać :whistle:

10 lata 1 miesiąc temu #938729 przez ann-sunshine
Moof wiemy zes zajeta. A krew nie ostatni raz sie polala.

Zancik poprawcie jeszcze z emkiem dla pewnosci

Fikne zaraz. Jezdze po placu zabaw bo za wiatrem a tu jakas babcia z wnuczka: tu nie bo spadniesz, tu nie bo mokro, tu nie bo zjezdzalnia jeszcze zimna i sloneczko jej nie nagrzalo. To po co tu przyszla?

10 lata 1 miesiąc temu #938737 przez Asiaa
Pinezka śliczny ten domek juniora :)

Chudzinka super, że tak szybko poczułaś pozytywne skutki swojej decyzji :) Powodzenia :kiss: :)

Żabka witaj :)

Mari ładne malinki :)

Ula dobrze że z wynikami ok :)

Martyna :kiss:

Zancik malinki były, ale dobrze, że wykorzystaliście ten czas z mężem ;)

Betka niezłą ciekawostkę zapodałaś :silly:

Mesy zdrówka dla Patryka. Nieźle już gada Wasz mały :)

Ann doświadczenia oczywiście nie mam, ale przy pierwszym dziecku pewnie jest troszkę gorzej, bo wszystko nowe i niewiadome, a przy drugim ma się już bogatszą wiedzę. Najważniejsze, że czujesz się spełniona :)
Niektórzy to trzymali by dzieci pod kloszem, a wiadomo że musi spróbować różnych rzeczy ;)

Natkka malinki jak ta lala i pewnie wykorzystane ;)

Gosia fajnie że się pojawiłaś :kiss:

Aggi :kiss: Maksio ładnie rośnie :)

Monique weź kogoś ze sobą to Ty posiedzisz, a ta osoba będzie trzymała kolejkę :D

Moofka Ciebie nie ta się "znielubić" :D dobrze że nic poważnego się nie stało

Joanna ale trzymasz nas w niepewności :D wygląda że my jesteśmy bardziej ciekawe niż Ty :silly:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938738 przez Ada2424
Aggi dzięki, że pytasz :) samopoczucie ok :) mały w brzuchu szaleje, już takie kopniaki sadzi, że jak leże to brzuch mi faluje :woohoo: najbardziej aktywny jest od 22 i tak do 1 potrafi non stop szaleć a mi ciężko zasnąć :lol: czekamy na wizyte i usg, jeszcze 10 dni a już się doczekać nie moge ;) przeglądamy wózki i łóżeczka, chcemy kupić w grudniu przed świętami żeby już sobie rozłożone na święta stało a w lutym tylko pościel, ochraniacz itp wypiore :) w końcu udało mi się dobić do wago z 6tc, nadrobiłam te 4 kg co straciłam na początku, ale na plusie póki co 0 :cheer: pewnie teraz się zacznie ;) w niedziele był u nas w odwiedzinach teściu i szwagierka i zaproponował, że chce z teściową zrobić prezent dla wnuka i dać kase na wózek a moi rodzice daja kase na łóżeczko z wyposażeniem także troche lżej nam będzie B) co tam jeszcze...szperam po necie i planuje co by do wyprawki w tym miesiącu kupić, mam nadzieję, że teraz już na 100% dowiemy się czy zostaje synuś czy zmienił się na córcie :P to tyle u mnie :) szkoda, że te Katowice to 270km ode mnie bo z chęcią bym skorzystała.

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #938741 przez joanna1991
Hej dziewczyny :) jestem strasznie ciekawa testu ,ale sie boje ze wyjdzie ujemny :( powiedzialam mezowi, ze jak dzisiaj bedzienadal cisza to w drodze do domu z ppracy ma mi kupic test ciazowy i jutro z ranca sikne i wam napisze :*

10 lata 1 miesiąc temu #938742 przez Asiaa
Joanna trzymamy kciuki :)

10 lata 1 miesiąc temu #938744 przez betka81
Cześć Kochane :kiss:

Aggi dzięki, że pytasz. U mnie bez zmian, muszę to przetrwać i tyle.
Czyżbyś zjechała po schodach dupcie potłukła?

Joanna a w którym dniu miałaś owu?

Gosia fajnie, że czasem dajesz znaki życia! Odpocznij czasem od pracy!

moof no pracuj, pracuj bo na Święta musisz mieć w domciu elegancko.

zancik u mnie też słońce ślicznie świeci i powinnam zrobić pranie.... a w bloku na przeciwko panie emerytki szaleją z oknami...i kto się zajmie moimi?

moni wiem, że wybór wózka to masakra bo przechodziłam to 2 lata temu. Szukałam wózka lekkiego z dużą gondolą. I wybrałam w sumie polski wózek babyactive elipso 3w1. Jestem z niego zadowolona. Chociaż pewnie jak każdy ma jakieś ale bo każdemu nie dogodzisz.

Ada będzie syn, zobaczysz! I super bo najbardziej gabarytowe wydatki wam odejdą. Super mieć takich rodziców i teściów.

Ann skądś to znam, jak puszczałam emka z Igą na plac zabaw też był nadopiekuńczy ale go z tego wyleczyłam już. Też było tu nie bo krzywdę sobie zrobisz tu nie, tu nie! W końcu mówię, że może w klatce postawi ją z boku placu i niech sobie popatrzy na inne dzieci bo chyba po to tu przyszliśmy?

Mykam może chociaż pranie zrobię bo dziewczyny nie będą miały w czym chodzić. A mi od tego leżenia dooopa rośnie i już sama to widzę!
Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #938746 przez Ada2424
Betka wpadł mi w oko Twój model wózka! :) zapisałam go sobie na liste wózkową B)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #938753 przez betka81
Ada ja jestem z niego mega zadowolona, prowadzi się lekko i nic się z nim nie działo. A Igę mama nieraz do tej pory wiezie w wózku jeżeli tylko księżniczka chce siedzieć bo ona na etapie siama jest od dawna. Ale czasem da się przekonać.

10 lata 1 miesiąc temu #938756 przez Ada2424
Betka a jak fotelik i spacerówka? Bo słyszałam opinie, że w wózkach 3w1 te foteliki są niezbyt dobre i gorsze jakościowo bez atestów :whistle: ogólnie zdania są podzielone jak we wszystkim, jedni mówią, że wózki 3w1 są do kitu inni sobie chwalą. Moje kuzynki i koleżanki miały 3w1 i każda z nich bardzo zadowolona jest. My też zdecydowaliśmy się, że kupujemy 3w1 :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938759 przez zancik
Ann na pewno poprawimy ;) A babcia może sama chciała się dotlenić i wnusie niby na plac zabaw wzięła albo sama by z chęcią pozjeżdżała ze zjeżdżalni ale no nie wypada jej hahahahahaha :laugh:
Betka emerytki to tak lubię sobie wynalesc robote no ale w sumie co one maja lepszego do roboty :lol: Ja nienawidze mycia okien ;) Życzę żeby Ci się samopoczucie poprawiło :kiss:
Moof to nie długo będzie miała wszystkie ząbki :)
Ada to fajnie,że masz taką pomoc w końcu wózek i łóżeczko to nie są groszowe sprawy :huh:
Joanna trzymam kciuki za pozytyw ;)

10 lata 1 miesiąc temu #938766 przez zancik

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka