BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #938767 przez zancik
dżazni mnie to :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #938775 przez betka81
Ada ja na swój fotelik nie narzekam. Może nie jest to markowy fotelik jak rekaro czy inne. Atesty ma bo inaczej nie byłby dopuszczony do handlu. W moim brakowało mi tylko aby się rozkładał do pozycji leżącej ale za taki to musiałabym zapłacić ponad 700 zł.
Możesz kupić 2w1 i do tego inny fotelik. Lub są zestawy 3w1 z fotelikiem maxi cosi.
Na spacerówkę nie mam co narzekać, jest przestronna i Iga w niej jeździła i spała. Rozkładała się lekko.
Jedną wadą gondoli jest to, że jedną ręką nie spuścisz budki. Bo musisz dwoma kciukami wcisnąć przyciski. Gdy masz dziecko na ręku to jest to rzecz niemożliwa.

zancik no mogłyby wskoczyć do mnie i umyć okna.
U mnie pralka się pierze więc coś dziś zrobiłam.hehehe

10 lata 1 miesiąc temu #938789 przez Ada2424
My jesteśmy zdecydowani na 3w1 chciałam znać Twoją opinie na temat fotelika :) no właśnie tak jak piszesz, każde foteliki dostępne w sprzedaży muszą przejść dokładne testy, z reszta w większości jak się kupuje sam fotelik czy wózek z fotelikiem dostaje się certyfikat potwierdzający normy i bezpieczeństwo :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #938801 przez aggi
my po spacerze
głowę chce urwać ! Taki wiatr ;)
Ale 17 stopni więc cieplutko

monique a ja kupiłam lekki wózek 3w1 mimo że wiadomo spacerówka potem może wydawać się ciężka na tle 'parasolek' ale przynajmniej po wertepach wiejskich bez problemów przejadę. A na asfalcie to sama przyjemność jeździć :) na schodach objechałam skarpetką (płytki) i z samej góry zleciałam na dół :pinch: mnie też te kolejki przerażały ale jak limit osób się skończył to spisywali numery i zapraszali na inny termin i faktycznie zadzwonili a ja się doczekałam no fakt trzeba było dwa razy jechać ale opłacało się :) bo u mnie w mieście to koszt około 250zł :dry:

zancik no oby zabłądzila lepiej :)

moof mam ostatnio to samo czytam ale nie ogarniam :D no no Zocha za niedługo będzie miała komplet jak tak dalej pójdzie :D Kiedy wyszedł jej pierwszy? Maks ma strasznie białe i twarde dziąsła na dole :pinch:

Ann masakra z taką babcia.. nic tylko dziecko w złotej klatce zamknąć

julka średnio z tym siedzeniem :sick: na prawym półdupki daję radę..............

Ada ważne że dobrze się czujesz a jak kopie to zdrowiutki :D zazdroszczę że na plusie 0 :P Ale tych mdłości nie zazdroszczę co miałaś. Trzymam kciuki za płeć :D zawsze możesz kupić 2w1 i nosidełko osobno jakieś lepsze. :) Są też komplety 3w1 z dopasowanym lepszym nosidełkiem np maxi cosi i wózek ten co ja mam itd widzę że betka myśli o tym o czym ja :)

joanna trafna decyzja :D Czekamy na jutrzejszy test :blush:

betka ani nie gadaj tak wygrzmociłam na dupie z samej góry że cud że cała jestem :blink: wózek fajny, ja też szukałam lekkiego i jestem z mojego zadowolona :) w moim budkę też trzeba z obu stron przycisnąć ale póki co nie potrzebuję aż tak często tej funkcji :)

10 lata 1 miesiąc temu #938805 przez zancik
aggi to miałaś nie złe lądowanie :( może będę miała to szczęście i @ zrobi sobie urlop ;)

10 lata 1 miesiąc temu #938814 przez MARI
Witajcie :)
JOANNA trzymam mocno kciuki za pozytyw :) :)

10 lata 1 miesiąc temu #938832 przez monique1983
Aggi - a jak zapraszali później w innym terminie to gdzie wtedy robili to usg?

Julka - a to widzisz nawet nie wiedziałam, że jeden model jest. Już sobie przypomniałam, że wrzucałaś zdjęcie kiedyś, ta skleroza ;) Fajny, wizualnie mi się podoba :) A ciężki do targania po schodach?

Betka - a Twój wóz ma tradycyjne siedzisko? Nie wyjeżdżała jakoś mała z niego? Bo kurka ja mam z tym największy dylemat, jakie wybrać :pinch:

Ada- a Ty na jakie się zdecydowałaś siedzenie kubełkowe czy zwykłe?

Joanna - trzymam kciuki za jutrzejszy test :)

10 lata 1 miesiąc temu #938835 przez Ada2424
Monique siedzenie zwykłe rozkładane :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #938841 przez betka81
aggi no latem jak już mała siedziała to troszkę brakowało tej jednej ręki. Ale z wszystkim można sobie poradzić.

moni mój wózek ma tradycyjną spacerówkę rozkładaną. Nigdy nie zauważyłam aby z niej wyjeżdżała.

10 lata 1 miesiąc temu #938874 przez Kass3
Hej Dziewczyny :)
Rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko. Pierwsza próba (pierwszy cykl, kilka prób ;) )okazała się najprawdopodobniej nieudana (dziś powinna być @, rano zrobiłam test - wynik negatywny. Ale niestety wiem, że nachodzi....) Dlatego też dziś zamówiłam testy owulacyjne i po @ rozpoczynam testowanie. Mam nadzieję, że posłużycie mi swą radą i doświadczeniem

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #938877 przez zancik
Witaj Kass:)
Laski POMOCY!!!!właśnie jestem po teście owu o to i on co ja mam robić??? :S co za popieprzony cykl :angry: :angry: :angry: pewnie nic z tego nie ędzię znowu :( :( :( wrzucam testa mam już dość płakać mi się chcę mam to wszystko w d...pie :angry: :angry: przestaje już się starać.Nie mam siły na to wszystko
Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #938890 przez Pinezka
Zancik - nie zalamuj sie, tylko poprawcie z mezem poprzednia akcje na wszelki wypadek ;) Temp mierzysz? Opcje sa dwie - albo te poprzednie maliny przeklamane byly i teraz sa te wlasciwe, albo tamte byly wlasciwe i po pierwszych malinach juz sie testow nie robi, bo cuda na kiju wychodza i tylko niepotrzebnie denerwuja.
Podejsc do owu moze byc w cyklu wiecej i test pozytywny tylko o tym informuje, ze organizm probuje owulowac. Mialas jakies inne objawy owu wczesniej albo teraz? Klucie w jajnikach?

Kass - witaj :) Coraz wiecej testujacych, super :D

10 lata 1 miesiąc temu #938898 przez moofka
Zancik nie pitol tylko idź się bzykaj!!! :laugh:

Kass witaj :) pewnie że pomożemy :)

Jeszcze dzisiaj zajrzę i doczytam i dopisze :)

10 lata 1 miesiąc temu #938899 przez moofka
Kuzwa raz na ruski rok teraz pisze a znowu mi sie trafila nowa strona :sick:

10 lata 1 miesiąc temu #938900 przez moofka
Lalala nabijam sobie wpisy :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka